Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 iunie 2017

Mesaj de la Arhanghelul Mihail.

(23 mai 2017; prin Leslie Anne Menzies)
Traducere Const.Mihăilescu

Suflete curajoase,
Pe măsură ce călătoriți cu percepția și înțelegerea vieții voastre actuale, „ochii voștri” scrutează câmpuri existențiale care v-ar asigura alte posibilități despre care voi vă puteți doar imagina, sau nici măcar.
Iată că acum acest câmp vast al posibilităților vă este deschis, voi având chiar oportunitatea de a alege din multiplele soluții pe cea care vă este cea mai favorabilă.
Din cauza tuturor transformărilor recente de energie, v-ați schimbat „uneltele” de lucru, ceea ce vă dă posibilitatea să alegeți o cu totul altă direcție de mers, fără GPS, ca să spunem așa. 
Deși extrem de interesante, aceste vremuri vă pot aduce stări nu dintre cele mai plăcute. Mulți dintre noi nu am avut niciodată asemenea experiențe. 
Prin urmare, în calitate de arhitecți ai acestui Pământ Nou, cu fiecare pas, voi creați realități noi care justifică marele interes pe care-l suscită, la nivel de univers.
Este IMPERATIV și spre Binele vostru Cel mai Înalt să vă mențineți permanent în zona  gândurilor și intențiilor pozitive, care vă vor asigura înaintarea spre nivelele superioare ale existenței.
Repet: capabilități și oportunități nesfârșite vă așteaptă, dragi inimi. Lăsați-vă imaginația să curgă. 
De-a lungul multor vieți ați fost excluși de la posibilitatea de a vă utilizarea facultățile imaginative, abia acum această abilitate fiindu-vă permis să o folosiți; prin aceasta îmbunătățindu-se mult puterea voastră creativă.  

Recent am sugerat să vă concentrați intenția prin intermediul celui de-al treilea ochi - centrul de imagistică - proiectați în formă, ceea ce doriți să "vedeți" în conștiința voastră și să aduceți acest lucru în ființa voastră.
Dragilor, în calitatea voastră de creatori, puteți face din această însușire nu numai o actvitate creativă dar și una distractivă, un hoby, putând să vă aprindeți pasiunile pe care le-ați restricționat de-a lungul vieții, din cauza neîncrederii că le-ați putea manifesta. Adevărul este că fiecare dintre voi poate crea aproape orice realitate pe care și-o dorește cu toată ființa.
Aveți toate instrumentele la dispoziție pentru a vă permite să vă depășiți limitările mentale și să vă urmați imaginația.

Ce timpuri extraordinare trăiți voi acum pe această încercată planetă! Deși încă nu v-ați obișnuit cu ideea, deși nu credeți cu tărie în ea, voi vă aflați deja în perioada în care vă puteți manifesta ABUNDANȚA. Este, de fapt, o recuperare a unei însușiri legitime care vi s-a dat de la început și în care de multă vreme nu mai credeți. Concepția asupra neputinței voastre vi s-a implantat de către cei care au dorit ca voi să credeți că fericirea și abindența vă sunt condiționate de cât de supuși, de obedienți acceptați să fiți în relația cu cei care multă vreme v-au restricționat libertățile.
Iubiților, pe măsură ce sunteți martori ai revenirii păcii și înțelegerii pe planeta voastră (chiar dacă, prezentul nu pare a confirma această afirmație), energiile care vi s-au trimis, și continuă să vi se trimită, vor restabili starea normală a oricărei ființe trăitoare pe planetă.
Aceste energii vor reinstaura starea de pace și de bună-conviețuire iar sentimentul de siguranță și de bucurie de a trăi se va consolida (Asta în ciuda unor evenimente nedorite care se mai manifestă).   

Sunteți, dragilor, lucrătorii miraculoși ai vremii voastre pe Noul Pământ pe care vi-l edificați. Cu toată lipsa de încredere a multora dintre voi, eu vă spun că multe miracole se vor produce pe Noul Pământ - și, tocmai pentru aceasta, vă propun să urmăriți cu atenție șirul evenimentelor, să faceți conexiunile necesare între ele și să aduceți recunoașterea și mulțumirile voastre pentru felul în care se materializează (ori se va materializa) pas cu pas Programul Divin pentru Pământ și civilizația umană. Ajută foarte mult dacă vă veți manifesta credința fermă că dorințele voastre sunt înfăptuite, chiar înainte de a intra în realitatea voastră. 
Tot astfel, treptat, veți constata că dispuneți de abilități miraculoase de vindecare, veți ajunge să „vă cadă în mână” remedii care mereu au fost lângă voi dar nu le-ați cunoscut proprietățile. Dintre toate, credința profundă este și va rămâne cel mai important „remediu”. Mulțumiți din inimă pentru tot ceea ce descoperiți, și sincronicitățile vi se vor înmulți. 
Toate Umanitatea dorește să trăiască o viață de bunăstare completă, de sănătate optimă și de vitalitate. Abundența în toate domeniile conexe ființei voastre, inclusiv starea de pace, vor deveni destul de repede caracteristici ale planetei Pământ.

Mergeți pe această cale, strălucindu-vă Lumina pentru ca toți să vadă, chiar și atunci când se poticnesc de piedici pasagere. Aveți tot dreptul să vă considerați îngeri umani, aflați pe planeta Pământ pentru a impune respectul pentru toată creația.
Multă vreme ați invocat Lumina Divină de la Creator și iată că a venit momentul când cererile voastre încep să vi se împlinească. Nu numai că voi primiți Lumină dar deveniți Lumnina care va anima Noul Pământ pe care ați început să-l edificați. 
Schimbările care s-au produs și care vor urma sunt cu adevărat de amploare. Din ce în ce mai mulți dintre voi veți începe să vedeți și să recunoașteți aceste noi realități. 
Aceste schimbări se vor precipita în viața voastră. Procesul va fi unul RAPID. 
Dar acest proces al înnoirii privește și ființa voastră, până la nivel de celulă, în sensul că fiecare celulă a corpului vostru se „modernizează” și întinerește. 
Voi, corpul vostru, intrați într-un profund proces de regenerare. 
Mulți dintre voi aveți niște simptome ciudate, în ceea ce privește starea voastră fizică, psihică și mentală. În perioada experimentării acestor simptome, mulți dintre voi le veți considera manifestări ale stării de boală. 
Este ca și cum, tu, bătrânel pe care-l dor toate încheieturile, stai pe o bancă și privești cum cei care pot și sunt tineri dansează și se veselesc. Cineva se apropie de tine și te invită la dans. Îți este greu să te și ridici, dar să mai și dansezi. Totuși, din jena de a refuza, accepți invitația. „Doamne, ce greu se mai mișcă și picioarele astea!” Încet, încet parcă te obișnuiești și când dansul se încheie, parcă n-ai vrea să te mai așezi pe bancă. Ți-au dispărut durerile și ți-a revenit pofta de viață!! „Ce minuni mai face și <dansul> ăsta !!” 

Iubiților, frații și surorile voastre din stele sunt inițiatorii și organizatorii acestui „dans”. Ei sunt printre voi și vă invită la „dans”.
Ridicați-vă și dansați, chiar dacă la început nu credeți că veți putea face față!
Cu iubire!
Eu sunt Arhanghelul Mihail și mă prind în horă cu voi.

http://leslieannemenzies.blogspot.ch


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu