Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 martie 2017

Recuperați-vă autoritatea divină ! (I)

Conversație cu Mama Divină  
(din emisiunea „O oră cu un înger”, din 23 feb.2017, realizată de Steve Beckow; channeler Linda Dillon

(selecțiuni)
Traducere Const. Mihăilescu

Steve Beckow: Bun venit Linda. Pregătești o nouă carte, din câte am auzit !??
Linda Dillon: Mulțumesc de întrebare. De fapt, lucrez la două cărți: una este o versiune extinsă, actualizată a „13-Octave LaHoChi”. Cea de a doua, la care lucrez, se va chema „Sacra Uniune și parteneriatele sacre”.

SB: Oh, Wow!
LD: (rade) Crezi că Consiliul Iubirii îmi va da răgazul?
SB: Nu, bineînțeles că nu. Ei știu mai bine cât și când să intervină.
LD: Ei cunosc pe cineva care spune "Da".
SB: Și, desigur, „Sacra Uniune și Parteneriatul Sacru”, se va referi nu doar la parteneriatul nostru apropiat ci și la Compania Cerului, îmi imaginez.
LD: Când cei din Consiliul Iubirii vorbesc despre Uniunea Sacră, ei se referă inclusiv și le o relație semnificativă, minunată, cu ființele umane. Dar ei vorbesc, de asemenea, despre ființele divine din Compania Cerului. O piesă importantă este Sinele nostru Superior, aflat în comuniune sacră cu familia, cu comunitatea, cu planeta, cu umanitatea.
SB: Și cu „arhitectul” planului, Mama Divină, cu care vom vorbi astăzi.
Deci, să o lăsăm pe Linda să intre în rolul de canal de comunicare. (Pauză)
---------------------------------------------------------------------------------
Spunem acum bunvenit Mamei Divine, care ne onorează cu sfânta ei prezență . (Sper că va fi de acord să discutăm și despre Planul Divin.)
Așa că, bun venit, Mamă Divină!
Mama Divină: Bine v-am găsit, iubiților, voi care v-ați asumat prezenta încarnare pe Gaia.
Încep prin a face referire la potențialul vostru inițial de a crea o formă planetară, atunci când mulți dintre voi au ezitat sau pur și simplu au înmărmurit. Un arhanghel se decisese să creeze această planetă.
Motivul pentru care vorbim acum despre acest lucru rezidă în intenția mea de a vă face să înțelegeți cât de vast și cuprinzător este domeniul în care vă puteți manifesta măestria, potențialul a ceea ce sunteți voi capabili. Da, în calitate de semințe stelare, în voi se regăsește „stofa” de arhangheli, de îngeri.
Nu contează cum vă percepeți voi înșivă, cât de capabili vă considerați. Porniți de la realitatea că, în fond, voi sunteți purtători ai esenței mele. Forma voastră se transpune în realitățile în care existați modelul uman hotărât și adoptat de la început. Voi purtați modelul iubirii reprodus într-o infinitate de fizionomii. O multitudine de chipuri, de expresii, de moduri de a se prezenta.
Astfel încât, de multe ori cu întârziere, din cauza nehotărârii voastre, am decis să merg mai departe cu Planul, căci am auzit strigătele voastre, am înțeles motivele voastre, lacrimile voastre în noaptea care v-a cuprins, și pentru că m-ați implorat spunându-mi că  nu sunteți siguri că puteți merge mai departe.
Dar, în același timp și în același spațiu sacru, am auzit declarația voastră plină de bucurie, fericirea voastră, când vi s-a spus că a venit timpul realizarii celei de a patra etape a Planului. Noi nu pretindem să ni se recunoască neapărat dreptul de proprietate asupra acestui Plan, pentru această planetă. În multe feluri, acest Plan măreț ar putea fi realizat, existând însă și posibilitatea ca el să se dovedească a fi prea mult și prea îndrăzneț pentru nivelul conștiinței și determinării la care ați ajuns. Vom vedea.

De fapt, Planul mareț pentru această planetă este foarte simplu și are ca obiectiv iubirea, re-ancorarea iubirii ca energie fundamentală în desfășurarea și ghidarea vieții.
Vă cer să reflectați la ceea ce vă voi spune în acest mesaj.
Atunci când punctul de referință al întregii creații, când toată gândirea, toate sentimentele, toate acțiunile și interacțiunile pornesc și se desfășoară sub semnul iubirii, armonia lui UNU, armonia noastră și unirea noastră sacră, se realizează cu siguranță.

Deși noi vorbim despre re-ancorarea lumii voastre la planul iubirii, cred că putem demonstra că, de fapt, voi niciodată nu ați fost despărțiți de Tatăl, niciodată nu ați fost tratați altfel decât cu iubire. Modalitățile prin care se poate manifesta iubirea pentru orice entitate sunt infinite. 

Făcând o metaforă, cred că putem spune în felul următor: cei care la un moment dat, s-au îmbarcat pe micile lor bărci, s-au hotărât să ridice ancora avântându-se în larg, s-au îndepărtat foarte mult de mal. Când marea a devenit foarte furtunoasă, naufragiații au luptat din răsputeri să se salveze dar, după o vreme, au intrat în panică, crezând că nu mai au nicio șansă de scăpare, căci se credeau pierduți, abandonați și fără speranță de a primi ajutor. 
În momentele de cumpănă, sinistrații ajunseseră într-o stare completă de debusolare, disperați că soarta le era pecetluită. Aproape se împăcaseră cu gândul că vor fi înghițiți de valurile învolburate. 
Însă „echipajele de salvare” i-au depistat și au început să intervină, arătându-le că nu sunt singuri și că vor fi conduși într-un loc sigur. 
Rătăcirea lor pe ape a durat foarte mult. Uneori avuseseră parte de zile mai liniștite, alte ori au trebuit să înfrunte furtuna. Dar, cu cât se îndepărtaseră mai mult de uscat, cu atât deveniseră mai expuși și mai disperați. În jurul lor, rechini hulpavi așteptau „festinul”. 

Acum, eu vă spun că ceea ce trebuie să faceți este să vă reparați „barca”, să vă puneți în ea corpul, sufletul și spiritul și, în formație, să vă lăsați ghidați de arhangheli către un golf unde veți găsi ape primitoare, liniștite, limpezi precum cristalul, și pline de frumuseți.
Acolo vă veți putea bucura de pace, frumusețe, armonie și bunăstare.
Planul meu este ca fiecare dintre voi să intre în armonie cu UNU, care înseamnă armonia în iubire, echilibru perfect. Prindeți-mă de mâna pe care v-o întind, prindeți-vă de mână între voi și, împreună, lansați-vă într-o grandioasă aventură a co-creării Noului Pământ și a unor călătorii printre stele.   

Planul este ca voi să vă uniți cu Sinele vostru Creator. Nu veți putea încorpora pe deplin totalitatea Sinelui Creator, mai ales în formă, dacă nu veți fi complet aliniați în iubire, în voință și chiar cu o canalizare spre Mintea Divină.
Armonia premerge actului creator, este un precursor al creației semnificative.
În multele zeci și sute de mii de ani, omul s-a perfecționat în arta de a-și crea iluzii, una dintre ele fiind că se poate rupe complet de Creator, că-și poate trăda originea, că-și poate rupe legăturile cu Sursa și că-și poate crea o nouă paradigmă de viață în care să se bazeze pe manipularea semenului și pe minciună.
Acet model de viață l-ați ales uneori, la nivel de colectivitate, abia acum costatând că nu era modelul care să vă slujească cel mai bine.    
Cu siguranță, și aceasta a făcut parte din planul meu, căci era nevoie de un exercițiu de nedezvoltare (chicotește) a liberei voințe, care să scoată la iveală, la nivel individual și colectiv, că astfel de alegeri nu duc decât la durere, la regres.
Căci ce este durerea, altceva decât un sentiment, o experiență, de separare de noi? Design-ul pe care trebuie să-l aveți în vedere, și pe care să-l accepați, este că nu există separare între voi și între voi și noi. Toate sunt UNA.
Chiar dacă pot fi perioade diferite, dorința de unitate a ființelor va predomina mereu,  țelul fiecărei ființe, al fiecărei creaturi, fiind reunificarea cu TOT CE EXISTĂ și de revenire ACASĂ. Acesta este visul din totdeauna al întregii creații.
Separarea înseamnă durere, suferință, nerealizare, întuneric.
Acesta este singura realitate, singurul adevăr cu valabilitate universală.
Separarea poate avea multe nume, poate fi definită în multe feluri: trădare, abandon, singurătate, disperare etc., le cunoașteți voi mai bine.

Iubiților, pentru alegerile voastre nu puteți da vina pe altcineva. Trebuie să vi le asumați.
Și aceasta a făcut parte întegrantă din Plan. Atunci când reveniți ACASĂ, la SURSĂ, veți constata că erați așteptați de către Tatăl, de noi și de ...aspectul vostru primordial.

Într-un fel, se poate spune că ființele create se vor afla mereu într-un proces de vindecare, căci mereu va mai fi ceva de iertat, ceva de reparat, ceva de perfecționat. Ei, da, suntem niște „pacienți incurabili”, mereu ne vindecăm de ceva. Suntem niște infiniți pacienți.

Divinitatea este o stare absolută, dar absolutul este imposibil de atins. Fiecare ființă se află, la un anumit moment, într-un punct al perfecționării sale; mereu urmează unei virgule, niciodată nu poate pune punct, și asta nu din cauza rigidității sau a structurilor de control sau de putere. Eu nu spun acest lucru ca o critică pe care vreau s-o aduc religiilor ori orânduirilor structurate.
Răspântia la care inevitabil ajungeți cândva vă va indica și calea de urmat care vă va aduce înapoi la mine.
Până la urmă, o veți alege pe cea care vă readuce ACASĂ, și asta nu pentru că va exita cineva care să „dirijeze circulația în intersecție” ci pentru că dorul din inima voastră va identifica cu precizie direcția pe care trebuie s-o alegeți.
Poate veți obiecta: "Dar, am luat această decizie colectivă, Mamă, în și în jurul anului 2012, la nivel spiritual, fizic, emoțional, în orice domeniu."
Da, dar atunci mai toată lumea a „ridicat mâna” fără să fi cântărit prea mult; vreau să spun că pe mulți, „v-a luat valul” fără a vă face o temeinică analiză și fără să emanați cea mai profundă determinare, deși ridicarea în spirit impunea o matură și nemodificabilă decizie.

Ați intrat într-o fază în care vă revendicați dreptul din naștere pentru libertăte și pentru putere, în adevăratul sens al cuvântului, în parteneriat sacru cu noi.

Eu ce făceam în timpul în care voi luați deciziile? De ce nu v-am „tras de mânecă”? Am făcuit-o iubiților, dar, fie n-ați băgat de seamă fie vi s-a părut că n-ar fi cea mai bună alegere. Da. Am fost acolo când vă arătam cum să vă „legați șireturile”, ca să nu călcați pe ele și să vă împiedicați, cum să vă „coaceți pâinea, ca să nu iasă din cuptor prea crudă sau arsă”. Am fost mereu lângă voi, cei care vă hotărâsetăți să construiți Noul Pământ. Și acum mă găsiți acolo. Vă garantez: nu folosesc aceste cuvinte fără să mă fi gândit suficient la ele.
Toți cei care ați făcut un pas înainte, sunteți autorizați și împuterniciți să vă folosiți de toate mijloacele creative necesare, pentru a continua procesul de apropiere și contopire cu Sinele vostru Creator, în viitor, nemaifiind doar niște păpuși. 
De multe ori, noi am folosit cuvântul „slugă”, adesea cu o conotațire ușor diferită înțelegerii voastre, noi înțelegând prin acest cuvând rolul nostru și al vostru de slujbași credincioși ai interesului general.
Da, iubiților, și eu sunt o „slugă” a voastră, a Tatălui, al TOT CEEA CE ESTE. Voi, eu, Mihail, Rafael ori St. Germaine, suntem cu toții slujitori unii altora. Noi și voi trebuie să servim cu devotament planetele, galaxiile, universurile, multiversurile și omniversul. Asta pentru că UNA SUNTEM, toți suntem integrați în UNITATE iar UNITATEA se regăsește în fiecare dintre noi.

Totul se trage dintr-o singură bucată. Toate părțile aparținând aceluiași întreg, sunt întrețesute, interdependente, interconectate între ele. Asta înseamnă că, pentru ca ÎNTREGUL să funcționeze perfect, este absolut necesar ca TOATE părțile lui componente să aibă același ritm, ori un coeficient fix de multiplicare sau demultiplicare, altfel angrenajul ar putea să se blocheze, să se gripeze. Oricât de mică ar fi această blocare, această oprire, rezultatul ar fi disoluția întregii CREAȚII. Ori, aceasta este o imposibilitate.
Ceea ce se întâmplă în fiecare dintre voi, are un impact măsurabil asupra colectivității în care existați, asupra planetei pe care trăiți, asupra sistemului solar căruia-i aparțineți etc.
De exemplu, atunci când cineva intenționează să înfăptuiască ceva, după care renunță, sau modifică planul, această ezitare va fi recepționată progresiv atât de entitatea emitentă cât și de tot lanțul creației de care este legat energetic acea ființă. O promisiune neonorată nu este un eveniment insignifiant, ci o dereglare a întregului sistem. Desigur, asta nu înseamnă că se va prăbuși universul, dacă cineva nu-și onorează promisiunea, dar, cu siguranță, va apărea o infinitezimală desincronizare.

Modul în care se propagă energiile de desincronizare cuprinde o largă paletă de manifestare. Cei mai sensibili pot percepe aceste dereglări apărute în sistem prin trăirea unor sentimente de descurajare, de disconfort, de neclaritate, de scădere a randamentului în activitate, de inexplicabilă îmbolnăvire etc. Le-am constatat la mulți dintre voi.
Cel mai eficient mod de a șterge impactul pe care-l poate avea o asemenea dereglare este meditația și invocarea spiritelor superioare, a ființelor divine care pot readuce echilibrul energetic.

http://counciloflove.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu