Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 mai 2017

Buddha: "Pe toți vă văd iluminați.”

  
(9 mai 2017; channeler Susan Leland)
 Traducere Const. Mihăilescu.

 Acesta este timpul pe care-l așteptați - timpul vostru, dacă vreți – timpul ascensionării voastre dincolo de dimensiunea a treia. În cele din urmă, vă veți schimba condiția și veți păși într-o dimensiune superioară.
Dar, până atunci, până la deplina voastră ascensiune, trebuie ca, pas cu pas, să vă depășiți limitările, să vă concentrați eforturile pentru o înălțare colectivă, care să creeze liantul înfrățirii sufletelor voastre, și să vă priviți unii pe alții cu prietenie și cu iubire. Deplina ascensiune se va încheia atunci când fiecăre om, fiecare creatură, fiecare component al Regatelor Mamei Gaia, se va bucura de iubirea necondiționată a celorlalți. Această stare de lucruri vă va asigura iluminarea și puterea. 
Chiar înainte de a vă întoarce în deplinătatea Luminii, trebuie ca voi să vă aflați în acel perimetru pe care-l denumiți Raiul de pe Pământ.
Preaiubiților, așa cum vă văd eu, strălucirea și iluminarea voastră deja sunt însămânțate în ființa voastră, în inima voastră și chiar în mintea voastră lumească. Observ cum aveți tendința de a deveni mai înțelepți, mai cunoscători ai realităților și mai hotărâți să vă continuați ascensiunea.
Vă pot asigura că, deși nu ați făcut progrese foarte mari, ați înaintat pe calea pe care v-ați propus să mergeți, în căutarea și aflarea Raiului pe Pământ. 
Ați început să vedeți și să acceptați aspecte diverse ale Adevărului Divin, și asta se va întâmpla atâta timp cât veți continua să vă alimentați din Lumina Iubirii!
Vă invit să vă alăturați tuturor celor care vin să sărbătorească întoarcerea Luminii, ziua mea de naștere - da, este o ocazie pentru noi toți să ne adunăm în Valea Wesak (Vesak).
Veniți aici și vă alăturați celor deja sosiți! Sărbătoriți, dansați, cântați și, mai presus de toate, tratați-vă cu iubire! Îmbrățișați dragostea! Îmbrățișați bucuria și îmbrățișați-vă între voi ca Ființe Luminate în devenire!
Sunteți bineveniți și sunteți onorați, dincolo de orice manifestare pentru că v-ați exprimat dorința de a participa.
Așadar, am cuvinte de mulțumire pentru voi, în timp ce mă aflu în această Companie a Ființelor de Lumină.
Noi, cei aflați în corpuri de Lumină, vă aducem mai multe energii ale Iubirii și le distribuim fiecărui participant (aflat aici cu gândul sau în corp fizic) a cărui inimă este deschisă să le primească. Comuniunea noastră va permite întregii umanități, adică a ființelor aflate în formă umană, să ancoreze minunatele energii care impregnează acum acest loc de adunare. 
Să dansăm împreună, dragilor! Haideți să cântăm împreună muzica sacră și să fim cetățeni ai Văii Wesak (Vesak)!
Acceptați în inimile voastre și amintiți-vă acest moment, această adunare.
Suntem toți aici pentru a sărbători. Vă spun acest lucru, vouă, iubiți și onorați membri ai acestei adunări, că, de fapt, deși este sărbătoarea nașterii mele, noi venim să vă sărbătorim pe voi și Lumina pe care o aduceți. Venți aici luminați de Lumina Iubirii.
Cerul se umple de strălucirea ființei noastre și primește Iubirea și Pacea care se răspândesc apoi pe tot globul.
Acesta este adevăratul motiv al venirii noastre aici, prilej pentru a vă mulțumi că ați fost cu noi, în acest moment de sărbătoare. 
Simțiți dragostea și lăsați-o să se răspândească  peste tot, peste toate și peste toți.
Vă adresez mulțumiri și binecuvântări infinite! Namaste! "
Gautama Buddha

(nota C.M.: G.Buddha : născut în anul 563, mort în 483)

http://www.ashtarontheroad.com/buddha-you-are-all-enlightened-ones.html

http://sananda.website

Un comentariu:

  1. Bai(mai) TAMPITULE(Mihailescu Constantin)?!? IO FIUL OMULUI fac alergie la cuvantul, "Namaste" de cativa ani de zile!!!

    RăspundețiȘtergere