Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 mai 2017

BULETIN EZOTERIC INFORMATIV –(începând cu ziua de 12 mai 2017)



LA DATA DE 01 AUG. 2017

Vibratia planetei astazi este de 13,4Hz
Constiinta planetara este de 1,4D
Negativitate planetara 53%
Mentalul afectat la nivel planetar, 18 %
Spiritual evoluati sunt 8 % din intreaga populatie planetara
Interferente ale intunecatilor asupra omenirii ca intreg: 13 % afectata constiinta
Venirea stelarilor se preconizeaza a fi in anul 2030, si sunt de acord acum cam 15 %
Treziti sunt 8 %
Schimbati in rau 13 %; acestia au pierdut lupta cu binele, a castigat raul din ei.
Pe o scara a existentei de la 1 la 10, suntem in punctul 7. Punctul zero din viitor va fi punctul cand civilizatia aceasta va primi un restart, probabil in ziua cand vor veni stelarii pe planeta.
Ca si evolutie, suntem in punctul 3, pe o scara de la 1 la 10, deci prea evoluati nu suntem. Nici macar la jumatatea distantei a ceea ce ar trebui sa existe ca si constiinta pe planeta. Suntem în marea majoritate constiinte foarte mici, multi sub 3D.
Se asteapta o trezire, dar in realitate este o mare cadere, dar si stagnare a celor ce au inceput sa se trezeasca.
Aveti grija de voi, nu mai credeti ca totul este roz, caci in realitate nimeni nu poate confirma ca suntem pe drumul evolutiei, că civilizatia incepe sa se trezeasca. Adevarul este crunt: suntem in cadere libera a constiintelor, cine s-a trezit mai demult, acum ca nu se intamplș nimic, s-a cam plictisit de vorbe; deci constiinta lor este in scadere. La nivel de planeta, constiinta nu este nici macar de 3D. Nici nu ar avea cum sa fie mai mare, deoarece cine doarme nu are constiinta mai mare de 1D.

Astazi 24 mai, pe planetă:

Vibrația planetei este de 12,9 Hz;
Conștiinta omenirii 1D;
Negativitatea pe planeta 80 %;
Treziți sunt 2,8% (nota C.M.: adică cca 200 de milioane; aproape 93 de oameni din 100 nu sunt treziți !!);
Dimensiunea în care suntem  4D;
Gravitația trebuie să fie 5, pe o scară de la 1 la 10, acum este 9;
Presiunea admosferică trebuie să fie 9, pe o scară de la 1 la 10, acum este 4;
Magnetismul, normal trebuie să fie 7, acum este 6.

   

http://spiritliber2016.blogspot.ro/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 (corecții lingvistice, C.M.; forma originală se află la rubrica „Comentarii”)

O să dau câteva informații, în această postare.
Pământul a stat în dimensiunea 3D nouă mii de ani.
In Umbral am intrat în anul 2015 și am stat 1 an si 9 luni;
Am intrat în zona Iad, și vom sta 1 an și 10 luni;
Vom intra și în zona Tartar, unde vom sta 2 ani si 4 luni.
In final, în anul 2021, vom ajunge în zona Raiului sau, cum se cunoaste de către toată
lumea, zona 5D. Deci, în anul 2021 vom ajunge in 5D.
Nu s-a spus (așa cum eu explic), că, pentru a ajunge în 5D, vom calatori prin zonele: Umbral, Iad și Tartar, zone cu frecvență joasa (nota C.M.: dacă este așa, apreciez că aceste trei zone formează ceea ce se cunoaște a fi perioada HAOSULUI).
Cine nu își ridică nivelul de conștiință va pleca de pe Pamant înainte de a ajunge în 5D. Iata raspunsul: cine nu are constiinta ridicată nu va putea trece de zonele:  Umbral, Iad si Tartar. Aceste suflete (mai puțin evoluate; n.m.) vor rămâne în aceste zone. Repet: toți cei fără conștiință suficientă vor rămâne în aceste zone cu frecvență joasă (corespunzătoare minții lor mai puțin evoluate).
Nu toată lumea va ajunge în Rai, căci până in 2021 vor mai muri mulți, dar în Rai vor ajunge destui, adica miliarde.
Până atunci lumea se va confrunta cu destulă mizerie, existentă pe planetă. Vom vedea ce va mai fi, pentru că în acea zona este posibil să fie preluată de cine trebuie, că doar nu s-a facut munca de iluminare a umanitătii degeaba.
Categoric, nu se spun anumite lucruri, dar străduiți-vă să vă creșteți nivelul de coștiință, căci nu se stie ce ne așteaptă.
Planeta va fi preluată într-o zi, și bine nu le va fi celor care nu se pregătesc din timp. Munca de trezire s-a cam terminat, vedeti și voi că sunt prea puțini care se mai luptă să aducă mai  multă lumină; cine s-a trezit, norocul lui, iar cine nu s-a trezit încă, găsește material de trezire suficient pe internet, căci sunt destui care mai fac această muncă de iluminare, unii, poate, pe bani grei, căci nimeni nu face nimic gratis, deocamdată. ( nota C.M.: nu mă raliez acestei păreri).
In final, probabil că pe acest pământ vor sosi ființe din stele (că tot s-a vehiculat de ani buni ideea asta) dar, deocamdată, omul nu are înțelegere pentru așa ceva, mintea lui limitată nu poate susține o asemenea idee mareață, să vadă și să accepte ceva de neînțeles. 

Căderea în planuri joase
Am vorbit că suntem, de fapt, în planul 3, cel al Iadului. Nu contează denumirea, important este că acum suntem în planuri foarte joase ca existență, si suntem pe cale să numărăm zilele de ființare a Pământului. Nu uitați ca Mayasii au spus că in anul 2012 suntem la finalul civilizațiilor, asa cum le știm noi, că suntem la sfârșitul lumii.
Chiar suntem la finalul civilizației Pământului, pentru că această civilizație de acum nu are viitor. Nu conteză că mai avem un an, sau o sută de ani de existență, dacă o ținem așa, avem finalul oricum. Omul alesese cumva să ascensioneze în conștiință, și, dintr-o dată, avem cădere în conștiință.
Eu am primit informații de peste tot, inclusiv accesând informații la pendul; toată lumea spune același lucru: suntem căzuți în dimensiuni mici, chiar foarte mici, și nu avem conștiința mare, așa cum era până acum 2 ani.
Orice citire spune același lucru: avem conștiința mică, avem frecvența [de vibrație] mică, avem planuri mici, și o negativitate uriașă.
Mesajele canalizate tac si nu spun nimic, și noi toți ne ducem zilnic la fund din ce în ce mai mult. De ce nu se spune nu înțeleg, pentru că dacă se menține minciuna, vom avea căderi așa de mari, că nimic nu ne va mai scoate de unde vom pica.
Categoric suntem în planuri joase, se vede după comportamentul oamenilor, după starea vremii, după tot ce se întâmplă pe planetă.
Conștiința ajunsese acum doi ani cumva peste 6D, era chiar de mirare că s-a ajuns ca și conștiința planetară să sară de 4D, având în vedere că lumea este cu este. 
Acum avem o conștiința de 0,4 D, nici măcar de 1D; este de neînțeles cum s-a ajuns să fie atât de mică! Oamenii nu mai sunt conștienți de ei înșiși, de viața lor, de ceea ce ar putea să se întâmple pe planetă, în viitor.
Cei ce se mai treziseră puțin au ieșit din joc [descurajați] pentru că nu s-a întâmplat nimic din ceea ce s-a spus prin mesajele canalizate. 
Mesajele canalizate, în mare parte, vin de la ființele aflate în spirit, deci nu au cum să fie adevaruri care să se întâmple, sunt doar niște ființe care se amestecă în viața umană, si nu știu adevarul acestei lumi [nota C.M.: aici nu sunt de acord cu cu autorul comentariului deoarece, ființele superioare aflate în spirit, și nu numai, cunosc foarte bine situația de peste tot, deci și de pe Pământ, dar nu au dreptul să intervină, limitându-se la a ne îndruma în diferite feluri și doar atunci când noi le-o cerem (legea Liberului Arbitru)]. 
Aveți grijă de mintea voastră, nu o lăsați să coboare ca frecvență de vibrație, pentru că dacă muriți rămâneți în planul unde existați (de unde plecați), adica aici in Iad, sau, dacă suntem în zona Umbral, rămâneți acolo, și tot așa, deci, adio (intenției de a evolua) măcar ca spirit; practic , vă pierdeți pe drumul făcut de planetă prin Creație.
Planeta, astăzi, poate fi în planuri înalte, iar mâine, datorită conștiinței planetare să ajungă în planuri joase; așa că, aveți grijă să aveți permanent o conștiință mare, să nu vă perdeți pe drum. Ar cam fi păcat ca din cauza unor stări trecătoare să vă treziți prinși in Umbral, sau, și mai rău, în alte planuri  încă și mai joase; hai, să nu le mai numim.
Namaste
-------------------------------------------------------------------------------------------------        

(Constantin Smarandache 12 mai 2017, 19:24

Frecvența Pământului și conștiința, astăzi 12 mai 2017

Frecvența Pământului astazi este de 13,5 Hz, normal ar fi trebuit să fie 16,9 Hz.
Negativitate la nivel planetar este 80%.
Conștiința la nivel planetar este de 0,9D.
Suntem în subdimensiunea 1 D.
Frecvența pe teritoriul României =13,9 Hz.
Negativitatea pe teritoriul României = 82%.
Conștiința pe teritoriul României =1D. (nota C.M.: foarte scăzută).

Gravitația, citită pe o scară de la 1 la 10, este acum 5, normal 5.
Presiune atmosferică este 3, pe o scară de la 1 la 10; ar trebui sa fie 9.
Magnetismul = 1, normal trebuie să fie 7.
Mișcarea polilor (o s-o explic astfel: dacă luăm un ceas și așezăm polul Nord la ora 12 iar polul Sud la ora 18, acum avem polul Nord la ora 11 și polul Sud la ora 17). Mișcarea polilor are loc continuu, nu se oprește într-un anumit punct în următorii ani, poate niciodată de acum încolo.


Datele s-au schimbat din nou: a mai crescut conștiința , negativitatea este însă foarte mare, magnetismul pământului este foarte mic, gravitația este și ea mică.
Pământul a mai căzut câteva subdimensiuni, am ajuns în subdimensiunea 3D; să vedem unde ne oprim, pentru că Pămantul trebuie să ajungă în dimensiunea 5D, adică în planul „Raiului”.

Nota C.M.: Nu știu cât de exacte sunt aceste date, cine le-a determinat și prin ce mijloace dar cred că merită să fie publicate. In consecință, am decis să înființez un BULETIN EZOTERIC INFORMATIV în care le voi publica ori de câte ori le primesc. Nu-mi asum responsabilitatea corectitudinii de conținut. 
Există și alte determinări care se referă aproximativ la aceiași parametri sau la alții, astfel că nu toată lumea poate să facă comparații pertinente și edificatoare (vezi: http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2017/05/maryan-parametri-ai-pamantului-si-ai.html


14 comentarii:

  1. http://spiritliber2016.blogspot.ro/2017/05/frecventa-pamantului-si-constiinta_12.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Am găsit același text. Asta dovedește că, oricum, d-l Smarandache nu l-a inventat (așa cum este acuzat de unii dintre cititori). Cu toate acestea, tot nu am aflat sursa ORIGINALĂ, prima sursă.
      Să mai facem „săpături”.C.M.

      Ștergere
  2. Cu toata stima si recunostinta pentru munca dvs depusa, nu pot sa fiu de acord cu aceste informatii stupide, preluate de pe un blog al carui administrator nu prezinta nici o garantie. Puteti crea propriul buletin ezoteric informativ cu date pertinente provenind de la persoane veridice! Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am dovezi incriminatorii asupra corectitudinii celui la care vă referiți. Eu nu dispun de o sursă care să furnizeze asemenea informații.Indicați-mi-o dv. și o voi prelua cu plăcere. C.M.

      Ștergere
  3. Daca nu-ti asumi responsabilitatea atunci nu le afisa, ce rol mai ai daca nu le filtrezi tu vis-a vis de nivelul tau de constiinta.Asa faci si cu alte reportaje le dai la gramada fara a le filtra cum ar fii alegeti ce va place;trebuie sa iti ti verticalitatea in ce crezi cu adevarat domnule Mihailescu ai dreptul sa cenzurezi prin filtrul propiu al constiintei, ce merita sa dai drept Cunoastere Vie niciodata alterata de timp......In rest toate bune si minunate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deontologia obligă pe toți lucrătorii în domeniul informațiilor să NU DEFORMEZE INFORMAȚIILE primite de la surse, iar dacă au obiecțiuni, să le menționeze în mod explicit și cât se poate de documentat. Dacă toți ne-am apuca să „filtrăm” informațiile, vai nouă! Aceasta este, de altfel, acuzația principală care se face la adresa mass-mesiei,și împotriva căreia trebuie să facem opoziție. Eu nu pretind că dețin adevărul absolut; îl dețineți dv.? Mai gândiți-vă! C.M.

      Ștergere
  4. Acest "buletin", este o inepţie, cred că şi în iad, dacă ar exista, ar fi un nivel mai ridicat de Conştiinţă şi chiar dacă nu vă "asumaţi responsabilitatea", persoana dv. implică o anumită stare de rezonanţă, cu ceea ce publicaţi... .

    RăspundețiȘtergere
  5. pai ...se compara??
    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2017/05/maryan-parametri-ai-pamantului-si-ai.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Am idicat această adresă și la subsolul articolului. C.M.

      Ștergere
  6. Cele mai mari aberatii pe care le-am citit in ultima mare perioada de timp !!! Nu pot sa cred ca publicati asemenea ineptii, emise de cine stie ce minte exaltata( asta ca sa ma exprim elegant si sa n-o numesc altfe!). Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang !....
    Doamne, mare ti-e gradina !

    RăspundețiȘtergere
  7. Caderea in planuri joase



    Am vorbit ca suntem de fapt in planul 3 cel al Iadului.Nu conteaza denumirea,important este ca acum suntem in planuri foarte joase ca si existenta,si suntem pe cale sa numaram zilele de fiintare a pamantului-Nu uitati ca Mayasii au spus ca sunem in anul 2012 la finalul civilizatiilor asa cum le stim noi,ca suntem la sfarsitul lumii.Chiar suntem la finalul civilizatiei pamantului,pentru ca aceasta civilizatie de acum nu are viitor.Nu conteaza ca mai avem un an,sau o suta de ani de existenta,daca o tinem asa avem finalul oricum.Omul alesese cumva sa ascensioneze in constiinta,si dintr-o data avem cadere in constiinta.Eu am primit informatii de peste tot,inclusiv accesand informatii la pendul,toata lumea spune acelasi lucru,suntem cazuti in dimensiuni mici,chiar foarte mici,si nu avem constiinta mare asa cum era pana acum 2 ani.Orice citire spune acelasi lucru,avem constiinta mica,avem frecventa mica,avem planuri mici,si negativitate uriasa.
    Mesajele canalizate tac si nu spun nimic,si noi toti ne ducem zilnic la fund din ce in ce mai mult.De ce nu se spune nu inteleg,pentru ca daca se mentine minciuna vom avea caderi asa de mari ,ca nimic nu ne va scoate de unde vom pica.
    Categoric suntem in planuri joase,se vede dupa comportamentul oameniloc,dupa starea vremii,dupa tot ce se intampla pe planeta.
    Constiinta acum 2 ani ajunsese cumva peste 6D,era chiar de mirare ca sa ajuns ca si constiinta planetara sa sara de 4D,avand in vedere ca lumea este cu este.Acum avem o constiinta de 0,4 D,nici macar de 1D,este de neinteles cum sa ajuns sa fie asa de mica.Oamenii nu mai sunt constienti de ei insisi,de viata lor,de ceea ce ar putea sa se intample pe planeta in viitor.Cei ce se mai trezise putin au iesit din joc pentru ca nu sa intamplat nimic din ce sa spus prin mesajele canalizate.Mesajele canalizate in mare parte vin de la fiintele din spirit,deci nu au cum sa fie adevaruri care sa se intample,sunt doar niste fiinte care se amesteca in viata umana,si nu stiu adevarul acestei lumi.
    Aveti grija de mintea voastra,nu o lasati sa coboare ca si frecventa de fiintare,nu cadeti, pentru ca daca muriti ramaneti in planul unde fiintam,adica aici in Iad,sau daca suntem in zona Umbral ramaneti acolo,si tot asa ,deci adio sa evoluati macar ca si spirit,practic va pierdeti pe drumul facut de planeta prin Creatie.
    Planeta astazi poate fi in planuri inalte,si maine datorita constiintei planetare sa ajunga in planuri joase,asa ca aveti grija sa aveti permanent o constiinta mare sa nu va perdeti pe drum.Ar fi cam pacat ca din cauza unor stari trecatoare sa va treziti prinsi in Umbral ,sau si mai rau in alte planuri si mai joase,hai sa nu le mai dam nume.


    Namaste

    RăspundețiȘtergere

  8. “O sa dau cateva informatii in aceasta postare
    Pamantul a stat in dimensiunea 3D ,9 mii de ani.
    In Umbral am intrat in anul 2015 si am stat 1 an si 9 luni.
    Am intrat in zona Iad,si vom sta 1 an si 10 luni
    Vom intra si in zona Tartar,vom sta acolo 2 ani si 4 luni
    In final in anul 2021 vom ajunge in zona Raiului,sau cum se cunoaste de catre toata lumea,zona 5D.Deci,in anul 2021 vom ajunge in 5D.
    Nu sa spus asa cum eu va explic,nu sa spus ca vom calatorii prin zona Umbral,Iad,si Tartar,ca pana in 5D se trece prin aceste zone cu frecventa joasa.Sigur ca sa spus ca cine nu isi ridica constiinta va pleca de pe Pamant pana ajunge in 5D.Iata raspunsul,cine nu are constiinta mare ,nu va putea sa treaca de zona Umbral,Iad,si Tartar,vor ramane aceste suflete in aceste zone,vor fi preluati toti fara constiinta de aceste zone cu frecventa ca mintea lor mica.
    Sigur ca ar fi cam aiurea sa credem ca toata lumea ajunge in Rai,pana in 2021 vor mai muri multi,si sigur ca vor ajunge destui ,adica miliarde si in zona Rai,si destula mizerie ,ca planeta calatoreste cu tot rahatul pe ea.Vom vede ce va mai fi,pentru ca acolo in acea zona este posibil sa fie preluata de cine trebuie, ca doar nu sa facut munca de iluminare a umanitatii degeaba.
    Categoric ca nu se spun anumite lucruri,iata ce ati aflat astazi aici,deci puneti mana si mariti-va costiinta ca nu se stie ce va asteapta.Planeta va fi preluata intr-o zi,si bine nu o sa va fie deloc daca sunteti fara cap.Munca de trezire sa cam terminat,vedeti si voi ca sunt prea putini care se mai lupta sa aduca putina iluminare,cine sa trezit norocul lui,iar cine nu sa trezit, se gaseste material de trezire destul pe internet,sau probabil sunt destui care inca mai fac aceasta munca de iluminare ,sigur ca pe bani grei,ca nimeni nu face nimic gratis deocamdata.
    In final probabil ca pe acest pamant vor sosi fiinte din stele,ca tot sa vehiculat de ani buni ideea asta de venire,dar deocamdata omul nu are cap pentru asa ceva,mintea lui micuta nu poaste sustine o asa idee mareata,sau sa vada ceva nevazut de mintea lui mica.”

    RăspundețiȘtergere
  9. Va rog,incetati sa mai publicati articolele astea idioate! Doamne,ce minti bolnave pot nascoci asemenea bazaconii?
    Nu mai popularizati toate idioteniile spuse de te miri cine, pe te miri unde !....constat ca, in ziua de azi, oricine vrea sa fie celebru isi deschide un blog, scrie acolo orice-i trece prin minte, apoi se amuza cand fraierii inghit galusca fara s-o mestece !
    Zau asa, mai, oameni buni ! Ce naiba, chiar ne-am tampit cu totii ????
    Uite aici articol adevarat, bine documentat,nu aiurelile acestea bolnave !

    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2017/05/maryan-parametri-ai-pamantului-si-ai.html#more

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți posibilitatea și dreptul de a nu citi ceea ce nu intră în accepțiunea dv. Materialele publicate la adresa pe care o indicați dv. pot fi tot atât de incrminate ca și cel pe care îl contestați, atâta timp cât nu veniți cu argumentări pertinente. Desigur, pot exista oameni foarte evoluați, a căror opinie ar conta foarte mult. Sincer, nu cred că este cazul dv.(atâta timp cât nu faceți decât să împroșcați cu noroi).Cei care publică inepții cu intenția de a dezorienta și de a se aureola cu „adevăruri” fabricate vor fi sancționați de realitatea evenimentelor viitoare. C.M.

      Ștergere