Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 iunie 2017

Răspunsuri necesare.

Pentru că atitudinea cititorului de mai jos nu este singulară, am decis să-mi exprim punctul de vedere în acest mod.
C.M.

Si cum ramane cu publicarea de catre dumneavoastra a citirilor lui smarandache(preluate de la khazaroaica de mm)unde se arata ca suntem in 1d,intr-o vibratie joasa,cum ajutati dumneavoastra dl CM omenirea cu trezirea,daca da-ti posibilitatea slugoilor intunecatilor sa-si bata joc de planeta care ne sustine neconditionat in evolutia individuala si colectiva.
Nu o data, accidental, a-ti publicat citirile alea de rahat ale "atotstivuitorului" din Thuban(mama omida in versiune masculina,mioritica).
O rugaminte,cum ne omiteti celorlalti unele comentarii,sa-i omiteti si lui nea reginald comentariile ranjite si rasuflate, necontrolate, rautacioase la adresa mamei pamant si a omenirii, care nu ajuta cu nimic la trezirea semenilor nostrii, din contra.
Apreciez munca dumneavoastra dar delimitati-va de rau voitorii omenirii-citirile acelea de constiinta truchiate grosolan trebuiau sa ramana pe blogurile khazaroaicei de maria marin, nu preluate de alte bloguri mai credibile!
Multumesc pentru intelegere.
Alea sunt citirile de constiinta ale hibrizilor, pupincuristilor, slugoilor intunecatilor!
Un ACUM cat mai frumos dumneavoastra si a tuturor cititorilor blogurilor ,site-urilor SPIRITUALE.
(https://www.youtube.com/watch?v=49r_yVkd4DI)
Răspuns:
Deși nu-mi propun să înființez o corespondență între mine și cititorii articolelor de pe acest blog (deci, nici cu dv.), mi se pare că am obligația să fac unele adnotări asupra argumentărilor pe care le aduceți. N-am să mă refer la calitatea gramaticală și lingvistică a comentariului dv., pe care-l pot aprecia cei care îl citesc.
Mă rezum la faptul că exprimarea dv. la adresa unui alt cititor (indiferent cum s-ar numi el) este inadmisibilă, plină de venin, de invenctive, și care, în mod normal ar trebui cenzurată și, oricum, nu crează un cadru de comunicare civilizată.
Am dat curs comentariului dv. plin de ură și încrâncenare, pentru ultima oară, doar pentru a vă putea răspunde.
Nu cunosc motivația care vă determină să fiți atât de vehement cu cineva care încearcă să-și aducă contribuția, pe măsura cunoașterii sale, la o cât mai completă înțelegere a ceea ce se întâmplă acum pe planetă.
Poate nu exprimă ultimul adevăr, dar el încearcă să nu țină pentru el aceste informații ci vrea să le dea cât mai multora.
Eu nu am căderea și nici posibilitatea de a spune cât adevăr există în asemenea informări periodice dar n-am nicio justificare să le contest.
Dv. faceți eroarea (comună, de altfel, multora dintre noi) de a pretinde că dețineți adevărul absolut. Convingerile pe care vi le-ați format vin din suse de informare mai mult sau mai puțin credibile, care, la rândul lor, e foarte probabil să nu reflecte adevărul. 
Puțini dintre noi au atins un nivel evolutiv suficient de ridicat pentru ca să poată fi considerați îndrumători autentici. Comparând informațiile, treptat, decelăm care este adevărul.

Fără a mă pretinde marele inițiat, îmi permit să vă amintesc că noi suntem cei care ne modulăm (și modelăm) energiile faptelor, exprimărilor (orale ori scrise) și gândurilor noastre cu vibrații pozitive ori negative (adică frecvențe superioare sau inferioare). Aceste energii, bune sau rele, revin într-un anumit timp la sursa care le-a generat (omul), amplificate de sute sau mii de ori. Consecința firească va fi că acest efect de bumerang va avea impact asupra emitentului (sursei care i-a dat naștere acelui tip de informație): cel care a trimis energii pozitive (de iubire, compasiune, prietenie) va fi ajutat să-și ridice frecvența de vibrație (să evolueze) prin plusul de energii benefice care i-au reverberat, iar cel care a emanat energii negative, va primi, pe cale de consecință, tot energii negative, însă mult amplificate, ca amplitudine și putere de penetrare.
Pe scurt: cel care a emis energii pozitive va face un pas înainte în evoluție iar cel care a trimis energii negative (injurii, ură, incriminări nefondate etc) își va scădea și mai mult vibrația (va regresa, în loc să evolueze).
Altfel spus, cel care era bine intenționat, mai concesiv, mai iubitor își va îmbunătăți aceste calități în timp ce negativistul va coborî și mai mult vibrațional. Direcția este aceeași dar sensurile sunt complet opuse: unul se înalță, celălalt coboară.

Un cititor mi-a contestat afirmația făcută cu altă ocazie precum că energiile reverberate ar putea fi mai puternice decât puterea de penetrare pe care au avut-o la momentul emiterii de la sursă. Deși Fizica ar părea că-i dă dreptate, s-a pierdut din vedere faptul determinant că  orice energie caută (în conf. cu Legea Atracției, a similitudinilor) să se întegreze într-un câmp vibrațional identic.
Pentru a simplifica, vom spune că, la nivelul Universului există două infinite câmpuri de energie: cel pozitiv și cel negativ. Când un gând (negativ, să zicem) este lansat în univers, el călătorește non-stop și se îndepărtează de sursa care i-a dat viață până când va întâlni infinitul câmp cu proprietăți similare (deci, tot negativ), ferindu-se de câmpurile cu energii opuse, din simplul motiv că acestea l-ar putea anihila.
În drumul său, gândul luat în considerare (ca de altfel, orice alt gând) se comportă precum săgeata harponului cu care se pescuiește la mare, și care rămâne legată printr-un fir de harponul care a lansat-o. Tot astfel, între gând („săgeată”) și mintea umană care l-a lansat („harponul”) rămâne o legătură indestructibilă (excepție cazului în care se folosesc tehnici de „rupere a firului”).
Pe canalul de comunicare stabilit între sursa emitentă și câmpul energetic infinit vor putea circula energii de o calitate compatibilă, cu un debit mai mare sau mai mic, depinzând de secțiunea canalului. Secțiunea acestui canal este direct proporțională cu puterea cu care a fost emis gândul acela. Cu alte cuvinte, cu cât gândul va fi susținut cu mai multă înverșunare de către mintea care l-a născut, calea de comunicare va deveni mai permisivă, mai „bătătorită” și asta va facilita prelevarea unor volume energetice proporționale, energii care vor avea un impact diferit asupra ființei (prin comportament, gândire, atitudine) în cauză.

Acum, fiți amabil și trageți o linie: ce ați obținut dv. împroșcând cu vorbe triviale, ireverențioase un semen de-al dv.? Este ușor de înțeles că singur v-ați agravat situația, v-ați „otrăvit” hrana spirituală, v-ați compromis și mai mult posibilitatea de a evolua. De ce ați făcut-o, de ce o faceți? „Așa, de-al dracului” (scuzați-mi exprimarea !).
Cine a câștigat? Cine a pierdut? Au câștigat forțele răului care se hrănesc cu energii negative. Ați pierdut dv. care, să fiți sigur, v-ați scăzut încă și mai mult vibrația. 
Dar, am pierdut și noi toți, colectivitatea umană, care în loc să ne ridicăm, regresăm sau, cel mult, „batem pasul pe loc”.  Credeți că nu contează și că nu sunteți atât de important? Sunteți. Fiecare dintre noi contează căci din contribuția noastră, a fiecăruia, se naște conștiința colectivă a umanității care, dacă vrem să evoluăm, trebuie să crească.
Culmea este că tocmai cei care au contribuția cea mai însemnată la crearea negativității pe planetă își exprimă neîncrederea în veridicitatea mesajelor entităților superioare.
„Bla, bla, bla” spune d-na Maya, „Ha, ha, ha” spune Marius-Adrian Crețu (cel care se crede Dumnezeu) etc. După care, tot oameni din această categorie se revoltă: ”E o minciună, mereu ne promit că va curge lapte și miere dar, în realitate, este din ce în ce mai rău”.
Oameni buni, opriți-vă! Fiți sinceri și obiectivi cu voi înșivă! Nu vedeți că a luat „barca apă” iar noi, în loc s-o scoatem, continuăm să ne păruim? Nu cumva am ajuns în această situație NUMAI DIN CAUZA NOASTRĂ? 
Dacă vrem să ne fie mai bine, dacă vrem să ajungem acolo unde ne-am propus, măcar să avem credință, să încercăm să ne acceptăm mai mult, să fim mai buni, mai iubitori dar mai neconcesivi cu corupția, minciuna, impostura.

 C.M.

8 comentarii:

  1. Dl. CM...important este sa continuati misiunea la care v-ati inhamat [nu e usoara si nici plina de satisfactii (nu tot timpul...dupa cum se vede)], dar ati inceput un lucru bun si merita sa il continuati. Nu toata lumea citeste comentariile...se informeaza, analizeaza si decide singur. Restul...cozi de topor. Va multumesc si va urez succes in continuare. Eu astept nerabdator fiecare postare

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pentru exprimarea anterioara...mi-a scapat. Nu am vrut sa spun 'cozi de topor'...mai mult oameni in formare, inca...fara discernamant. Trebuiesc acceptati...sunt ai nostri, dar avem datoria morala sa ii inFORMAM.

    RăspundețiȘtergere
  3. PĂCĂLICIULE(Mihăilescu Constantin)?!? Te oftici că EU SUNT ... TRIMISUL?!?

    NOUL şi VECHIUL MESIA = MARELE AVATAR CHRISTOS(TRIMISUL)
    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romania(ramania)-cent…
    NOUL si VECHIUL MESIA = MARELE AVATAR CHRISTOS(TRIMISUL)
    ROMÂNIA: ROMÂNIA(RAMANIA) Centrul Federaţiei Cristice Terestre şi Extraterestre
    1.- Reapariţia lui Christos, Marele Avatar .Material bazat pe extrase din cartea "Reapariţia lui Christos" scrisă de Alice A. Bailey si Maestrul Tibetan DJWHAL KHUL Cel aşteptat sa vină, venirea unui MARE AVATAR CHRISTIC (TRIMISUL), a doua venire a Celui Aşteptat, sau un CHRISTOS. EL MARELE AVATAR va arata…
    romaniaesoterica.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu astept cu nerabdare noile articole care intotdeauna au ceva nou in ele si ceea ce este cel mai important. Nu citesc postarile, pentru ca pe tot Facebook sunt oameni care intotdeauna au ceva negativ de spus si criticat. M-am cam saturat de oamenii acestia, asa ca nu mai citesc postarile.

      Ștergere
  4. Breeee...Thothalule(IO-YO),Luxul-fiinta luminoasa din creierul dumitale ii place sa se creada atotputernicul mesia,si te pune sa scoti numai tampenii pe gura!Constientizeaza-l ca-si bate joc de dumneata,chiar nu poti sa-l stapanesti?Te asigur ca esti mai puternic decat el,pune-l la respect,nu-l mai lasa sa te discrediteze pe toate site-urile!Priveste inauntru dumitale, localizeaza-l si scoate-l afara ca ai ajuns bataia de joc a lui.

    Sunt o persoana care te iubeste ,de aceea ma adresez dumitale,am mai facut-o si alta data,dar se pare ca acea entitate care te poseda devine din ce in ce mai puernica beneficiind de vointa dumitale.

    Domnule C.M.va respect pentru munca spirituala pe care o faceti,si mai ales pentru acceptarea unor astfel de constiinte care s-au ratacit si striga dupa ajutor.Eu vad strigate disperate de ajutor al acestor oameni care jicnesc in stanga si in dreapta.Sunt atat de speriati incat nu stiu cum s-o faca altfel.Acceptandu-i,la un moment dat se vor intreba; "oare cum poate omul asta sa fie atat de intelegator,si eu nu"!Si klicul se va produce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tinere IO-Cel ce esti...eu sunt 'Pacaliciul' de ieri. Eu cred ca esti cine esti !...(si am sa urmaresc si siturile pe care le-ai indicat caci nu stiam de ele) pentru ca esti singurul care ai reusit sa-mi smulgi zambete. Cred ca ai fost reincarnat si in primul deceniu d.H, dar si in perioada evului mediu...constiinta este pentru acea perioada. In zilele noastre, cand ai sa te reincarnezi?

    RăspundețiȘtergere
  6. EU i-ti multumesc din suflet ptru postari celor ,,Gica contra ,, numai de bine lumina in suflet le doresc ,,Doamne ajuta,,

    RăspundețiȘtergere