Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 august 2017

DESCHIDEREA PORTALULUI „POARTA LEULUI”

(important)

De Tanaaz, 29 iulie 2017
Traducere Const. Mihăilescu.


 În  fiecare an, Soarele, Pământul și Sirius se deplasează către anumite puncte din cer care activează portalul POARTA LEULUI..
Acest portal s-a deschis pe 26 iulie și stă astfel până în 12 august. Valoarea maximă a acestui câmp se atinge în data de 8 august (nota C.M.: în numerologie 8.8, în acest an și cu inflențe de la 1+7=8, dacă ne raportăm la cel de al 17-lea an al secolului; ceea ce face ca acest portal să fie  foarte puternic). În acea zi planeta primește din univers cea mai abundentă energie magnetică.

Pentru a înțelege ce înseamnă Poarta Leului (Lionsgate), este important să știți ce fac în acea perioadă cei trei jucători cosmici: Pământul, Soarele și Sirius.
Pentru ca portalul Poarta Leului să fie activat, Soarele trebuie să se alinieze cu steaua, Sirius, care este mai mare și mai strălucitoare decât Soarele nostru.
Sirius este cunoscut și considerat Soarele Spiritual și se crede că deține cunoștințe și înțelepciune din tărâmurile divine mai înalte.
Când Soarele și Sirius se întâlnesc în această perioadă (într-o anumită poziționare), energiile lor se intensifică și Pământul primește "energie-lumină" de la ambele corpuri cerești.
Soarele nostru este deja suficient de cald și de „hrănit” și oferă energia vieții corpurilor cerești din sistemul său, dar imaginați-vă ce se întâmplă atunci când la aceste energii se adaugă (într-o anumită simbioză) și puterea energetică a lui Sirius.
În acea perioadă, planeta Pământ va fi scăldată de două dintre cele mai puternice lumini de pe cer.
Această energie luminoasă poate accelera trezirea spirituală, poate aduce noi perspective sau o nouă conștiință și poate contribui inclusiv la creșterea conștiinței planetei.
Va fi o energie extrem de activată și avansată din punct de vedere spiritual, primită prin portalul din 8 august, având o frecvență superioară și va influența puternic și pe termen lung conștiința de pe planeta noastră, inclusiv cea a planetei, ca entitate.
În perioada amintită, Soarele fiind în constelația Leu, portalul energetic, cu activitate maximă pe 8 august, este numit Poarta Leului.
În numerologie, 8 este un număr puternic care reprezintă infinitatea, puterea, conexiunea divină, renașterea și tărâmurile superioare.
Deci, ce înseamnă asta pentru noi?
Iată mesajul pentru acest an care se primește energetic prin această poartă: „GĂSIȚI BUCURIA DE A FI UMAN !”
Sufletele noastre au venit pe acest Pământ pentru a avea o experiență umană dar mulți dintre noi nu trăiesc la maximul acest potențial, adică nu-și folosesc la maximum (unii, chiar foarte puțin) capacitățile care caracterizează ființa umană.
Ca oameni, am ajuns să explorăm, să gustăm, să călătorim, să trăim și să experimentăm emotiile și culorile Pământului.
Dar mulți dintre noi se blochează și se afundă în monotonia vieții de zi cu zi și uită de ce au venit aici, cu adevărat.
Uităm că noi nu suntem doar trupul, căci în acest trup sălășluiește sufletul și spiritul. 
Trebuie să ne îmbrățișăm umanitatea și să ne recunoaștem alcătuirea, căci trupul este doar partea materială a ființei, perisabilă și asumată pentru o perioadă destul de limitată, dacă ne gândim la starea de nemurire a ceea ce este esența noastră cu adevărat.
În viața pe care o trăim, și de care suntem conștienți, avem îndatorirea de a ne simți fericiți, bucuroși de etapa pe care o parcurgem, ca una din lungul șir de existențe prin care am trecut sau prin care urmează să trecem.
Să încercăm să aflăm scopul pentru care am venit noi în această viață, căci, cu siguranță, n-am venit degeaba.
În această privință, energiile pe care le primim prin Poarta Leului, cu maximum pe 8 august 2017, sunt menite să ne ajute în actuala noastră existență. 
Pentru o mai bună asimilare a acestor energii, în zilele de 7 și 8 august se impune să avem un control cât mai precis asupra gândurilor, acțiunilor noastre și regimului nostru alimentar.


Ziua de 7 aug. este o zi purificatoare în care putem elimina poluarea (mai ales energetică) din ființa noastră. Aceasta deoarece în pre-ziua maximei energii se produce și o ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ, minunată ocazie de a ne curăța, de a ne elibera de toate energiile care nu ne mai servesc.
Astfel curățați, purificați, vom putea asemila mai bine energiile din ziua următoare. [nota C.M.: recomandarea este ca începând cu seara zilei de 6 aug., până pe 8 aug., ora 6 (adică 48 de ore), să ținem post negru și să bem cât mai multă apă - dacă se poate, alcalină. 
Este, de asemenea, indicat ca în aceste zile, cu prioritate în noaptea de 7 spre 8 aug, să facem meditații și invocații, în care să ne dorim purificarea de vechile energii și asimilarea energiilor care ni se trimit prin portal. Să ne dorim, de asemenea, să aflăm scopul prezenței noastre în această viață.]
Asigurați-vă că rămâneți un canal clar și deschis, atât pentru eliberarea vechilor energii cât și pentru asimilarea celor noi, care ni se trimit prin portalul din 8 august 2017. (nota C.M.: cu siguranță, vor apărea comunicări și în legătură cu eclipsa de soare din 21 august; după cum se vede, luna aceasta este bogată în evenimente astrologice și astronomice, de ale căror oportunități trebuie să ne folosim, dacă vrem, cu adevărat, să ascensionăm mai repede)
Happy Lionsgate!
Tanaaz.


Nota C.M.: nu uitați de invocația de duminică, 6 aug., ora 22,30, cu conținutul postat sub titlul blogului.


10 comentarii:

 1. Masuratori astazi 01 august 2017

  Vibratia planetei astazi este de 13,4Hz
  Constiinta planetara este de 1,4D
  Negativitate planetara 53%
  Mentalul afectat la nivel planetar 18 %
  Spiritual evoluati sunt 8 % din intreaga populatie planetara
  Interferente ale intunecatilor asupra omenirii ca intreg 13 % afectata constiinta
  Venirea stelarilor se preconizeaza a fi in anul 2030,si sunt de acord acum cam 15 %
  Treziti sunt 8 %
  Schimbati in rau 13 %,acestia au pierdut lupta cu binele,a castigat raul din ei
  Pe o scara a existentei de la 1 la 10,suntem in punctul 7.Punctul zero din viitor va fi punctul cand civilizatia aceasta va primi un restart,probabil in ziua cand vor veni stelarii pe planeta.
  Ca si evolutie suntem in punctul 3 pe o scara de la 1 la 10,deci prea evoluati nu suntem.Nici macar la jumatatea distantei a ceea ce ar trebui sa existe ca si constiinta pe planeta.Suntem marea majoritate constiinte foarte mici,multi sub 3D.
  Se asteapta o trezire,si in realitate este o mare cadere,dar si stagnare a celor ce au inceput sa se trezeasca.
  Aveti grija de voi,nu mai credeti ca totul este roz,ca in realitate nimeni nu poate confirma ca suntem pe drumul evolutiei,ca civilizatia incepe sa se trezeasca.Adevarul este crunt,suntem in cadere libera a constiintelor,cine sa trezit mai demult acum ca nu se intampla nimic sau cam plictisit de vorbe,deci constiinta lor este in scadere.La nivel de planeta constiinta nu este nici macar de 3D.Nici nu ar avea cum sa fie,deoarece cine doarme nu are constiinta mai mare de 1D


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveti dreptate Domnule Smarandache,nimeni nu poate confirma ca suntem pe drumul evolutiei.Dimpotriva,numai daca priviti la aspectul vremii care de la an la an se inrautateste tot mai mult,daca va uitati la ura,lacomia,minciuna,batjocura,manipularea ordinara,jaful si hotia care domnesc in intreaga lume si,cu deosebire in Romania, precum si la faptul ca,de la an la an este din ce in ce mai greu de supravietuit,atunci puteti spune ca suntem,in mod cert,nu pe drumul evolutiei spirituale ci,dinpotriva,pe calea pierzarii.Adica "suntem in grafic" ca sa spun asa ,"graficul" iudeo-masoneriei,khazarilor si iezuitilor.Cititi "Protocoalele Inteleptilor Sionului" si veti constata,cu stupoare,indeplinirea "pas cu pas" a tuturor punctelor Programului !!!

   Ștergere
  2. Domnule Smarandache, pe viitor, vă rog să menționați și sursa informațiilor pe care le postați, altfel mă obligați să nu vi le mai public.C.M.

   Ștergere
  3. CU CE LE-AI MASURAT MAI NENE MA,AL CUI JOC IL FACI?VAI DE SOLZII VOSTRII!

   Ștergere
  4. De ce trebuie sa ascunzi ...ceva dupa "anonim" ? Daca esti vertical,arata-te.Daca nu,fii doar tu insuti,nu mai intra in "vesminte straine".

   Ștergere
  5. Masuratori astazi 01 august 2017
   Publicat de Eu Sunt la 17:27 /SPIRIT LIBER si pentru cei ce insulta,si pentru cei ce ....etc.,si nu pentru cei ce pot combate asta cu adevarat,cu energii inalte si argumente pertinente, nu aceleasi batai de campi autentice nesustinute decat printr-un involuat/grosier spirit de gasca ,din pacate in dizolvare continua/ireversibila.

   Ștergere
 2. D-ule CM, CS ,are ata in urechi.Cineva il dirijează cum sa sperie prin prostia lui.Cică ,ne informează.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si dumneata cu insultele,unde crezi ca te poti situa ? Tot pe langa drum...Sau,pe langa gard eventual...

   Ștergere
 3. Sursa citirilor este aceeasi si am precizat-o nu de mult timp,dar nu are sens nu neaparat negarea publicarii lor,cat mai ales publicarea pe post de comentariu cica,a diverse /alte si nenumarate vorbe cu adevarat goale ! Dar,este alegerea celui ce administreaza blogul 100% !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Precizarea sursei este obligatorie de fiecare dată. Mulțumesc pentru înțelegere!

   Ștergere