Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 martie 2017

Când te simți blocat, cauza este de natură vibrațională, nu fizică.

Mesaj de la GHIZII ANGELICI

( 22 feb.2017; channeler Taryn CRIMI)
Traducere Const. Mihăilescu.

Astăzi ne vom concentra atenția asupra subiectului anduranței. Pe măsură ce deveniți mai edificați și mai orientați asupra îndeplinirii visurilor și dorințelor pe care vi le formulați, cu termene de îndeplinire imediate, medii sau lungi, veți fi conectați la fluxuri energetice corespunzătoare acestor scopuri (subiecte), adică va începe un proces în care câmpuri vibratorii vor capta aceste subiecte, prin energii care stimulează pasiunea, intuiția, inspirația, deci creativitatea, adecvate transpunerii în realitatea voastră a acestor dorințe. De obicei, „la pachet” cu aceste câmpuri energetice benefice se insinuiază și energii ale unor gânduri care exprimă temerea, indoiala, frica de nerealizare a obiectivului propus. 
Procentul de încredere sau neîncredere în materializarea obiectivului vizat, este diferit de la individ la individ, aceasta ținând de mulți factori, printre care: acumulările din viețile anterioare, natura experiențelor prin care ați trecut, condițiile în care există cel care se implică în acel plan, nivelul de instruire, nivelul de puritate al celui implicat etc.
Unii dintre voi au reușit să-și crească nivelul creativ, inspirația lăsând foarte puțin loc îndoielii și neîncrederii, eșecului.
Cu toate acestea, există o mare probabilitate ca și în cazurile cele mai bune să apară situații episodice în care să vă simțiți blocați de o anumită situație conjuncturală, în așa fel încât să nu aveți foarte clară calea de urmat, pentru a vă apropia de finalizarea acelui obiectiv.
Așa cum am spus de multe ori, de nivelul de concentrare depinde, de obicei, găsirea soluției optime. Aceasta deoarece, prin concentrare, se provoacă crearea și extinderea acelui câmp vibrator care caută din aproape în aproape similitudini energetice, sincronicități, adică un fel de matrice, un model care să corespundă cât mai perfect tuturor caracteristicilor obiectivului programat a fi realizat. Când forma energetică a fost găsită, se produce un salt care propulsează informația din subconștient în conștient. Apare, adică, acea conștientizare de „aha!”. Totul ține de abilitatea și expertiza individului de a pune „universul la treabă”.
Promtitudinea cu care se obțin rezultatele depinde de intensitatea sentimentelor și emoțiilor de care subiectul este capabil la un moment dat precum și de puterea de concentrare, de focalizare a energiilor pe un subiect unic, nepermițând distorsionarea câmpului prin scăpări colaterale.
Să zicem că, la un moment dat, v-a apărut în minte realizarea unui anumit obictiv. La început, acesta este în formare, după care intră în faza de cizelare, până când proiectul poate fi lansat. Trebuie spus că orice proiect bun sau rău (adică cu impact pozitiv sau negativ în interiorul și exteriorul subiectului) are șanse egale de transpunere în realitatea fizică. Universul ajută în egală măsură la realizarea proiectelor benefice sau malefice, căci el nu elaborează judecăți sau aprecieri de oportunitate.
Discernământul asupra oportunității și utilității produsului intenționat aparține co-creatorului, care, automat, își asumă responsabilitatea asupra scopului în care elaborează și solicită materializarea acelui obiectiv.

Ca o paranteză, vă amintim că tot ceea ce vă înconjoară: mobilier, casă, mașină, hrană, inclusiv persoana voastră, mediu ambiant (în general) etc. reprezintă o anumită formă de energie, structurată în baza unor legi universale. Și mai exact, orice, văzut sau nevăzut, reprezintă o anumită formă vibratorie a energiei. Totul este VIBRAȚIE. Chiar și gustul, mirosul, sunetul, sentimentele, gândurile, vederea sunt aspecte vibratorii ale energiei.

Lumea voastră pare a fi solidă, este fizică, căci este palpabilă, are greutate, are consistență. De fapt însă, totul nu este decât o rețea infinită marcată de anumite forme recognoscibile. Cu toate acestea, ea este doar o realitate vibrațională (nota C.M.: în 1987, savantul dr. Robert Moon, a descoperit că fiecare proton - considerat încă perticulă - este doar colțul unei forme geometrice simple, cum ar fi un cub. Altfel spus, în interiorul atomului nu există particule, ci doar unde care alcătuiesc anumite forme geometrice. Sursa: „Misterele Ascensiunii”, de David Wilclock)
Motivul foarte simplu pentru care voi interpretați că în fața voastră se află un obiect fizic, de o anumită formă, culoare, etc. se datorează faptului că rata vibrației voastre ca ființă rezonează cu cea a acelui obiect „material”.
În fapt, tot ceea ce se află în realitatea voastră fizică nu este altceva decât materializarea gândurilor născute în mintea voastră de imaginația voastră. Vrem să spunem că realitatea în care vă aflați este un aspect material creat de mintea și imaginația voastră. Nimic mai mult. Pentru a vă „plia” pe realitățile universului în care trăiți, v-ați creat propriile voastre realități care vă ajută să vă utilizați simțurile. 
Noi nu vă dăm aceaste explicații pentru a vă convinge să fiți mulțumiți de existența voastră în plan fizic ci doar pentru a înțelege că ființele, oriunde s-ar afla ele, își crează propria realitate, în funcție de nivelul lor de vibrație, care să se sicronizeze cu vibrația acelei dimensiuni.
Tot ceea ce se află în realitatea non-fizică nu înseamnă că nu există ci doar că este înafara percepțiilor voastre. Pe lângă voi și prin voi trec o puzderie de lumi, fără să vă atingă, dar care, la un anumit nivel, vă influențează.
Când „ascensionați”, voi treceți de la un nivel vibrațional la altul, și acolo vă veți crea o altă lume, vă veți trezi alte abilități, alte simțuri. Se spune că în dimensiunile superioare nu există boală, nu există suferință ori anumite lipsuri. Dar acolo nu vă puteți întâlni cu ura, meschinăria, minciuna, dezamăgirea, crima etc.
Așa este, și toate acestea au o explicație cât se poate de simplă: ele nu pot exista decât în câmpuri vibraționale de joasă frecvență.
Vă reamintim aceste concepte pentru ca, în acest mod, să înțelegeți și „realitățile” viselor din stările voastre onirice. Visele nu se formează în planuri foarte îndepărtate de ființa voastră materială. Ele nu sunt doar închipuiri stupide, născute din prolificitatea excesivă a minții. Ele pot fi realități la fel de palpabile precum cea în care vă aflați voi în stare de veghe.
La ele puteți accede prin schimbarea nivelului de vibrație al „bolului” energetic care formează ființa voastră. În stări onirice, partea din forma voastră energetică ieșită în „decorul” astral găsește realități energetice cu care se acordează și cu care intră în rezonanță. În acele momente, percepția voastră este calată pe alte realități, aparent „foarte materiale”.

Noi am intitulat acest mesaj "Când te simți blocat, cauza este de natură vibrațională, nu fizică", pentru a vă da unele explicații și, cu voia voastră, îndrumări utile naturii noastre vibraționale.

Revenind la posibilitatea de a vă simți, la un moment dat,  "blocați" în acțiunile voastre, vrem să vă indicăm o metodă simplă (de mulți dintre voi aplicată, dar la modul inconștient) de a ieși din starea de blocare, care v-ar împiedica să vă continuați un anumit program creativ. Metoda este simplă dar are un efect extrem de eficient.
Deci, în atari situații, este bine să vă opriți din acea activitate și să vă „repliați” (să „faceți un pas în spate”).
În această stare de „blocare”, ieșiți la plimbare pe jos, indiferent unde, dar, de preferință în mijlocul naturii, cât mai departe de lucruri create de om.  
Plecați fără țel în mijlocul naturii, sau chiar pe stradă, de unul singur, fără a vă propune o anume destinație. 
Se întâmplă că centrul gândirii, focalizat asupra problemei din care cauză v-ați blocat, va fi supus unui proces de destindere, de deconectare, ușurând deplasarea „cercetașilor” în zonele în care mai înainte nu mai aveau acces. Doar aparent, mintea voastră se află în repaus căci procese importante se produc atunci când are loc o dispersare voită a gândurilor de la un anumit subiect. Tot atunci vor apărea anumite relaționări, sincronizări și chiar sincronicități, toate convergând spre găsirea unei soluții potrivite la problema care „v-a scos pe stradă”.   

Mersul pe jos, dacă se poate cât mai departe de „civilizație”, mută centrul atenției pe „nimicuri”, care n-au rolul de a vă pune sub presiune. Nu contează cu adevărat de ceea ce vă folosiți, important este să vă destresați, să vă deconectați de la ceea ce vă „ardea”. Rezultatul va fi că vă veți găsi ritmul, calmul și asta vă va revigora.
Explicația subtilă este că această stratagemă vă schimbă literalmente nivelul vibrațional, producând o deplasare sau culisare de la sentimentul de blocare la starea și  percepția de pace, bucurie și optimism. În această nouă stare (de relaxare și de calm), ființa voastră își mărește „porozitatea” în sensul că se „rarefiază” permițând trecerea unor noi informații, noi idei captate din infinitul ocean universal. Aceste reconectări energetice se realizează ca urmare a intrării în rezonanță cu energiile bucuriei, păcii și creativității. 
Dacă ți-ai lansat tema, nu mai este necesar să stai deasupra ei cu concentrare maximă, este suficient ca, din când în când, să ți-o reconfirmi fulgerător, fără a adopta o atitudine de înverșunare.

Sperăm că sfaturile de mai sus vă vor fi utile.
În dragoste și lumină; suntem Ghizii Angelici

 
www.Angelic-Guides.com


Un comentariu:

  1. Mulțumesc Constantin Mihăilescu...pentru tot ce faci pentru noi...cei care te urmărim cu plăcere...fi binecuvîntat pentru că ești...ce mirare că sunt...

    RăspundețiȘtergere