Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 iunie 2017

Inuaki, reptilianul din mine; Aryana Havah (3)


[nota blogger: în extrasul de mai jos găsiți multe și pertinente explicații despre ceea ce se întâmplă acum în lume, inclusiv (sau, poate, mai ales) în România. Secvențial, am început postarea acestei extrem de lămuritoare și necesare cărți (epuizată la vânzare) despre Univers și istoria Pământului și a civilizației umane, pe blogul „eternulacum.blogspot.ro]

(Aryana Havah - Bucuresti: Orfeu 2000, 2008
ISBN 978-973-1986-06-7
821.135.1-31)
(continuare)

David: Eu spun doar că așa trebuie să fie și cu siguranță așa va fi. Oamenii și planeta merită acest lucru. S-a ajuns în acel punct în care omenirea trebuie să își ia frâiele propriului destin în mâini. Să hotărască singuri pentru ei. Să se gospodarească și să se chibzuiască singuri. Să își creeze propriile legi și proprii guvernanți. Să nu mai accepte ca Adevărul și Viața lor să fie furate.
Aryana: Si cum putem face aceste lucruri?
D: In primul rand trebuie să credeți că orice poate fi schimbat. In al doilea rând să cerți Matricei eliberarea de sub sclavie și dreptul la libera guvernare.
A: Dar noi suntem cei ce ne-am ales guvernanții!
D: Nu, în niciun caz. Ei ne-au fost impuși. De altfel, cei ce guvernează planeta sunt mereu aceiași. Intr-adevăr, se schimbă, mă refer ca fizic, ca nume, locație dar ei sunt aceiași de mii de ani. Se succed între ei, se plimba de colo-colo, dar, în esență, ca formă-gând-energie, sunt aceiași din totdeauna.
A: Te referi la diversele organizații oculte, care se spune că, conduc lumea?
D: Da, cu singurul amendament ca ei chiar o conduc. Totul: alegerile, democratia, libertatea, legile, drepturile sunt de fapt un simulacru, o farsă. Gândește-te, dacă te pun să alegi obligatoriu între doi candidați la președinție: unul este violator și altul criminal. Nu ai alta opțiune. Pe care îl alegi?
A: Pe niciunul. Nu ma duc la vot.
D: Exact, si iese oricum unul din ei! De ce? Pentru că unii cred ca au argumente în favoarea unuia sau altuia!
A: Bine, dar si dacă mă duc votez cu oricare, logica spune că iese tot unul din cei doi.
D: Corect, dar ai opțiunea să boicotezi alegerile. Să strigi în gura mare. Dacă nimeni nu s-ar duce, dacă ar fi prezența zero, atunci nici unul nu ar mai putea fi ales. Ar fi un prim pas.
A: Da, dar se vor duce oamenii lor, rude...
D: Argumente avem tot timpul. De altfel ni s-a prezentat viața ca fiind dependentă de logică. Intuiția și sufletul trebuie ascultate! Incearcă ceva și abia apoi spune că nu se poate!
A: Poate o să încercați voi, cei nou sosiți, căci noi am obosit!
D: Da, e mai simplu să lași moștenire problema... mult mai simplu, decât să-ți bați capul să o rezolvi....
A: Păi voi, cei de acum, mă refer la copiii de cristal, cei indigo... Apropo, tu faci parte dintre acestia?
D: Nu. Ei sunt altfel de suflete.
A: Am auzit ca sunt foarte speciali...
D: Da, dar nu toți. Nu toti cei ce au în structură culoarea indigo sunt veniți să ajute planeta. Unii dintre ei au fost special trimiși pentru a o dezechilibra, tocmai acum, în acest moment. De altfel Aghton îți transmite ca nu orice copil hiperactiv si prost crescut trebuie tratat cu indulgență. Bunul simt nu are legatura cu culoarea câmpului. Parinții lor sunt cei ce se prevalează de anumite aspecte și încearcă să pună insuccesul educației pe seama unor lucruri citite. 
De asemenea, autismul, doar in rare cazuri are de-a face cu
inadaptarea la lumea actuală.
A: Bine, dar se spune despre copiii cu autism sau diverse deficiente ca nu corespund vibrației planetei...
D: Nu au cum să nu corespunda deoarece vin din acelasi segment al Matricei. Ei se află acolo de la începutul Terrei, corespund, ba mai mult depind de aceasta.
A: Și atunci, ce este cu ei?
D: Nu mă refer la toți, însă majoritatea sunt cei ce au greșit față de planetă sau față de oameni. Mă refer la greșeli enorme, monstruoase. Ei lasă prin moarte această greutate în Matrice.
La randul ei, aceasta reacționează și, la următoarea încarnare, îi trimite intr-un fel de stare de letargie, pentru a nu mai fi apți să facă același lucru și totodată pentru a putea să le dea înapoi ceea ce au facut. De aceea ei sunt respinși de semeni, marginalizați. Cu toate astea, datoria noastră este să îi ajutăm, să îi sprijinim, căci ei sunt ai noștri, sunt noi înșine căci,  un anumit nivel, ne întrepătrundem.
A: Si ceilalți, care nu fac parte din această categorie?
D: Ei sunt suflete nobile, sensibile, speciale, dar care și ele, la un anumit moment al fostei existențe, au perturbat grav câmpul matricial. Sunt într-adevar foarte puțini. Ii recunoști după faptul că nu sunt agresivi și, în ciuda problemelor lor, radiază iubire; sunt calimi, plăcuți, simt nevoia de apropiere, de contact, iar cei ce îi întâlnesc îi simt prieteni. Ei sunt cei ce au venit aici cu un scop bine stabilit. Majoritatea au fost pionieri sau inventatori sau deschizători de drumuri. Ei au lăsat ceva omenirii, poate prost folosit saup rost înțeles și acum au venit să schimbe. Ei pot revoluționa anumite domenii. Problema lor este că traiesc în doua lumi, dacă mă pot exprima așa. Adică ei văd și ceea ce noi nu vedem.
Oamenii nu au încă capacitatea de a-i ajuta. Ii îndoapă cu medicamente și îi bagă în anumite programe de socializare.
A: Aici te contrazic! Aceste lucruri îi ajuta!
D: Nu este adevarat. Ii ajută să devină la fel cu ceilalti, când, de fapt, ei sunt speciali. Ar trebui lăsați liberi, canalizați din umbră, făcuți să își dezvolte adevăratele talente. Ei sunt cei ce pot demonstra că există și altceva dincolo de materie, că forța gândului este cea mai puternică undă vibratorie, că spațiul și timpul pot fi stâpanite, supuse.
A: Deja m-ai pierdut! Nu vreau să mă contrazic! Imi poți vorbi despre copiii indigo, cei veniti în ajutorul planetei? De unde sunt ei?
D: Ei sunt fie din același segment al Terrei, fie din alte segmente. Cei ce vin din același loc matricial sunt entitati elevate, sosite ca deschizători de cale, de drumuri. Cei ce vin din altă parte, sunt entități superioare, aduse din alt segment, chiar de catre Matrice, cu scopul de a ajuta planeta. Ambele categorii au posibilitatea de a-și accesa memoria matricială conștient si de a-și folosi cunoștințele. Ei se vor adapta cel mai bine si mai rapid la noua vibrație. Tot ei sunt cei ce vor fi apți să ajute la recuperarea Terrei, la tratarea (vindecarea) ei.
A: Si cu ceilalți, cu cei care nu se vor încadra în noii parametri, ce se va întampla?
D: Ei vor fi conduși către un alt segment al Matricei. De altfel în interiorul ei, acest lucru se intamplă mereu. La o anumită perioadă, se curață segmenteleSe adună tot ceea ce corespunde unei anumite stari energetice și vibraționale, se cumulează și se creează un nou segment matricial.
A: Ca un fel de noua comunitate?
D: Da, exact. Aceștia sunt puși împreună, și vor sta așa până când se va face iar o curățare.
A: Este situația în care ne găsim noi acum?
D: Da. Gândește-te că și aici, la început au fost aduși cei cu vibrație egală. Însă în sute de mii de ani, s-a produs o departajare, iar acum a sosit momentul sa se producă egalizarea.
A: Este prima egalizare?
D: Nu, este a treia.
....................................................
(continuarea o puteți  găsi pe blogul „eternulacum.blogspot.ro”)
C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu