Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 iunie 2017

PUTEREA CONȘTIINȚEI DE MASĂ.

Arhanghelul Mihail, prin Asara
5 iunie 2017
Traducerea Const.Mihailescu.

Salutări, dragilor!
Vă trimitem binecuvântările și gândurile noastre de iubire și lumină, în acest moment de ACUM, și vă invităm să vă deschideți inima pentru a primi acest mesaj.
Astăzi, vom vorbi despre puterea conștiinței în masă.
Dragilor, chiar dacă voi sunteți expresii personalizate ale Sursei, sunteți strâns și indestructibil conectați la întreaga viața de pe planeta voastră dar și dincolo de ea.
Toți aveți călătoriile, căile, experiențele și dorințele voastre individuale.
Cu toate acestea, există un fir comun care vă conectează și vă unește pe toți: dorința de a fi iubit și de a iubi. Această motivație este forța motrice a majorității omenirii, a societății, dorința perfecționării prin actul creator.
Asta, în fiecare zi, puțin câte puțin, la nivel individual și la nivel global.
Este o energie puternică care întărește conștiința de masă, conștiința colectivă.
Când vă concentrați asupra acestui fapt, concentrați energii colective cu frecvențe vibraționale în creștere care ajută sistemul vostru planetar, având un un efect benefic și dincolo de el. Îmbucurător este faptul că această energie se amplifică pe zi ce trece.
Efectul este datorat uneori și anumitor factori catalizatori care sporesc dorința de a avea experiențe dintre cele mai îndrăznețe. 
Cei care țin procesul sub control pot fi găsiți peste tot: la serviciul pe care-l prestați, în familie, în diverse instituții și chiar în guvernele voastre. Desigur, ei nu sunt prea mulți acum, dar ei există cu adevărat, iar voi intuitiv îi cunoașteți ca pe coligi, părinți, prieteni, șefi etc. corecți, drepți și de încredere.
 
Prin munca spirituală pe care o prestați, voi faceți conexiuni nevăzute între voi și ajutați la acumulări de energie benefică care face ca întregul să progreseze.
Îmbrățișați această călătorie, dragilor, căci acum există deja lansat un puternic impuls mobilizator spre o conștiință individuală și colectivă mai înaltă. Poate voi nu vedeți ori nu percepeți această creștere, dar ea există cu adevărat și vi se datorează în totalitate.

În perspectivă, la nivel global, se poate aprecia că există bune condiții ca trendul crescător să nu diminuieze. Continuați cu încredere ceea ce ați început și primiți alături de voi pe cei care se trezesc. Forța și determinarea voastră vor crește proporțional cu noile suflete cooptate. Bucurați-vă de victoriile voastre și priviți ziua care urmează cu mai multă încredere decât ați așteptat-o pe cea de astăzi. Voi sunteți făuritorii realităților în care veți trăi.
Deși multe și complicate, toate evenimentele se derulează după un plan stabilit și corespunzător aprobat iar asta ne dă posibilitatea de a vă ura de pe acum
„Bun venit ACASĂ!”

Pe drumul vostru sunt presărate destule obstacole dar puteți vedea și multe flori. Pe acest drum vă însoțim și noi, atenți la ceea ce se întâmplă și gata de a vă fi de ajutor.

Dragilor, chiar nu este o rutină când vă spunem că vă bucurați de mulă iubire din partea tuturor prietenilor, care nu sunt deloc puțini.
Eu sunt Arhanghelul Mihail și v-am reconfirmat acest adevăr.


SURSA:  http://www.teloschannel.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu