Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 iulie 2017

Accesarea puterii Universului Creatorului.

Mesaj de la maestrul El Morya
(14 iul.2017; channeler Natalie Glasson. 
Sursa originală: Școala Sacră OmNa
Traducerea Const. Mihăilescu.

Salutări, ființe înțelepte de lumină de pe Pământ, eu sunt Maestrul El Morya, Chohan (Chauhan) și Supraveghetor al Primei Raze a Luminii.
Vă aduc astăzi dragostea, binecuvântările și vestea de sprijin al Universului Creatorului pentru ca voi să puteți absorbi (asimila) mai ușor și să ancorați Lumina Divină în ființa voastră.
Acceptați Lumina și permiteți-i să creeze transformări magnifice în interiorul ființei voastre.

Voi sunteți ființe reactive.
Ca ființe luminate aflate în corp uman, voi sunteți reactivi prin natura voastră. Adesea prin aceasta se înțelege că pe Pământ este nevoie să se dizolve (disipe) reacțiile negative ale ființelor umane. Pentru a face acest lucru, este important să recunoaștem că reacțiile negative reactive pot provoca haos în ființa voastră, dacă nu sunt recunoscute și diluate rapid.
Mulți oameni cred că este nevoie ca ei să reacționeze la situații, energii și oamenii din jurul lor dintr-un spațiu neutru sau dintr-o sursă emanând iubire. Acest lucru ar fi ideal deoarece v-ar permite să vă deschideți canalele energetice (chakrele) pentru a exprima în continuare starea și voința Creatorului.
Cu toate acestea, pentru a vă putea plasa într-un loc de naturală reacție, din care emană IUBIREA, fără a vă gândi sau concentra, este necesar să realizați că este în natura voastră să reacționați într-un mod iubitor, creativ și frumos față de întreaga creație și față de făuritorul ei, Creatorul a Tot Ce Este. Pe măsură ce vă exprimați energia, într-un fel sau altul, prin Legea Atracției are loc o reacție, o transformare care susține esența, sinteza, astfel încât Câmpul energetic al Creatorului devine o Sursă inepuizabilă de unde vă puteți alimenta și căreea, la rândul vostru, îi cedați energie. Rezultatul nu este doar întărirea și perenitatea voastră ca ființe universale dar și îmbogățirea, amplificarea și expansiunea câmpului energetic divin, Sursa voastră. În felul acesta voi puteți fi atât „consumatori”, beneficiari ai acestor energii, dar și făuritori (n.m.: de fapt, modelatori) de energie, în final, participanți la crearea universurilor.

Este în natura voastră să răspundeți manifestărilor Creatorului și Creației, atât în jurul vostru cât și în înteriorul vostru. 
Fiind o ființă umană, aveți modele și comportamente energetice care influențează modul în care răspundeți Creatorului în realitatea voastră și în interiorul vostru. Când acestea sunt purificate, aliniate, acordate pe frecvența sufletului și dorințelor voastre sacre, atunci deveniți o ființă reactivă, invariabil iubitoare în relația sa cu creația și cu Creatorul. Deveniți o oglindă a tot ceea ce este Creatorul și o ființă care îmbogățește în mod constant Creatorul.
Universul reacționează.
Universul Creatorului se manifestă într-un permanent flux de comunicare și reacție cu tot ce îi aparține. Universul se transformă permanent și expansionează. Voi și Universul Creatorului una sunteți. Fiecare dintre voi, ființele umane, face parte din nesfârșitul flux de comunicare al universului.

Cum am mai spus, voi reacționați în interiorul ființei voastre la stimulii Universului creat, fără să conștientizați această reacție. 

Toată trezirea care se produce acum în ființa voastră este opera universului, la dorința Creatorului său.  Când recunoașteți conexiunea și interacțiunea constantă cu Universul Creatorului, vă recunoașteți implicit și rolul pe care-l jucați în planul divin al Creatorului.
De fapt, voi reprezentați un aspect apreciat al Creatorului iar realitatea pe care v-o creați și în care vă manifestați are drept scop participarea voastră în calitate de co-creatori la exprimarea manifestată a Creatorul, în unul dintre universurile Sale create
Trebuie să înțelegeți că, la nivelul la care ați ajuns, nu mai este vorba doar de existența voastră pe Pământ, trăind ca o viață fizică (deși și aceasta este foarte importantă) ci și de prezența voastră în universul creat, în care vă veți exprima multidimensional. 
Înțelegerea expansionată se manifestă atunci când recunoașteți că prin gândurile, emoțiile și acțiunile voastre sunteți în comunicare și în corespondență cu Marele Corp de Lumină, cunoscut sub numele de Universul Creatorului
Prin realitatea și existențialitatea voastră, dați energie, iubire și înțelepciune Universului Creatorului și primiți același lucru din Universul Creat. Acest lucru creează magie, prin numeroasele forme creative, culori și vibrații care inspiră în continuare orice aspect și extindere a Creatorului și Universului Său.
Universul Creatorului este ..........
Fiecare aspect, formă, extensie și expresie pe care Creatorul o are în manifestare este o extensie armonică impregnată cu iubire. Pământul, toate planetele, aștri etc. sunt sisteme incluse în Universul Creatorului și ele se află într-o interconexiune indestructibilă.  

Numai în percepția omului există o separare între Pământ și Universul Creatorului. Putem spune că Universul Creatorului este casa tuturor ființelor și expresiilor luminoase ale Creatorului.

Îmbrățișează Universul Creatorului.
Deseori multe suflete se tem de diversele tărâmuri energetice, de Lumină și chiar de prezența Creatorului.
La îmbrățișarea Universului Creatorului se poate crea rezistență datorită faptului că el este în general necunoscut, și această necunoaștere poate induce incertitudini și temeri asupra posibilelor prezențe ale energiilor (înclusiv făpturi) negative.
Când îmbrățișați Universul Creatorului dintr-un spațiu al iubirii, al păcii și al încrederii în voi, atunci Universul Creatorului vă răspunde cu aceleași intenții și valori. Dacă alegeți să îmbrățișați sau să trimiteți în Universul Creatorului frică, negativitate și suferință, atunci Universul Creatorului vă va răspunde în același mod, cu același tip de energii. Fiecare parte a vieții, fie că este vorba despre viața pământească de la suprafață sau despre viața interioară, este pur și simplu o oglindă a tot ceea ce este în interiorul vostru.
Am putea spune că universul din afara voastră nu există, el fiind doar o reprezentare a energiei din interiorul vostru. Pe scurt: Universul Creatorului este în voi.

Luați-vă timp pentru a crea o relație mai profundă cu Universul Creatorului, acceptați și doriți îmbrățișarea Creatorului și răspundeți-i printr-o atitudine similară.
 Procedați în felul următor:
* Doriți-vă să intrați într-o stare de pace și relaxare prin câteva respirații profunde;
* Concentrați-vă și energizați-vă pe sentimente și senzații de pace, iubire și încredere în chakra inimii până când simțiți energiile care se revarsă în întreaga voastră ființă.
* Imaginați-vă că voi sunteți deținătorii energiilor păcii, iubirii și încrederii, energii care sunt extrem de puternice și în expansiune. Imaginați-vă cum aceste energii se extind și cuprind întregul univers. Veți avea senzația că îmbrățișați universul cu iubirea și dorința voastră de pace și înțelegere.
* Bucurați-vă de această minunată experiență și percepeți cum Universul vă răspunde cu aceeași caldă îmbrățișare. Această simbioză vă dă certitudinea că ați intrat în comuniune și în comunicare cu întregul univers.
* Acceptați și invitați îmbrățișarea universului. Percepeți cum, în consecință, energia și lumina vor începe să vă inunde ființa din toate părțile. Sesizați și trăiți sentimentul de iubire deplină pe care v-o oferă întregul univers.
 * Bucurați-vă de această minunată experiență și observați modul cum vă relaționați cu universul. Sunteți în comuniune și în comunicare cu Universul Creatorului. Prelungiți această stare și aceste trăiri beatifice.
* Finalizați exercițiul și, prin respirație profundă, imaginați-vă cum energiile voastre se scurg din prima chakră, prin picioare spre centrul Pământului, voi devenind un canal de legătură între energiile universului (intrate în corp prin chakra coroanei) și inima planetei.
Eu, Maestrul El Morya, vă ajut să experimentați întrarea în comuniune cu Universul Creatorului, dorind să provoc în ființa voastră deschiderea canalelor energetice care să permită o puternică asimilare a Luminii care vi se trimite.
Prin asemenea exerciții veți putea observa creșterea nivelului de încredere în voi, în viitorul vostru și al planetei și instalarea unei stări generale de bine. 
Fie ca Universul Creatorului să vă sprijine, să vă ghideze și să vă ajute să vă întâlniți mai mult cu aspectele Creatorului în interiorul ființei voastre, creându-vă, în același timp, realitatea care v-o doriți.
Iubiților, este timpul să accesați și să vă recuperați puterea pe care să o folosiți cu iubire pentru vindecarea Pământului și a voastră. 
Prin acest proces, multe iluzii, limite, limitări și rezistențe vor fi dizolvate și șterse din conștiința umanității.
În iubirea și puterea Creatorului,
Mulțumesc!
Maestrul El Morya
www.omna.org,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu