Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 aprilie 2017

VOI SUNTEȚI FIINȚE DIN AFARA CONTRARIILOR.

Mesaj din Galaxia Andromeda
(8 april.2017; channeler Ute)
Traducere Const. Mihăilescu

Iubiți frați și surori!


Noi venim de departe, dar, cu adevărat, ne simțim foarte aproape de voi deoarece vă tratăm din inimă. Noi împărtășim adevărul prezenței EU SUNT în tot ceea ce există.
Ca prieteni și frați, dorim să vă asigurăm că nu sunteți singuri în această perioadă în care se desfășoară evenimente tulburătoare și bulversante, aflate acum într-o evidentă creștere, pe planeta voastră. 
Sperăm că ați înțeles cât de importantă este pentru voi, dar și pentru universul în care vă aflați, această perioadă tumultoasă, în care se duce o bătălie acerbă între forțele întunericului și cele ale Luminii.

Cu permisiunea voastră, noi ne aflăm în această comunicare pentru a vă susține și încuraja în demersul vostru de a vă recăpăta seninătatea inimii și libertatea interioară, făcând astfel mai ușor de găsit spațiul în care ne puteți afla și pe noi, cei care vă oferim mereu cu bucurie prietenia noastră. 
Am vrea să înțelegeți că această luptă, pe care nu forțele Luminii au inițiat-o, este rodul gândirii și dorințelor malefice ale unor minți lipsite de înțelegerea că întreaga Creație este un TOT UNITAR, născut din iubirea și voința UNICULUI.
Pentru aceste forțe cu tendințe și dorințe de acaparare, lumile pot fi doar lumi cucerite sau lumi care urmează a fi cucerite. Mintea lor este permanent preocupată să afle modalitățile de luptă prin care să-și supună „dușmanii”. Societățile lor sunt create pe baza dualităților: bine-rău, lumină-întuneric, prieten-dușman. Asta deoarece ei nu sunt conectați (ori s-au desprins de) la INIMA DIVINĂ, atotștiutoare, care simte unicitatea tuturor ființelor și lucrurilor din Creație.
Chiar dacă, mai cu seamă în această perioadă, beligeranțele și războiul sunt în manifestare nu numai în universul căruia-i aparțineți dar chiar la voi acasă, pe Pământ,  este important să nu vă părăsiți punctul și starea voastră de echilibru, care este condiție esențială pentru rămânerea pe calea evoluției. Până la urmă, în esența ei, Creația nu se bazează pe contrarii ci pe asemănări, pe similitudini. 
Ea a fost zămislită astfel încât să asigure pacea și unitatea, iubirea și bucuria în toate lumile, lumi care nu ar trebui să se piardă în conflicte imposibil de justificat.
Mințile care crează conflicte sunt minți rătăcite, născute din frică și din egoisme.
Vă invităm să meditați asupra acestei afirmații. Chiar și în situații dificile voi nu ar trebui să acceptați ideea separării de infinitul Ocean Radiant Existențial. 
Cu o minte bine centrată în punctul vostru de echilibru, adică pe inimă, aveți posibilitatea de a găsi cele mai adecvate soluții la problemele personale, evitând să dramatizați situațiile în care vă puteți afla la un moment dat, și neacceptând niciodată situația de victimă. Alegeți de fiecare dată, partea luminoasă a lucrurilor și situațiilor, căci acolo vă veți regăsi fericirea și împlinirea. Cea mai pură esență a fericirii se află în UNITATE, adică în acel ADEVĂR care spune că TOTUL se regăsește în toate și că FIECARE nu se poate afla decât UNITATE.
Iubiților, folosiți oportunitatea de a face un mare salt înainte în călătoria voastră, trecând prin filtrul inimii voastre tot ceea ce pare a fi inadvertanță în lumea exterioară ființei voastre. Prin comportament, atitudine și gândire, nu permiteți ca părți din adevărata viață să fie rupte din ființa voastră.
Luați aminte că deși acest întreg liniștit și fără griji pare real, el este așa doar pentru că voi îi permiteți să se manifeste astfel. Amenajările, aranjamentele și regulile din realitățile create de voi, vă aparțin și ele pot fi clare sau confuze, îndepărtate sau mai apropiate de realitate sau de ireal. Ceea ce este mai apropiat sau tinde către Adevăr vă ridică în timp ce himerele, neadevărul vă trag în jos, vă îndepărtează de azimutul cunoașterii.
Esența ființei voastre este luminoasă și clară și voi trebuie să faceți totul pentru a nu fi maculată. 
Războaiele și suferința nu sunt valori cu care ființele ar trebui să se laude; ele sunt nedemne pentru orice produs al creației divine. Credeți în adevărul inimii voastre, care trebuie să aibă prioritate în fața plăsmuirilor minții.
Așezați-vă pe platforma Păcii neperturbate, Liniștii în care vă puteți topi toate dificultățile, toate neînțelegile, toate contradicțiile unei lumi răscolite de aparențe și măcinată de ambiții.
Voi (fiecare dintre voi) puteți face asta, întâmpinând valurile haotice cu calmul, înțelegerea și hotărârea voastră. Asta pentru că voi sunteți create ca ființe spirituale, suteți îngeri umani, emanații ale Iubirii și Luminii.
Prin acest mesaj, noi am vrut să vă amintim cine sunteți și că acest adevăr îl găsiți în profunzimea ființei voastre.

Noi suntem Ființele de Lumină din galaxia Andromeda!




http://sananda.website/andromeda-via-ute-april-8th-2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu