miercuri, 9 august 2017

De la Consiliul Shambalei,

prin Kamala Everett și Sharon Rose, 7 august 2017
Traducere Const. Mihăilescu
  

Vă trimitem salutări de la Cel Prea Înalt,  în această lună puternică care vă susține și întărește locul în marea rețea a Conștiinței Hristice. Această rețea a fost consolidată în mod conștient acum 30 de ani de mii de Lucrători întru Lumină care s-au reunit pentru a celebra ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Convergența Armonică. – Consiliul Shamballei care a supervizat crearea Convergenței Armonice

21 decembrie 2012 a marcat sfârșitul lumii vechi și începutul Epocii de Aur a Libertății, care a fost însămânțată în urmă cu 30 de ani, în 1987, cu convergența (contribuția) a mii de Lucratori in Lumina, acțiune cunoscută sub numele de Convergenta Armonică. Începând cu luna decembrie 2012, a fost deschis un portal pentru primirea frecvențelor de ascensiune codificate de la Centrul Soarelui Central, acțiune prin care s-au pus bazele acestei noi lumi.
Atunci Gaia și tot ce înseamnă viață pe Pământ a primit codurile programului accelerat pentru sprijinirea Înălțării tuturor formelor de viață și s-au  pus în mișcare energiile necesare realinierii Pământului cu adevărata lui origine.
Gaia este susținută acum de deschiderea unui nou portal, care va introduce noi coduri primite atât de la Soarele Central cât și de la Marele Soare Central.
Acest portal va fi deschis pe deplin la jumătatea lunii august, când omenirea va fi încântată de frecvențe extraordinare de ascensiune susținute de cele două eclipse din august și de marea aniversare a Convergenței Armonice din 16 și 17 august.
Prima eclipsă, pe 7 august, va extinde Frecvențele iubirii necondiuționate ale femininului divin, astfel încât acesta să poată fi simțit și asimilat în inimă (prin chakra Anahata; n.m.) în timpul aniversării Convergenței Armonice din 16 și 17 august.
Unul dintre scopurile acestei aniversări este acela de a încuraja Lucrătorii întru Lumină  apăruți ulterior, să se alăture inimilor pentru a întări grila originală de convergență, astfel încât să-și amplifice capacitățile de a implanta Dragostea și Lumina în inimile fiecărui suflet din întreaga lume, precum și din galaxie.
Deși scopul principal al Convergenței inițiale a fost susținut în ultimii 30 de ani, vă cerem să vă extindeți sprijinul cu ocazia acestei aniversări, astfel încât scopul său original să poată lua o nouă amploare spre inimile și mințile cât mai multor oameni din întreaga lume.
Aniversarea din acest an a Convergentei Armonice din data de 16 august și 17 va fi apoi urmată de o Eclipsă Totală de Soare din 21 august și astfel, prin combinarea acestor energii puternice se va stimula foarte mult și extinde potențialul ascensiunii de compensare și abandonarea oricărui lucru care nu mai este în armonie cu Ascensiunea voastră în Sinele vostru nelimitat și eliberarea a ceea ce nu vă mai este necesar în lumea voastră.
Eclipsa din 21 august, de asemenea, va inaugura primirea de către Lucrătorii întru Lumină a abilității de a putea curăța și șterge orice energii limitative rămase sau atașamente față de dimemnsiunea 3D.

În forma sa actuală, de-a lungul a mii de ani, omenirea a fost susținută în primul rând de propriile ei convingeri limitative și opinii, care au stat la baza creării falsei ei credințe care, în timp, a dus la opacizarea față de îndrumarea și Lumina lui Dumnezeu, și la neîncrederea că omul are capacitatea de a restabili pacea, armonia și abundența pe Pământ.
Prin renunțarea la credințele vechi, voi deveniți liberi si capabili să comunicați mult mai direct cu mintea și inima Mamei/Tatălui Dumnezeu, dând prioritate Sinelui vostru divin sau prezenței divine din interiorul ființei voastre.
Energiile Convergenței Armonice indică întoarcerea la Unitate, cei care vor încerca să-și mențină vechile atașamente constatând că această alegere va deveni foarte dureroasă și inconfortabilă.

Energiile pe care le primiți în luna august 2017 vor scoate totul la suprafață, indiferent cât de bine și de adânc a fost ascuns, în pofida încâncenatelor negări ale realității faptelor.
Scopul acestei compensări este, în cele din urmă, de a vă ajuta să vă consolidați dorința de a vă elibera de orice valoare pe care ați mai putea-o oferi ca justificare a menținerii oricăror vechi energii limitative.
Este întotdeauna alegerea voastră dacă să renunțați ori nu la aceste atașamente, astfel încât să puteți trăi în întregime ca prezența voastră sau sinele lui Dumnezeu.
Mizăm pe alegerea voastră mai puternică de a folosi aniversarea Convergenței Armonice pentru a susține eliberarea oricăror atașamente limitative și a trăi în prezent, nepreocupați și ne blocați în trecut. 
Cu cât veți înțelege și acționa în acest sens, cu atât vă veți susține și accelera Ascensiunea.

O repetăm și cu această ocazie: întotdeauna amintiți-vă că nu sunteți și nu ați fost niciodată lăsați singuri, abandonați.
Faceți o preocupare majoră și constantă din a dori să vă conectați sau reconectați la grila ale cărei baze au fost puse în timpul Convergenței Armonice din anul 1987. Cu cât veți exersa și veți insita mai mult, cu atât mai repede vă veți aminti starea de grație de a trăi în unitate cu Creatorul. Cu convingerea fermă că nu sunteți niciodată singuri, aveți dreptul de a cere ajutorul, de fiecare dată când simțiți că este necesar, după care mulțumiți cu recunoștință pentru acel ajutor. 
Fiți convinși că cel care dăruiește, cel care primește și însuși darul, una sunt. 

http://sananda.website/the-council-of-shamballa-via-kamala-everett-and-sharon-rose-july-9-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu