Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 septembrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (III) – Cartea a doua


de Aryana Havah
(continuare)          

Aryana: Sunt curioasă unde se va angaja o masă mare de oameni, cu vibraţie nouă! Tu îţi dai seama că dacă toţi se schimbă şi conducătorii rămân la fel, va fi lipsă de locuri de muncă?
David: Nu toţi angajatorii au vibraţii negative. Sunt mulţi oameni buni. Şi mai este un lucru: când majoritatea va capătă noua vibraţie, nu va mai fi necesară angajarea!
A: Da, vom trăi din cultivarea pământului!
D: Şi din asta şi din multe alte activităţi corecte şi conforme cu Codul Legilor.
A: Vreau să vorbim despre meditaţia de duminică seara. Se simte ca şi cum ar fi bruiată.
D: Lumina nu poate fi bruiată de nimeni. Dacă cineva simte acest lucru înseamnă că este de vină.
A: Dar şi eu am simţit!
D: Şi tu ai intrat în meditaţie fără să te descarci de anumite forme-gând-energie. Nu poţi accesa o formă superioară de energie fiind încărcat negativ. Ceea ce ai simţit tu era de fapt energia luminii care te ţinea de-o parte spre a nu-i agresa pe ceilalţi.
A: Este o explicaţie, căci de obicei eu nu simt agresiunile. Pe mine nu mă agresează aproape nimic. Poate sunt neevoluată.
D: Întunericul nu poate agresa lumina, iar dacă aduci lumina în întuneric atunci acesta dispare şi devine la rândul lui lumină. Tu nu poţi fi atacată în nici un fel de întuneric. Nu este vorba de evoluţie ci de protecţie. Tu ai în jurul tău un câmp de foc care te apără. Şi tu poţi fi simţită uneori ca şi când ai ataca, dar de fapt câmpul tău te protejează de ei şi într-un fel pe ei de tine.
A: Am cunoscut persoane mult mai avansate spiritual ca mine care erau agresate. Şi când spun agresate, mă refer la reale atacuri psihice şi energetice.
D: Este vina lor. Omul trebuie să aleagă între întuneric şi lumină. Singur hotărăşte de ce parte stă. Dacă alege ambele, atunci el se va găsi într-o zonă asemănătoare cu umbra, adică nici în întuneric, nici în lumină.
A: Şi e rău?
D: Nu este nici rău, nici bine. Este alegerea lui. Singura problemă este că va primi vibraţii din trei părţi. Adică va fi când în întuneric, când în lumină, când în zona de umbră. Nu va avea un loc stabil.
A: Chiar dacă este un spirit evoluat?
D: Chiar dacă. Este vorba de liberul lui arbitru. El vrea să stea acolo. Nu l-a pus nimeni.
A: Şi ăsta este motivul pentru care simte aceste şocuri atât de puternic?
D: Reţine doar un lucru. Asta explică tot: Lumina nu poate fi atacată, căci ea devine foc şi arde. Lumina nu poate devein întuneric.
A: Asta am înţeles, este clar.
D: Întunericul însă poate deveni lumină. Ca să îţi explic mai clar, noi am fost ţinuţi în întuneric. Acum lumina a început să îşi facă simţită prezenţa şi noi am început să o vedem. Va mai trece puţin timp şi o vom simţi în noi. Unii chiar au început să o simtă.
A: Când spui lumină, te referi la Dumnezeu?
D: Mă refer la lumină, dar ea este focul lui Dumnezeu şi va deveni Dumnezeu. Crezi că după ce îl vei avea conştient în tine pe Dumnezeu, te vei putea gândi să te întorci în întuneric?
A: Dar totuşi, oamenii de care îţi vorbeam de ce se simt agresaţi?
D: Pentru că vor să aibă şi întuneric şi lumină. Le este bine aşa. Şi atunci ei suportă ambele vibraţii. Să ştii că este foarte greu să trăieşti aşa. Este mult mai uşor să fii într-una din laturi, nu ai vibraţii opuse, nu trebuie să te lupţi; îţi dai seama prin ce stări contradictorii trece un suflet care intră în lumină şi apoi brusc în întuneric?
A: Şi nu îi putem ajuta?
D: Este alegerea lor. Noi le putem spune, dar de ieşit trebuie să iasă singuri. Şi să ştii că meditaţia de duminică seara este păzită de entităţi speciale. Pe ele nu le păcăleşte nimeni. Dacă cineva se simte agresat asta înseamnă că aceste entităţi îl tin la distanţă. Trebuie să facă o scurtă meditaţie în care să se descarce şi apoi să intre.
A: Aşa o să facem. Să ştii că multe persoane te simt şi te iubesc.
D: Simt energia, dar ea nu este a mea. Şi mie îmi este dată. Este greşit să crezi că un om are o asemenea putere.
Dar cum spuneam la întâlnirile de duminică participă mulţi Luminători. Este şi Aghton şi încă trei din ceilalţi inuaki.
A: Chiar, de ei mai ştii ceva?
D: Cu cei trei comunic foarte bine şi clar. Cu restul doar din când în când.
A: Cine sunt aceşti Luminători?
D: Sunt suflete evoluate ce provin din segmentul superior al Matricii. Sosesc special în fiecare duminică spre a ne ajuta.
A: Putem cere să îi vedem?
D: Da, dar ei sunt energie, vibraţie şi sunet. Nu au o formă aşa ca noi.
A: Dar putem cere să îi percepem?
D: Da. Vor veni cu drag să ne îmbrăţişeze.
A: Şi ce ar trebui să simţim?
D: Ai să vezi! Nu pot descrie în cuvinte. Este ca şi când intri într-o mare de iubire.
A: Şi ceilalţi inuaki, sunt bine?
D: Da. Unul este mai avansat decât mine şi învăţ foarte multe lucruri de la el.
A: În ce sens mai avansat?
D: El a început deja să se relaţioneze cu pulsul universului. Pe el îl ajută mult părinţii. Şi noi o să ajungem tot acolo, dar mai avem un pic de muncit!
A: Asta înseamnă că a avut noroc!
D: A fost o reuşită a Matricei, întrucât programul lui de sosire pe Terra a fost respectat întocmai.
A: Dar ei vorbesc, dau informaţii?
D: Aghton spune că da, dar în cercuri restrânse şi nimeni nu a avut curajul să pună pe hârtie ceea ce a  auzit.
A: Nici părinţii aceia despre care spuneai că sunt mai evoluaţi?
D: Ei, toţi trei au o altă misiune şi o cunosc. Ei vor trebui să lucreze împreună şi va fi suficient. Nu au nevoie de ajutor din exterior.
A: Să înţeleg că tu ai nevoie de noi?
D: Noi toţi avem nevoie unul de celălalt. La noi este la fel. Mie mi-e încă dificil deoarece trebuie încă să lucrez-la anihilarea karmei trupului meu. Abia apoi voi putea să fiu pe deplin eu însumi.
A: Şi mai ai mult?
D: Mai am exact atât cât este necesar. Nu este nici mult, nici puţin.
A: Vreau să te întreb ceva: în ultimul timp am interac-ţionat cu tot felul de persoane, unele chiar foarte evoluate sau cel puţin aşa i-am simţit eu, care spuneau că văd în ei tot felul de universuri. Ce îmi poţi spune despre acest lucru?
D: Cum adică văd universuri în ei?
A: Ei spuneau ceva la modul că sunt creatori de universuri.
D: Poţi crea universuri doar atunci când ai potențe de Dumnezeu sau de Creator, iar a crea un univers este un lucru foarte dificil deoarece trebuie să îl şi coordonezi. Nu poţi crea un univers şi lăsa la întâmplare. Ar fi energie irosită iar acest lucru nu este permis de Matrice. Dar aici explicaţia poate fi alta. De ceva timp, cam de vreo cinci luni, Terra este bombardată cu o formă de energie specială, menită să ne ajute să evoluăm. Asta înseamnă că tot mai mulţi oameni se trezesc şi încep să vadă lucruri. Tu ţi-ai pus vreodată întrebarea din ce suntem făcuţi noi, ce ne deosebeşte?
A: Da şi cred că toate cele şase miliarde de suflete şi-au pus aceeaşi întrebare.
D: Şi ai aflat răspunsul?
A: Nu. Adică conform cu doctrina kabbalei suntem creaţi din elemente şi din Akasha sau Duh Sfânt. Dar nu ştiu ce ne deosebeşte.
D: Nimic.
A: Cum adică nimic?
D: Nu ne deosebeşte nimic. Totul este Unul. Noi toţi şi tot ceea ce există suntem împreună, adică un tot. Dacă Creatorul ar hotărî acum întoarcerea noastră în Matrice, mă refer la tot ceea ce există, Terra, univers, planete, universuri, totul ar deveni Matrice iar matricea la rândul ei este egală.
A: Vrei să spui omogenă?
D: Da. Ea este doar energie. Dacă un scaun, un om sau un căţel intră în ea şi se unesc, toţi se transformă în acelaşi gen de energie, deci nu există nici o diferenţă.
A: Şi atunci ce face ca scaunul să fie scaun, căţelul căţel şi omul om?
D: Ideea care a stat la baza creaţiei. Este ca şi cum ai lua o bucată de plastilină şi ai face un scaun, apoi un căţel şi apoi un om. Ei sunt din acelaşi material, dar arată altfel. După care ar trebui să iei energie şi să dai viaţă. Este foarte simplu.
A: Da. Părerea ta.
D: Uite, dacă tai un pom, poţi face din el un scaun, un birou, poţi face focul, contează ideea care a stat la baza tăierii copacului. Tu alegi ce vei face cu el.
A: Dar lemnul tot lemn rămâne!
D: Aici ai dreptate, deoarece atunci când a fost conceput a fost creat ca lemn, însă tu îi poţi modifica forma fizică. Gândeşte-te că tu ai avea posibilitatea să ai o idee, să iei o energie, să o modelezi şi să o transformi  într-un lucru sau o fiinţă. Nu este greu, trebuie doar să crezi şi să vrei ca acest lucru să se întâmple şi se va întâmpla. Problema ar apărea în momentul în care tu ţi-ai dori să creezi un Tyranosaurus Rex, eu un soare nou, vecinul un uriaş. Ar fi un haos total.
A: Şi atunci?
D: Matricea are concepte prestabilite. Ăsta este motivul pentru care nu ni se dă voie să intervenim în creaţie. Noi nu putem face un univers nou pe care să îl suprapunem peste cel existent. Noi trebuie să modelăm universul care ni s-a dat şi în care trăim. Numai aşa îl putem schimba. Noi putem modifica doar realitatea în care trăim.
A: Dar sunt oameni care pot îndoi linguri. Adică cu puterea gândului transformă metalul în plastilină şi îl îndoaie.
D: Asta da, căci există conceptul de plastilină. Dar să încerce să transforme metalul într-un Pterodactyl.
A: Cândva au existat Pterodactyli. Poate se poate conecta la imaginea de demult.
D: Au existat, dar nu mai există. Conceptul a fost şters din manifestare. El există în Matrice dar nu mai poate fi materializat aici pe Pământ.
A: Am înţeles!
D: Şi în viitor noi vom putea crea doar ceea ce există ca şi concept.
A: Referitor la viitor, din câte ştiu nu este fix, îl putem modifica.
D: Da, dar în nişte limite. Uite, noi trebuie să evoluăm spiritual. Asta este sarcina noastră acum. Să spunem că tu vrei şi eu vreau şi încă alţi un milion. Dacă planul Creatorului este ca Terra să evolueze şi noi suntem singurii care acceptăm acest lucru, atunci vom fi singurii care vom merge mai departe. Restul se vor duce în segmentul matricial corespondent şi vor primi o altă misiune.
A: De ce nu pot rămâne?
D: Pentru că numai Creatorul este cel care are dreptul să intervină şi să ia hotărâri. Noi suntem într-un fel doar participanţi. Este drept că suntem întrebaţi dacă vrem să mergem mai departe sau nu, dar după reguli stabilite. Nu de capul nostru!

(va continua)

Sursa.: https://adevarultevaelibera


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu