Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 mai 2017

Către Lucrătorii întru Lumină

Mesaj din partea COLECTIVULUI.

(26 mai 2017; channeler Caroline Oceana Ryan)
Traducerea Const. Mihăilescu.


[Nota Caroline Oceana Ryan: mai jos, cele mai recente îndrumări din partea Maeștrilor Înălțați, Galacticilor, Elementalilor (spiritelor) Pământului, Anticilor, Îngerilor și Arhanghelilor, întruniți în grupul denumit Colectivul]


Colectiv 1: Salutări, creatori ai Noului Pământ! Suntem încântați că avem ocazia să comunicăm din nou cu voi.
Mulți dintre voi simțiți că sunteți, iarăși, „puși în fața unui obstacol", pe măsură ce analizați evenimentele care s-au produs săptămână trecută, evenimente care au semănat teamă, atât în la nivel mondial cât și local sau individual. Noi am folosi, mai de grabă, termenul de "provocări" decât de "probleme", deoarece cel de al doilea cuvânt implică și starea de blocare, iar voi, de fapt, niciodată nu sunteți blocați, indiferent de situație. 
O provocare nu este o problemă insurmontabilă, ci o situație în care vi se fac cadouri, chiar dacă ele, la nivel fizic, sunt considerate tragedii, traume. Aceste provocări vă incită la a vă folosi de anumite abilități, vă activizează unele perspective. Asta pentru că voi sunteți niște entități complexe în care se regăsesc: Sinele Înalt, Sinele uman, Sufletul, aspectul vostru pământesc, aspectul vostru Divin, materialitatea și nematerialitatea voastră. Problema este, pe care dintre toate aceste componente (caracteristici) sunteți voi, ca ființă complexă, centrați la un anumit moment existențial?
Asta cu atât mai mult, sau mai ales, pentru că în aceste zile epuizante fizic, psihic și moral are loc o transformare completă și o transmutare; de fapt, au loc schimbări complexe, determinate de procesul asimilării (integrării) noilor energii, care ajung pe Pământ, odată cu lumina solară.
Colectiv 2: Pe care voi nu prea le înțelegeți cu adevărat.
Colectiv 1: Desigur, a fost o zi foarte tristă și dificilă în Anglia, săptămâna trecută, în care tinerii, care se adunaseră pentru un eveniment de sărbătorire fericită, s-au aflat în pericol, producându-se tragedii și traume emoționale.
Unele persoane prezente la acest eveniment și-au părăsit forma fizică, întrerupându-și viața pe Pământ, pentru a se reuni, la nivel de suflet și spirit, cu familiile lor aflate „dincolo”, familii care le-au întâmpinat cu dragoste și le-au acordat cele mai indicate îngrijiri. 
Toți cei „plecați” au fost sau încă sunt consiliați de spiritele superioare și ajutați să depășească deruta momentului, înțelegând că, de fapt, au făcut un salt în evoluție. 
Desigur, nu aceeași situație și înțelegere este pentru cei dragi rămași pe Pământ, care au fost puternic traumatizați. Pentru ei, urmările tragicului eveniment sunt dificil de depășit, mai cu seamă din cauza „vălului” care încă acoperă deplina și corecta lor înțelegere.
Majoritatea celor de pe Pământ nu sunt în stare să conceapă și să accepte că, de fapt, cei dragi „plecați” au ajuns într-un "loc mult mai bun”, de unde vor putea călători în frumoasele tărâmuri ale lumilor creației din acest Univers, și nu numai.
Ei se înfurie, se tânguie și disperă pentru „pierderea” pe care au suferit-o, pierdere care, la nivelul completei înțelegeri este, de fapt, un câștig.
Colectiv 2: Căci, după o perioadă de adaptare la noua situație, cei care au părăsit Pământul săptămâna trecută, datorită acelui eveniment și nenumăratelor altor situații, vor fi cu adevărat fericiți. Ulterior, aceste suflete vor alege să se renască pe această planetă sau pe alta.
Colectiv 1: Este, desigur, dificil pentru cei rămași să accepte că cei dragi au ajuns bine și că sunt fericiți, părerea lor fiind că pierderea este definitivă, deși nu este deloc așa, căci cei plecați vor ține o legătură permanentă și îndelungată cu dragii lor de pe Pământ, ajutându-i, protejându-i și sfătuindu-i permanent.
 Dramaturgul vostru cunoscut sub numele de Shakespeare (de fapt, St Germain, în încarnarea sa ca Sir Francis Bacon) a numit în „Hamlet” moartea ca fiind „acel tărâm nedescoperit din care nu se mai întoarce nici un călător".
Cu toate acestea, voi ați revenit de mai multe ori în acea țară sau pe acest pământ.
Colectiv 2: De data aceasta, odată ce veți pleca din această dimensiune, foarte particulară, de altfel, majoritatea dintre voi veți alege să nu mai experimentați din nou durerile și greutatea unei vieți tridimensionale.
Colectiv 1: Totuși, s-a petrecut ceva interesant în această viață tridimensională, pentru că, spre deosebire de toate celelalte vieți anterioare, nu mai sunteți pe roata karmică, așa cum o numesc atât de mulți.
Colectiv 2: Și, în timp ce încheiați această grea lucrare, de a sorta problemele din viețile trecute și provocările prezentei vieți pământene, voi acumulați mai multă putere și vă creșteți ingeniozitatea, continuând să mergeți pe calea Înălțării voastre, într-un efort lăudabiul de a recupera restanțele sau stagnările în evoluție, părăsind tot ceea ce nu este în acord cu noile energii și cu dimensiunea superioară spre care vă îndreptați.
Colectiv 1: Deci, ați putea să vă gândiți ca pe viitor să operați câteva schimbări în obiceiurile voastre legate chiar de sărăbătorirea ori participarea la unele evenimente.

În altă ordine de idei, ar fi bine dacă, periodic, „ați lua la mână” lucrurile din locuința voastră, pentru a decide care mai corespund, care mai sunt potrivite cu gândirea voastră actuală. Veți constata că o parte dintre aceste lucruri țin de vechile voastre concepte și obiceiuri, la care ați renunțat, obiecte care au înglobate în ele vechile energii și se impune să vă despărțiți de ele. Aceasta va diminua sau înlătura complet câmpul de vechi energii care stagnează în locuința voastră.

Poate veți dori să reflectați asupra vechilor voastre prietenii, la specificul și natura muncii și preocupărilor voastre, la zona în care aveți locuința și, poate, chiar la o căsnicia sau parteneriatul vostru.  Întrebați-vă sincer: "Această situație, această stare, reflectă corect pe cine sunt eu cu adevărat în momentul acesta? Ar trebui să fac cumva unele schimbări?” Dar, atenție, în niciun caz nu vă sfătuim să treceți la ruperea unor relații și parteneriate doar pentru faptul că „s-au învechit”.  Statornicia și stabilitatea sunt valori foarte importante, dacă sunt în acord cu nivelul vostru actual se gândire și spiritualitate. Cu atât mai mult, aceste comuniuni vă sunt necesare cu cât ele vă ajută să evoluați, adică au la bază un nivel superior de vibrație. Deci, ar trebui să vă eliberați doar de ceea ce nu vă mai folosește.

Am menționat în mesajele noastre anterioare că multă lume se află acum într-un proces de puternică tranziție, caracterizată, uneori, printr-o asemenea stare de efervescență încât capătă aspect de calamitate. Asta poate provoca chiar o anume stare de suferință. 
Vă dăm exemple, care nu trebuie însă generalizate ca interpretare: un cutremur puternic, o inundație devastatoare, care-ți poate spulbera locuința, un incendiu care-ți mistuie bunurile sau în care pier unele ființe. Fiecare dintre ele reprezintă o tragedie, nu?
Și totuși, vă propunem să vă gândiți și în alt fel: tristul eveniment a lichidat un focar de vechi și malefice energii care erau conținute în „bunurile ” arse, bunuri la care n-aveați de gând să renunțați, „bunuri” care, prin câmpul lor energetic, vă blocau evoluția.
Vedeți deci că nu toate „tragediile” din viața voastră pot fi trecute la pierderi, unele fiind adevărate cadouri, care vă vor ajuta să evoluați. 
Dacă voi, din proprie inițiativă, din necunoaștere (ignoranță), cupiditate ori comoditate nu procedați periodic la actualizarea condiției voastre existențiale, o va face SPIRITUL, care trebuie să țină întrega creație în echilibru, dat fiind faptul că orice dezechilibru are un impact măsurabil asupra întregii realități universale. 
Toate aspectele din viața voastră sunt în regulă atunci când ființa voastră interioară rezonează cu tot ceea ce există în exteriorul ei.
Reajustarea voastră interioară, pentru a o pune de acord cu ceea ce se întâmplă în exterior, poate fi, la nivel fizic și psihic, obositoare, chiar epuizantă, mai ales în această perioadă când au loc extrem de multe schimbări, absolut necesare procesului de Ascensiune. 
Și totuși ... nu uitați că tocmai pentru aceasta ați ales să fiți în această viață, acum, pe acest Pământ.
Colectiv 2: Ați venit pentru a șimți fiorul acestei aventuri împinși de amintirea și dorința de recuperare a  statutului vostru de co-creator în acest Univers.
Colectiv 1: Unii dintre voi se întreabă: "Ce persoană sănătoasă la minte ar face asemenea alegeri doar pentru a simți fiorul aventurii?"
Noi vă spunem că foarte mulți, atât de mulți că, pentru a se înscrie la o viață pe Pământ, multe suflete „stau la coadă”.
Amintiți-vă că un alpinist, mai ales unul cu pretenții, după ce a escaladat un munte va căuta unul și mai înalt și va refuza o aventură facilă pe nisipul unei plaje unde se joacă copiii. 
Marele explorator nu se îndreaptă spre un lac calm, a cărui coastă este vizibilă din toate părțile.
Marele om de știință nu reia aceleași experimente în fiecare zi, ci caută calea „nebătătorită”, pentru a face noi și noi descoperiri. Lipsa „stresului științific, inovator” îl deprimă și-l demobilizează.
V-ați prezentat pe Pământ pentru marea provocare – din panoplia căreea fac parte și evenimentele specifice actuale, privind starea și capriciile vremii. Nu disperați, păstrați-vă calmul, căci ăsta este doar începutul! Nivelul de duritate va crește repede.
Și totuși, frecvențele Lady Gaia, precum și frecvența generală a conștiinței umane, vor crește până în momentul în care evenimente dezastruoase vor fi suficient de puternice pentru a face saltul pe care v-ați angajat să-l faceți. Planeta se primenește. Asta trebuie înțeles.

C.O.R.
Au fost deja nenumărate încercări ale celor care planifică (sau provoacă) această categorie de evenimente (care nu au fost corect numiți de către mass-media), încercându-se acreditarea ideii că cineva poate constrânge o țară sau alta să accepte condiții (geopolitice sau politice) de teama unor represalii meteo. 
Oricum, dacă au fost asemenea situații, ele nu pot avea un impact serios și îngrijorător. Încercarea celor interesați a fost de a abate atenția de la adevăratele cauze, și de a impune condiții pentru situații pe care, de fapt, ei nu le-ar putea provoca. Planeta, este în siguranță iar manifestările care se produc sunt inerente procesului de Ascensiune. Vrem adică să spunem că ceea ce se întâmplă se află sub deplin control, și că nu pune în pericol viața pe planetă.
Colectiv 2: Ceea ce se poate spune cu certitudine este că în proximitatea planetei voastre (sau chiar pe ea, ori în interiorul ei) există (și nu exagerăm deloc) miliarde de nave spațiale galactice ori din alte galaxii, pe care se află trilioante de ființe superioare, apoi, legiuni întregi de ființe angelice. Toate acestea monitorizează ceea ce se întâmplă pe planeta voastră și o apără de orice ingerință agresivă.
Aceste minunate ființe răspund la apelurile pământenilor sau ale Gaiei, ori de câte ori sunt chemate. 
În prezent aceste intervenții au devenit din ce în ce mai frecvente, facilitate fiind de creșterea frecvenței de vibrație a sistemului vostru planetar. Chiar dacă există oscilații, frecvența de fibrație a planetei și animalelor crește, poate nu atât de rapid cât ar fi posibil, dar crește. Asta ne dă speranța că nu va trebui să treacă prea mult timp până când vălul peste lumea voastră, pus de dimensiunea 3D, va dispărea.
Colectiv 1: Cea mai mare parte a vălului care se mai menține se datorează fricii induse de incertitudinile individuale sau de forțele întunericului. 
Colectiv 2: Niciun aspect al conștiinței nu este obstrucționat prin mecanismele și legile Universului.
Colectiv 1: În ceea ce privește abundența, una dintre metodele practice pe care grupul specializat numit ABUNDENȚA le transmite de două ori pe săptămână, este să practicați afirmația că, înainte de a apărea în realitatea voastră, ceea ce doriți, deja există și vi se oferă. Când ajungeți să vă convingeți pe voi că așa se întâmplă, cu certitudine acea dorință se va materializa. 
Vă sfătuim să vă întocmiți o ”listă de dorințe și lucruri manifestate” pe care, pe măsură ce se realizează, v-o puteți completa. Când lansați o asemenea viitoare realitate, încercați să folosiți toate simțurile de care dispuneți (miros, văz, pipăit, gust, auz) testând însușiri ale „produsului” aștepat ca și cum ar fi ceva absolut real. Mai trebuie atenționat că, în principiu, totul este realizabil, mai ales dacă cererea respectă legile universale ale binelui. 
Există deja mulți dintre voi cărora le-a întrat în obișnuință această practică. Dar, nu uitați că în asemenea practici nu au ce căuta, egoismul, necumpătarea, reaua intenție, dorința de a epata, spiritul concurențial.
Faceți acest lucru în măsura în care vă puteți induce bucuria sinceră de avea acel obiect. Acest principiu are o corespundență și în Legile în bază cărora s-a constituit programul NESARA. 

Puteți adăuga pe această listă și planuri ori proiecte de înfrimusețare, îmbogățire și vindecare a Pământului, legate de depoluare, reîmpăduriri, fauna și flora planetei, regimul precipitațiilor etc. 
N-o tratați ca pe o inepție ori  poveste de adormit copiii! 
Cât este de realizabilă intenția voastră, depinde exclusiv de felul în care o formulați și o lansați și cât de mult credeți în ea (nota C.M.: amintiți-vă: „Dacă veți avea credință cât bobul de muștar, veți putea muta și munții din loc!”)
Colectiv 2: Nimic din toate acestea nu este întâmplător sau accidental, totul este posibil (abundență, pace, libertate, egalitate) dacă nu este pornit din egoism, ură, dorință de a epata, răzbunare.  
Colectiv 1: Vă puteți gândi inițial și la un termen rezonabil de realizare a acelui obiectiv, dar, după „lansare”, nu rămâneți „lipiți de acea dorință” și nu o reformulați. Lăsați minunea să se producă! Principala voastră preocupare trebuie să rămână cum să vă creșteți vibrația.

Dragilor, noi și sufletele celor dragi care au plecat din corpurile lor pământene, inclusiv cei plecați recent, vă cerem să nu vă lăsați pradă fricii, neîncrederii sau sentimentelor de disperare. Acolo unde se află, ei sunt bine, mulțumiți și fericiți și încearcă mereu să vă ajute.
Colectiv 2: Acum ar fi momentul să proclamați că, într-adevăr, moartea este doar o noțiune care nu are nicio influență reală asupra voastră. Moartea este o trecere a sufletului dintr-o stare în alta.
Colectiv 1:
Așa că, noi ținem această poartă larg deschisă, atât cât o permite conștiința voastră.  
Nivelul următor este, de regulă, unul superior vibrațional. Veți fi posesori ai unor niveluri superioare de frumusețe, putere, abilități, conștiință.
Voi aparțineți Universului, sunteți Universul.

Namaste, dragilor! Voi nu suntați niciodată singuri.

http://sananda.website


14 comentarii:

  1. Conform sfaturilor "spirituale" de pilda,am stat dupa ce mi-am imaginat "o realitate",doar....1,5 ani pana s-a produs. Acum,sunt mai in varsta,cu doi ani aproape,si iar trebuie sa-mi "imaginez",sa vedem deci daca apuc cu zile momentul cand voi avea din nou ...."femeia imaginata".Aceste lucruri(cica miracole ,prind dar aici....nu prea).Sunt deja dupa doua divorturi si un deces de ....imaginari,si sper sa nu mai urmeze,decat reale nu himere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat ar incerca sa dreaga evenimentele violente.....nu le iese. Oare chiar trebuia un teatru de strada, sa imprastie membre umane pe strazi ca sa ajunga pe lumea cealalta ?....Nu se putea pur si simplu un infarct sau alt mod de trecere ?.....Pentru mine nu tine, motivatia lor...pare extrasa din matrix pentru manipulare in continuare a sufletelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai corect ar fi să spunem că o parte dintre noi, nu prea înțeleg despre ce este vorba. Treptat vom ajunge și la acel nivel. Deocamdată facem imprudența de a emite judecăți de valoare, izvorâte din lipsa noastră de cunoaștere și înțelegere. C.M.

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca ar trebui sa fim bucurosi cand un nebun cu bombe pe el ne trimite inapoi la sursa ?....sunt foarte constient de mizeria de aici si ca unii sunt aici pentru a ajuta la curatenie....dar o explicatie mai idioata ca cea din articol nu am auzit pana acum.

      Ștergere
    3. Nu, nu trebuie să ne bucurăm când asemenea acte de terorism se produc. Toți trebuie să apărăm viața și să facem tot ce depinde de noi pentru ca toate crimele și atentatele să înceteze (inclusiv cele în care sunt implicate animale nevinovate). Toți trebuie să manifestăm compasiune și să ne oferim ajutorul (material sau spiritual). Ideea este însă să avem puterea de a depăși aceste tragice evenimente, înțelegând că viața continuă în alte planuri și că, la nivel general, nimic nu a fost pierdut cu adevărat.
      Nu folosește nimănui implicarea emoțională (preluarea tragediei și asupra noastră), sau răzbunarea, în asemenea cazuri. De ce? Pentru că emoțiile negative, răzbunările (tip „dinte pentru dinte”), ura împotriva făptuitorilor etc., contribuie direct la scăderea nivelului de vibrație energetică a sistemului, implicit al ființelor și al planetei, ceea ce nu face decât să ne stopeze evoluția. Sigur, nici eu nu mă văd capabil (dacă cineva apropiat ar fi implicat într-o astfel de tragedie) să trec prea ușor peste un astfel de eveniment. Dar spre asta trebuie să tindem. Fără IUBIRE, nu există evoluție spirituală și nici vindecare. Dar a iubi nu înseamnă a lăsa răul să se producă sau a fi indiferent. Recunosc: la nivelul gândirii noastre pământene asemenea idei par cel puțin greu de acceptat. Deocamdată. C.M.

      Ștergere
  3. Cate beri ai baut ,omule?ca prea multe greseli ai facut la acest superb articol,de altfel,e treaba cu coerenta ,nu?sper ca nu te superi.(Pacala)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ar fi fost să fi dat și unele exemple de incoerență sau de greșeli. Ca regulă generală: când dificultatea este prea mare pentru înțelegerea dv., repliați-vă, „nu aruncați cu pietre” spre ceea ce nu se pliază nivelului dv. cultural sau spiritual.
      Nu mă supăr, doar că mă întreb dacă, uneori, nu arunc cu...mărgăritare, fără să vreau.
      Totuși, faptul că citiți asemenea articole este un câștig și o speranță pentru viitor. C.M.

      Ștergere
  4. Faptul ca nu te=ai suparat,inseamna ca am avut dreptate macar51%.(Pacala)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carențele dv.de logică sunt majore. Nu vreau să mai continui acest „dialog al surzilor”.C.M.

      Ștergere
  5. Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS va asteapta sa va intoarceti la Ortodoxie,caci numai asa va ve-ti mantui sufletele.DUMNEZEU sa va Lumineze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus a fost și este un hristos al tuturor, doar că ortodoxși și l-au revendicat ca fiind doar al lor. Ca fiu al lui Dumnezeu, ar trebui recunoscut de toți pământenii, nu doar de religia creștină.

      Ștergere
    2. Anonim....chiar crezi sincer ca Isus a venit numai pentru ortodoxi ?....Raspunde-mi la o intrebare: Crezi ca restul populatiei, de cateva miliarde, sunt suflete pierdute pentru ca s-au nascut in alte zone si au alta religie ?

      Ștergere
  6. Cuvântul„Ortodoxie"este de origine greacă,format din orthos şi doxa,adică dreapta credinţă,închinare adevărată,sobornicească,învăţătură care se plasează în continuitatea directă şi neîntreruptă a tradiţiei apostolicesti.Ortodoxia este lasata de Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,prin Apostoli si Sfintii Parinti.La A Doua Venire,vor fi judecati si Ortodocsii si ceilalti de alte religii,dupa faptele lor:

    http://ortodoxinfo.ro/2017/01/26/va-fi-in-anii-astia-sfantul-ierarh-nifon-vedenie-despre-infricosata-judecata/

    RăspundețiȘtergere