Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 iunie 2017

Mesaj de la Babaji.


(19 iunie 2017; channeler Jahn J. Kassl)
Traducere Const. Mihăilescu


Înțelegeți: atunci când vor apărea zorii "zilei zilelor", totul se va înâmpla foarte rapid.
Înțelegeți: când Cerul va revini pe Pământ, doar câteva momente va mai dura..
Înțelegeți: când Dumnezeu vi se va revela și vă va chema după nume, veacurile întunericului vor fi luat sfârșit.

 
Eu sunt BABAJI
Astăzi vă întrebați cum se vor desfășura lucrurile în viitor. Asta vă face să observați evenimentele curente, uneori, chiar cu teamă. Vă întrebați pe bună dreptate ce scop au toate câte se produc. Când se va instaura pacea cu adevărat? Când vom putea sărbători unitatea tuturor ființelor umane?
"Forțele răului" se adună în fața voastră într-un mod amenințător. Ele încearcă să controleze prin forță omenirea și vor să continue să abuzeze de acest pământ prin acțiunile lor distructive. Nu vi le mai amintesc eu; le cunoașteți foarte bine, mai ales că și voi v-ați schimbat și nu mai sunteți cei de altă dată. În profunzimea ființei voastre știți  despre ce este vorba aici pe pământ, și de aceea nu vă mai găsiți liniștea, pacea, pentru că știți ce este în joc: binele sau răul, lumină sau întunericul omenirii și planetei voastre. În ce sens se va mișca roata lumii acum la sfârșitul timpului?
Întrebări justificate! Dar, dragilor, voi cei care primiți Lumina, voi care sunteți ființe cu adevărat luminoase, nu trebuie să vă faceți griji

Nu vă temeți, toți oamenii activi care nu vor pierde ocazia de a-și străluci lumina vor găsi calea iubirii. Prin fapte bune, cuvinte potrivite, gânduri libere și emoții pure, veți fi capabili să faceți ceea ce nimeni înaintea voastră n-a mai făcut pe Pământ.
Omenirea a început să acționeze decisiv în favoarea păcii și a unității. Ființa care sunteți nu mai poate fi comparată cu cea care erați cu mult timp în urmă. Mulți dintre voi ați venit pe această planetă ca nou-născuți, iar acum sunteți pe punctul de a deveni ființe iluminate. Tot astfel, unii, și nu puțini, v-ați reîncarnat pe Pământ pentru a remedia deficiențe acumulate în alte vieți și de a corecta ceea ce anterior ați lăsat neterminat sau v-a ieșit prost. 
Iar unii dintre voi vă aflați în această viață pentru a lua în mâinile voastre soarta și viitorul omenirii și a planetei, trăind responsabil și asumându-vă sarcini care să ajute la propulsarea civilizației umane pe nivele compatibile cu însușirile ființelor cosmice. Evadați din Matrice? Trezirea a început, chiar dacă grupul celor treziți nu este prea mare procentual, în comparație cu grupul celor încă adormiți. Crucial este să atingeți numărul minim necesar care va înclina balanța. Toți cei aflați în procesul trecerii trebuie să decideți, și asta destul de repede, dacă vă păstrați existențial în Vechea Matrice ori alegeți să evoluați în Noua Matrice.
La nivelul sufletului, această decizie a fost luată de mult timp. Ceea ce contează acum este să confirmați această alegere și la nivelul conștiinței voastre de zi cu zi.
Un număr adecvat de oameni s-au implicat la nivel de conștiință decizând cu întregul lor discernământ să se implice în determinarea propriului lor viitor, strâns legat de viitorul umanității și al planetei. Ei doresc edificarea pe Pământ a deplinei armonii, a păcii și înțelegerii, a iubirii necondiționate și protejării planetei. Ei înțeleg acum foarte bine că nu poate exista cu adevărat evoluție dacă nu se acordă tuturor formelor de viață (minerală. vegetală și animală) dreptul la viață liberă și neîngrădită. Pentru aceasta trebuie să se statornicească legături trainice de respect reciproc, de armonie, fără încălcarea liberei voințe a fiecărei entități. Necondiționat, trebuie să existe pace și armonie între toate formele de viață de pe suprafața sau din interiorul Pământului. Este convenită, în acest sens, o normă și luată o decizie supremă. 
Foarte curând, fiecare eveniment se va alinia impulsurilor voastre interioare.
Nu mai sunteți jucării care pot fi jonglate, nu mai sunteți o masă amorfă și maleabilă în mâinile forțelor întunecate. Timpul lor a trecut acum iar timpul vostru abia începe.

Cu toate acestea, nu trebuie niciodată ignorat un aspect: când va sosi ziua în care totul se va schimba, această schimbare se va întâmpla foarte repede!
Aceasta va putea însemna o singură zi, o zi în care Cel Numit (Cel Trimis) se va implica direct în producerea evenimentelor care vor schimba fața lumii. Prin el, Dumnezeu însuși, va crea realități pe care nici un om nu ar fi putut să le viseze vreodată.
Mintea umană nu poate cuprinde ce va însemna acel scurt interval, acea (poate) singură zi, în care nimic din ceea ce era dimineața nu va mai fi regăsit seara. Și nu ne referim doar la aspectele fizice, materiale, ci la credințele și conceptele fiecăruia dintre voi, la starea de pace, liniște, împăcare și iubire care se vor instala. Aceasta deoarece roata vieții pe Pământ va fi luată și învârtită de însuși Dumnezeul acestui univers. O viață de slavă și iubire și plină de har se va întoarce pe acest Pământ

Însuși mâna sfântă a lui Dumnezeu va înălța și vă va lărgi conștiința umanității, astfel încât să fiți pregătiți să primiți lumina și harul Său. În doar câteva momente totul se va schimba. Ceea ce așteptați de mult nu numai că se va realiza atunci, ci vă va depăși cu mult așteptările.
La cine se referă această profeție?
 La toți oamenii care s-au pregătit pentru acea zi prin purificarea ființei lor. Se referă la toți cei care s-au transformat într-un vas pur care va fi umplut doar cu iubire și cu duh.
Se referă la toți cei care practică bunătatea și sunt mai puțin preocupați de bunăstarea lor mterială. Se referă la cei plini de iubire si de credință pentru Dumnezeu și care oferă totul creatorului, chiar și în acest proces tranzitoriu.
Misticii autentici vor fi înălțați în acea zi. Ființele umane aflate pe cale vor fi eliberate de toată încărcătura și vor trece printr-un adevărat și rapid proces al renașterii.
Timpul așteptării se încheie, imposibilul și incredibilul se vor produce.
Între timp, folosiți timpul care aai rămas pentru a vă elibera complet ființa de eul vostru omenesc încă dominant.
Deveniți un vas curat pentru a-L putea primi pe Dumnezeu în el. Când această stare se va instala, totul se va declanșa și se va derula rapid. Va fi ziua binecuvântării voastre.
Veniți acum și intrați în câmpurile harului lui Dumnezeu, dedicându-vă pe deplin transformării și deschizându-vă unei realități dincolo de imaginație.
Eu vă iubesc mult, dragi ființe umane, pe care din timp în timp vă vizitez.
Oricine mă va cheamă va fi sub protecția mea și cine va păstra calea chiar trecând prin foc alături de mine nu va arde.
Eu sunt o conștiință infinită, omniprezentă în toate lumile și în întreaga creație.
Mulți dintre voi mă cunosc, nu-i așa?
Babaji.


http://sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu