Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 iunie 2017

Conectarea la Adevărul vostru.

Mesaj de la Consiliile Stelare ale Luminii
15 iunie 2017 prin Solara An-Ra
Traducere Const. Mihăilescu

Dragilor, am ales să tratăm astăzi despre adevăratul vostru scop în viață, pentru că, nu-i așa, mai toți vă întrebați: "De ce sunt aici, în acest moment?"
De această dată nu ați venit doar să vă îmbogățiți cunoașterea prin experiență, ci și pentru a fi de folos în mod direct celorlalți și Mamei voastre Pământul, pentru a trece la conștiința extinsă a celei de a 5-a dimensiuni, implicit la trecerea pe un domeniu superior de vibrație, pe care noi o numim Hristosul sau Conștiința Unității. Pentru mulți dintre voi acest adevăr este la fel de clar ca lumina zilei. Însă nu pentru toți.
Cum puteți face aceasta la nivel individual? Modaltăți și căi sunt multiple. Noi doar amintim câteve dintre ele: devenind vindecători (autentici) cu bioenergie, folosind abilități mediumice cu ajutorul cărora puteți comunica cu ființe sau suflete din alte planuri, exprimându-vă sensibilitatea creatoare prin pictură, muzică, poiezie, descoperind rețete de tratament naturist și întinerire, producând alimente fără poluanți, primind și comunicând mesaje de la entități superioare etc.
Într-o modalitate anume trebuie să vă aduceți aportul la evoluția lumii voastre. Important este ca prin ceea ce faceți să puteți aduce alinare, mai multă înțelegere, mai multă iubire, echitate și pace. Aceste modalități sunt căi prin care treziți lumea, o faceți mai fericită, mai înțelegătoare și mai înclinată spre iubire.
De fapt, tot acest ajutor benevol pe care-l acordați celor care au nevoie de el este recompensat de univers prin creșterea propriului vostru nivel de vibrație.
Cu alte cuvinte, prin ceea ce faceți pentru alții vă ajutați propria voastră evoluție spirituală. Acest tip de activitate vă trece în categoria Lucrătorilor întru Lumină.
Ajungeți astfel să vă extindeți conștientizarea și să vă ridicați conștiința. Asta este calea pe care merge un ințelept în devenire.
Adevărata înțelepciune nu vine din extinderea planului emoțional, ori psihic și nici rațional. Vă asigurați creșterea spirituală prin ajutorul pe care-l acordați celor care au nevoie de el, fără a face din aceasta o afacere, un câștig material și fără a vă implica emoțional (nota C.M.: explicația constă în faptul că, în general, aceste emoții sunt generatoare de energii negative). 
Deci: ajutați fără a avea așteptări de recunoaștere sau răsplată!
Majoritatea dintre voi au nevoie de o practică spirituală personală, cum ar fi meditația, pranayama sau yoga care sunt tehnici de liniștire a minții și interiorizare, mai ales dacă sunt practicate în grup [nota C.M.: la lucrul în grupuri creșterea nivelului de conștiință (deci vibrația) este exponențială în timp ce în practica individuală creșterea este aritmetică
].
De asemenea, faceți o obișnuință din a ieși în mijlocul natuirii, în zone liniștite, nepoluate, cu ape curgătoare, cu multă verdeață sau împădurite. Evitați aglomerațiile de orice natură !
Sub un control strict și calificat se poate ridica nivelul vibrațiilor și prin administrarea unor substanțe naturale halucinogene – (nota C.M.: ciuperci, de ex.- ingerare sau inhalare de fum produs prin arderea acestor substanțe. În primele sale cărți, Carlos Castaneda descrie asemenea practici utilizate de maestrul său pentru schimbarea „ punctului de asamblare” al devoților). Scopul este translatarea pentru scurt timp a conștiinței în alt plan existențial pentru a primi sau a înțelege unele explicații și ruperea temporară a legăturilor cu realitățile în care trăiți. În asemenea salturi ale conștiinței vă puteți afla scopul vostru cel mai înalt, care a determinat ca sufletul să aleagă viața în care vă aflați. Constatarea finală va fi că sufletele fac parte din aceeași unitate de Conștiință, Conștiința lui Hristos.
       
Dar, dacă ne îndreptăm atenția asupra nivelului actual al conștiinței rasei umane, spunem că doar cca 2% dintre oameni sunt treziți, ceea ce înseamnă că, marea majoritate, 98%, dintre ei sunt încă în stare de adormire și funcționează pe vechile vibrații (caracteristice dimensiunii 3D). 
Simplificat, puteți considera că scopul vostru adevărat este pur și simplu să vă ridicați nivelul vibrațional. Înaltele vibrații permit înțelegeri superioare și instalarea stării de înțelepciune. Însă scopul vostru cel mai înalt trece obligatoriu prin condiția iubirii necondiționate. În adâncul ființei voastre, nu căutați toți tovărășia, colectivitatea? Nu sunteți voi conectați la același câmp energetic (Matrice, cum îl numește „David”, intervievatul din cartea „Inuaki, reptilianul din mine”, de Atyana Havah) ? 
Când se spune că sunteți parte a lui Dumnezeu sau a Sursei, este adevărat.
Voi sunteți creați din Energie Divină și turnați în Matricea Creației caracteristică ramurii matriciale din care proveniți. Numai contracția conștiinței voastre inițiale v-a făcut să credeți că sunteți separați între voi și între voi și Creator. Această contracție s-a bazat  pe energii de frecvențe inferioare și o conștiință limitată, blocată în forme mai aproape de primitivism decât de formele evoluate. Acum voi vă aflați în Epoca Vărsătorului, care poate fi numită Era Trezirii. De fapt, deja sunteți scăldați în energia zorilor noii epoci, supranumită și "Epoca de Aur", care trebuie să vă prindă cu un nivel de conștiință suficient de ridicat, altfel nu veți putea realiza adaptarea la noile caracteristici, cele ale ființelor cristaline, angelice de Lumină. Aventura voastră evolutivă vă pune la respect pretențiile minții, efluviile emoționalului și friabilitatea trupului. 
Sperăm că mesajul nostru vă va ajuta, dragi prieteni, căci înțelepciunea noastră actuală este și rezultatul experiențelor voastre.

Solara An-Ra
Sunteți frații și surorile noastre de suflet, plecați din Lumină și reveniți la Lumină. În mintea voastră noi sădim semințele readucerii aminte a îndepărtatului vostru trecut glorios.
Suntem alături de voi în această călătorie de trezire și vindecare.

Namaste.
Iubire, iubire, iubire.
Consiliile Stelare.


http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu