Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 mai 2017

MESAJ DE LA CEI DE AUR: Amintindu-vă de Conștiința Unității

(26 april. 2017; channeler Suzanne Lie)
Traducere Const. Mihăilescu

Pentru că v-ați amintit că, de fapt, sunteți Ființe Multidimensionale, expresiile superioare ale Sinelui vostru Multidimensional vor fi chemate să observe și să asiste componenta tridimensională a Sinelui vostru Multidimensional.
Nu putem preciza exact care este durata multiplelor voastre vieți pe care le veți putea observa și de care veți fi conștienți în experiența voastră multidimensională. Cu toate acestea, cei mai mulți vor alege să respecte viața în care sunt încorporați în prezent pentru că aceasta le conferă posibilitatea celor mai bune schimbări și modificări în ființa lor încarnată.
Totuși, este de menționat că fiecare ființă are particularitățile ei, diferite deci, de ale celorlalți, și chiar de celelalte aspecte existente simultan în univers. 
Să ne amintim că fiecare aspect dispune de Liberul său Arbitru. Prin urmare, unii oameni pot dori să revină în „tranșeele” trecutului pentru a elibera esențele vieților anterioare, pentru care știu că sunt suficient de pregătiți pentru a le supune procesului de transmutare.
Pe de altă parte, alți oameni vor dori să păstreze întreaga imagine și să vadă toate "Sinele” dintr-o dată, precum și toate conexiunile dintre ele. 
Prin urmare, este important să ne amintim că nu există cale corectă sau cale greșită pe drumul evoluției. Poate exista doar cale preferată o cale aleasă.
În istoria sa Gaia a fost o planetă polarizată, o perioadă de parte dreaptă (n.m.: recunoscătoare de divinitate), o perioadă cu caracteristică amestecată - dreaptă și greșită – cu oscilații către una dintre părți. Altfel spus, civilizația planetei nu a fost constantă din punct de vedere a credinței, al frecvenței de vibrație și al conștiinței.
Pe de altă parte, chiar locuitorii planetei (inclusiv ai părții sale interioare) s-au putut afla simultan în stadii evolutive diferite. Pe unii i-a caracterizat unitatea și credința, pe alții separația, egoismele, geloziile, războaiele, adică toate relele care se nasc din separare, din izolare, mai ales după pierderea iubitei Lemurii.  
Din fericire, mulți Lemurieni trăiesc acum în centrul nucleului Gaiei, costituind una dintre multiplele civilizații interioare. (nota C.M.: detalii găsiți în cartea „În interiorul Pământului” de Radu Cinamar, apărută de curând la editura Daksha). Acolo există cea de a cincea dimensiune, și rolul ei este de cheie a ascensiunii planetare. Cu toate acestea această „cheie”nu reprezintă numai un loc anume ci un domeniu de frecvență diferit.

Prin urmare, pentru a ajunge în dimensiunea 5D nu trebuie să mergeți cu mașina, cu avionul, cu vaporul sau cu trenul, căci dimensiune înseamnă un domeniul diferit de frecvență, nu neapărat o altă locație. Trecerea dintre diversele paliere vibraționale se face prin intermediul unor vortexuri, sau portaluri de energie.
De altfel, începând cu 5D, palierele vibraționale rezonează dincolo de orice limitare a timpului și spațiului, și acolo puteți experimenta orice realitate pe care v-o puteți formula asupra Gaiei, în domeniul respectiv de vibrație. Important este să realizați că în toate dimensiunile, dar mai ales în cele superioare, se manifestă continuumul ACUM. 
Când veți accesa înaltele vibrații 5D, veți avea posibilitatea să operați orice fel de vindecare rămasă din încarnările anterioare. Mai întâi că vi le veți aminti, apoi, veți ȘTI ce trebuie și cum trebuie să faceți pentru a vă vindeca „trecutul” (un fel de a spune, căci acesta își continuă existența, perenitatea, în toate secvențele existențiale denumite „viață”, prin care ați trecut sau în care vă aflați). „Instrumentul” folosit pentru ceea ce se cheamă „vindecare” este Flacăra Violet. 

Gaia se pregătește să se elibereze definitiv de toate modelele dimensiunii 3D și celei de tranziție, 4D și, pentru că ea va fi însoțită de (sperăm), majoritatea ființelor umane, se va impune să vă extindeți dincolo de timp și spațiu, accesând la modul conștient formulele continuumului ACUM, în care, cu conștiința voastră din cea de a cincea dimensiune veți percepe TOATE numeroasele voastre vieți, ca expresii diferite ale adevăratei voastre ființe multidimensionale.  

Voi, cei aflați în procesul de ascensiune, deja puteți defini și crea un portal care să străpungă cea de a treia dimensiune, trecând prin 4D, pentru a accesa câmpurile celei de a cincea dimensiuni, ceea ce va fi echivalent cu contopirea cu Sinele vostru Superior. În acel moment, vă veți racorda și la fluxul vibrațional 5D din aura Gaiei.
Din păcate, acest proces a fost destul de mult decalat din cauza marilor încărcături de negativitate, exprimată și la nivel vibrațional în aura Gaiei, încărcături apărute din cauza enormelor energii ale fricii generată de multele războaie, bombe atomice și alte multiple activități antiumane care s-au produs pe Pământ, mai ales de-a lungul istoriei voastre din epoca „modernă”.  De aceea, omenirea, partea ei evoluată, trebuie ca mai întâi să facă această curățenie generală de negativitate, și, abia după aceea să treacă la alinierea cu expresiile Sinelui Superior Individual sau cel al Gaiei.

Din fericire, din ce în ce mai mult, omenirea se trezește și tinde spre contopirea cu expresia superioară a Sinelui, uman, planetar, galactic s.a.m.d.
Cu toate acestea, noi, membrii familiei voastre galactice, nu putem face proba existenței noastre la nivel de masă, pe planetă, până când „iluminații” nu vor fi fost suficient de îngrădiți în acțiunile lor obstructive.
Este adevărat că acțiunea „spălării creierelor” umane de către malefici a fost foarte mult diminuată, iar lumea a intrat într-un proces accelerat de trezire.  
Acesta este motivul pentru care cerem celor conștienți să fie încrezători că nu peste multă vreme nave stelare vor survola cerul planetei voastre „la vedere”. Gestul firesc va fi să primiți acest eveniment cu toată deschiderea, acceptarea și înțelegerea.
Propaganda și diversele acțiuni ale celor care nu vă doresc binele, au făcut tot ce le-a stat în putință să vă facă să credeți că aceia care vă vor vizita vă sunt dușmani nu prieteni și frați. Cei convertiți prin acest fel de manipulare, au sporit negativitatea pe planetă și au întârziat întrevederea noastră care, oricum, nu va putea fi anulată; poate doar întârziată.
"Cei pierduți, ori rătăciți" nu realizează încă faptul că aceia care trimit energii de teamă și minciuni, pentru a vă păstra captivi în conștiința celei de a treia dimensiuni, sunt cei cu "intenții negative".
Vestea bună este că în nucleul Gaiei  (nota C.M.: care este un vortex) există energia celei de a 5-a dimensiuni (nota C.M.: teză susțiuntă și de Radu Cinamar, autorul cărții „ În interiorul Pământuilui”).
Vestea mai puțin bună, dar plină de provocări, este că acțiunea de curățare a Gaiei cade în sarcina umanilor pământeni; și aceasta nu pentru că ei sunt mai buni decât restul ființelor planetei, ci pentru că, de cele mai multe ori, ființele umane au provocat și provoacă toate dificultățile, toatet dezastrele (din proprie inițiativă sau manipulate de alții).
De fapt, câmpul energetic al Gaiei este, în cea mai mare parte, rodul gândirii și activităților umane din toate viețile petrecute pe Pământ. Șansa, speranța și satisfacția pentru remedierea actualei stări de lucruri de la voi este dată de faptul că planeta (deci, și voi, umanii) se află angrenată în derularea unui vast și cuprinzător Program Divin de ascensionare către dimensiuni superioare.
Cei care sunt încă pierduți în minciună, iluzie dar și deziluzie nu au capacitatea nici măcar să creadă că Gaia este o ființă vie, cu atât mai puțin că ei au capacitatea să o ajute să se transfere în cea de a cincea dimensiune.
Prin urmare, noi vă invităm, pe toți cei care vă aflați în procesul de trezire sau sunteți deja treziți, să vă amintiți că sunteți Ființe Multidimensionale care ați ales să vă luați „un vas de lut” pentru a vă ajuta pe voi înșivă, pe semenii voștri și pe Mama voastră Gaia să ascensioneze într-o dimensiune superioară, folosind ocazia rarisimă de încheiere a unui ciclu cosmic. 
Vă invităm să vă amintiți de existența aspectului Sinelui vostru din dimensiunea a cincea, de expresia foarte evoluată a nucleului planetei și de faptul că numeroase civilizații ale universului și-au trimis mesagerii aflați în proximitatea planetei (unii chiar pe sau în interiorul ei) pentru a vă ajuta să nu ratați această extraordinară ocazie, pentru care Cerul a elaborat un Plan Divin. Asistența lor este gratuită și bazată pe iubire și pe cunoașterea că toți  aparținem aceluiași TOT CEEA CE ESTE. 

Mulți dintre voi, descendenții noștri, au o viață în a cincea dimensiune pe navele noastre de tip Starship, și s-au oferit voluntar să-și extindă câmpul energetic în cea de-a treia dimensiune, pentru a purta simultan și un „vas de lut”, pe această planetă.
Ceea ce am descoperit noi, familia voastră galactică, este că, deși Pământul pare să se afle în pragul războiului și al distrugerii totale, el se află simultan (un aspect al său) pe punctul de a atinge un vârf de evoluție în panoplia Unității Diversității.

Suntem bucuroși să vedem că, din ce în ce mai mult, omenirea refuză să mai fie spălată pe creier cu informații false. De asemenea, percepem că omenirea dorește din ce în ce mai mult unitatea în diversitate, amintindu-și că fiecare membru component este o ființă multidimensională. Pare o contradicție și o imposibilitate ca, în timp ce sunteți atât de diferiți, să fiți în același timp părți ale unui infinit organism. Totuși, așa este: sunteți (de fapt, suntem) o UNITATE în DIVERSITATE.

Este foarte important ca toți liderii noștri multidimensionali (mai ales Lucrătorii întru Lumină) să treacă prin această curățare karmică, pentru că atunci când noi, galacticii, vom ateriza pe Gaia, vom avea nevoie de ei pentru a ne ajuta la trezirea celor încă „adormiți” și la stabilirea „punților de legătură” între masa civilizației umane și reprezentanții civilizațiilor extraterestre. 

Unul dintre aspectele importante de contact va fi detectarea și intrarea în raza voastră perceptuală a navelor flotilelor noastre, venite din dimensiunea a cincea. 
Este destul de probabil ca în acele momente (din cauza nu numai a șocului pe care-l va prezenta noutatea debarcării, dar și a faptului că nivelul de percepție al oamenilor Pământului va trebui să crească aproape spontan, pentru a detecta prin simțurile voastre prezența vizitatorilor nepământeni) să fie nevoie de intermedierea ființelor umane cu un nivel mai ridicat de evoluție. Aceasta, deoarece cei mai evoluați percep și nivele mai ridicate de vibrație. 
Legătura noastră cu aceste ființe de intermediere va fi stabilită în prealabil prin vise sau în timpul meditațiilor pe care ei le vor efectua. (nota C.M.: aceste nivele diferite de percepție nu reprezintă o noutate pentru pământeni, dacă ne amintim că în Egiptul Antic, de exemplu, nu toată lumea era capabilă să vadă ființele foarte evoluate sau cele considerate pe atunci zei, ori Hathorii)
Cei care la acel moment își vor fi crescut suficient frecvența de vibrație, ne vor putea percepe fără dificultate, așa cum îi văd și îi percep pe semenii lor pământeni.
Desigur, la început vor apărea probabil și situații în care oamenii „obișnuiți” îi vor considera pe cei cu percepții superioare ca fiind anormali, poate un pic „săriți de pe fix”. Oricum, această situație de „anormalitate” va dispărea repede, pe măsură ce ea se va generaliza, căci majoritatea va începe să vadă și dincolo de obișnuitul celei de a treia dimensiuni. Normalizarea percepției va veni din perfecționarea simțurilor extinse și dincolo de 3D, nu din coborârea vibrației ființelor vizitatoare (care, oricum, n-ar putea fi decât temporară). 

Am mai vrea să spunem că oamenii care încearcă să obstrucționeze ascensiunea sunt dintre cei care nu au colaborat cu Gaia, nu au iubit-o, nu au respectat-o și nu au protejat-o; sunt cei care nu cred că Gaia este o ființă vie (nota C.M.: adică cei care defrișează, care poluează, care distrug natura și extermină celelalte regnuri, din sadism, lăcomie și dorință de îmbogățire). 
Regatul plantelor, cel al animalelor, entitățile aerului, apei și eterului totdeauna au lucrat și colaborat necondiționat cu Gaia. Aceste ființe sunt, în marea lor majoritate, în simbioză cu natura și cu planeta și, prin urmare, nu trebuie să dispară pentru a lua alte forme (nota C.M.: excepție fac animalele carnivore, prădătorii, care se vor adapta la hrană vegetariană sau pranică).
De-a lungul vremii numai omul a rănit Gaia sau a lucrat împotriva ei. Tot OMENIREA va trebui să repare răul făcut, să vindece rănile și să readucă armonia pe această, altfel, minunată planetă.

Tendința actuală a oamenilor de a părăsi orașele pentru a trăi la țară este simptomatică și arată că omul revine la mama natură, unde, prin muncă cinstită și iubire pentru pământ, își va produce cele necesare traiului. Casele din aglomerările urbane reprezintă anormalitatea, nu viața de la țară. 

Umanitatea și-a dezvoltat tehnologii avansate dar a distrus legătura cu glia. Tehnologiile au incitat la comportamente abuzive față de planetă, mergându-se până acolo încât a fost pusă în pericol însăși viața Gaiei. Este greu sau imposibil pentru o minte sănătoasă să înțeleagă cum cred acești oameni că vor supraviețui, dacă își vor distruge planeta !!?

Cei care treziți sunt chemați să militeze activ pentru binele și bunăstarea planetei. 
Vrem să facem o mențiune care dă o notă neplăcută condițiilor de viață de pe Pământ: multe suflete care au trăit  aci, au decis, după un număr destul de mic de vieți, să nu se mai reîncarneze pe planeta voastră. Meditați asupra acestui fapt deloc onorabil! 
Prin contribuția fiecăruia dintre voi, lucrurile se vor putea schimba în viitor.
Obiectivul trebuie să fie ridicarea planetei Pământ în cea de a cincea dimensiune, ceea ce va însemna și o conștiință ridicată.
  
Auzim mereu întrebarea: „Dar când va avea loc acest lucru?”
Noi vă răspundem că începutul a fost deja făcut; totul este să continuați, să nu renunțați, să nu vă întoarceți din drum. Numai și numai de voința și determinarea voastră depinde. 
Și vă mai rugăm să nu uitați că cea de a cincea dimensiune NU ESTE O LOCAȚIE anume ci UN ANUMIT DOMENIU DE FRECVENȚĂ, superioară celei actuale.
A cincea dimensiune este o frecvență a realității. Puteți trăi această realitate prin extinderea conștiinței voastre și, astfel, a percepțiilor și abilităților voastre.
Amintiți-vă, că dimensiunea a cincea a fost întotdeauna acolo, dincolo de percepția voastră actuală. Pe măsură ce vă extindeți conștiința, vă extindeți percepția.
Conștiința voastră extinsă înseamnă, vibrație superioară, înseamnă contopirea cu Sinele vostru Superior.
  
În ceea ce ne privește, am fost și vom fi la dispoziția voastră. Nu sunteți abandonați, dar efortul trezirii este dreptul și datoria voastră, chiar dacă sunteți ajutați în acest demers.
Binecuvântările noastre.
Noi suntem Ființele „de aur”

http://suzanneliephd.blogspot.ro

20 de comentarii:

  1. Se pare ca planeta noastra s-a cam obisnuit cu paduchii care ii suge viata zi de zi, cu alte cuvinte va muri daca nu scapa de daunatori, daca nu face ceva in privinta asta. Asa cum spune in text spre final, nici eu nu am de gand sa ma intorc in mocirla asta daca pana la finalul contractului meu nu se schimba cursul evenimentelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Asistența lor este gratuită și bazată pe iubire și pe cunoașterea că toți aparținem aceluiași TOT CEEA CE ESTE." Ce exprimare,frate....Asistenta fratilor Galactici ,este gratuita...Rezulta ca,ei de obicei asista contra a ce ? Bizar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Smarandache, aveți interpretări ...bizare: TOT CEEA CE ESTE este un termen uzitat și echivalent cu UNITATEA, UNICUL, CREATORUL, DUMNEZEU, UNICITATEA. Exprimarea mea de „asistență gratuită” nu trebuie pusă în antiteză cu alte situații, în care Galacticii (benefici) ar pretinde ceva, ci pur și simplu că ei ajută dintr-un sentiment de iubire și frăție, tinând cont că toată Creația are aceeași SURSĂ: UNICUL CREATOR.(Rațiunea lor este că nu poți să-ți neglijezi sau amputezi un deget fără ca să te doară). Nu faceți interpretări excesive, nu este cazul! C.M.

      Ștergere
  3. marți, 2 mai 2017
    Frecventa pamantului si constiinta astazi 02 Mai 2017





    Frecventa pamantului astazi este de 13,7Mhz,normal ar fi trebuit sa fie 16,9Mhz.

    Negativitate la nivel planetar 64%

    Constiinta la nivel planetar este de 0,6D

    Suntem in subdimensiunea 11,5 subdimensional 2D.Nu incurcati subdimensiunea cu dimensiunea.Suntem in afara dimensiunilor asa cum voi le stiti,suntem in subdimensiuni,adica in Umbral ,care este alta locatie ca si dimensiuni.Normal in Umbral,se ajunge doar ca spirit,acum suntem cu tot cu planeta in lumea spiritelor,adica Umbralul si am cazut inca o dimensiune in aceasta locatie,adica in dimensiunea 2D a Umbralului.Umbralul este impartit in 12 subdimensiuni,iar pe urma urmeaza Iadul cu alte 12 subdimensiuni.Dupa aceste 12 subdimensiuni ale Iadului nu mai exista nimic.Umbralul este zona de asteptare a sufletelor unde se iau decizii legate de alegerile lor,adica ori aleg lumina cat timp sunt tinute acolo,ori intunericul si merg in Iad.

    Frecventa pe teritoriul Romaniei 13,5 Mhz

    Negativitatea pe teritoriul Romaniei 72%

    Constiinta pe teritoriul Romaniei 0,7D
    Publicat de Eu Sunt la 12:43

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Smarandache, nu știu de unde vă procurați informațiile care, în principiu, ar putea avea legătură cu realitatea, dar continuați să exprimați frecvența din planul Pământului în Mhz, în loc de Hz; este o greșală impardonabilă. În ceea ce privește procentele și subdivizarea în funcție de frecvență a dimensiunilor, nu am argumente să vă contrazic. Faceți, vă rog, corecția necesară căci este o chestiune elementară (1 Mhz = 1.000.000 Hz). Deci, ștergeți M-ul de la Mhz și lăsați Hz, și atunci va fi în regulă! Salutări! C.M.

      Ștergere
    2. Eu ,nu am menirea sa "corectez",este o nuanta de a judeca si doar redau cele comunicate de o sursa in care eu am/avut incredere mereu,caci a revelat multe/destule adevaruri verificate dar,nu a fost luata pe moment in seama. Chiar daca sursa,nu poseda spre exemplu,oarece cunostinte din fizica/mecanica/electronica terestra,nu rezulta de nicaieri ca se incadreaza regulilor de aici cu banalul lor suficient.Este,un channel de remarcat chiar daca nu are...adeverinte terestre. Si,in functie de nivelul de evolutie spirituala/liberul arbitru,fiecare poate alege o infinitate de atitudini.

      Ștergere
  4. Nu ştiu cine a făcut acest sondaj, dar e un fake grosolan, aberant şi foarte ceţos, cu termeni şi paratermeni ciudaţi. La o rată de negativitate de 72% şi o Conştiinţă de 0,7D, nu prea s-ar mai aventura nimeni pe stradă, la un spectacol, film, cofetărie, magazin, etc. . Şi-apoi iadul nu există, este o invenţie a bisericii pentru a ţine oamenii în stare de teamă faţă de Dumnezeu şi ignoranţă faţă de harurile dăruite de El oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IADUL de pe PAMANT







      S-a tot vorbit ani de zile de ascensiune . Oamenii au facut insa alta alegere !

      Viata pe pamant a devenit IADUL la propriu. Vibratiile si constiinta planetei au scazut drastic. Daca va inchipuiti, ca nu are nici o importanta ceia ce ganditi si faceti , va inselati amarnic...mai ganditi odata !

      Asa cum un gand de om necajit , il tulbura pe acel om si il face sa isi piarda linistea, sa fie poate nervos din cale-afara sau sa se simta zdrobit de durere, sa se imbolnaveasca poate de inima rea ,sau sa faca infarct de emotie si sa moara…. Tot asa este si cu planeta, cu energiile emise de oameni , care ii scad vibratia , ii strica vremea , ii scad pulsatiile energetice declansand cutremure sau vulcani…. Voi nu le vedeti cu ochii vostri , dar ele exista, si pot fi masurate cu aparate.

      Peste toate astea , omul in nebunia lui , ii otraveste aerul pe care il respirati tot voi. Mii de avioane brazdeaza cerul cu darele chemiltrans, apoi poluare din cosurile de fabrici, din esapamentele masinilor….

      Solul este impregnat an de an , cu tot felul de substante chimice , pe care culmea tot voi le mancati apoi in fructe si legume.

      Apa nu mai este curata nici macar in puturile de mare adancime , si curand n-o sa mai aveti cu ce sa va astamparati setea…iar verile vor fi tot mai uscate si fierbinti. Veti fi curand pe o planeta acoperita tresferturi cu apa si nu veti avea o cana macar de apa buna sa va potoliti setea.

      Sunt detonate peste tot in lume, in numele pacii, tot felul de arme , care de care mai nimicitoare.

      Pacea ………… a ramas demult , doar un cuvant , un mit, caci in numele ei se aud tot mai multe arme si mor tot mai multi oameni.

      Datorita gandurilor de neiubire , datorita neantelegerilor dintre voi , datorita energiilor care pleaca de la voi cand va purtati urat , voi nici nu va dati seama cat de tare v-au schimbat fara ca macar sa realizati …. nici nu va dati seama in ce v-a transformati ….. catre ce va indreptati … si mai ales , nici nu va imaginati ce va asteapta !

      Scara de valori a omenirii s-a intors cu susul in jos ! Au ajuns sa fie pretuite si motiv de fala , toate cele care erau de aruncat , de hulit, de evitat , de rusine, mai inainte , cand in lume mai era inca lumina.



      Oameni dragi, treziti-va! Macar acum in al 12-lea ceas! Nu va imbatati cu apa rece! Ganditi !

      Cine nu va trai in iubire si cu blandete , NU v-a putea sa reziste. S-a inceput ceia ce Isus numea “Alegerea graului de neghina!” Neghina si pleava ,vor parasi pamantul cu fiecare zi ! Profetiile apocaliptice au inceput deja sa se manifeste. Ingerii apocalipsei au vorbit!

      Cine are urechi, sa auda …cine are ochi, sa vada!

      Fiti buni si blanzi , caci asa veti mosteni pamantul.

      Cine va sti sa stea pe pamant asa cum cere Dumnezeu, acela va ajunge si va sta pe pamant si in imparatia Raiului.



      Oameni dragi!

      Imi pare rau daca v-am suparat cu adevarul rostit… Eu , “Inger Alb” Sunt ceia ce Sunt si Adevarul este crezul meu! Il rostesc chiar daca stiu ca acum va durea. Cuvintele mele poate va vor face sa ma ascultati.

      VA ROG ! …traiti in pace si cu iubire. Alegeti iar si veniti catre lumina la Dumnezeu Creatorul si Parintele vostru ! Nu v-am facut vreodata si nici acum nu va fac vreun alt indemn !…Nu va arat vreo secta , vreun cult ,vreun curent nou aparut , sau vreo biserica. Faceti cum simtiti , pe limba voastra , dar fiti blanzi si traiti in pace si iubire orunde ati fi , si oricine ati fi !


      Namaste
      Publicat de Dincolo De Mine

      Ștergere
    2. Nu stiu daca e un fals grosolan sau nu ... pentru ca negativitatea poate fi gasita in viata de zi cu zi a oamenilor, nu pe strada. Una e sa-ti vezi viata de rahat sau sa iti fie frica ca nu intra vreun terorist cu masina in grupuri de oameni si alta este sa dai in cap la lume pe strada. Asa cum a spus si C.M. singura greseala e unitatea de masura. In final pot sa spun ca iadul chiar exista pentru ca este creeat prin credinta indusa si ajung acolo cei care cred in el, pana isi dau seama ca s-au pacalit singuri si pleaca de acolo.

      Ștergere
  5. Nenea REGINALD,te-ai cuplat cu MARIA MARIN?s-au te-a papat(te poseda)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim/Gaianelu/"varianta catelu",latra si nu musca/el este doar plevusca...Indiferent de spiritele care vin si pleaca din noi,pe parcursul vietii fizice,lucru de altfel stiut/fundamentat de "Manualul de Ascensiune" nu este necesar,sa impartasim abordari teoretice din lumi disparute.".Spiritele ,asa cum ati vazut si in sesiunile lui Calogero,sunt calare,ca sa zic asa ,pe lumea fizica,ei profita de lumea fizica,deci ei colecteaza spiritele care mor aici,devenind de fapt ei conducatorii care le manipuleaza vietile celor morti.
      Mortul ajunge pe mana spiritelor care manipuleaza incarnarile,si de acolo se pleaca in viata de aici.Daca ar fi lumea fizica cea care incarneaza,lucru improbabil, pentru ca spiritele nu se vad de catre fiintele din lumea fizica,deci automat lumea spiritului este incarnatorul,deci lumea spiritului nu are niciun interes,sau sa stie ce inseamna de fapt suferinta fizica,ele chinuiesc sufletul intrupat.Nu stiu ce este aceia durere,sau daca stiu nu le mai pasa, pentru ca ei sunt deja spirite,nu au de gand sa ajunga in fizic intrupati,deci stau calare cum am spus pe lumea fizica chinuind pe cei intrupati." Din pacate,trebuie sa contrazic un pic/combat cum poate nu suna moale,fel de fel de interpretari rotunjite/speculative/decorative, de tone de povesti/batai amicale pe umar/vorbarie goala in eterna ei profunzime,din canalizari diverse,ce nu ilustreaza de ani de zile in planul realitatii mai nimic.Irosim viata in fizic ascultand la infinit,refrene fara substanta !

      Ștergere
    2. Nu este comentariul lui "aspect Sananda" esti clar Maria Marin,ceva a-ti facut voi vipere,nu e stilul de comentat al lui Constantin Smarandache.
      Intunecat-o,nu te potolesti,te mananca solzii rau de tot!
      Dl. CM nu i-ati raspuns lui Constantin Smarandache ci mariei marin care se naste in Rusia ,copilareste in Romania si se retrage la vatican, minte ca e din TAU CETI,de fapt e o solzoasa,o arghoana,o hibrida,chimeroasa,cacabaloaica care se ocupa cu manipularea sufletelor trezite si semitrezite din tara noastra.
      Hei mm sti cum termini -cu sarma-n nas!
      Marea EU SUNT,fictiva lady NADA isi face aproapele plevusca,cat de evoluata esti,macabra-chupacabra.
      Nu uita ai facut prea mult rau si totul se deconteaza!

      Ștergere
  6. Această persoana care se numeste eu sunt avea acum ceva timp un blog familia celestă, din păcate a devenit un blog foarte mincinos care a imprastiat doar demagogie si mai multa iluzie cititorilor sai, va rog folositi-va discernământul in tot nu mai luati tot ce cititi de bun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta persoana,fiinta,este o unealta a cacabalei care nu-si face decat datoria fata de intunecati,dandu-se EU SUNT,DUMNEZEU,CREATOR PRIM ....
      De pacalit ne-a pacalit pe toti acum cativa ani,dar ACUM avem pretentii daca vrem sus in 5d,filtrati toate informatiile cu inima mai intai,ea nu greseste niciodata, pe cand mintea 3-4d o mai da si-n balarii.
      Si sa nu uitati suntem foarte ajutati de CER si fiintele de LUMINA chiar daca nu ne dam seama.
      Umbralul-o manipulare super rasuflata,uitati-va cata LUMINA vine pe planeta,astia nici nu mai stiu sa minta,planeta e 3-4d de cativa ani si oriciand poate face saltul in 5d,acum suntem in urcare spre 5d nu v-a mai lasati manipulati,DUMNEZEU,CREATORUL ne-a creat LIBERI,puternici,luminosi,iubitori si increzatori.
      Tine-ti minte:Asta-i ultimul tren!daca-l pierdeti-ALELUIA.

      Ștergere
    2. Despre Umbral



      Despre Umbral am aflat din scrierile lui Chico Xavier.Sigur ca de acolo am aflat cum arata,si la ce este el folosit,adica aceasta dimensiune.Umbralul este urmatorul loc unde calatorim daca avem karma.Clar nu cred ca exista om sa nu detina o karma,deci automat acolo este locul unde cam 90% din populatia Terrei ajunge,restul de 10 procente sigur ca sunt copii.Deci,mai toata lumea face o vizita in Umbral,si dupa cum a fost descris, este un loc unde stai pana iti vine mintea la cap si accepti ca ai gresit,iti ceri iertare si esti preluat de acolo si dus in locul denumit Spitalul Sufletelor,unde primesti ingrijiri,si dupa ce sa stat acolo o perioada pana sufletul si-a recapatat starea lui normala, este trimis din nou la incarnare pe planeta Terra.Probabil ca cei de pe Terra se intorc tot aici,si in rare cazuri sunt dusi in alte colturi de Univers.
      In scrierile canalizate de Chico Xavier se face o descriere destul de amanuntita a Umbralului,si cum ajunge un suflet acolo facand greseli in viata de pe Terra.Urmariti si filmele facute dupa aceste scrieri canalizate ,sunt binevenite sa intelegeti mai bine ceea ce vreau sa spun.Filmele se numesc “Casa Noastra ,Si viata Continua”.
      Sigur ca nu se stie cu claritate daca este adevar aceste lucruri,dar este bine de stiut ca si cultura generala.
      Umbralul asa cum am mai spus, este zona unde sufletul trebuie sa constientizeze greselile vietii lui.In scrierile canalizate se spune ca esti lasat acolo chiar si o vesnicie daca nu constientizezi ca ai gresit,chiar ni se spune ca sunt suflete care stau acolo ca si cum acolo le-ar fi locul,nu au constientizare ca de acolo se pleaca daca vrei,daca te cureti.In film se arata clar ca daca omul constientizeaza, era preluat imediat de cei ce erau cu ochii pe cei din Umbral,si dus in locul denumit Spitalul Sufletelor pentru a primi ingrijire si reabilitat.Deci,aveti grija ca daca ajungeti cumva acolo,si este adevar ,sa va constientizati prostiile din viata si totul se pare ca este bine pentru acela ce isi vede greseala.Sa speram ca este adevar,deci sufletele nu sunt tinute cu forta in Umbral.


      Ștergere
    3. Cu alte cuvinte atat Umbralul cat si Spitalul fac parte din Matrix....unde este liberul arbitru daca din Spital ajungi inapoi aici in mocirla asta.

      Ștergere
  7. Frecventa pamantului si constiinta astazi 10 Mai 2017


    Frecventa pamantului astazi este de 13,Hz,normal ar fi trebuit sa fie 16,9Hz.

    Negativitate la nivel planetar 77%

    Constiinta la nivel planetar este de 0,5D

    Suntem in subdimensiunea 8 D

    Frecventa pe teritoriul Romaniei 13,7 Hz

    Negativitatea pe teritoriul Romaniei 80%

    Constiinta pe teritoriul Romaniei 0,4D

    Gravitatia este citita pe o scara de la 1 la 10 ,ea este acum 5,asa trebuie sa fie

    Presiune admosferica 4 pe o scara de la 1 la 10 si trebuie sa fie 9

    Magnetism 7,normal trebuie sa fie tot 7

    Miscarea polilor o sa o explic astfel.Daca luam un ceas si punem polul nord la ora 12,si polul sud la ora 18, acum avem polul nord la ora 11 si polul sud la ora 17.Miscare polilor se va face continuu,nu se opreste intr-un anumit punct in urmatorii ani,poate niciodata de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante date. România este plină de energii negative (80%); batem și noi recordul la ceva. Mulțumesc!
      C.M.

      Ștergere
    2. DATELE SUNT VENITE DE LA mm CARE IL PLATESTE PE cs SI cm LE MULTUMESTE,INTERESANT NU?

      Ștergere
    3. Frecventa pamantului si constiinta astazi 12 Mai 2017

      Frecventa pamantului astazi este de 13,5Hz,normal ar fi trebuit sa fie 16,9Hz.

      Negativitate la nivel planetar 80%

      Constiinta la nivel planetar este de 0,9D

      Suntem in subdimensiunea 1 D

      Frecventa pe teritoriul Romaniei 13,9 Hz

      Negativitatea pe teritoriul Romaniei 82%

      Constiinta pe teritoriul Romaniei 1D

      Gravitatia este citita pe o scara de la 1 la 10 ,ea este acum 5, trebuie sa fie 5

      Presiune admosferica 3 pe o scara de la 1 la 10 si trebuie sa fie 9

      Magnetism 1,normal trebuie sa fie 7

      Miscarea polilor o sa o explic astfel.Daca luam un ceas si punem polul nord la ora 12,si polul sud la ora 18, acum avem polul nord la ora 11 si polul sud la ora 17.Miscare polilor se va face continuu,nu se opreste intr-un anumit punct in urmatorii ani,poate niciodata de acum incolo.

      Datele sau schimbat din nou,a mai crescut constiinta ,avem negativitatea foarte mare,magnetismul pamantului este foarte mic,gravitatia si ea este mica.Pamantul a mai cazut cateva subdimensiuni ,am ajuns in subdimensiunea 3D,sa vedem unde ne oprim,pentru ca Pamantul trebuie sa ajunga in dimensiunea 5D,adica in planul Raiului,dimensional 5D.

      Ștergere