Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 iunie 2017

Conversație cu Federația Galactică

21 mai 2017; channeler Blossom Goodchild)
Traducerea Const.Mihăilescu


Blossom: Dragi ființe din alte lumi! Iată că suntem din nou împreună. De fapt, am o mică dificultate (problemă) și cred că voi mă puteți ajuta. Un anumit cititor al articolelor de pe blogul meu este foarte dornic să cunoască Adevărul în legătură cu adevărata formă a planetei: este Pământul nostru rotund, ca o cupolă sau este plat? Am încercat să-i explic că nu este de competența mea să dau o explicație și să exprim adevărul în această chestiune, dacă există cumva un alt adevăr față de cel cunoscut
Cu toate acestea, el a insistat scriindu-mi următoarele:
După toți anii ăștia de citire a blogului dvs., constat că am mers mereu în cercuri, fără să  putem atinge centrul, adică esența lucrurilor. Totuși, în mintea mea persistă întrebări care cred că ar trebui puse celor din Federația Galactică. Sunt convins că unele dintre ele vă sunt cunoscute și dv. Din acest motiv, insist. Mulțumesc.
Federația Galactică: Bine te-am regăsit iubită Blossom și bun găsit celor care ne urmăresc comunicările. În primul rând, am spune celor care nu comunică cu "ființe superioare" ... în acest fel ...că, într-adevăr, sunteți cu toții capabili de comunicare ...atunci când există o înțelegere între ambele părți, cu privire la modul în care vor fi efectuate aceste contactări.
Este corectă, dragă Blossom, afirmația că există multe subiecte de discutat, dar nu este mai puțun adevărat că nici noi nu suntem pregătiți să putem răspunde la toate (pentru că nu știm sau nu suntem autorizați s-o facem). Sunt multe, multe, multe Adevăruri care urmează să iasă la iveală în viitorul apropiat.... Unele dintre ele vor uimi lumea voastră. Numai că, și acesta este un adevăr peste care nu putem trece, nu toate ADEVĂRURILE pot fi spuse acum. Și aceasta dintr-o sumedenie de motive (nota C.M.: câteva dintre aceste motive ar putea fi: nivelul nostru scăzut de conștiință, dorința de a elimina posibilitatea destabilizării statale, religioase, de credință, pentru  evitarea colapsului în anumite ramuri ale științei actuale, păstrarea unor limite decente în comportamentul uman etc).
Nu se pot spune dintr-o dată toate adevărurile, ar fi insuportabil pentru rasa umană de pe planeta voastră, sau imposibil de înțeles sau de acceptat. Le veți cunoaște, dar în timp. Fiecare adevăr are timpul lui de dezvăluire.
Bl: Asta înseamnă ca veți reveni mai tarziu, sau treptat, cu date suplimentare?
F.G.: Nu neaparat, căci atunci când va veni timpul, veți primi astfel de dezvăluiri nu neapărat de la noi. Multe vor fi servite „direct la botul calului”... ca să spunem așa. Atunci, vom fi și noi mai mult decât fericiți că un mister sau altul a fost deconspirat, mai ales că din acel moment și nouă ne vor reveni sarcini în ceea ce privește ajutorul pe care vi-l vom acorda în lumina noii voastre cunoașteri..
Cu toate acestea, afirmăm din nou că ... noi ne aflăm aici pentru a vă ajuta să vă aliniați cu Sinele vostru Înalt, ceea ce se va obține numai prin folosirea masivă a energiei iubirii. Dacă anumite adevăruri v-ar fi spuse acum, voi nefiind pregătiți suficient, pe planeta voastră s-ar putea instaura teama, confuzia și chiar o imensă dezordine. Nu pentru aceasta am venit noi și nu pentru asta am așteptat atât de mult. 
Adevărurile vă vor fi transmise în funcție de viteza cu care veți evolua, adică condiționat de nivelul de conștiință atins. Așa că, pentru domnul care a întrebat, nu putem da acum un răspuns care să-i satisfacă curiozitatea. Deși, la prima vedere, pare a fi simplu și elementar, nu este deloc așa. Aceasta nu înseamnă că Adevărul pe care îl caută el este același Adevăr pe care altul îl poate aștepta.
Bl: Dar, la întrebarea dacă Pământul este rotund sau plat, el nu cere decât un DA sau un NU, adică este așa sau altfel. Totuși, voi sugerați că adevărul poate fi ceea ce vrea fiecare să fie.
F.G.: Asta e corect. Pentru că așa este. Problema de aici se referă la faptul că pe Pământ "gândiți" că sunteți "stabiliți" într-un loc special ... o situație particulară ... și acolo veți rămâne până când va trece timpul care vi s-a dat..
Noi înțelegem că a fi ființă pe Pământ cu această "lipsă de înțelegere" este bulversant.
Bl.: Așa cum ați menționat mai înainte, putem să intrăm și să ieșim din vieți paralele și alte dimensiuni?
F.G.: Chiar asta am vrut să spunem. În cadrul fiecărei vieți paralele / universului / dimensiunii ... există asemenea asemănări care vă permit să "simțiți" că sunteți mereu aceiași.
Bl.: Cum ați putea să ne ajutați cel mai bine să obținem asta? Pentru că, uneori, pare atât de greu de înțeles!! 
F.G.: Astea sunt constrângerile formei umane. Cu toate acestea, există și momente când ieșiți din forma umană și deveniți Energie Pură ... și dacă doriți, "cu această ocazie", puteți "transforma" Energia Pură în ceva complet diferit, totuși tangibil, ... pentru  o anumită perioadă.
Și, pentru a complica și mai mult lucrurile, am spune că ... toate acestea, vor avea loc fără forma voastră umană, chiar văzând că ați dispărut ... că timpul nu există ... în esență.
Bl.: Greu de priceput!! Am ajuns să înțeleg că absolut totul este posibil și că Pământul poate fi orice vrem noi să fie, în funcție de nivelul conștiinței la care am ajuns.
F.G.: Așa este. Tu și toți, cu tot respectul, datorită condiționării dimensionale... limitați de credințele voastre, sunteți încadrați în limitări în asmenea măsură încât confuzia abundă ... datorită cadrului mic în care ați decis că trăiți.
Bl.: Cu toate acestea, nu noi am decis. Așa cum spuneți voi, condiționarea, indoctrinarea, legile, istoria etc. ne-au determinat să credem că este așa nu altfel. 

Există mulți care trăiesc și mor trecând printr-un număr de vieți, și crezînd, fiind convinși, că acest Pământ este IT! Cel puțin, pentru mine, în această viață, mă simt binecuvântată că am ajuns să văd până la orizonturi mai largi.
F.G.: Oh! Cât am dori să vă putem explica "Totul"!! Din păcate,"Totul" este dincolo de înțelegerea voastră și va fi atâta timp cât nu veți fi depășit densitatea grosieră 3D.
Bl.: Vă simt frustrarea care se manifiestă chiar cu alegerea modului în care să vă exprimați pentru ca noi să vă înțelegem. Continuați să încercați căci mulți dintre noi sunt atât de dornici să afle încât sunt dispuși să intre și în„gaură de șarpe”; deși, adesea, simțim că ne agnajăm într-o luptă dinainte pierduită.
F.G.: Poate pentru cei care-și spun: "Ce să fac, asta este!”, și asta vor primi. Până la momentul în care se vor decide să exploreze altceva, alte realități. Diamantul are mai multe fațete și fiecare poate oferi altceva, alte perspective, alte credințe, alte străluciri și mii de aventuri existențiale
Bl.: Deci, să mă întorc la Pământul plat, dacă acceptați. Vreți să spuneți că deși există unul, toți care trăiesc sub această vastă cupolă, pot avea realități diferite?
F.G.: Spunem că, desigur, există unul! Trebuie să existe ... așa cum trebuie să existe totul! Dar și fiecare posibilitate! Pentru cei care aleg să fie "în acea lume" ... acel sistem de credințe ... aceia vor trăi Adevărul lor. Aceia care aleg să creadă că spațiul este nelimitat ... ajung în alte galaxii etc. Acesta este și Adevărul.
Bl.: O.K. Totuși, de ce noi toți trăim în aceeași lume, dacă Adevărurile noastre sunt complet diferite? Tocmai ați făcut această afirmație...
F.G.: Pentru că totul este o iluzie. Nimic nu e real. Deci, cineva și oricine poate să-și transforme lumea așa cum crede de cuvință, așa cum vrea să fie.
Bl.: Sau nu!
F.G.: Voi, cei de pe Pământ, credeți că sunteți prinși în el și de el. NU, NU SUNTEȚI! Spiritul vostru este liber. Sufletul vostru este liber. Nu există decât noi începuturi sau noi secvențe, noi aspecte ale infinitei existențe.
Bl.: Cu toate acestea, ne simțim prinși aici, pe Pământ, uneori ... de religii, de regulile societăților în care trăim. Depindem de zonă, de limitarea geografică. .
F.G.: Cu tot respectul, Blossom, asta este consecința căii pe care v-ați ales-o, de nivelul de conștiință la care ați reușit să ajungeți.
Bl.: Adică, trăim în ceea ce ne-am "construit", în limitările conștiinței pe care ne-am format-o. Suntem noi "indivizi" capabili să scăpăm de încercuirea pe care ne-am ridicat-o în jurul vostru?
F.G.: Sunteți exact acolo unde ați ales să fiți, deși, la un alt nivel, probabil că ați fi optat pentru altceva. Voi ați lucrat la propriul vostru țarc. Dacă nu vă mai convine, puteți desființa împrejmuirea.
Bl.: Am mai avut noi experiența Luminii și Dragostei, la începuturi?
F.G.: Toti v-ați bucurat de toate aceste facilități. Ați trăit în multe mentalități, ați experimentat Dragostea și Lumina ... de exemplu în Lemuria, Atlantida și altele. 

Ați învățat, la nivel de colectivitate, cum să evitați capcanele și ați înțeles de ce..
Acesta este motivul pentru care, de această dată ... v-ați amintit de prudență și ați înțeles că nu toate experiențele vă sunt favorabile, mai  mai ales că unele dintre ele v-au adus distrugerea și v-au încetinit mult evoluția. Acum trebuie să alegeți altceva, ceva care să vă accelereze evoluția. 
 De data asta ... trebuie să fie o poveste diferită. Conștiința colectivă a atins un punct de cotitură de unde veți alege, probabil, o altă cale. Vă creați o bază mult mai solidă, de data aceasta, care să vă permită incursiuni oriunde în univers.  
Bl.: Ne puteți garanta asta?
F.G.: Desigur, nu putem, cu exactitate. Cu toate acestea ... vom spune ... că a fost "hirotonit" să fie așa.
Bl.:... de cine?
F.G.:  De conștiința colectivă, conștiința tuturor.
Bl.: Noi cei de pe Pământul actual punem baza / fundația pentru acest Nou Pământ?
F.G.: Corect. Cu fiecare respirație.
Bl.: Totuși ... numai pentru cei care aleg asta.  Mulți ar putea încă să aleagă să trăiască în aceeași dimensiune a Vechiului Pământ. Este corect? Există expresii diferite ale aceluiași Pământ?
F.G.: Unele. Vom spune că există dimensiuni multiple ... pentru fiecare tip de experiență.
Bl.: Deci, ce anume ar fi o dimensiune?
F.G.: Un spațiu cu anumite posibilități, anumite caracteristici în care ființele au diferite abilități.
Bl.: (râde!). M-am gândit că o să intru într-o zonă cu adevărat complicată, care mi-ar arunca mintea întro confuzie totală. Totuși, nu a fost așa! A fost, de data aceasta, un fel de „punct ochit, punct lovit”. Asta pentru că, cu tot respectul, uneori explicațaiile voastre sunt destul de vagi. 
F.G.: Există și un motiv pentru asta. Sunt printre voi și dintre aceia care consideră că noi "batem apa-n piuă” sau o luăm pe ocolișuri, evitând să spunem lucruirilor pe nume. 
Bl.: Da. Recunosc că mai sunt și dintre aceștia; mă preocupă și pe mine chestiunea. Cu toate acestea, trebuie să le înțelegem nerăbdarea. Ce ziceți de raționamentul ăsta?
F.G.: După cum am vorbit mai devreme, Blossom, există lucruri, evenimente, realități care nu trebuie dezvăluite în acest moment ... precum și lucruri care nu trebuie spuse de noi ci de altcineva, căci avem și noi limitele noastre de competențe. Altfel spus, unele chestiuni nu intră în „fișa postului” nostru.
Unii pot merge pe Ficțiune, alții pe Factual. Unii apelează la factorul istoric, geografic, educativ. O puzderie de „specializări”!
Cei nesatisfăcuți de răspunsurile noastre sau ale altora, au dreptul de a întra în „biblioteca universală” pentru a găsi tot ceea ce-și doresc. E adevărat însă că acolo pătrund doar cei legitimați de IUBIRE.

Bl.: HA! Iubirea despre care ați amintit m-a făcut să-mi dea lacrimile. 
Vă mulțumesc foarte mult pentru această discuție. Ea a curs cu ușurință și bunăvoință. ... Vă iubesc!
F.G.: Rămâneți ferm în IUBIRE, Suflete dragi. Într-o zi ... toată confuzia ... se va destrăma și toate vor fi pe deplin înțelese.
Dragoste și mulțumiri fiecăruia dintre voi, aventurieri selectați ai acestei perioade.
Prin munca voastră, faceți în fiecare zi lumea fericită!

 http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild


                        

10 comentarii:

  1. "În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer:aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo - puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.Diavolul are 666 de mreje.În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos.Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri,neştiind că aceea sunt demoni."

    http://luptapentruortodoxie.blogspot.ro/2011/06/profetiile-arhim-gavriil-despre.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai mare inselatorie e ca toti ET sunt facuti demoni,pai dupa scoala pamant,dupa atatea vieti si experienta 3d acumulata nu stim sa diferentiem un demon fata de o fiinta benevolenta care e ruda noastra din imensul Univers.Asta-i si examenul nostru de trecere mai sus, sa deosebim LUMINA de intuneric si sa nu mai fim manipulati.religia e o porcarie,o forma majora de manipulare in masa.

      Ștergere
    2. RASPUNS pentru Anonim 1 iunie 2017, 17:20
      În „CER”(deci în univers) se află și cei buni și cei răi, și cei avansați (la nivel de conștiintă ori tehnologie) și cei malefici, sau doar mai puțin evoluați. Ar fi o eroare impardonabilă ca să se ceară oamenilor să „nu mai privească cu speranță spre cer”. În această perioadă de sfârșit de ciclu cosmic, tot mai multe civilizații din Lumină își trimit reprezentanții în sistemul nostru planetar, pentru a ne ajuta, inclusiv pentru a ne feri de intruziuni nedorite. Întunecații (și marionetele lor terestre) se află de mult timp printre noi și nu au nici-un interes ca noi să „primim noi oaspeți”, adică să acceptăm contactul cu lumile evoluate, căci, sub influența lor, ne-am deștepta, am vedea realitatea, și am ieși din starea de adormire, de somnolență a minții, cu inevitabila consecință a înlăturării și izgonirii de pe Pământ și din viața societății umane a întunecaților.
      Cum, în ultimii zeci de ani, din ce în ce mai greu din univers au ajuns la noi întunecații (ca urmare a monitorizării tot mai eficiente a planetei de către forțele luminii), maleficii au tot interesul să ne convingă să refuzăm asemenea vizite, deoarece din univers ar veni „chipurile” dușmanii nu prietenii noștri. Invitația și strădania întunecaților este să ne convingă să trăim în continuare izolați, dezbinați, acceptând „binele” pe care ei ni l-au asigurat cu „dărnicie” de-a lungul veacurilor (adică să le acceptăm, în continuare, dominația și robia, refuzând să revenim în marea familie a civilizațiilor din lumină ale universului, acolo de unde am plecat – atunci când Pământul a trebuit trecut în carantină, ca urmare a trădării lui Lucifer, cu cca 2000.000 de ani în urmă - și unde ne este locul). Din acest motiv maleficii fac tot ce mai depinde de ei ca „descoperirea, dezvăluirea” (adică, contactul civilizațiilor avansate cu noi) să nu aibă loc niciodată.
      Prin îndemnul pe care-l lansați, dv. faceți jocul „deavolului”, cu sau fără o deplină cunoaștere sau înțelegere a realității. Poate veți spune că așa ne învață biserica, uitând că cei mai malefici se află chiar în sânul ei (iată câteva realități ale bisericii ortodoxe române: patriarhul este MASON, biserca își contruiește permanent temple, culminând cu megalomana „Catedrală a Mântuirii Neamului”, o sfidare, o bătaie de joc la adresa condiției actuale a majorității românilor. Credeți că asemenea monstruozități sunt inspirate de Dumnezeu?) C.M.

      Ștergere
    3. Subscriu si eu,ma mir ca su(i)nt pe aceeasi lungime de unda cu maestrul CM(mai rarut ca-i mai dragut),in privinta religiilor(tuturor) si a bisericii,care a avut si ea rostul ei,dar acum si l-a depasit.Ma uit cu compasiune cum se duc babutele la biserica,dau bani lui popa sa le strige vii si mortii(dar numai pe bani 50lei vii si 50 lei mortii)pe urma isi cheltuie pensia sa-si imparta intre ele diferite alimente ,avand crezul ca sigur mananca si mortii lor,care probabil sunt majoritatea in 5d si rad cu gura pana la urechi,stiind ca si ei au facut la fel pana sa treaca "dincolo"(asta e valabil la sate,nu stiu cum e la oras)

      Ștergere
  2. Pana la urma,Pamantul este rotund sau plat?!?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai... nu apare raspunsul din insusi materialul prezentat?
    Depinde de privitor,de Liberul Arbitru al fiecaruia si de capacitatea de cunostere a unui Univers!
    restul este doar :
    invatare,invatare,invatare

    RăspundețiȘtergere
  4. Frate/surioara anonim,daca pamantul e plat - in secolul care traim?!si unde a zburat amiralul BYRD in pamantul interior?pe la care pol?daca pamantul e plat inseamna ca si Marte,Venus etc sunt plate?nu vorbesc cu rautate chiar daca asa s-ar percepe.
    Apa e sfanta,creata,binecuvantata de Creator,dar noi am facut-o carbotoxinoasa,asa zisa minerala,plata(ca pamantul),sucoasa dar mai mult canceroasa.
    Cine vrei sa-ti raspunda?dl.CM?sa vedem varianta domniei sale,dupa citirile pe care le publica de la tizul sau,nu-i de mirare daca o sa spuna ca e patrat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi toti, creem realitatea.Deci si pamantul plat,etc.,prin energiile mentale cu care sustinem aceasta realitate.Si inca e ,foarte putin in sensul ca exista o infinitate de variante de pamanturi,la fel ca si despre orice alt corp ceresc.etc.,fiecare nefiind aflat decat in realitatea creata de energiile mentale. Totul este ,energie sa nu uitam nici macar o nanosecunda !

      Ștergere