Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 iunie 2017

MERGEȚI ÎNAINTE, NU VĂ OPRIȚI!


De la fratele Paul, via Joan
22 iunie 2017
Traducerea Const.Mihăilescu

Dumnezeu să vă binecuvanteze! Suntem Julia și Gabrielle, care este lângă mine. Am venit să vă dăm astăzi o binecuvântare. Ca întotdeauna noi acordăm binecuvântări și iubire. Însă astăzi, îl lăsăm pe cel care vrea să vă vorbească.
” Sunt fratele Paul. Am preluat vasul uman (n.m.: corpul channelerului) pentru a vă da un mesaj din acest mecanism (trup).
Acest mesaj este: MERGEȚI MAI DEPARTE ÎN VIAȚA VOASTRĂ, FĂRĂ FRICĂ !
Teama lumii este acum înfricoșătoare. Însă iubirea este cea mai puternică vibrație pe care o puteți avea pe planeta Pământ.
Am venit astăzi pentru a vă îndemna să nu vă temeți. Nu vă temeți, ci mergeți cu curaj înainte!
Copiii ai Luminii, Lucrătorii întru Lumină de pe această planetă asimilează și concentrează Lumina sosită acum pe Pământ, și care pătrunde și îmbogățește aura planetei, curățind toate resturile care mai sunt încă acolo.
Forțele întunericului mai acționază încă în lumea voastră, unele dintre ele afectând sufletele în moduri diferite, însă eu vă spun: există o mare vibrație a iubirii care se ridică de la Mama Pământ și vine din dragostea celor care acum doresc să se facă dreptate. Singura modalitate de a instaura dreptatea este să intrați în interiorul vostru, să stați liniștiți și să vă imaginați cum Lumina glorioasă vă cuprinde și vă scaldă ființa, după care plecă să curețe Pământul.
Eu vă vorbesc din propria-mi experiență și vă spun tuturor: MERGEȚI CU CURAJ ÎNAINTE!
Găsiți-vă momente de liniștie în care vă înălțați în Lumină, lăsați Lumina să vă penetreze. Apoi luminați-vă calea cu Lumina din voi.
Luminile voastre reunite vor forma Lumina lumii la care forțele angelice vor adaugă și Lumina lor.
Vă pot asigura că izbânda voastră este aproape. Fiți în continuare încrezători, nu vă temeți, mergeți mai departe cu curaj!
Nu vă lăsați pradă evenimentelelor din jurul vostru, nu le permiteți să vă schimbe încrederea în teamă! Înaintați !
Acesta a fost și rămâne mesajul meu statornic.

Fratele Paul mai adaugă: „Întotdeauna am făcut o rugăciune blândă, dar astăzi sunt mai imperativ, mai categoric. Astăzi afirm că în lumea voastră se adună tot mai multă dragoste care vine din multe părți și această minunată vibrație se concentrează într-o puternică forță. Mulți dintre voi sunteți surse ale energiei iubirii, energie care izvorăște din ființa voastră și se ridică ca o Lumină glorioasă, răspândită în univers. Ea vorbește lumilor despre hotărârea voastră de a fi liberi, iubitori și multidimensionali.

Vă asigur că veți depăși toate condiționările negative, toate piedicile care vi se mai pun. După cum am mai spus, gândiți-vă la ceea ce faceți pentru copiii voștri. Gândiți-vă la ceea ce faceți cu această iubire cumulată, întărită și de iubirea Mamei Pământ, căreea trebuie să-i răspundeți cu dragostea și responsabilitatea voastră.
Civilizațiile altor planete vă monitorizează și vă încurajează, trimițându-vă iubirea lor necondiționată.
 Multe lucruri se întâmplă pe planeta voastră, în jurul ei și în univers, deși voi nu le puteți vedea. Se întâmplă multe lucruri, multe evenimente pe care voi nu le puteți înțelege deloc sau corect. Nu vă cramponați de ele! Lăsați-le să se manifeste. Voi trimiteți iubirea voastră și aveți credință. Dragostea voastră va depăși toate obstacolele. Duhul va îndepărta răul din calea voastră. Un mare ajutor vă este acordat acum, aceasta și ca urmare a moștenirii voastre.

Dacă ați putea vedea numai această lume nouă, care așteaptă pe margine pentru a vă vedea cum sosiți: puternici, eliberați, plini de iubire, joviali! Cu dragostea voastră, cu puterea pe care o manifestați, cu dorul vostru de libertate, nimic nu va sta în calea eliberării voastre.
Oh, înălțarea vieții, bucuria de a trăi, bucuria de a cunoaște, bucuria de a vedea copiii copiilor voștri fericiți, scăldându-se în această minunată Lumină, toate vor face ca Ascensiunea voastră să fie o reușită deplină.

Pământul va fi curățat. Tot ceea ce veți sădi în pământ va crește fără impurități și vă va asigura absolut toți nutrienții de care ființa voastră are nevoie.
Dar vor exista mulți alți factori benefici pe care îi veți găsi pe Noul Pământ. Această lume nouă înseamnă și înălțarea sufletului vostru. Aceasta înseamnă asimilarea multor cunoștințe pe care nu le aveați înainte căci mintea voastră se va deschide către noi și nemaiîntâlnite orizonturi.

Acum, v-am spus tot tot ceea ce îmi propusesem la această întâlnire. În mâinile voastre stă puterea de a face ceea ce v-am sugerat astăzi.
Deschideți-vă noului, fiți calmi, plini de liniște și de iubire. Calea luminată pe care o urmați vă duce spre izbândă. Oh, copii ai lumii, dacă ați putea vedea această minunată panoramă!! Nu renunțați la acest minunat joc și nu mandatați pe alții să joace în locul vostru. Voi sunteți componenții echipei, vouă vi se pasează mingea; n-o arucați în bălării ! Acum este treaba voastră, a celor din acesată lume, a celor de pe teren. Suporterii vă încurajează de pe margine însă voi trebuie să loviți mingea. Jucați-vă rolul! Ținta este în față, nu în spate.
Rolul vostru este de a degaja terenul, de a elibera planeta de otrava fizică și morală. Nu mai acceptați un teren plin de hârtoape, un teren accidentat, plin de gropi. Sădiți gazonul de pe el, modelați-l după bogata voastră imaginație și stropiți-l cu apa sfâtă a iubirii. Faceți asta pentru copiii voștri și pentru copiii copiilor voștri, care vor juca pe același „teren”.
Amintiți-vă că voi puteți aduce Cerul pe pământ. Jucați-vă rolul și îmbogățiți-vă aura voastră și a Mamei Pământ. Și faceți din planeta voastră o rampă de lansare către alte lumi, către alte planete. Civilizațiile universului vă așteaptă să le vizitați.
Dar, nu uitați că lumile sunt și în interiorul vostru, nu doar în afara lui. Deveniți mesageri ai Luminii, ai prieteniei și iubirii!  
Acum, Dumnezeu să vă binecuvânteze! Acesta a fost mesajul meu statornic de astăzi către voi.
Sunteți în grija Domnului Iisus Hristos și aveți asigurarea mea că El deține controlul asupra Pământului.
Cu toate acestea, El subliniază faptul că este nevoie de Lumina fiecăruia dintre voi, așa că mergeți înainte, de fapt, ÎNĂLȚAȚI-VĂ ! Găsiți Lumina din voi și trimiteți-o cu încredere în viitorul vostru și al copiilor voștri.
Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pe fiecare dintre voi.
A fost un privilegiu să vă pot vorbi prin această doamnă, care mi-a pus la dispoziție „vasul” ei, pentru a transmite acest mesaj.
Vă las în pacea lui Dumnezeu și vă spun Amin. Amin.
Paul.

http://www.EraofLight.com 



3 comentarii:

  1. Greu ! 2013//2014//2015//2016//2017/ Dar,pana când ..chiar timpul ,care a trecut nu contează ??? Sper să-mi răspundă careva..Si sa fie vizibil mesajul..Mulțumesc anticipat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai întâi că timpul măsurat în ani pământeni (1-100), pentru univers însemnă o clipă. Sigur, noi ne raportăm la ei ținând cont de durata noastră de viață. Abia când vom trece în dimensiuni fără timp vom putea înțelege acest adevăr universal.
      În al doilea rând, noi (poate majoritatea) nu ne dezbărăm de convingerea că alții ar trebui să ne rezolve problemele pe care singuri ni le-am creat (prin atitudine, prin alegeri, prin neimplicare, prin obediență, prin lăcomie etc). Din această perspectivă, eu chiar nu înțeleg de ce nu facem (marea majoritate dintre noi) nimic ca să ieșim din fundătura în care am intrat singuri. Da, accept că alții au venit cândva peste noi și ne-au modificat structura (AND-ul), mentalitatea, credințele etc. dar să nu uităm că încă mai deținem mare parte din însușirile cu care am fost dotați de la început, că suntem ajutați și că am putea să ne recâștigăm ceea ce am pierdut sau ne-a rămas doar în memoria subconștientă. Vedeți ce se întâmplă acum la noi, când ne lăsăm conduși de escroci, hoți, mincinoși, corupți, incapabili adică de pleava societății, dar pe care lumea, nu știu cum se face, tot pe ei îi pune să ne conducă !? Să nu spuneți că am dat-o pe politică și că evoluția nu are legătură cu aceasta. Suntem exemplul cel mai elocvent de țară extrem de dăruită de Dumnezeu dar rămasă lamentabil în coada oricărui clasament privind performanța. Cei din planurile superioare (civilizațiile avansate ori Divinitatea) ne tot îndeamnă să ne trezim, să facem ceva pentru a evolua.
      Programul pe care Dumnezeu l-a elaborat pentru ca civilizația umană să evolueze, să-și ridice conștiința (vibrația), suferă mereu decalări din cauza nehotărârii noastre, a lipsei noastre de implicare în restabilirea dreptății și corectitudinii.
      Culmea e că tot noi le cerem socolteală și-i acuzăm că fac promisiuni fără acoperire.
      Toți cei din planurile superioare, arhanghelii, sfinții de toate categoriile și însuși Dumnezeu ne spun că totul s-ar putea schimba în bine într-o clipă, dacă un procent mai însemnat din omenire s-ar trezi, ar renumța la proastele apucături (hoție, minciună, rapacitate, dușmănie, nedreptate) și și-ar baza întreaga existență pe iubire, compasiune și împăcare. Noi însă continuăm să nu ne schimbăm dar le cerem încă și mai vehement să ne îmbunătățească situația. Putem aștepta mult și bine; ei ne ajută dar noi trebuie să acționăm căci „DUMNEZEU TE AJUTĂ DAR NU-ȚI BAGĂ ÎN TRAISTĂ”

      Ștergere
  2. Si cum ramane cu publicarea de catre dumneavoastra a citirilor lui smarandache(preluate de la khazaroaica de mm)unde se arata ca suntem in 1d,intr-o vibratie joasa,cum ajutati dumneavoastra dl CM omenirea cu trezirea,daca da-ti posibilitatea slugoilor intunecatilor sa-si bata joc de planeta care ne sustine neconditionat in evolutia individuala si colectiva.
    Nu o data, accidental, a-ti publicat citirile alea de rahat ale "atotstivuitorului" din Thuban(mama omida in versiune masculina,mioritica).
    O rugaminte,cum ne omiteti celorlalti unele comentarii,sa-i omiteti si lui nea reginald comentariile ranjite si rasuflate,necontrolate,rautacioase la adresa mamei pamant si a omenirii,care nu ajuta cu nimic la trezirea semenilor nostrii,din contra.
    Apreciez munca dumneavoastra dar delimitati-va de rau voitorii omenirii-citirile acelea de constiinta truchiate grosolan trebuiau sa ramana pe blogurile khazaroaicei de maria marin,nu preluate de alte bloguri mai credibile !
    Multumesc pentru intelegere.
    Alea sunt citirile de constiinta ale hibrizilor,pupincuristilor,slugoilor intunecatilor!
    Un ACUM cat mai frumos dumneavoastra si a tuturor cititorilor blogurilor ,site-urilor SPIRITUALE.
    (https://www.youtube.com/watch?v=49r_yVkd4DI)







    RăspundețiȘtergere