Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 iunie 2017

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

(29 mai 2017; channeler Leslie-Anne Menzies.
Traducerea Const Mihailescu


Dragii mei,
Încă o dată ne apropiem pentru a vă ajuta la vindecarea Planetei Pământ și, bineînțeles,  a voastră. 
Au loc intense măsuri în direcția purificării și vindecării sistemului atât de afectat prin comportamente pline de agresivitate față de mediul înconjurător și față de rezidenții acestei planete. La această vastă acțiune se alătură din ce în ce mai mulți oameni, pe măsură ce se trezesc, fie ca urmare a impactului energiilor care vi s-au trimis , fie înrolării în această activitate a din ce în ce mai multor ființe trezite. De fapt, această conștientizare urmărește apropierea sufletului de Sinele Superior până la contopire. Reverberația energiilor cosmice resimțită și în interiorul ființei voastre, prin Sinele Superior, vă conduce la recunoașterea divinității voastre și a unicității cosmice a creației. 
După cum știți, și credem că v-ați convins, noi suntem echipa din sferele înalte care, utilizând exclusiv energiile iubirii, este mereu pregătită să vă ajute în realizarea idealurilor voastre și dorinței de ascensionare, stare care vă va aduce deplina recuperare a abilităților voastre de ființe plămădite din însăși Divinitatea. Printre aceste abilități se vor regăsi atât libertatea de a colinda, contacta și vizita lumile universului cât și o colosală putere de materializare a dorințelor. 
Legea divină care stă la baza acestor posibilități prevede că orice bună intenție emanată de la o entitate revine la sursă cu o putere de înfăptuire de cca 1000 de ori mai mare. 
Așa dar, orice intenție plecată din iubire și lansată către univers revine la emitent amplificată de cca 1000 de ori. Explicația acestui fapt este foarte simplă: fiecare „generator” de energie, modulată cu o anumită informație, crează un canal energetic care face legătura între înfinitul câmp informativ cu caracteristici similare (în conformitate cu Legea atracției universale) făcând ca prin acel canal să se dreneze către inițiator atâta energie câtă permite „secțiunea” canalului. Vă atenționăm că această lege universală operează în egală măsură și în cazul energiilor negative. (nota C.M.: deci, cel care „sapă groapa altuia....” )

Dragilor, este bine să menționăm că, împotriva tuturor aparențelor, pe planeta voastră există mult mai multă lumină (exprimată prin acte de caritate, o mai bună înțelegere, o creștere a compasiunii, a spiritului de dreptate etc) decât, să zicem, cu zece ani în urmă.
De ce această afirmație nu prea pare a fi în conformitate cu realitatea? Pentru că, întunecații și acoliții lor umani (atâția câți au mai rămas) s-au angajat într-o luptă de „totul sau nimic”, o luptă a disperării, care demonstrează că „jocul” lor pe această planetă s-a cam încheiat.
Din necunoaștere sau din nimicnicie, mulți oameni fac jocul întunecaților (corupții, mulți politicieni, „împărțitorii de dreptate”,  teroriștii, manipulatorii, „cozile de topor”, o importantă parte a mass-media, așa-zișii analiști politici etc).  
Noi vă cerem să vă concentrați pe iertare, pe renunțarea la a mai arunca vina asupra altora. Asta nu înseamnă că fărădelegea nu trebuie oprită, că actele antisociale și inumane trebuie lăsate să se producă, că nu trebuie să reacționați când sunteți mințiți sau înșelați. Totul trebuie scos la suprafață totul trebuie „spălat”, dar CU IUBIRE.
Înainte de a acționa, întrebați-vă dacă, într-un fel sau altul, voi înșivă nu ați contribuit la producerea sau propagarea răului (în relația dintre voi, în familie, în societate, în școală, la servici etc). 

Când sunteți sau vă considerați nedreptățiți, întrebați-vă dacă nu cumva o parte din vină n-o purtați chiar voi. Intindeți mâna a iertare. Și pentru aceasta nici măcar nu trebuie să fiți față în față cu cel cu care doriți să vă împăcați. Trimiteți-i gândurile voastre de împăcare, de iubire, poate de recunoaștere sinceră a părții de vină pe care ați avut-o.
(Nota C.M.: practic, procedeul este următorul: seara înainte de culcare, ori în intervalele voastre de timp liber, retrageți-vă într-un loc mai liniștit, încercați să vă deconectați de problemele cotidiene sau de cele care vă ocupă mintea; în picioare, îndreptați cu fața aproximativ în direcția unde bănuiți că s-ar putea afla persoana cu care vreți să vă „stingeți litigiile”, mâinile în poziție de rugăciune ori mâna stângă cu palma deschisă pe inimă iar dreapta întinsă, cu palma înainte.
Efectuați câteva respirații profunde de curățare. Încercați să aduceți în minte figura „opinentului”și adresați-i în gând câteva cuvinte de împăcare ori iertare și de iubire. Imaginați cum prin palma mâinii voastre drepte pleacă spre cel căutat un flux de lumină albă ori galben-aurie sau violet, fluxul luminos penetrând până la inima lui.
Înainte și după această invocație, puteți completa procedeul cu invocarea divinității căreia să-i cereți ajutorul în îndeplinirea intenției voastre și să mulțumiți)
După un anumit număr de repetări (în zile diferite), poate chiar după prima invocație, veți putea avea un sentiment de împăcare, de ușurare și de bucurie. (nota C.M.: de menționat că nu contează dacă gândurile voastre sunt bine sau rău primite de cel căruia vă adresați, important este doar cum este lansat mesajul).
L.A.M.

Dragilor, vă reamintim că orice afectează pe cineva, afectează (e adevărat, în proporții diferite) întreaga colectivitate.  
Dacă vreți să schimbați o anumită stare de fapte, schimbați-vă gândurile! 
Acolo unde este cazul (ființe suferinde, de ex.) trimiteți gândurile voastre de compasiune și iubire, imaginați persoana care are nevoie de ajutor, în cea mai bună condiție fizică și mentală.
Iertați-i pe alții așa cum ați dori să fiți și voi iertați !
Iubiți-i pe alții așa cum doriți să fiți iubiți și voi. Și, NU UITAȚI: iubiți-vă pe voi înșivă!

Amintiți-vă mereu că NUMAI IUBIREA vindecă și că IERTAREA ESTE CHEIA.
Fiecare dintre voi este capabil să facă saltul cuantic spre tărâmurile Luminii și Iubirii. Încercați! Veți vedea enormele beneficii în toate aspectele vieții! Să spunem că unii dintre voi nu cred, dar noi îi rugăm să încerce, înainte de a se pronunța.
Argumentul nostru cel mai convingător ar trebui să fie adevărul că întreaga creație este  NUMAI opera IUBIRII. Dacă iubirea Creatorului ar dispărea fie și doar pentru o clipă, întregul cosmos s-ar nărui.
Începe cu tine!
Pace pe pământ, bunăvoință pentru toată umanitatea

http://sananda.website



5 comentarii:

  1. ANUNȚ FOARTE IMPORTANT!!!

    Bună ziua, bună seara si bună să vă fie inimile Ființe de si în Lumină! Vă rog să fiți amabili si drăguți care aveți resurse financiare mai mari ca să îmi donați sau să îmi oferiți o anumită sumă de bani cu care pot să trăiesc decent deoarece îmi este mai mult decât folositoare la ceea ce am de făcut în actuala mea activitate. Pot fi contactat pentru a vă oferi mai multe amănunte la următoarele numere de telefon mobil: 0751.284.177(Orange) și 0765.241.391(Telekom). Vă mulțumesc foarte frumos pentru a voastră bunăvoință!
    Să fiți Binecuvântați Acum si Aici si in Vecii Vecilor de Tatăl Ceresc! Al dumneavoastră cu nesfârșită dragoste, stimă și respect: Marius-Adrian Crețu
    Donații - Cont Bancar (Raiffeisen Bank):
    R070RZBR 0000060008980266

    Mă puteți găsi si aici pe Grupul nostru Spiritual de Facebook:
    https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UN „DUMNEZEU” care apelează la mila publicului cititor. Să te ierte Domnul, minte rătăcită !
      C.M.

      Ștergere
    2. Avand in vedere ca toti banii din lume sunt in posesia iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor apuca-te sa studiezi Talmudul, Dle Marius Adrian Cretu si facandu-le propaganda in favoarea instaurarii NWO(New World Order) sigur te vor rasplati.Pentru "Ei" cateva miliarde de Euro sunt bani de chibrituri,nici macar pentru tigari...

      Ștergere
  2. Nenea yoghinule(Constantin Mihailescu)?!? Dracul(Lucifer) să vă ia sau să vă paiptăne pe toți(omenirea întreagă) deoarece IO FIUL OMULUI nu VA iert băi(măi) 7,3 miliarde de terrani ... adormiți, amețiți și nesimțiți!!!

    http://www.ganduridinierusalim.com/cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape/

    RăspundețiȘtergere
  3. Către cititori: mostra de mai sus este unul dintre zecile de „comentarii” cu care mă „bombardează” acest Marius-Adrian Crețu, alias „EU SUNT(IO)CEL CE SUNT (THOTH)”.
    Mare este ...grădina Domnului !

    RăspundețiȘtergere