Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 martie 2017

PUNCTUL DE COTITURĂ

Mesaj de la rasa Aviarilor Albaștri

(1 mart.2017; channeler Angela)
Traducerea Const. Mihăilescu


Preaiubiți Pământeni!
După constatările și observațiile noastre, putem afirma că lumnea voastră se află într-o perioadă de profundă schimbare și relansare. Sunteți pe punctul de a ajunge la o cotitură existențială profundă. După ce energiile și vitalitatea sistemului vostru planetar și a voastră, ca ființe inteligente, atinseseră un nivel foarte scăzut, iată că ați ajuns la punctul în care aveți posibilitatea să vă înscrieți pe o linie puternic ascendentă. 
Asta și pentru că aproape atinseserăți „fundul prăpastiei” astfel că singura cale de a vă continua deplasarea existențială nu rămăsese decât prin schimbarea de direcție, de la sensul „în jos” la cel „în sus”, adică spre Lumină. Această schimbare poate avea loc doar cu o creștere importantă a nivelului conștiinței. 
După ce ați trecut printr-un imens proces evolutiv, în care gradul de conștientizare și acumulare a crescut, adică, ați făcut acumulări cantitative în cunoaștere, urmează inevitabil saltul calitativ, saltul în conștiință. Acesta se referă nu doar la dezvoltarea conștiinței conexe treburilor lumești ci și la o puternică evoluție spirituală. 
Este o veste extrem de bună! Ea nu s-a mai întâmplat dinnainte de căderea Atlantidei.. Omenirea voastră a trecut printr-un îndelungat și imens proces: de la punctul cel mai de jos, în care nu v-ați mai recunoscut, și chiar v-ați negat propria divinitate, până acum când v-ați ridicat spre Lumină mai mult decât ați făcut-o în întreaga voastră istorie.

Luați în considerare faptul că voi părăsiți acum starea nefastă a dualității, proprie dimensiunilor joase, caracterizată prin întuneric, suferință, frica cumplită a nesiguranței și izolării, prin care sufletul vostru încarcerat a fost chinuit și ostracizat de cei care v-au ținut în robie, determinându-vă să îi serviți. Ați reușit să treceți prin acest cumplit calvar ajungând dincolo de el, în cealaltă parte, unde veți întâlni un nivel de strălucire și bucurie mai mari decât oricând înainte.
Aceasta este opera unui erou colectiv, un erou divin, de fapt, lucrarea a TOT CEEA CE ESTE, pătruns și integrat în Sinele vostru Interior.
Acum este important să mențineți direcția, să nu abandonați calea, avântându-vă cu curaj și îndrăzneală, să navigați pe vărful acestui uriaș val al învierii. 
Numai voi vă mai puteți rata „învierea”, în rest, totul vă este favorabil și promițător. 
Părăsiți cu încredere vechea voastră paradigmă, vechile voastre temeri că nu ați putea reuși. 
Repetăm că numai voi vă puteți sabota proriile realizări. Nu vă mai pierdeți în nimicuri, în fricțiuni puerile, în ambiții care nu aduc nimic bun dezvoltării voastre ca ființă universală. 
Puteți face din acest proces un succes deplin recunoscut de tot universul. Aruncați ACUM lanțurile robiei voastre; cheia este la voi. Revendicați-vă și recuperați-vă puterea !
Ceea ce a mai rămas din tranziție puteți înfăptui cu multă ușurință, dacă în tot ceea ce faceți vă ghidați după îndemnurile inimii, nu ale minții și ego-ului vostru uman, care v-au aruncat în prăpastie.
Aveți încredere că vechile structuri vor cădea în mod inevitabil.
Nu le mai faceți jocul celor care, în populismul lor iresponsabil, vă fac concesii pe care, până la urmă, tot voi le plătiți. Promovați lideri curajoși, netarați și nedeformați de vechea gândire egoistă și de clan.
Nu uitați nicio clipă că puterea stă în unitatea voastră. Orice doriți cu onestitate și determinare puteți realiza. Voi sunteți ființe binecuvântate, dotate cu puterea iubirii divine cărora Creatorul le oferă cele mai minunate condiții de progres, dacă voi nu încetați să militați pentru aceasta.
Suntem mândri de modul în care începeți să vă demonstrați și să vă manifestați puterea, de felul în care vă recuperați divinitatea. 
Fără aceste calitați, fără această hotărâre, nu ar exista nicio victorie a omenirii, care, iată, dă un glorios exemplu, aplaudat și mărit de toată suflarea universului.
Ați realizat mai mult decât majoritatea dintre voi poate conștientiza la acest moment.

Slavă Sursei Divine care vă ajută atât de eficient să străpungeți mantia lumilor întunericului !

Prietenii noștri dragi, fizionomia noastră este diferită, dar iubirea pentru voi este de aceeași calitate divină. Ne bucurăm nespus că vă aflați la începutul unei noi ere, care vă va dezvălui noi orizonturi. O mare lucrare vă așteaptă ca s-o înfăptuiți! Va fi, de asemenea, și o mare provocare.
Dar, pe măsură ce treceți pragul Noii Lumi, realități mărețe și imprevizibile vă așteaptă în viitor.
În acest moment de muncă plină de încordare ar trebui ca, în afară de sudoarea frunții și brațelor voastre, să se degaje și bucuria, așteptarea frenetică a momentului recunoașterii izbânzii pe care voi o înfăptuiți.
Sunteți precursorii Noii Umanități într-o Lume Nouă. Voi puneți bazele unei sărbători perpetue.
Pentru noi este o mare bucurie că suntem alături de voi!
Suntem rasa Aviarilor Albaștri.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu