Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 mai 2017

Mama Maria: DRUMUL VOSTRU SPRE LUMINĂ.

(20 mai 2017; channeler Ann Dalberg) 
Traducerea Const. Mihăilescu

Sunt Mama Maria și vin astăzi la voi pentru a-i susține pe toți copiii mei de pe Pământ. Știu că multe îndoieli sunt semănate în inimile voastre sau, mai degrabă, în mintea voastră, dar dacă vă consultați inima, veți găsi răspunsurile adevărate acolo. Chestiunea este de a vă găsi propria cale spre minte, care niciodată nu este mulțumită și vrea mai mult. Este suficient să meditați un timp și adevăratul răspuns va veni la voi.
Toți cei care meditează sau își folosesc atenția știu bine la ce mă refer.
Există multe metode de a vă adânci în profunzimea ființei voastre, și fiecare o alege pe cea care-i aduce cele mai bune rezultate.

Din profunda iubire pe care v-o port, vouă, copiii mei de pe Pământ, vă încredințez că mișcarea voastră spre dimensiuniile superioare ale Luminii nu s-a blocat. Sunteți la punctul de la care nu mai există cale de întoarcere, dacă nu cumva singuri veți decide că ar fi bine să reveniți de unde ați plecat.
Pământul a început deja să se mute în noua dimensiune. Acest transfer va continua atâta timp cât va fi ajutat și de dorința și acțiunile rezidenților săi umani. Câtă vreme totul se desfășoară în conformitate cu Legile universale și cu respectarea voinței Divine, nu aveți motive de îndoială.
Intuiția voastră superioară, împreună cu Sinele vostru Superior, alcătuiesc o legătură puternică în care se manifestă intenția și determinarea. Împreună, ele sunt imbatabile. Manifestând puternic intenția și acționând cu determinare, voi puteți schimba lumea.
De altfel, lumea voastră este într-un avansat proces de schimbare și este greu de presupus că sufletele se vor opri aici; aceasta deoarece la baza acestor intenții ați pus mai multă iubire decât altădată. Acesta este mijlocul prin care conștiința colectivă și-a proiectat viitorul.   
Dragilor, vă mutați în viitor cu iubire și cu credință, și asta vă va asigura reușita.
Tot ce se întâmplă acum este făcut de voi, deoarece câmpul colectiv al conștiinței a înviat împreună cu Mama Pământ. A fost dorința voastră de a vă înălța împreună cu Mama Pământ, în acest timp al sfârșitului de ciclu cosmic. Sunt seme, aproape certitudini, că nu vă veți opri din drumul vostru spre lumină iar, ca o consecință, planeta strălucește din ce în ce mai puternic.

În univers există un număr extrem de mare de ființe, aș spune imposibil de numărat,  care, din iubire infinită pe care o nutresc față de voi, nu numai că permanent vă urmăresc evoluția dar sunt gata oricând să vă pună la dispoziție cunoașterea lor și înaltele lor tehnologii pentru ca viteza cu care evoluați să crească extrem de mult.
Sunt două condiții pentru ca aceste tehnologii să vă fie acordate: să le cereți și să le utilizați în interesul tuturor, asigurând pacea și înțelegerea deplină între voi și între voi și planetă. Dumnezeul universului nostru aprobă cu bucurie acest transfer de cunoaștere și tehnologie.
Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ (neținând seama de frământările încă neîncheiate din diversele zone) demonstrează că lucrurile se îndreaptă spre îndeplinirea acestui deziderat al ființei umane, așa cum a fost ea creată. Unele dintre „minunile” care apar nu sunt altceva decât manifestări ale posibilităților nelimitate de care dispune acest Univers. Minunile care apar sunt cele pe care voi le creați.
Toate ajută la trecerea voastră și a planetei din zona întunecată spre Lumină.
Cunoașteți și voi (căci doar voi, nu altcineva , sunteți autorii) că pe planeta voastră mai există multă negativitate, multă poluare, multă suferință și multă nedreptate.
Fără malițiozitate și doar din nețărmurită iubire, eu vă amintesc că V-AȚI FĂCUT-O CU MÂNA VOASTĂ.
Cu toate acestea, cei care vă iubesc nu v-au abandonat niciodată și nici în viitor nu se vor îndepărta de voi. Dar noi insistăm, prin toate mijloacele de care dispunem, fără a încălca Legea Divină a Liberului Arbitru, să vă treziți pentru a nu rata marile oportunități pe care Cerul vi le pune la dispoziție.
În ceea ce ne privește, vom contribui determinant la vindecarea planetei, la eradicarea bolilor, la curățarea mediului (sol, ape, aer), inclusiv la purificarea corpurilor voastre. Iubiților, voi puteți face multe, dar înainte de orice, înțelegeți că dacă vreți să aveți curat la voi în casă, voi nu trebuie să plecați în vacanță, pentru a reveni atunci când toată lucrarea s-a încheiat. Și mai este ceva: PĂSTRAȚI CURĂȚENIA care s-a făcut, altfel munca aceasta nu se va termina niciodată! Cereți tuturor să respecte această necesitate; munca voastră trebuie respectată de toți.
 Este timpul să înțelegeți că voi nu faceți parte din proces doar ca obiective ci și în calitate de contributori, de făuritori ai mai-binelui planetar și individual.
Ieșiți și faceți ceea ce este mai bine pentru Pământ, pentru oameni și pentru natură!. Mediul exterior este legat intrinsec de mediul interior. Totul este UNU și colaborarea voastră la toate nivelurile este indispensabilă.

Copiii mei, înțelegeți bine ceea ce vă spun, căci eu o fac cu nețărmurita iubire de mamă. Fără a neglija să vă iubiți pe voi, iubiți florile, iubiți iarba, apele curate, iubiți pădurile și animalele, iubiți-vă aproapele, IUBIȚI-VĂ PLANETA ȘI PE DUMNEZEU!
Antara face o treabă minunată în societatea sa, la fel cum face o bunicuță. Înțelegeți că există multe societăți și regnuri pe Pământ și toate interacționează reciproc într-un echilibru perfect.
Da, ecosistemele Pământului sunt multe și construite dintr-o perspectivă superioară a intuiției și a Luminii. Totul are la bază o inteligență care în lumea voastră poate fi greu de înțeles.
Vă rog, urmați-vă inima, intuiția și înțelepciunea care pot fi găsite în profunzimea ființei voastre. Perspectiva este minunată:  veți construi noua voastră lume în care veți descoperi  noi posibilități și tehnologii la care mintea voastră actuală nu poate ajunge să le înțeleagă. Nu faceți economie de intuițe, de creativitate!
Nimeni și nimic nu vă limitează în a crea ceea ce doriți, și care se va adăuga la infinitul patriomoniu al Universului cunoscut. Totul este posibil.

Mă bazez pe voi când afirm că veți face o treabă fantastică în viitor. Vă rog, nu-mi înșelați așteptările și speranțele! Eu vă cunosc inima și știu că în ea mereu se plămădește IUBIREA.
Iubiților, putem fi extrem de fericiți împreună.
Domnul fie cu voi!
Mama voastră iubitoare, Maria.


http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu