Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 martie 2017

Recuperați-vă autoritatea divină ! (II)

Conversație cu Mama Divină  
(din emisiunea „O oră cu un înger”, din 23 feb.2017, realizată de Steve Beckow; channeler Linda Dillon

(selecțiuni – ultima parte)
Traducere Const. Mihăilescu

Mama Dinină (continuare):  Pe o imagine de ansamblu se pot observa progresele realizate de omenirea voastră. Voi ați putea spune, totuși: „Dar, Mamă, noi înțelegem asta, însă ne întrebăm de ce atunci suntem martori ai unui haos progresiv, în mai toate domeniile vieții de pe această planetă?” Eu vă răspund că ceea ce vedeți voi că se întâmplă acum pe Pământ este ultimul acces de furie al distrugătorilor de viață. În înțelesul Adevărului Absolut, se produce distrugerea iluziei și expunerea pe multe fronturi a esenței urii, lăcomiei și abuzului. În acest vârtej chiar și protagoniștii acestor tipuri de manifestare resimt durerea neîmplinirii, frustrarea pentru neputința lor de a avea totul, de a domina peste toate. Puterea pe care o au niciodată nu li se pare suficientă, niciodată nu le conferă siguranța de a o păstra, niciodată nu le piere teama că vor fi deposedați, mai ales că ceea ce și-au pus deoparte nu este consecința unui act corect de acumulare. Nu contează.
Dorința de exercitare a controlului asupra cuiva nu poate produce adevărata bucurie. Cu cât sunt mai contrariați cu atât ei resimt durerea izolării, acțiunile lor devin mai grotești, mai iraționale și mai inumane.
Voi observați-le acțiunile și nu vă implicați în asemenea manifestări. Mai de grabă trimiteți-le iubire și dorință de a se îndrepta.
Ar fi necesară o asemenea atitudine dat fiind faptul că deciziile colectivității primează în procesul trezirii și ascensiunii la nivel de comunitate.
Ființele au decis să acționeze și să ascensioneze împreună, și împreună cu planeta lor, deoarece această modalitate asigură o mai mare eficiență și operativitate. A fost decizia și dorința sufletelor să acceadă în grup, ceea ce le asigură o mai rapidă recuperare a ceea ce s-a pierdut de-a lungul timpului. 
Când vorbesc despre perioade de timp Eu nu mă refer la ceea ce a fost ieri comparativ cu ceea ce este astăzi. Eu cunosc volatiliutatea emoțiilor umane în procesul deplasării conștiinței în sus sau în jos. 

Majoritatea celor pe care i-am împuternicit, în special Yeshua, au fost de acord că acesta este momentul împlinirii civilizației umane și a planetei Pământ.
Dar prin „împlinire” voi nu trebuie să înțelegeți starea maximă la care ați putea ajunge, de atunci în colo totul devenind stagnare. Este doar o etapă. Metaforic vorbind, este ca și când doi elevi ranchiunoși unul față de altul, ar decide să-și rezolve litigiile printr-o bătaie în curtea școlii. După o luptă corp la corp, în care și-au împărțit pumni umflându-și reciproc nasurile, ajung repede la concluzia că rănirea nu-i avantajează, și se decid la pace, fiecare gândind că va căuta o altă soluție, sau că, de fapt, bătaia era fără obiect. 
Împlinirea este glorioasa bucurie și celebrarea a ceea ce din totdeauna a fost planificat nu numai pentru planetă și regatele de pe ea, dar și pentru fiecare dintre voi, căci acest sentiment de izolare sau de luptă este nebenefic pentru toți.
SB: Nu ma-și sătura nicodată de ceea ce ne spui, Mamă. Întrebarea pe care mi-o pun este legată de ceea ce se cheamă autoritatea noastră divină. I-am auzit nu o dată pe Maeștri Ascensionați, pe Galactici ori Compania Cerului, făcând referire la autoritatea divină. De fapt, în ce constă și cum ne putem asuma autoritatea divină? Ce inseamna asta, mai exact și ce presupune?
MD: O întrebare genială. Eu vă asigur și confirm că fiecare dintre voi are și poate dispune de autoritate divină, ea făcând parte integrantă din Sinele vostru divin acordat fiecărei forme umane, oriunde s-ar afla în Grădina Marii Creații.
Reticența voastră manifestată uneori, eu nu o critic și nici n-o pedepsesc vreodată, deși îmi crează momente de întristare căci văd și știu că neînțelegerea dumnezeirii voastre vă face să vă răniți reciproc, leziunile cele mai dureroase fiind cele ale inimii. A existat o reticență foarte mare la nivel individual și colectiv din partea ființelor umane atunci când a fost vorba să înțeleagă și să accepte autoritatea divină.  (nota C.M.: cred că face referire la momentul în care civilizația umană s-a raliat rebeliunii luciferiene)
Desigur, primul pas s-a făcut la nivel individual.
O parte din această reticență a fost abuzul foarte adânc impus de autoritate pe planeta voastră. Astfel că mulți dintre cei care doresc să pună la baza gândirii lor iubirea, consideră că uneori autoritatea s-a manifestat prin costrângere, prin impunerea cuiva să facă ceea ce i se dictează, ceva departe ce convingerile și dorința sa. Nu la aceasta ne referim noi când vorbim despre autoritatea divină.

În primul rând pentru că „voi” sunteți „noi”, deși fiecare dintre noi este complet și pe deplin autonom. Aceasta caracterizează darul care vi s-a făcut și independența de a vă utiliza voința liberă. Regretabil este că nu o dată voința voastră liberă v-a fost încălcată, printr-o înțelegere aberantă a acestui termen, ceea ce pe mulți dintre voi vă face să ezitați sau să fiți reticenți atunci când vi se vorbește din nou despre utilizarea autorității. 
Chestiunea este că, sub niciun motiv, nu se va putea merge înainte dacă ființa nu-și va asuma autoritatea divină originală care i-a fost conferită. Cine altcineva ar trebui să și-o asume în locul vostru, pentru a vă fi vouă de folos?

Acum, dați-mi voie să fiu o mamă foarte practică, ipostază pe care niciodată nu am cunoscut-o (chicotește). Am avut șansa de a crea și de a naște atunci când mă aflam în forma pe care o aveți și voi.

În Planul Divin al creării voastre s-a prevăzut ca acea scânteie de divinitate, să se regăsească în fiecare formă umană. În termeni foarte practici, asta presupune că ați fost autorizați să vă folosiți de autoritătea care vi s-a dat, pentru a avea responsabilitatea pentru propria voastră viață, pentru gândurile pe care le emanați, pentru sentimentele pe care le puteți avea, pentru comportamentul și acțiunile pe care vă decideți să le aveți, pentru fiecare pas pe care-l faceți, în orice dimensiune și în orice timp v-ați afla în acest univers. 
Dar, Eu nu voi merge să vă țin de mână deoarece asta ar crea confuzie și v-ar știrbi din independență și din autoritate.
Dacă nu vă asumați autoritatea asupra existenței voastre - gândind în termeni practici această viață - atunci ce se va putea întâmpla? Veți intra în derivă.

Sunteți, de fapt, în mijlocul oceanului înfuriat care vă izbește și vă răsucește barca în toate direcțiile, iar voi trebuie să vă hotărâți repede în ce direcție să vâsliți și cum să vă plasați față de valurile care vă izbesc ambarcațiunea. Cu cât veți fi mai nehotărâți, mai indeciși, cu atât veți fi mai expuși. Asta înseamnă să vă exprimați cu tărie autoritatea divină, folosindu-vă liberul arbitru și hotărând repede direcția în care veți vâsli.
Degeaba vă veți lua mâinile de pe vâsle pentru a le ridica către cer. Ar fi cea mai nepotrivită alegere.
Puteți dispune de înțelepciunea voastră interioară cea mai magnifică, pentru a vă utiliza cu pricepere și măestrie cunoașterea.
În clipele de restriște, barometrul durerii voastre vă va spune cât de departe sunteți de alinierea cu Sinele vostru Divin și, prin urmare, cu cel care sunteți voi de fapt.

Există momente când cea mai potrivită atitudine este cea care te îndeamnă să nu faci nimic. Dar, de fapt, întotdeauna „ a nu face nimic” înseamnă o anume atitudine, diferită de nimic. Chiar și postura de observator neimplicat însemnă adoptarea unui mod de a reacționa. Este o iluzie să credeți că vouă, conceptul de autoritate divină vă este străin și departe de atitudinea voastră de fiecare moment. 
Dacă alegeți să ignorați acest concept, veți avea o anume reticență în a vă trăi bucuria pe care v-o poate oferi îndeplinirea scopului. Este adevărat că pot fi momente în care anumite decizii se dovedesc adevărate provocări.
Dar asta vă dovedește puterea nu slăbiciunea, curajul, vitejia, determinarea cu care lucrați pentru a vă întoarce ACASĂ.
De prea multe ori reticența și modestia voastră au însemnat: "Ei bine, eu nu vreau să calc în picioare pe cineva, precipitându-mă.", în timp ce, de fapt, permiteați altora să vă calce pe voi în picioare. Planul Meu și al Nostru nu este și nu a fost niciodată așa.
Planul Divin este armonios, este ca un dans în care dansatorii se sincronizează perfect și nu se calcă pe picior. Accept că, uneori, pot fi făcuți și unii pași greșiți, pentru că partenerii chicotesc și se „contopesc”, dar asta numai din dragoste, din plăcere. Dansul lor nu este un preambul al războiului. 
Știu că mai ales Lucrătorii Luminii manifestă uneori o lipsă de curaj în a-și manifesta autoritatea de teama de a nu se interpreta ca atitudine dictatorială, intenție de control sau înfatuare. Însă, atunci când ceea ce faci are deplină justificare, când o faci pentru că ești cel mai calificat pentru acea muncă, este cel mai potrivit ca autoritatea ta, expertiza ta să fie manifeste, căci altfel, administrarea, conducerea, creația vor fi lăsate pe seama celor nepricepuți, oportuniștilor, celor care vor considera că totul li se cuvine. 

Iubiților, dacă cel priceput, cel calificat nu se manifestă în domeniul său de expertiză, atunci cine ar trebui să o facă? Amatorii, oportuniștii? Sunt destui. Însă, lăsată pe mâna lor, societatea nu va cunoaște progresul, evoluția, ci dezordinea, nedreptatea, inversarea valorilor, regresul.

Aceasta este o planeta a diversității, a frumuseții, și ea va trebui să devină curată din nou. Această largă acțiune este în curs de desfășurare. 
Pentru purificarea planetei nu sugerez să angajați sau să vă transformați în exterminatori ai vieților celor vinovați ci doar să vă măriți exigențele și intoleranța față de cei care vă distrug, în diverse moduri, planeta.
În acțiunea de reeducare a celor care nu înțeleg că pentru a exista ei, planeta trebuie ocrotită, aveți tot sprijinul nostru. Prin portaluri noi sau reactivate, vi se trimit în continuare energiile cele mai potrivite pentru creșterea conștiinței (prin creșterea vibrației) dar și energii purificatoare. 

SB: Mamă, tocmai am auzit spunându-ne că suntem sau vom fi asistați la fiecare pas pe drumul pe care ne-am înscris. Am o întrebare legată de aceasta. Dacă aș ajunge pe Noul Pământ cu corpul, mintea, inima și voința pe care le am acum, mă tem că nu voi fi capabil să facă față provocărilor. Uneori mă gândesc la mine ca la o baterie care s-a cam descărcat. Cum voi putea face față? Voi avea eu puterea, inteligența necesară și voința de a fi apt pentru noua stare?
MD: Da. Mai întâi de toate, îți poți reîncărca „bateria” prin Mine. Poți cere, deasemenea o conexiune cu Arhanghelul Mihail. Spun acest lucru pentru voi toți, deoarece majoritatea dintre voi, cei care auziți sau citiți mesajul din această seară, veți fi calificați pentru Noul Pământ. Veți avea suficientă energie, veți avea pregătirea fizică și mentală să faceți această călătorie. Aceasta, la nivelul determinării pe care o manifestați acum. Am motive să cred că nu veți renunța acum, când  mai este atât de puțin de mers.

Apoi, desigur, energiile pe care le primiți se schimă, se schimbă. Ele curg prin voi, prin respirația voastră.
Gândiți-vă la respirația voastră ca la o cale prin care pătrunde energia ce vă conectează la infinitul câmp universal. Energia aceasta vă dă tot ceea ce aveți nevoie, vă dă putere și din ce în ce mai multă înțelegere. 
Scopul inițial a fost ca voi să cunoașteți iubirea. Motivul pentru care fiecare dintre voi s-a născut este să cunoască bucuria, plăcerea, entuziasmul, experiența de a fi în această formă în viața în care ați ales să fiți.
Nu o faceți de unul singur, sunteți tot timpul ajutați și sfătuiți. Da, toți aveți talente unice, abilități, autoritate și roluri de jucat. Fiecare rol are importanța sa, fiecare piesă jucată este viață.
Vor exista discuții aprinse pentru a stabili care este cea mai bună cale de urmat? Desigur. Aveți acest drept, aveți dreptul de a înțelege ceea este cel mai bine de făcut.

Aveți tendința de a diseca lucrurile și se justifică această tendință prin faptul că voi sunteți entități deosebit de complexe, deși fiecare dintre voi este un original.
Când ceea ce faceți corespunde dorinței și alegerii inimii voastre, să fiți siguri că ați fost în autoritatea voastră divină.

Vă invit să vorbiți mereu cu Mine, să vă adresați Mie, să vă bucurați cu Mine și, dacă uneori trebuie, să plângeții cu Mine. Eu voi fi totdeauna cu voi, cu fiecare dintre voi.
SB: Ei bine, ne apropiem de finalul emisiunii, Mamă, fapt pe care, desigur, îl cunoști. Există ceva ce ai dori să ne mai spui, în încheiere?
MD: Da. Oricât aș merge pentru a descrie un cerc complet, mereu mă voi întâlni cu voi, copiii Mei iubiți, chiar dacă unii dintre voi încă sunteți nesiguri, unii resimțiți lipsuri. Cu siguranță însă că toți vă veți decide să vă îndreptați spre Lumină. Întoarceți-vă la Mine, căci aici veți găsi mereu iubirea, mângâierea, pacea și echilibrul. 
Vă las cu dragostea Mea. Ramas bun.

http://counciloflove.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu