Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 mai 2017

Mesaj de la Sarah.

(28 april.2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu


Sunt Sarah (nota C.M.: fiica lui Iisus), cea care cândva mergea printre voi și care acum a revenit.
Este un moment minunat să fii pe Pământ. Acum aveți ocazia de a renunța la toată teama care, într-un fel, a rămas blocată în corpul vostru. Frica s-a înrădăcinat de mai multe sute de ani, dar nu este o componentă intrinsecă a corpului uman.
Ea aparține părții voastre emoționale și ar trebui să se manifeste ca durere sau, în unele situații, chiar ca bucurie. Frica se poate localiza în părți ale corpului, precum stomacul, pieptul ori în altă parte, unde găsește teren favorabil de manifestare.
Prin fluidele de care dispune, produse de el sau ingerate, corpul încearcă să disloce frica și s-o elimine.(nota C.M.: aceasta este explicația faptului că atunci când ne este frică de ceva, apar efecte precum, transpirația, diferite blocaje, dureiri localizate, senzație de sete, căldură ori, dimpotrivă, răcire bruscă, stare de vomă, nevoie de urinare, ori....și mai rău..etc. Toate apar ca reacție a corpului care dorește să elimine, într-un fel sau altul, energia fricii care l-a inundat).
Frica trebuie să fie eliminată mai ales acum când Lumina vine să curețe fluidele din corpul vostru. Ea se poate întoarce în corp, în anumite situații, cum ar fi stările de pericol, de exemplu, dar nu-și va mai avea sălașul în ființă. După consumarea acelui eveniment stresant, sentimentul fricii (deci, energia fricii) trebuie să se retragă, lăsând starea de siguranță să-și reia locul care i se cuvine. Dacă trupul este pur, neîncărcat cu rezidii de gândire negativă sau materiale [nota C.M.: hrană nepotrivită – în special produse animale -, materii epuizate vibrațional (tamasice), ajunse în această stare din cauza prelucrării termice, a vechimii, condițiilor improprii de conservare etc] și deschis penetrării de către frecvențele Flăcării Violet, stările de teamă, temerile ori blocajele energetice de orice fel vor fi eliminate, corpul menținându-se în starea normală de puritate și neconturbare.
 
Iubiților, Lumina se revarsă acum peste voi iar corpurile voastre se trezesc la forma lor naturală, pură. Aveți grijă de ceea ce se întâmplă cu corpul vostru. Aș zice să „fiți cu ochii ” pe corpul vostru, pentru a depista din timp orice manifestare, și a-i găsi explicația necesară. Aveți toate șansele de a afla că trupul vostru caută, mai ales în această perioadă a Ascensiunii, să elimine toată negativitatea din el și să se pregătească tot mai bine pentru a primi Lumina. Este o consecință a alegerilor făcute de suflet, de inimă. Acum, mai mult decât niciodată, ființa voastră are nevoie să asimileze cât mai multă Lumină, ceea ce-i va aduce puritate, claritate (inclusiv în gândire), calm și stabilitate.
Repetăm că Lumina care vă penetrează purifică „apele ” din voi, adică toate fluidele: sânge, limfă, umori și înlătură toate blocajele, făcând ca fluxurile să curgă lin și nestingherit. Un corp cu o astfel de condiție este apt să evolueze și să stea departe de orice manifestare de boală, iar ființa căreia îi aparține să fie plină de forță, de încredere, de curaj și de Lumină.

Fluide curate încep să existe în din ce în ce mai multe corpuri. Aceasta va face improbabil orice fel de „contaminare”.
Dați o mare importanță purificării trupurilor voastre și în primul rând fluidelor care circulă prin ele.
La propriu și la figurat, rezidiile nu pot fi eliminate din corpul vostru dacă nu există un flux suficient de puternic de lichide care să le disloce, să le dizolve și să le elimine. 
Și nu uitați că aceste fluide au magnetizări proprii care au efecte nu numai asupra aspectelor materiale dar și asupra celor psihice și spirituale (nota C.M.: aceasta justifică cerința ca în fiecare zi să consumăm cel puțin doi litri de apă curată și (atenție!) alcalină, adică cu pH-ul mai mare de 7).
Cereți înainte de culcare, prin rugăciune și meditație, mentorilor voștri spirituali să vă ajute în a vă menține corpul cât mai curat, exprimându-vă dorința ca în noaptea care urmează, să vi se aprobe ieșirea și protecția în astral, în scopul purificării și primirii tuturor instrucțiunilor care să vă confere o stare de sănătate perfectă, fizică și mentală. Vizualizați înainte de culcare, cum corpul vostru este parcurs de Flacăra Violet, de la creștet până la tălpi, și cum sunt eliminate toate energiile negative (impurități, frici, stres, sentimente de ură etc) care există în voi.
Trebuie spus că efectul este mult amplificat dacă tehnicile de purificare sunt efectuate în grup (nota C.M.: în special prin cursurile de yoga, ayurveda etc). Aceste tehnici pot fi practicate și individual dar nu au aceeași eficacitate. 
A.D.
Iubiților, acum eu am coborât pe Pământ pentru a ajuta la curățarea multelor straturi de teamă și tristețe existente atât în ​​voi cât și în planeta Pământ, pe care, iată, trăiesc și eu în acestă perioadă de prefaceri.
Este o muncă importantă și excelent executată de noi, cei angrenați s-o efectuăm. Urmare a muncii noastre, planeta a început să se elibereze de lanțurile care o ferecau. 
Munca noastră (pentru că îmi permit să mă includ și pe mine) produce o mare satsfacție Mamei noastre comune, care se bucură nespus când vede cât de hotărâți sunt copiii ei să elimine răul de pe planetă. 
Dragostea Ei pentru voi este infinită și nu poate fi descrisă în cuvinte. Marea Ei iubire și bucurie este încă și mai amplificată, atunci când vede cum corpurile voastre devin spații în care fluxurile curate circulă nestingherit și vă unesc cu TOT CEEA CE ESTE.  
Lumina începe să pătrundă în întreaga voastră ființa, care devine tot mai strălucitoare. 
Pare din ce în ce mai plauzibilă posibilitatea atingerii de către voi, împreună cu corpurile voastre fizice, a dimensiunii superioare către care vă îndreptați.
Permiteți-mi ca și eu să-mi exprim bucuria pentru minunata muncă în care ne regăsim. 
Cu drag,
Sarah

Source: www.sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu