Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 august 2017

De la Consiliul Pleiadian Superior al celor Șapte

(2 aug. 2017; channeler Daniel Scranton).
Traducere Const. Mihăilescu.


Suntem Consiliul Superior al celor Șapte din Pleiade, încântați să vă oferim cuvintele noastre de înțelepciune.
Pe măsură ce recunoașteți inutilitatea creării realității prin folosirea unor metode tridimensionale, clarificați calea pentru ceva mult mai eficient și cu siguranță mai rapid. Vorbim despre tehnologiiile celei de a cicea dimensiuni, dimensiune în care vă veți crea realitățile în viitor. 
Credem că deja, la acest nivel, ați înțeles că sunteți creatorii propriilor voastre realități. Ceea ce însă, uneori, nu reușiți să recunoașteți este că sunteți, în același timp, instrumentul pe care îl utilizați pentru a vă crea realitatea.
Ce înțelegem prin asta? Plecați de la ideea că, în realitate, sunteți forme de enerigie. Energia voastră este ceea ce utilizați pentru a crea totul. Folosești energia pentru a vă crea corpul fizic.Vă veți folosi energia pentru a crea mediul din jurul vostru. Și, bineînțeles, folosiți energia pentru a crea experiențe prin gânduri și emoții.
Și atunci când spunem: "energia voastră", noi ne referim la ceea ce sunteți voi cu adevărat. Schimbările voastre și schimbările din voi nu sunt altceva decât schimbări energetice, forme de energie de o anumită frecvență, anumită amplitudine și cu o anumită organizare. Prin tot ceea ce faceți, vă exprimați energetic pe mai multe planuri.Vă recomandăm să vă vedeți pe voi ca pe o expresie holistică a acestor energii.
Deci, da, acțiunile și gândurile voastre contează, chiar dacă mai sunteți în dimensiunea 3D.
Noi nu vă cerem și nici nu vă sugerăm ca, pur și simplu, să stați într-o cameră liniștită și întunecoasă meditând asupra propriei voastre energii, pentru că asta ar introduce monotonie și blocaj.
Mai util și mai productiv este să aveți o abordare holistică despre această condiție de existențialitate, cu intenția de a vă schimba energia în forme adecvate, compatibile cu vibrațiile condiționate de dimensiunea 5D, către care vă îndreptați. Mai direct spus, trebuie ca prin tot ceea ce faceți să tindeți spre modelarea energiilor voastre pe frecvențe vibraționale superioatre. Cele mai bune rezultate se obțin atunci când este un efort de echipă.

Vrei să-ți aduci corpul în atenție? Vrei să-ți conștientizezi toate gândurile? Vrei să-ți pui sub control emoțiile? Vrei să-ți selectezi acțiunile care susțin vibrația dorită?
Pe scurt, este vorba de a acorda atenție, a-ți impune și recunoaște frecvența care servește cel mai bine binelui tău cel mai înalt..
Uneori, pentru a renunța la ceva care are o frecvență mai mică, trebuie să te confruntați cu ceea ce-ți poate aduce aceasta, cu credința că din această confruntare, tu vei ieși victorios.Trebuie să vă confruntați cu această posibilitate. Uneori, la pachet cu aceasta, pot veni situații nerezolvate din trecut. Unii dintre voi o faceți cu mai multă convingere decât alții.
Deci, cel mai important lucru pe care l-ai putea face în eforturile tale de a-ți crea realitatea, este de a te folosi de energia tehnologiei celei de a cincea dimensiuni.
Și, pe măsură ce întreprindeți acțiunea, veți observa și înțelege ce vă este de folos și ceea ce nu, și atunci veți deveni mai înțelepți în a face alegeri.
Suntem Consiliul Superior Pleiadian al celor Șapte.
Asta e tot, pentru acum.

http://sananda.website/the-pleiadian-high-council-of-seven-via-daniel-scranton-august-2nd-2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu