Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 mai 2017

MATEI, 23 aprilie 2017

Mesaj canalizat de Suzana Ward
Traducerea Const. Mihăilescu

Coreea de Nord, test de rachete; Proteste, vibrații, furie; Lichidarea datoriei karmice; Pământul ca școală; Ajutorul altor civilizații.

Cu salutări pline de iubire din partea sufletelor aflate pe această stație spațială. Sunt Matei.
Pe cei îngrijorați de retorica agrsivă a Coreeii de Nord îi asigurăm că nu va exista nici un război total provocat de acestă țară sau de alta.
De asemenea, puteți ignora ceea ce clamează mass-media despre noul războiul rece declarat de Rusia Europei și Statelor Unite.
Rusia este una dintre țările reprezentând "coloana vertebrală" de susținere a păcii și satabilității precum și în ceea ce privește conservarea mediului. 

Testele cu rachete nucleare ale Coreii de Nord nu prezintă nicio amenințare pentru pace; asta nu pentru că conducătorii acestei țări nu ar vrea ci pentru că acțiunile și intențiile lor sunt atent monitorizate de echipajele de la sol și cele aflate în navele civilizațiilor prietene, care brăzdează cerul planetei voastre permanent și la diferite înălțimi.  Au fost multe ocazii în care acești supraveghetori au intervenit la timp pentru a provoca defecțiuni echipamentelor lansate sau în pregătire de lansare. De ex., acționând conform recomandărilor colegilor de pe planetă, unul dintre echipaje a provocat explozia recentă a unei rachete la doar câteva secunde după lansare, ceea ce a dus la eșecul acțiunii și la apariția unor complexe de inferioritate și neputiință a responsabililor de proiect.

Actual există pe Pământ o energie de nemulțumire manifestată de cetățenii multor țări care inițiază sau continua proteste în care-și manifestă indignarea față de acțiunile grupurilor teroriste și cer acțiuni antiteroriste mai eficiente din partea guvernanților.

Prin energiile care vi se trimit, în viitor va scădea până la dispariție numărul atentatelor teroriste și va fi eliminată ostilitatea între toți "dușmanii".
Compasiunea și rugăciunile voastre sunt canalizate în mod natural spre multele milioane de ființe umane care trăiesc în lipsuri și greutăți grave, la nivel civilizațional.  Lumea voastră poate și ar fi de dorit să nu fie îndiferentă față de soarta acestor oropsiți, dar fără a face acumulări karmice ori creșteri de negativitate pe planetă. Prin gânduri ( mai ales meditații) și fapte, voi trebuie să contribuiți la instaurarea în lume a păcii, armoniei, iubirii și abundenței.

Am fost întrebat dacă vibrațiile scăzute, provocate de furia protestatarilor nu subminează chiar scopul acestor proteste. Noi răspundem că determinant este scopul cu care au fost create aceste câmpuri energetice. Dacă protestele și acțiunile sunt justificate, vibrațiile produse ajută scopului. De ex.:
-) s-ar fi lichidat politica de apartheid dacă sud-africanii nativi nu și-ar fi manifestat furia prin proteste în care cereau să li se acorde libertate și egalitate rasială, călcate în picioare de imigranții care au acaparat guvernarea și bogățiile țării?
 -) Vocile femeilor din multe țări, exprimate prin multe modalități, înclusiv prin proteste de stradă, pentru dreptul la vot, ar mai fi avut sorți de izbândă dacă femeile nu și-ar fi manifestat furia împotriva sistemului de guvernare și consțituțional?
Rar se întâmplă ca o nedreptate să fie corectată prin acțiuni benevole ale celor avantajați.  Deci protestele, manifestarea furiei și a nemulțumirii sunt justificate și chiar necesare dacă prin ele se urmărește producerea unui act legitim de dreptate socială, economică, politică, de credință etc. Deși furia este declanșatoare de energie negativă, pentru o scurtă durată, ea este justificată dacă acțiunile întreprinse sunt în numele echității și corectitudinii.

Pe scurt, atunci când există lumină în ceea ce urmăresc cei nemulțumiți, rezultatul este producerea de vibrații înalte. Atunci când scopul unui grup protestatar este de a obține avantaje necuvenite și nejustificate (materiale, politice, ideologice, de credință etc), în detrimentul intereselor generale, se vor produce din abundență evergii de vibrații joase, care vor afecta întreaga societate sau colectivitate.  
Întrebare: "Nu-mi pot depăși mânia din cauza a ceea ce mi-a făcut partenerul cu trei ani în urmă, timp de mai multe luni. El nu înțelege cât de profund m-a afectat și se înfurie când vreau să discutăm despre acea chestiune. Eu știu că furia este generatoare de vibrații joase și n-aș vrea ca ele să blocheze sau să încetinescă ascensiunea niciunuia dintre noi.. Ce pot să fac?”
Răspunsul nostru este valabil pentru toți care au situații similare și care se confruntă cu stări emoționale de furie în relațiile parteneriale.
Când furia devine o emoție predominantă, efectele sunt duble: primul efect ar fi că energia furiei penetrează relațiile dintre cei implicați și pur și simplu otrăvește tot ceea ce există între ei. 
În al doilea rând, vibrațiile joase devin o barieră în calea propagării luminii și conștiinței chiar în structura energetică a fiecărei celule blocând sau încetinind procesul evolutiv, în primul rând prin dereglarea bunei funcționări a celulelor, cărămizile vieții (nota C.M.: de fapt, lucrurile stau cam așa: din cauza angoaselor, stărilor de enervare, a nemulțumirilor, în general, schimbul de nutrienți care alimentează celula umană dar și fluxul excreționar, de eliminare a toxinelor, inerent create de funcționarea celulei, în special a mitocondriilor – adevărate uzine energetice ale celulelor, se dereglează, randamentul scade, celulele îmbătrânesc rapit și nu mai asigură vitalitatea necesară corpului; organele mai afectate, de obicei, sunt: ficatul, suprarenalele, pancreasul sau creierul, care se vor îmbolnăvi mai mult sau mai puțin grav. O celulă dereglată funcțional nu va mai putea asimila nici energiile de frecvețe ridicate primite din cosmos).  
Dacă disensiunile parteneriale devin serioase, cel mai indicată este despărțirea amiabilă dintre cei doi, definitivă sau pentru o perioadă, necesară înțelegerii de către fiecare dintre ei a ceea ce este mai bine de făcut. O relație anormală, continuată din alte interese sau de teama luării unei decizii radicale este cea mai dăunătoare evoluției spirituale a fiecăruia dintre parteneri.

Dragilor, în această epocă fără precedent în modul de accelerare a universului, mai ales în sectorul în care se află și Pământul, sufletele au posibilitatea de a lichida toată karma acumulată în toate viețile anterioare, nu doar în această viață. Din cauza unor stări de furie, de permamente dezacorduri parteneriale, ar fi păcat să ratați această rarisimă oportunitrate. 
Pe de altă parte, așa cum bine cunoașteți, toate raporturile existențiale dintre părinți, copii, frați etc se derulează în concordanță cu acordurile stabilite înainte de naștere. Ele au fost stabilite pornind de la interesul fiecărui „contractant” așa că, despărțirea sau conviețuirea au fost, cu siguranță, stipulate în acele programe de viață. 
Dacă ceea este mai bine pentru tine, înseamnă stingerea unei relații, nu trebuie să-ți faci complexe, gândind că acest act radical ar fi un păcat.  
Totul trebuie să se petreacă în mod civilizat, amiabil, ca nicio parte să nu aibă de suferit. Consultați-vă inima și sufletul și faceți așa cum vă cer ele, căci ele cunosc exact ce este mai bine pentru voi.

Să vă spun de ce furia este atât de răspândită în lumea voastră.
Pământul este o școală unde elevii învață despre puterea și bucuria neegalată a dragostei, precum și despre consecințele fricii și furiei - furia fiind un produs secundar al fricii. Adesea frica și furia merg mână în mână, în conformitate cu Legea atracției. Prin această lege, stările emoționale se auto-perpetuează și, pentru că furia și / sau teama pot duce la acțiuni sau reacții violente, stăpânirea acestor emoții este esențială în călătoriile evolutive ale sufletelor.

Această școală nu este deloc ușoară, și, din acest motiv, mulți trebuie să repete „anul”(n.m.: adică să revină în altă viață). Sigur, este vorba și de cât de silitor este elevul dar, oricum, materia nu este una ușoară. Aici nu se pune problema exmatriculării, dar elevul nu va trece „clasa” până când nu-și va însuși întreaga materie. Profesorii au răbdare ori cât de multe vor fi repetările. Cu certitudine fiecare absolvent va fi unul merituos (n.m.: nu va trece pe pile !)
Având în vedere oportunitatea unică de a finaliza lecțiile karmice rămase, în decursul unei singure vieți (aceasta în care vă aflați), o mulțime de suflete s-au încarnat pe Pământ, multe tocmai pentru a învăța bine lecția fricii și furiei. 
Voi ați botezat epocile istorice ale omenirii ca fiind: Epoca Ghețarilor, Epoca Fierului, Epoca Bronzului, s.a.m.d.. Poate că această epocă ar putea fi numită Epoca Furiei.

Pe măsură ce Pământul se ridică în  planuri cu nivele vibraționale tot mai înalte, oamenii care până acum și-au investit energia în furie, în viitor, și-o vor converti în energii mult mai utile, energii pozitive care se vor manifesta în Epoca de Aur, la care, de altfel, ați început să lucrați. 

Întrebare: „Mi s-a spus că viața pe Pământ este o școală pentru noi toți, pentru a învăța și înțelege ce poate face răul și ce putem face pentru a-l depăși. Dacă Pământul se schimbă și va deveni un loc al Iubirii și al Luminii, unde vom merge să învățăm despre rău și efectele răului, precum și despre echilibrul dintre bine și rău? "
Într-adevăr, Pământul este o școală, așa cum am menționat mai sus, dar nu este singurul, în univers existând o mulțime de planete care au rolul de centre de învățare  Este adevărat că Pământul este cunoscut ca unul dintre cele mai bune școli, și asta explică de ce atât de multe suflete sunt dornice să se întrupeze pe el. O parte a procesului în care lumea voastră devine un loc al iubirii și al luminii cuprinde indivizii răufăcători care vor vedea cum manifestările lor îi afectează pe alții - în unele cazuri, o lume întreagă - și pot învăța să depășească înclinațiile de a acționa în acele moduri.
Cei care stăpânesc această lecție vor ascensiona împreună cu Pământul, în timp ce „corigenții” nu vor intra în lumea spirituală avansată ci vor rămâne să repete lecția în cea de a treia dimensiune (n.m.: un aspect al Pământului -Vechiul Pământ, sau o altă planetă), unde se vor reîntrupa, pentru a continua procesul de învățare, până la absolvire. Adăugăm că Dumnezeu nu se gândește la nici unul din copiii Săi ca la niște răufăcători, ci mai degrabă ca la niște „rătăciți de turma Sa".

Este un bun moment pentru a aborda comentariile altui cititor: "Consider că decât să căutăm ce scrie în contractele noastre de viață, mai util ar fi să ne amintim că putem lua decizii corecte care să nu ne mai pună în situația de a repeta ​​aceleași lecții karmice, până le vom învăța bine. Simt că nimic din ceea ce s-ar putea spune nu ar explica motivul  uitării".
Într-o convorbire pe care mama mea a avut-o cu Dumnezeu, cu mai mulți ani în urmă, i s-a spus: "Dacă toți ar deține absolut toată cunoașterea și calea dreaptă pe care să mergă, atunci ce rost ar mai avea experiența și cum s-ar mai putea îmbogății și perfecționa ființa? Unde ar mai fi locul evoluției? Ce ar mai fi de învățat și de perfecționat? Și, atunci, ce rost ar mai avea viața în sine și cine ar mai avea nevoie de ea? Atunci ÎNCEPUTUL ar fi ajuns deja la SFÂRȘIT. Toate ființele ar trăi împreună, fără nevoia și plăcerea de a crea” ".

Întrebare: "Unii channelers spun că suntem responsabili de viețile noastre; dar cum să fie așa din moment ce nu avem niciun control asupra radiațiilor nucleare, produselor chimice din îngrășăminte, pesticidelor și alimentelor otrăvite, OMG-urilor, scurgerilor de ulei, defrișărilor? Ni se impun vaccinări obligatorii, prin care ni se inoculează cine știe ce otrăvuri sau dispozitive; chimtrails și alte poluări în aer și apă și toate aceste substanțe toxice care dăunează sănătății noastre. În ce măsură ne afectează toate acestea în procesul ascensiunii? ”
Toxinele au efecte dăunătoare asupra corpurilor voastre, asupra corpului fizic al planetei și al animalelor, dar ele nu au niciun efect asupra cursului ascendent al planetei sau asupra ascensiunii oricărei persoane - ele nu pot interfera cu creșterea voastră Spirituală și a conștiinței.

Trebuie spus că toate aceste aspecte sunt cuprinse în programul de lucru al reprezentanților familiei galactice și universale, care trăiesc printre voi sau formează echipajele de pe numeroasele nave spațiale care vă monitorizează. În plus, ele vă țin la dispoziție tehnologii extrem de avansate și sofisticate care pot rezolva eficient și foarte repede toate aceste probleme care vă afectează.
Vă rog să vă gândiți la ei, ca la membrii familiei noastre universale.
Toți suntem interconectați inextricabil la nivelul sufletului, căci toți facem parte din UNICUL. De fapt, cei care vă ajută sunt părinții, frații și surorile voastre din stele, sunt familia voastră din univers.
Mulți dintre cei care s-au încarnat voluntar pe Pământ au știut că se vor expune multor pericole: fizice, greutăților financiare, închisorilor, problemelor grave de sănătate sau dizabilități, oprobiului și neîncrederii în profesionalismul lor, contestatarilor, pierderii celor dragi, ostracizărilor în familie sau societate, dificultăților de înțelegere din partea celor cu nivel de conștiință scăzut etc. Și totuși au ales să vină pentru a ajuta umanitatea să depășească greutăți ce păreau insurmontabile, și să ascensioneze. 

Iubiților, toate ființele luminoase din acest univers vă onorează serviciul neprețuit și vă susțin cu dragoste necondiționată.
Matei


http://www.matthewbooks.com/april-23-2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu