Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 august 2017

ORGITE ȘI ORGONITE

de Dirk Gillabel
Traducerea Const. Mihăilescu 

Nota autoruluiOrgitul este termenul meu propriu pentru ceea ce este cunoscut sub numele de orgonit. A devenit foarte popular ca un instrument eficient de vindecare spirituală și ca protecție împotriva poluării electromagnetice (emf). Aceste instrumente subtile de orgone interacționează și transformă orgonele sau energia vieții.
                                                                   Ce sunt orgonele?


Cuvântul orgit vine de la "orgone", denumirea dată de Wilhelm Reich (1897-1957) energiei vitale existentă peste tot în natură. Este energia vieții, numită și Ch'i, Prana, Aether. Această energie vitală există, într-un mod natural, sub forme diferite. Energia aceasta poate fi neutră (OR = orgon), pozitivă (POR = energie orgonică pozitivă) sau negativă (DOR = energia orgonică a morții). Când este pozitivă, permite organismelor vii să existe într-o stare de sănătate perfectă. 
Reich a făcut o mulțime de cercetări privind proprietățile și comportamentele acestei energii. A construit un acumulator de orgone din straturi alternative de metal și material organic. El a observat că OR a reușit să neutralizeze radiațiile nucleare.
Este important să înțelegeți ce este DOR. DOR este (P) OR, dar "armată", așa cum a numit-o Reich. Asta înseamnă că orgonele sau energia vieții nu mai circulă liber, ci au fost încapsulate într-o formă rigidă. Când un cavaler își pune armura, nu se mai poate mișca liber; el este limitat în mișcările sale. Același lucru se întâmplă și cu energia orgonică: când energia orgonică este "blindată", nu mai curge liber. Uită-te la natura. Când apa curge liber este plină de vitalitate și viața prosperă în ea. Atunci când apa băltește, ea devine o piscină murdară, iar viața din ea dispare. DOR este negativă, adică sufocă formele de viață. Creează boală și, în cele din urmă, va cauza moartea. Energia DOR este în primul rând creată de oameni, prin tehnologiile aplicate, cum ar fi mașinile și emițătoarele cu microunde sau contoarele inteligente, poluarea chimică, distrugerea fizică a peisajului, dar și emoțiile umane negative. 
Un loc în care, de exemplu, s-a produs o moarte violentă va păstra amprenta DOR în acea locație, pentru o lungă perioadă de timp. 
O casă în care locatarii au frecvente certuri, scandaluri, izbucniri emoționale negative va fi, de asemenea, încărcată cu DOR. Și corpul uman poate fi blindat (blocat de „armură”). 
Problemele emoționale de lungă durată pot limita sau bloca exprimarea creativă, provocând contracția sistemului său energetic care, în final, duce la boală.
Ființele umane sunt sisteme de energie deschisă. Aceasta înseamnă că nu ne putem proteja complet de mediul înconjurător. Suntem constant supuși energiilor care ne înconjoară și care încearcă să ne penetreze. Ne afectează chiar dacă suntem conștienți de acest lucru sau nu. Prin urmare, este important să transformăm orice DOR (negativ) care ne vine în POR (pozitiv) dezvoltând (extinzând) sistemul energetic al corpurilor noastre, denumit în mod obișnuit aura.
                                                                             Ce sunt orgitele?

Orgitul este un amestec de rășină din fibră de sticlă catalizată cu canale metalice, particule sau pulberi, turnate în matrițe. Uneori se adaugă un amestec de cristale sau minerale  pentru a face energia mai coerentă sau pentru a îmbunătăți funcționarea dispozitivului.
Piesele metalice atrag, adună și acumulează energia vieții (energia subtilă, energia pranică, forța vitală etc.), care este în jurul nostru, similar cu acumulatorii orgonici ai lui Reich. 
Odată absorbită în dispozitiv, toată această energie orgonică este transformată în energie pozitivă, a cărei prezență îmbunătățește viața. 
Orgitul este în esență o substanță care funcționează ca un dispozitiv care transmută energia, și care funcționează în mod autonom, continuu, eficient, atrăgând din natură energii pozitive și negative (OR și DOR) pe care le transformă în energie orgonică pozitivă (OR).
Rășina din orgit se contractă în timpul procesului de întărire, creând o presiune asupra cristalelor de cuarț (efectul piezoelectric), rezultând un anumit potențial electric, proporțional cu apăsarea. Punctele de intrare și ieșire ale cristalelor capătă polarizare electrică și aceasta ajută organelor bolnave ale corpului uman să funcționeze mai corect și mai eficient. Deși cristalele îmbunătățesc funcția orgitului, ele nu sunt necesare pentru ca orgitul să funcționeze.

Oricine poate construi aceste dispozitive, cu materiale ușor de găsit. Orgitul este pur și simplu un amestec (în raport de aproximativ 50/50) de metal și rășină (poliester, uretan sau epoxid). Acesta poate fi turnat în tot felul de forme: piramide, conuri, discuri, cilindri și pandantive, pentru a numi doar câteva.
Unii oameni o folosesc pentru a combate poluarea și radiația celulelor. Alții o folosesc pentru curățarea sau purificarea energiilor în casele lor sau pentru a stimula creșterea plantelor în grădină. De asemenea, funcționează foarte bine în diferite tipuri de lucrări de vindecare spirituală ori psihică. Persoane sensibile la energie mi-au trimis diverse comentarii cu privire la modul în care au fost afectate de orgi. Mi-au confirmat utilitatea acestei metode.       
                                                                 Observații cu aparatul Kirlian
                        

                                                                        Vârful degetelor mâinii la o persoană sănătoasă
                                                  


                                                                                              Aceeași mână dar în cealaltă persoana ține un dispozitiv orgi.

                                                                    Cum funcționează Orgitele?
  

Este vorba despre energia vieții pe care Wilhelm Reich o numește orgon, forța vitală care animă tot ce este viu. Este o energie subtilă care curge liber și animă totul în univers. Este prezentă în materie, minerale și cristale, în aer.
Cristalele conțin o concentrație ridicată de forță a vieții datorită rețelei lor cristaline. Materia organică și formele de viață atrag, de asemenea, energ. orgonică, sau energia vieții, folosind-o pentru a crea corpuri biologice, pentru a le menține și pentru a readuce din nou energie sănătoasă, acolo unde, din diverse motive, lipsește.
Un corp biologic are o structură fină de energie, numită de obicei corpul eteric, cu centrii energetici, chakrele și canalele de energie, nadisuri. 
Toate acestea transformă și ghidează energia vieții prin corp. Menține corpul nu numai viu, ci și sănătos. Atunci când o ființă este supusă traumei fizice, psihice, emoționale sau spirituale, ea reacționează cu frică și cu contracția ori dereglarea sistemului energetic local dintr-un organ sau mai multe ale corpului. 
Chiar dacă dispare cauza, corpul menține un timp contracția asupra organului agresat, căci nu înțelege imediat că agresorul a plecat.  
Această contracție limitează fluxul de energie în organism, creând un dezechilibru și o devitalizare. Astfel, se instalează încet boala. 
O ființă umană poate crea inconștient o structură energetică în câmpul său energetic, care devine rigidă și împiedică curgerea liberă a energiei vieții. Este ca armura unui cavaler. Temerile sunt în mare parte pe fond inconștient și provin din trecut, dar continuă să lucreze și în prezent. 
Armura însăși este o structură energetică, rigidă în natură. Aceasta poate fi mică și localizată într-un punct al corpului, sau poate înconjura întregul corp, în funcție de natura sa. Problema este întotdeauna aceeași. Armura limitează fluxul de energie. Este ca un baraj care limitează curgerea apei dintr-un râu. Ea slăbește corpul creând încet o boală. Microbii, bacteriile, viruși din noi și din jurul nostru, care existau și înainte, dar erau inofensivi, pentru că corul nostru era puternic, încep să găsească puncte slabe, cu o apărare anemică, ori inexistentă. Odată calea de minimă rezistență descoperită, miliardele de agresori se vor năpusti să pătrundă în celulele corpului, îmbolnăvindu-le. În cele din urmă, boala va aduce moartea corpului. Acesta este motivul pentru care Reich a numit această structură de flux energetic obstrucționat, limitat, DOR (Orgone Energy Deadly).
Orgite transformă acest DOR sau Energie moartă și reface fluxul de energie naturală. 

Reich a descoperit că metalul atrage energia orgonică, atât pozitivă, cât și negativă, dar o eliberează imediat. Dispozitivul orgi, are mii de particule mici de metal, toate atrăgând energiile OR și DOR pe care apoi, de asemenea, o eliberează imediat. 
Deoarece aceste particule de metal sunt practic lipite, ele schimbă (transmit) în mod continuu energia pe care au absorbit-o, de la una la alta. Acest lucru se întâmplă atât de repede și de atâtea ori că DOR rigidă (energie blindată) devine agitată și capabilă să se elibereze. 
În acest fel, orgitul acționează ca un transformator pentru DOR în POR. Acesta este explicația care face orgitul un puternic dispozitiv de transmutare a energiei negative în energie pozitivă.
A avea un produs orgit (un dispozitiv producător de asemenea energii) în câmpul dvs. energetic sau în aură este ca și cum ai avea un transformator de energie. El va curăța structurile energetice blocate sau blindate din câmpul dvs. energetic. Bineînțeles, eficacitatea acestuia depinde de cât de vechi și puternice sunt structurile de energie blindate. Orgitul își poate dovedi utilitatea după prima folosire dar, în anumite cazuri, poate dura un timp, totul depinzând de starea bioenergetică a corpului utilizatorului.

Când vă aflați într-un mediu care emite multe energii negative, cum ar fi un mediu de lucru stresant sau în apropierea unor oameni dominați de energii emoționale negative, dispozitivul poate face diferența!

Mi s-a spus că acest dispozitiv îndepărtează (alungă), de asemenea, entitățile negative dintr-o casă. Entitățile negative au deseori tendința de a-și impune voința asupra celor vii, prin manifestări de mânie sau prin dorința de a controla ocupanții casei, de multe ori ele hrănindu-se cu forța de viață a celor vii.

                                   Smart Meters, telefoane mobile și alte EMF-uri

O cercetarea științifică independentă a demonstrat că semnalele electromagnetice din banda de frecvențe radio influențează negativ corpul uman. Acest lucru depinde, desigur, de frecvența în sine, de durata și intensitatea acesteia. De asemenea, microundele sunt deosebit de dăunătoare. Nu contează dacă sunt ionizante sau nu, dacă sunt încălzitoare sau nu. 
Armata a făcut studii ample, în anii 1950, care au demonstrat că microundele sunt foarte dăunătoare organismului uman. 
Cu toate acestea, companiilor comerciale nu le pasă de sănătatea ta, astfel că aparatele cu microunde și-au făcut intrarea în viața noastră de zi cu zi. 
Cuptoarele cu microunde sunt ușor de folosit, dar și un pericol real, deoarece emit în jur și în produsul „preparat” microunde cu intensitate ridicată. 
Apoi, au venit telefoanele mobile și turnurile de celule (?) și contoarele inteligente. 
Mediciuna a dovedit, din nou și din nou, că telefoanele celulare distrug țesuturile cerebrale, bariera hemato-encefalică și în cele din urmă duc la tumori cerebrale.
Turnurile de celule în sine sunt transmițătoare enorme de microunde. 
Contoarele inteligente acoperă întregul cartier cu microundele pulsatorii.

Sunt din ce în ce mai mulți clienți interesați de orgit pentru a contracara efectele contoarelor inteligente. 
Bineînțeles, orgitul nu blocheaza microundele, sau nici un alt CEM. 
În opinia mea, dispozitivul are două efecte: mai întâi, atunci când este amplasat lângă un dispozitiv care emite EMF, cum ar fi un computer sau un televizor, ori în apropierea unui contor inteligent, acesta transformă partea eterică a câmpului electromagnetic emis de acest dispozitiv. 
Toate aparatele și dispozitivele electronice emit un câmp electromagnetic fizic (constant sau variabil, dar și un echivalent eteric sau energetic care este dăunător pentru bioelementul eteric sau energetic al corpului uman. 
Acest lucru se datorează faptului că dispozitivele electrice sunt artificiale. 
Când un dispozitiv orgi este plasat în acest câmp, el diminuiază agresivitatea câmpului elecromagnetic nenatural creat, făcându-l să fie mai prietenos cu corpul bioenergetic din proximitate.   
În al doilea rând: când dispozitivul este purtat pe corp, el se află în interiorul propriului câmp biologic (al aurei), ceea ce conduce la curățarea energiei blocate de „rezidii” neconforme, transformând acea energie în una pozitivă și, în același timp, consolidând foarte mult biofieldul, făcându-l mult mai rezistent față de atacul energiilor dăunătoare.

Acum, când WiFi-ul 5G este lansat pe piață, corpurile noastre vor fi încă și mai agresate de microunde mai puternice.

Câțiva clienți mi-au spus că, deoarece au avut orgi în casă, starea lor fizică s-a îmbunătățit mult și pot tolera prezența dispozitivelor electronice mult mai bine decât înainte.
                               
http://www.soul-guidance.com/orgite/index.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu