Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 mai 2017

MESAJ DE LA ANGELICI

(6mai 2017; channeler Ann Albers)
Traducerea Const. Mihăilescu.

Viața de pe Pământ este o oglindă în care vă puteți uita pentru a vedea adevărul sau iluziile proprii. 
Ann
Dacă ceea ce vezi îți pare a fi frumusețe, bunătate, har și inspirație, înseamnă că vezi ADEVĂRUL. Când vezi violență, nelegiuire, minciună, răutate, ranchiună etc., vezi iluziile vieții.
Când ceea ce vedeți din lumea exterioară vă provoacă o emoție de un anumit fel, automat, acele imagini, acele realități exterioare vă invită să vă uitați în interiorul vostru pentru că ceva din voi a rezonat cu ceea ce ați văzut în afara voastră. În felul acesta vă puteți folosi de oglinda vieții pentru a vă cerceta propria ființă.
De exemplu, când vedeți un frumos răsărit de soare și aveți un sentiment de măreție, de respect înseamnă că sunteți în acord cu Creația, cu gândul lui Dumnezeu, și aceasta a creat în interiorul vostru sentimentul de iubire, de uimire și de dorință de expansionare. Atunci puteți fi siguri că în voi se reflectă frumusețea care se scaldă în Lumina lui Dumnezeu. 
Să presupunem că vedeți o floare care vă încântă prin frumusețea, parfumul și gingășia ei. În acele clipe, realizați câtă putere este în dragoste, în frumusețea nu numai din afara dar și din interiorul vostru.
Când aveți un sentiment de profundă iubire și încântare față de acea floare, înseamnă că descoperiți și prețuiți inclusiv frumusețea din interiorul vostru.
Explicația nu este complicată de loc: ceea ce ați văzut în acea floare a făcut să rezoneze cu ceva din ființa voastră. Și dacă a rezonat, înseamnă ca a avut cu cine să rezoneze.
În acea clipă, vă conectați și cu puterea voastră delicată și vă admirați interiorul propriei voastre ființe. Dacă veți realiza și veți gândi astfel, sentimentul se va putea amplifica atât de mult încât vă va putea crea o stare euforică. Lăsați-vă cuceriți de frumusețea momentului căci, în acele clipe, sunteți în legătură cu Dumnezeu. (nota C.M.: aici este de amintit un aspect, deseori trecut cu vederea: o floare trebuie admirată în mediul său natural, care-i asigură continuitatea vieții, nu ruptă pentru a o pune în vază. Când rupi o flarea, întrerupi ciclul unei vieți, ucizi o existență, dintr-un motiv cât se poate de egoist. Floarea din vază, pe care o privești cu admirație și încântare este cadavrul unei ființe vegetale moarte sau muribunde, care nu avea nicio vină pentru că era frumoasă. Poate că, simțindu-ți pornirea sadică, ea ar fi dorit să te evite, dar natura ei existențială nu i-a permis.
Ea venise să-ți încânte inima și sufletul, să-ți crească nivelul vibrațiilor iar tu o „răsplătești” luându-i viața, dreptul de a trăi.
Un aspect conex la acest gest nesăbuit este și faptul că, rupând floarea și luând-o acasă, comiți un fapt impardonabil, prin aceea că egoismul tău manifestat, privează alți mulți oameni de posibilitatea de a admira frumusețea acelei flori, care, cu siguranță, nu se născuse numai pentru satisfacerea plăcerii tale estetice. Când eram foarte tânăr și – spun eu acum, foarte ignorant – ori de câte ori mergeam pe dealul care mărginește orașul, aveam o plăcere să culeg un soi de floricele, semănând cu crizantema, pentru a le pune în vază. Probabil că nu eram singurul inconștient, căci, după doar 2-3 ani, am reușit să stârpim această floare din acea zonă. Acum, când trec pe acolo, și nu mai întâlnesc acea minunată floare, am un sentiment de rușine, de culpabilitate și mă încearcă un mare regret, care aproape că anulează plăcerea plimbării pe acel deal. Doamne, ce rol important ne-ai dat în ocrotirea vieții, și cât de nesăbuiți suntem când ne uităm menirea!).

Dacă dimpotrivă, în fața voastră se manifestă hidoșenia, argumentările manipulatoare, reaua intenție, reaua credință, iar voi veți avea tendința, veți simți nevoia de a vă îndepărta de acea sursă malefică, aceasta înseamnă că nu ați intrat în rezonanță cu energia emanată de la ceea ce vedeți sau auziți. E un semn că energia voastră este de altă natură decât cea cu care sunteți bombardați. Și asta este bine.
Dar dacă ceea ce vi se spune vă incită, vă provoacă să vă alăturați argumentării sau acțiunii, înseamnă că sunteți pe aceeași lungime de undă cu „provocatorul”,  și asta trebuie să vă dea de gândit, să vă îngrijoreaze.
În asemenea situații, faceți-vă un serviciu: dacă nu puteți da un sfat bun, cu o argumentare pertinentă, schimbați subiectul ori îndepărtați-vă. Când, din politețe, vă lăsați cu stoicism asaltați de șuvoiul de invenctive care se revarsă din „sursă”, creați mental în jurul vostru un „zid” energetic impenetrabil, care să nu permită pătrunderea spre voi a „săgeților înveninate”. Cel mai bine este să părăsiți „ringul”, într-un mod civilizat. Rețineți că atunci când vă lăsați „torturați” de pledoaria interlocutorului vă faceți un mare deserviciu, prin aceea că dovediți lipsă de respect față de propria voastră persoană, și această atitudine tolerantă își va pune amprenta asupra personalității voastre, poate chiar asupra corpului vostru emoțional, mental, cu repecursiuni asupra celui fizic (dacă asta se va întâmpla în mod repetat).

În ceea ce privește întâlnirea cu o persoană nepotrivită (prin concepțiile pe care le are și prin atitudinea față de ceilalți), încercați ca măcar pe timpul „acostării” să-i trimiteți gânduri de compasiune, dorindu-i, în sinea voastră, ca lumina adevărului s-o călăuzescă pe calea iubirii.
De fapt, ar trebui să fim recunoscători pentru toate situațiile pe care viața ni le aduce să ne întâlnim cu ele, căci, vă amintim, nimic nu este întâmplător. Toate întâmplările, toate evenimentele în care suntem implicați sunt oglinzi care ni se pun în față pentru a ne reaminti de programul nostru de viață, de fundăturile în care uneori ajungem dar și de drumul luminos pe care ar trebui să mergem.
Nu disprețuiți ceea ce vă pune în față oglinda ci faceți din aceasta un prilej de meditație, de analiză a ce și cine sunteți voi cu adevărat, comparativ cu ceea ce v-ați propus să fiți.
Dumnezeu să vă binecuvanteze!
De la noi, numai iubire!
Îngerii

http://sananda.website


Un comentariu:

  1. Scapati de frica,si de lipsa de incredere in voi.Umanitatea are nevoie sa stie ca detine si parti care urmeaza sa se activeze.Deschideti-va al treilea ochi,si recuperati-va constiinta Christica.In realitatea 3D,exprimati aspectul divin,faceti conexiuni cu adevarul,si unitate cu tot ceea ce este.Curatati-va chakele,intrati in realitatea Pamantului.Constiintele de grup,sau constiinta pamanteana ,sunt la indemana sa fie marite,scapati de obiceiuri proaste,mariti-va scara vibrationala a corpului si a mintii,iesiti din haosul lumii si din mintea voastra,pentru ca mintea este un sistem de operare,trebuie sa gasiti solutii pozitive pentru Eu-l vostru din viitor,indrazniti sa fiti orice alceva decat sunteti acum ca si oameni plafonati.

    Namaste!

    RăspundețiȘtergere