Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 iunie 2017

De la Consiliul Pleiadian-Siriusian-Arcturian al Luminii


(19 iunie 2017, via Asara)

 Traducere Const. Mihăilescu



 Acum suntem aici, foarte aproape de voi și vă transmitem iubirea noastră. Dar noi suntem și în viitorul vostru, veniți pentru a vă ajuta să ascensionați pe calea pe care v-ați ales-o. Sunteți puternicii creatori ai realităților voastre.

În prezent vă aflați în procesul trezirii voastre, și începeți să înțelegeți din ce în ce mai mult și mai complet ce se întâmplă cu voi și cine sunteți voi cu adevărat. 
Timpul de reacție a universului la starea voastră emoțională și la intențiile voastre se scurtează tot mai mult. Ceea ce intenționați va începe să apară în realitatea voastră mai repede ca oricând înainte. Asta vă va permite să experimentați mult mai rapid și mai direct și să vă corelați intențiile cu realitățile pe care vi le creați. Aceasta înseamnă că relația dintre lumea voastră interioară și cea exterioară va fi cu adevărat mai directă și mai rapidă. Toate aceste transformări decurg din „subțierea” vălului care vă acoperea și care vă limita mult nivelul de cunoaștere a universului din voi și din afara voastră.
Deocamdată, încă mai există un decalaj important între intenție (gând) și materializarea ei, dar nu va mai fi așa în viitorul destul de apropiat.
Treptat, dar într-un ritm accelerat, va dispărea iluzia că sunteți despărțiți de Dumnezeu /Creator. Pe măsură ce veți renunța la această iluzie, veți înțelege și vă veți convinge că toți sunteți UNU și în acest UNU intră nu numai lumea voastră dar și toate lumile universului precum și însuși Creatorul nostru din ființa căruia ne-am format toți.
Mai târziu, veți înțelege că, de fapt, voi înșivă sunteți chiar dumnezei, căci ce altceva ați putea fi din moment ce sunteți născuți din infinita Ființă a Creatorului? Pe de altă parte, lumea în care trăiți și lumea în care veți trăi sunt realități, creații ale actului vostru co-creator. Ați fost și veți fi ceea ce gândiți. Toate acestea vor fi realitățile voastre palpabile deși, în adevărul ultim, ele nu sunt decât iluzii, manifestări ale energiei IUBIRII Creatorului. Important este să rețineți că în viitorul foarte apropiat intențiile voastre vor deveni realitățile în care veți exista. Dar asta presupune și obligă la creșterea responsabilității pe care trebuie s-o aibă fiecare dintre voi în actul de creație. Și cine ar putea crede că vor putea exista ființe care să-și creeze un mediu în care să colcăie monștrii, negura și suferința?
Dragilor, fiți atenți la ceea ce vă propuneți să creați și să experimentați! Nu vă puteți juca cu energiile creând lumi ale monstruozităților.
Cum veți folosi aceste noi abilități creative? Ce lume veți crea? Ce realități veți alege să vă înconjoare?
În curând veți observa, dimineața când vă stabiliți realitățile, că este important ce set emoțional și ce credințe veți alege să vă însoțească peste zi. Veți înțelege cât de importante sunt gândurile și intențiile voastre și ale comunității în care trăiți. Aveți ocazia să vă creați o lume frumoasă, o lume a dreptății și iubirii. Puterea voastră de a crea va fi extraordinar de mare. Tocmai de aceea va fi necesar ca actul creator să fie unul plin de responsabilitate față de lumea în care vreți să trăiți și față de Univers. Tot ceea ce faceți, tot ceea ce intenționați și creați trebuie, cu necesitate, să respecte Legile Universului, ale Creatorului, pentru ca activitățile voastre de orice fel să nu perturbe echilibrul local, zonal ori universal. Noi suntem gata să vă ajutăm în înțelegerea exactă a rolului vostru important din viața și existența universului.
Noi am trecut de mult prin ceea ce urmează să treceți voi și, din acest motiv, este bine să vă folosiți de cunoașterea și experiența noastră îndelungată pentru a nu face erorile pe care, cândva, le-am făcut noi.
Creați-vă cu grijă și iubire Noul vostru Pământ ! Faceți din el creația voastră de mândrie și de glorie!
Suntem cu voi, la fiecare pas.
Vă însoțim cu infinita noastră iubire și disponibilitate.  Mereu suntem și vom fi alătuiri de voi, gata să vă punem la dispoziție vasta noastră cunoaștere. Când credeți că aveți nevoie, apelați-ne! Namaste.

http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu