Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 martie 2017

Montague Keen – 26 mart.2017


Traducere Const. Mihăilescu.

Lupta pentru controlul planetei Pământ se duce pe mai multe planuri. Acest fapt vă face să nu aveți o imagine clară a ceea ce se întâmplă cu adevărat.
Lupta este concentrată asupra cuceririi Americii. Dacă America va cădea, atunci nu există prea multe speranțe pentru restul lumii.
Preluarea controlului asupra Americii a început în urmă cu mulți ani.
Ați putut urmări, de-a lungul timpului, cum s-a manifestat fiecare președinte care s-au perindat pe la Casa Albă.
Cu puține excepții, toți au început cu promisiunea că-și vor servi poporul, dar au uitat de ea după ce au ocupat fotoliul prezidențial. Aproape fiecare președinte n-a fost decât o altă fațetă a modelului ce bază, care s-a perindat pe la Casa Albă.
Mereu și mereu scenariul s-a repetat. De ce? Pentru că există o putere ascunsă care încă mai conduce lumea voastră. Neputința de a ieși din tipare a președinților SUA este o dovadă indubitabilă asupra faptului că nu ei conduc America sau lumea ci o forță malefică absolută, ascunsă vederii popoarelor, putere care niciodată nu a servit popoarele. Societățile secrete au supt în mod sistematic forța de viață din poporul american. Maleficii doresc America pentru ei înșiși, nu pentru poporul american.
Practici criminale practică această clică rapace și sadică.
Una dintre aceste practici, deși lumea nu cunoaște acest adevăr lugubru, este sacrificarea copiilor de sex masculin. Uitați-vă la statistici și veți fi șocați de modul în care foarte puțini din copiii de sex masculin supraviețuiesc.
Dar nu numai atât: întunecații au tehnici și metode care manipulează sexurile chiar din timpul preconcepției (prin substanțe ingerate și respirate) care fac să se conceapă mult mai mulți copii fete decât băieți.Totul face parte din programul de recuperare a ceea ce au pierdut ei din dominația aspra umanității.
Pedofilia este, de asemenea, una dintre laturile cele mai sumbre aparținând aceluiași plan diabolic. Cum presa este unealta lor de bază în manipularea sau abaterea atenției, nu apar decât absolut întâmplător informații despre comerțul cu tinerele ființe umane.
Întrebați-vă de ce cei în drept nu iau măsuri severe de oprire a acestui flagel la nivel planetar. În cine să mai ai încredere? Există adevărate rețele ale pedofililor care se ocupă cu tranzacția copiilor.
Este timpul să se spună adevărul:
Trump arestează pedofilii.
Falsul eveniment de la Londra din această săptămână (n.m.: atacul terorist) va fi folosit pentru a elabora și promulga noi legi care vor limita și mai mult puțina libertate pe care o mai aveți. Poate crede cineva că un om cu un cuțit poate să treacă de paznicii înarmați care păzesc Palatul Westminster?
Aceia dintre noi care au vizitat Westminster știu că nu este posibil să se facă acest lucru. Din păcate, mor oameni nevinovați din cauza acestor scenarii puse la cale din timp.
Ați avut evenimentele din 7/7 și 9/11. Acestea au fost provocate cu un scop. Numai credulii pot fi convinși de asemenea scenarii puse la cale pentru a îngrozi lumea sau pentru a-i abate atenția. De prea multe ori ați fost duși de nas. Este momentul să nu mai acceptați să fiți legați la ochi. Deja este mult prea mult! Aceste practici trebuie să înceteze.

Mâna criminală care operează pe ascuns lucrează și în Africa, de asemenea. Cabala înflorește din suferința lumii voastre. Cei care doresc să distrugă umanitatea sunt responsabili pentru măcel. Iubiților, trăiți în vremuri periculoase, și asta va continua până când vă veți decide să faceți front comun și să spuneți răspicat: DESTUL!!
De fapt voi ați putea trăi într-o lume a abundenței, o lume care are multiple posibilități de progres; totul vă este posibil, totul vă stă la îndemână. Trebuie doar să vă hotărâți să nu mai acceptați și să vă uniți forțele și voința. Astăzi este rândul Africii, mâine poate fi al tău americanule sau europeanule. Oprește mâna ascunsă care te manipulează, ori te face să taci!
Voi știți prea bine cine sunt cei care vă vor răul și vă fac rău. De ce-i mai tolerați, de ce-i mai ascultați? Niciodată rasa umană nu s-a aflat într-un astfel de pericol iminent. Este timpul pentru acțiune. Europa, America, Africa; toate sunt distruse de această mână ascunsă.
Brexit, în Anglia, a încetinit cumva desfășurarea planului malefic. Rugați-vă ca Franța, să bată cel de al doilea cui în sicriul UE. Planul lor a fost de a distruge Europa, strângând-o mai întâi într-o comunitate pe care s-o poată conduce mai ușor, după care s-o conducă la pieire. O singură entitate, este mai ușor de distrus. Gândiți-vă la asta!!

Aș putea consuma mult timp pentru a vă spune și a vă demonstra cât de minunată ar putea fi viața voastră dacă nu v-ați mai lăsa manipulați. Alternativa este să vă puteți asigura cel mult supraviețuirea, târâți încet spre mocirlă de cei care vă mint că vă sunt prieteni. Întunecații sunt maeștrii ai deghizării, lupi în blană de oaie. Tocmai pe ei ați găsit să-i puneți să vă conducă și să vă „apere” înteresele!!  Ceea ce vă aduce vouă suferință (războaie, sărăcie, boală, moarte), pe ei îi întărește, îi fortifică, le aduce prosperitate. Toate conflictele, toate neînțelegerile, toate războaiele, întreaga ură servesc întunecaților. Oameni ai planetei Pământ, TREZIȚI-VĂ !!

Rugați-vă pentru cei care se împotrivesc (chiar prin sacrificiul suprem) cabalei, întunecaților. Fiți aproape de ei cu gândul și cu fapta! Mulți nevinovați sunt închiși în închisori, unde trăiesc în condiții mizere, pline de neajunsuri și în multă umilință. Ei au nevoie de rugăciunile voastre.
Vă repet că un astfel de om, care a venit cu o importantă misiune pe planetă, este încarcerat. El are nevoie de ajutorul vostru pentru a finaliza misiunea pentru care a venit pe Pământ.
Draga mea soție face tot ce depinde de ea pentru a-l ajuta. Sataniștii i-au luat totul acestei minunate ființe umane, inclusiv libertatea. Se află închis în America și așteaptă ajutorul vostru. Peste 10 zile el va împlini vârsta de 50 de ani. Omenirea are nevoie de el și trebuie să facă ceva în ajutorul lui. Măcar rugați-vă pentru el.
În California nu există o justiție corectă și imparțială. Draga mea soție știe cât de dificil poate fi căci și ea a trecut prin situații foarte dificile, după ce eu am trecut în Spirit.

Voi trebuie să câștigați această bătălie cu întunericul, pentru a restabili pacea și iubirea pe planetă.
De ceea ce veți face în 2017 și 2018 depinde dacă veți supraviețui ori nu. Multe încercări vă mai așteaptă. Le veți depăși cu bine dacă veți refuza să vă mai lăsați manipulați, mințiți și învrăjbiți. Noi știm că voi aveți puterea de a aduce schimbarea, important este să nu rămâneți nepăsători gândind că alții ar trebui să facă și treaba voastră.

Draga mea soție, sănătatea ta reprezintă pentru mine un motiv de îngrijorare, gândindu-mă la desele atacuri la care ești supusă.  Te rog, ai grijă! Tu știi că multe vieți am fost împreună; vom fi și în cele viitoare, căci legătura dintre noi este indestructibilă.  

Întotdeauna, adoratorul tău, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu