Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 iulie 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (9)


EXCEPȚIONAL !
(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

„David”(Alex. Pârgaru)
A: Ai spus că astazi vrei sa discutam despre Terra.
D: Da. Vroiam sa iti spun că ceea ce s-a intamplat pe Inua, ma refer la colonizare, s-a intamplat si pe Pamant.
ACine ne-a colonizat?
D: Tot anunnakki. Acum aproximativ cinci sute de mil. de ani terestri, aici a poposit o nava, care a luat probe de sol si apa si apoi a plecat, pentru ca ia ceva timp sa revina insotita de alte nave si sa se stabileasca aici. Scopul era acelasi. Exploatarea resurselor naturale.
La intoarcerea lor, ei au adus cu ei inuaki, luati de pe Inua. Pentru ca era prea anevoios sa inceapa sa invete populatia existenta sa lucreze cu masinariile lor sofisticate, i-au pus pe inuaki sa o faca. Asa ca acestia au inceput sa munceasca, insa s-a dovedit ca forta lor nu era suficienta, ba chiar a existat si o revolta a inuakilor. Acest lucru i-a facut pe anunnakki sa ia oameni si sa-i puna la munca. S-a dovedit insa ca acestia nu erau apti să
tină pasul cu inuaki, ba mai mult ii incurcau. Asa s-a ajuns la modificarea genetica a locuitorilor Terrei, numai ca ADN-ul folosit era de data asta luat de la inuaki si nu direct de la ei.
A: Vrei sa spui ca noi suntem frati?
D: Da.
A: Adica noi avem ADN-ul vostru?
D: Da. Voi existati ca specie datorita noua. Peste materialul genetic existent pe Terra la acel moment, s-a suprapus materialul nostru genetic si astfel s-a nascut rasa oamenilor actuali.
A: Și cum de nu semănăm cu voi?
D: Anunnakki păstrează întotdeauna aspectul exterior deoarece este adaptat la mediul de proveniență. Fizicul corespunde perfect planetei.
A: Exista in mediul stiintific o ipoteza, conform careia ADN-ul uman a suferit modificari, la un anumit moment al evolutiei si chiar ca la nivel planetar avem un singur stramos comun de sex feminin, care a trait in Africa acum 180-300 000 de ani in urma.
D: Asa este. Este real. Atunci a avut loc prima modificare a ADN-ului.
A: Prima?
D: Da, caci acum aproximativ patruzeci de mii de ani, peste ADN-ul existent, anunnakki au pus materialul lor genetic.
A: De ce?
D: Pentru ca se ajunsese exact in situatia in care oamenii incepusera sa isi dea seama cine sunt ei, si s-au gandit ca facandu-ne mai apropiati de structura lor, ii vom accepta.
A: Deci noi avem ADN-ul inuakilor, al anunnakkilor si al oamenilor primitivi.
D: Da.
A: Daca este sa judeci logic, suntem mai mult anunnakki decat restul.
D: Nu, deoarece a doua modificare nu a putut fi facuta la intreaga populatie si de aceea a existat un amestec, intre cei care primisera ADN suplimentar direct de la anunnakki si cei care il aveau de la inuaki. Au fost insa si linii pure, in care s-a respectat cu sfintenie pastrarea sangelui de anunnakki.
A: Dar in prezent suntem cumva uniformi. Nu?
D: Nu. Se respecta aceleasi reguli. Exista inca linii pure.
A: Vrei sa spui ca exista familii care isi respecta originea si nu accepta co-sangvinitatea?
D: Da.
A: Si ce s-a intamplat cu anunnakki, cand au plecat ei?
D: Ei nu au plecat. Sunt aici cu noi. La fel ca pe Inua, stau retrasi.
A: Am mai auzit teoria asta, dar nu stiu ce sa cred.
D: Eu nu vreau sa conving pe nimeni. Vreau doar sa spun ca ei sunt cei ce inca ne conduc. E drept ca din umbra, insa ei stapanesc lumea.
A: Spune-mi, acesti anunnakki, seamana cumva cu reptilele, insa bipede?
D: Da.
A: Exista anumite voci care ii numesc rasa reptiliana.
D: Ii poti numi cum vrei, insa ei sunt descendenti directi ai anunnakkilor, sunt urmasii lor.
A: Cunosc teoria, insa mi-e greu sa cred in ea. Nimeni nu i-a vazut, nu se stie exact...
D: Ba se stie exact, sunt cunoscuti, chiar guvernele sunt aservite lor. Noi suntem o particica din ei.
A: Inteleg ca doar o parte din ADN iI avem de la ei.
D: Nu, mai avem si o zona din creier, care este raspunzatoare de emotiile negative, de agresivitate.
A: Spune-mi, tu cum vezi ca ne conduc?
D: Acum cam 6500 de ani in urma, datorita unor rascoale a maselor, anunnakki s-au hotarat sa se retraga, dar nu in adevaratul senns al cuvantului, ci sa lucreze cumva din umbra. De aceea ei au pus bazele unor societati secrete si au configurat in linii mari, cateva din religiile actuale. Au instruit preoti si i-au pus sa slujeasca, au introdus dogme si credinte trunchiate, lucru care s-a dovedit a fi extrem de benefic, caci masele de oameni au inceput sa ii venereze si sa asculte de ei.
A: Asta inseamna ca toti erau intr-un fel indoctrinati.
D: Nu, caci ei au ales pe cativa dintre cei care aveau linia de sange cea mai apropiata de a lor, iar acestia au beneficiat de cunoasterea reala, nefalsificata. Tot acestia erau cei care faceau in cadrul unor ritualuri bine puse la punct si sacrificiile umane. Sangele si organele victimelor era dat ca ofranda stapanitor.
A: In vechime au existat intr-adevar sacrificii umani insa erau facute in cinstea zeilor.
D: Da. Ei erau acei zei. Dar aceste sacrificii ritualice se mai practica si in prezent.
Trebuie sa intelegi ca ei sunt dependenti de acest lucru, deoarece constituie hrana lor
Unul din scopurile acestor societati secrete este transmiterea acestor invataturi. Asazi, aceste societati oculte se regasesc pe intreg pamantul si opereaza in toate paturile sociale.
A: Cum fac acest lucru?
D: Ei lucreaza prin intermediul guvernelor, a unor institutii sau firme, a sistemului bancar, a amnatei si politie, a legilor, a invatamantului, a masa-mediei. Ei sunt pretutindeni, datorita oamenilor care ii servesc, oameni pe care i-au instruit, si care la randul lor i-au instruit pe altii si tot asa. Ei sunt cei care ne conduc si care conduc lumea la ora actuala.
A: Bine, dar cum au reusit aceste lucruri?
D: Ei sunt o rasa veche. Cunoasterea lor este extrem de vasta si bine pusa la punct.
Ei stapanesc materia, cunosc toate aspectele Universului, sunt buni astrolgi Ei pot
influenza mintea umana, vremea, energia, starea sufleteasca, intr-un cuvant pot face orice, oricand si de cate ori doresc. S-au folosit de religie, inducand percepte false sau
denaturate, folositoare lor. I-au facut pe oameni sa creada ca astrologia si cunoasterea
initiatica sunt invataturi satanice. Au indus oamenilor ideea ca visele sunt de la diavol,
cand de fapt diavolul, asa cum il vedem noi, nici nu exista, iar visele sunt de fapt poryi catre Univers si Matrice. In toate locurile benefice si cu potential transmitator a Terrei si-au pus monumente sau constructii special pentru a le anihila. Nu doreau sub nici o forma
perturbarea starii de indobitocire indusa populafiei.
A: Si totusi, cum au ajuns sa conduca lumea?
D: Cu ajutorul religiei, care s-a folosit de un malefic program de indoctrinare si anihilare a intuitiei, cu ajutorul politicii si in special a sistemului financiar. Ei sunt de fapt banii nostri.
Ei ne dau sa mancam, ne dau caldura, locuinte, scoli, concedii, sanatate, absolut tot.
Familiile regale sunt descendentii lor directi. In venele presedintilor nostri curge sangele lor.
Toti sunt intr-un fel sau altul asociati acestor societati oculte.
A: Dar aceste familii regale si presedintii, sunt constienti de acest lucru?
D: Da. Ei isi cunosc originea, o respecta si sunt de acord cu hotararile organizatiilor
Ei sunt cei care ne manipuleaza, ne guverneaza si ne conduc vietile. Noi ne nastem, traim, muncim si murim pentru ei.
A: Dar exista anumite miscari spirituale care deja stiu aceste lucruri si chiar le spun.
D: Asa este, insa unele dintre ele sunt finantate chiar de catre ei, special pentru a avea acces la informatie si a o denatura.
A: Asta inseamna ca este un cerc vicios. Orice am face, ramanem prizonieri.
D: Nu. Noi trebuie sa ne ascultam sufletul. In primul rind. Nimeni nu este mai presus de creatie, toti suntem egali, de aceea nimeni nu are voie sa ne spuna cum sa gandim si in ce sa credem, ce sa invatam.
A: Dar totusi, stiinta este folositoare. Cu ajutorul ei ne-am dezvoltat, s-au explicat anumite lucruri..
D: Stiinta este tot a lor. Ea a luat intr-o oarecare masura, locul religiei. Stiinta actuala nu are de-a face cu Adevarul Matricei. Este o stiinta indusa, o stiinta creata special pentru a ne bulversa, a ne face sa credem in lucruri care nu au legatura cu realitatea. La un anumit moment al evolutiei omului, au inceput sa apara dubii cu privire la dogma religioasa si atunci, anunnakki s-au vazut pusi in situatia in care trebuiau sa gaseasca o cale de a-si continua suprematia, indoctrinarea, indobitocirea si asa a aparut stiinta.
A: Dar de ce le este frica?
D: De momentut in care omul se va trezi si va intelege ca el exista dincolo de trup, că face parte din Conștiința Universala, ca este liber si nelimitat, asemeni Creatiei.
A: Si daca isi vor da seama, ce se va intampla? Nimic!
D: Oamenii ii vor infrange si goni. Problema lor este ca ei nu mai au unde sa se ducă.
Planeta lor este terminata, iar accesul pe alte corpuri ceresti le este biocat. Ei au ajuns in acel punct in care Matricea ii va modifica ca specie, ducandu-i catre extinctie si apoi catre transformare. Si ei nu vor asta. Le este frica.
A: Eu tot nu inteleg cum de pot face orice! Cum de nu sunt demascati!
D: Pai daca ei conduc totul, cine sa ii demaste? Toti cei care incearca sa spuna ceva sunt etichetati drept sarlatani, nebuni sau rau-voitori. Conducatorii nostri din umbra au implementat un program perfect de maniputare a mintii si a emotiilor. Ni se spune cum sa gandim, in ce sa credem, cum sa reactionam, ce sa mancam, ce sa bem, ce sa ascultam.
Totul este programat, calculat si executat fara abatere. Nimic nu le scapa. Gandeste-te ca atunci cand un savant face o descoperire care nu le convine, sar o suta sa il contrazica, iar atunci cand ei vor sa lanseze o idee asa-zis stiintifica, vin o suta sa o sustina.
Mai exista intr-adevar oameni care nu pot fi convinsi, care cred in bine si il manifesta. Acestia fie sunt marginalizați, ironizati. etichetati, fie sunt inlaturati prin accidente, moarte subită sau ,,sinucideri". Totul este calculat si supravegheat pana in cele mai mici amanunte.
A: Bine, dar daca ar fi o multitudine de oameni care ar gandi la fel, atunci nu ar avea ce face. Nu pot sa ucida chiar toata planeta! Poate sunt chiar persoane din sistem care stiu adevarul si il vor spune.
D: Cei din sistem, care stiu adevarul si vor sa il faca public, sunt inlaturati, deci nu reprezinta un pericol, cat despre marea masa... lucrurile stau diferit. Noi sunlem controlati si coordonati cu ajutorul controlului mental si al substantelor chimice.

(va continua)



ww.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_INUAKI_Reptilianul_din_Mine.pdf


4 comentarii:

  1. Infioratoare afirmatii.Suntem deci,de multe zeci de mii de ani,nu numai sclavii reptilienilor ci si hrana lor!Mizerabila soarta si aproape de necrezut!Ma intreb,si va intreb si pe voi,cititori onesti si oameni responsabili si respectabili,daca totul,absolut totul pe-acest pamant este controlat de "Ei",reptilienii,in cele mai mici detalii,atunci cum si mai ales de ce au permis publicarea acestei carti?Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ai avut ocazia sa vezi o pisica cand e satula si prinde un soarece se joaca cu el pana moare soarecele de frica,pe urma il mananca,asa si reptilienii,sunt pradatori si le place intai sa ne chinuie,sa ne umple de FRICA si pe urma ne consuma,asta pentru ca le permitem si nu suntem uniti + ca au intervenit nepermis la adn-ul nostru ca sa fim restrictionati, sa nu ne putem accesa puterile daruite de CREATOR.Asta deocamdata, pana ne rasculam(asta asteapta ET etici ca sa intervina contra lor),si asvarlim cu anunake in centura de asteroizi. Pe TERRA v-a fi sfarsitul rasei anunake,ca Nibiru cred ca a fost asediata de ET benefici dupa n ultimatumuri de predare,banuiesc eu,e doar parerea mea.Dar mai bine ne lamureste domn profesor :)

      Ștergere
    2. Mai degraba,nu au putut impiedica publicarea acestei carti ! Sunt,in retragere !

      Ștergere
    3. Am inteles ca undevavprin 1950 a avut loc o lupta formidabila in spatiu in apropierea pamintului intre flota reptiliana si cea Benefica ! Ca reptilienii au pornit un fel de cimp in jurul planetei ca sa o tina blocata cumva in timp! Reptilienii au pierdut si toate deseurile navelor reptiliene vor intra in atmosfera in curind ca o ploaie de meteoriti ce se vor dezintegra total la intrare in atmosfera, toate acele nave au fost distruse prin implozie si sau transformat in bile metalice! Toate acele nave puteau lejer sa fie transformate in resurse de catre ET Benefici dar nu au facuto ca sa ne arate noua un semn care sa ne puna sa ne intrebam ! Iar faptul ca avem toti impresia ca timpul se accelereaza are legatura cu pierderea in putere a acestui scut ! Si ca timpul se va desfiinta! La modul ca nu vom mai imbatrini sau ceva de genul

      Ștergere