Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 martie 2017

Descoperire de importanţă majoră: Hidrogenul poate fi transformat în metal!!!

EXTRAORDINAR !

Din 1935, când a fost teoretizat pentru prima dată, oamenii de ştiinţă au încercat să creeze hidrogen metalic, un nou material cu aplicaţii uriaşe. Acum, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Harvard au publicat o lucrare în care arată faptul că au reuşit acest lucru. În cazul în care descoperirea se confirmă prin teste suplimentare, hidrogenul metalic ar putea deveni nu numai cel mai rar, ci şi unul dintre cele mai valoroase materiale de pe Pământ.
Hidrogenul metalic ar putea fi folosit pentru crearea de calculatoare mult mai rapide, de trenuri care levitează sau pentru autoturisme electrice cu o autonomie mult mai mare. Pentru a ajunge la această stare, hidrogenul a fost supus unor presiuni uriaşe, similare cu cele întâlnite în centrul Pământului. Odată ce a ajuns la 4 milioane de atmosfere, potrivit experimentului, hidrogenul s-a transformat dintr-un gaz într-un solid metalic lucios, devenind astfel cel mai bun conductor de pe Pământ. 
Acum, oamenii de ştiinţă vor începe să testeze noul material la presiuni normale şi la temperatura camerei. Practic, acesta trebuie să rămână sub formă metalică, odată ce condiţiile speciale în care a fost creat dispar.
Menționam la începutul acestui articol anul 1935. Ei bine, în acel an, fizicienii Hillard Huntington şi Eugene Wigner au făcut primele încercări, fără succes însă, de a crea hidrogenul metalic.
Hidrogenul elementar este principala componentă a Universului, având o pondere de 75% din masa acestuia. În starea de plasmă, se găseşte ca element majoritar în alcătuirea stelelor. Hidrogenul elementar este foarte puţin răspândit pe Pământ.
 yogaesoteric
14 martie 2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu