Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 iunie 2017

MESAJ DE LA ANGELICI

(24 iun. 2017; channeler Ann Albers)
Traducerea Const. Mihailescu.

La rădăcina fiecărei intenții pe care o aveți pe pământ se află dorința de a vă simți mai bine. Sub aceasta sau în spatele iei se află dorința de a primi, întruchipată printr-o expresie a dragostei. În adâncul tău vrei să fii iuibit, sincer și plin de compasiune, de înțelegere și generozitate.Te-ai născut măcar dintr-o străfulgerare a iubirii. Vrei să te bucuri de abundență, de armonie, de respect. Adesea însă aceste stări nu se instalează, nu apar în realitatea voastră. De ce? Pentru că atunci când vă doriți ceva, dorința voastră iubitoare, de multe ori justificată, este însoțită de temeri (frici) conștiente sau inconștiente: vă temeți că nu puteți avea ceea ce vă doriți pentru că nu sunteți siguri că o meritați, nu sunteți siguri că veți fi lăsați de ceilalți, că nu vi se vor recunoaște meritele ori drepturile. Sau, dacă toate acestea sunt îndeplinite, nu credeți că este destul pentru ca o parte din acel ceva să ajungă și la voi.
Când îndoiala se lipește de dorință, realizarea se îndepărtează sau se anulează.
Frica este o vibrație puternică care bântuie de mult planeta voastră. Ea este înrădăcinată în iluzia că voi sunteți neputincioși, că alții vă decid soarta, că purtătorii deciziilor nu suntați voi ci alții. Mereu va-ți considerat abandonați, separați de SURSĂ.
Iubiților, adevărul este că voi sunteți legați indestructibil de Sursă, de Dumnezeu, și, pe cale de consecință, aveți puteri incomensurabile. Prin sincronicități, prin plasarea în câmpul potrivit și la momentul potrivit, puteți avea tot ceea ce vă doriți, și vă puteți afla oriunde.

Frica este un sentiment care vi s-a inoculat ulterior creării voastre, cu scopul de a vă lăsa dominați de alții. 
Opriți frica să pătrundă în ființa voastră căci nimic nu poate să vă înfrângă voința, dacă nu alegeți altfel. Nu lăsați mintea să vă ofere și să vă convingă cu perspective înfricoșătoare. Când vă aflați în atari situații, nu permiteți stării de anxietate să se cuibărească, refuzați angoasele și liniștiți-vă mintea.
Mintea intră prima în panică, grăbindu-se să deschidă larg poarta amenințărilor care sunt dincolo de ea.
Prima măsură: blocați totul, respirați profund și încet luați câte un sentiment panicardant la analizat, în spiritul adevărului superior. Puteți apela și la ajutorul și sugestia noastră, dacă nu vă este prea clar ce ar trebui să faceți. Nu, nu sunt vorbe goale.
Aveți încredere în procedeu și veți constata că funcționează.
Respirați profund până când simțiți că frica a trecut și vi s-au „aprins luminile”. Mintea va deveni mai liniștită, mai rațională, și mai înclinată să creadă că nu sunteți singuri, nu sunteți abandonați de tatăl vostru, Dumnezeu.  

Iubiților, amintiți-vă că energia voastră este întotdeauna mai importantă și mai puternică decât acțiunile voastre sau ale altora asupra voastră.
Știm că majoritatea dintre voi vor spune: "OK, înțeleg că energia mea trebuie să fie corectă, dar cum știu eu ce să fac în acele momente? Cum îmi pot domina temerile?” Noi răspundem că dacă energia voastră este corectă, îndrumarea va fi ușoară și evidentă. Atunci când te lași dominat de teamă este foarte dificil să conștientizezi îndrumarea care ți se trimite.
Repetăm: prima și cea mai importantă reacție, la apariția unui puternic sentiment de teamă, este să respirați profund, să vă liniștiți mintea și, dacă mai este cazul, să invocați ajutorul ființei superioare de care vă simțiți mai apropiați.
Nu trebuie ca neapărat să vă cuceriți frica ci doar să vă predați iubirii. Orice energie a fricii este învinsă de energia iubirii.

Dragilor, suntem aici să vă ajutăm. Suntem aici să vă iubim. Bucuria noastră cea mai mare este să vă fim utili, în tot ceea ce faceți și în obținerea libertății voastre spirituale. 
Dacă vă face plăcere, stați cu noi o dată pe zi, atunci când meditați. Vorbiți-ne în gând ca și când ne-ați vedea și am fi lângă voi. Noi vă vom auzi, cu siguranță.
Spuneți-vă speranțele, visurile și temerile, apoi stați liniștiți și respirați profund. Veți primi răspunsul și sugestiile noastre.
Întotdeauna vă așteptăm să ne contactați. Vă iubim!
Dumnezeu vă binecuvânteze!
Îngerii

http://sananda.website


2 comentarii:

  1. Te salut, minunata fiinta de lumina, iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta la trezirea fiintelor de pe Pamant. Totusi, as avea o mare rugaminte, daca se poate ca in viitoarele traduceri pe care le vei mai publica pe acest blog, sa incerci sa traduci cum este in mesajul originar, pentru a nu incurca si mai mult fiintele la trezirea lor. Mai precis, daca in articolul originar este scris Dumnezeu, te-as ruga sa traduci la fel, nu Tatal Dumnezeu, deoarece induci in eroare, pentru ca Dumnezeu este Mama/Tata Dumnezeu, Dumnezeu nefiind doar masculin, ci si feminin, in acelasi timp. Consider ca am fost mintiti destul timp ca Dumnezeu este doar El, acum este timpul sa spunem adevarul, asa cum toate mesajele fiintelor de lumina ni-l transmit. Nu este prima data cand m-a deranjat acest lucru in traducerile tale, iti inteleg inca apartenenta la veche energie, dar am zis sa fac si eu ceva sa opresc aceasta dezinformare. Stiu ca sunt unele mesaje de la Mama Dumnezeu sau de la Tatal Dumnezeu, dar cand este vorba despre Dumnezeu atunci, cel mai corect este Mama/Tata Dumnezeu, daca nu poti traduce doar Dumnezeu. Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru observație dar, sincer, din moment ce ne referim la aceeași putere, nu mi se pare esențial. Sunt multe denumiri: Dumnezeu, Dumnezeu-Tatăl, Mama/Tatăl Dumnezeu, Tatăl Ceresc, TOT CEEA CE ESTE, Indestructibilul, Unicul, Atotputernicul, Sursa și chiar Creatorul(deși, aici este vorba de două entități diferite-Corect ar fi să spunem Creatorul acestui univers) etc.; asta fără să mai punem la socoteală denumirile date de diferitele religii. De fapt, referindu-ne la Tatăl-Dumnezeu, nu cred că cineva se gânește să nedreptățească partea feminină (maternă) a lui Dumnezeu. Fericire și credință ! C.M.

    RăspundețiȘtergere