Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2017

Montague Keen – 29 ianuarie 2017

Traducere Const. Mihăilescu.

„Divide și cucerește!” este din nou folosită pentru a distruge omenirea. Năvălitorii care au intrat pe Pământ cu mult timp în urmă, se folosesc din nou de acest imperativ, pentru a vă asmuți unii împotriva altora, pentru ca ei să culeagă roadele discordiei. Cu cât veți fi mai aprig mânioși, cu cât vă veți dușmăni mai mult între voi, cu atât veți contribui la creșterea energiilor negative care fac atâta rău civilizației umane.
FURIA voastră naște energia (combustibilul) necesară hrănirii și prosperității întunecaților. Singuri vă produceți energia care vă distruge societatea. 
Prin manipulare și minciună dușmanii umanității vă polarizează și radicalizează atitudinile pentru a obține maximum de contradicție.

Americanii au avut de ales între Hillary Clinton, promotoare a unui conflict mondial generalizat și Donald Trump, un om care gândește să-și conducă țara ca pe o afacere prosperă.

Este cu siguranță timpul pentru ca umanitatea să învețe să trăiască în pace și toleranță, indiferent de rasa din care face parte. Oricum, politica divizării este un mecanism perfid și sigur pentru regresul societății umane. 
Însăși multitudinea religiilor create pe planetă a avut ca scop prozelitismul, formarea de populații cu convingeri religioase antagoniste și ireconciliabile. Deși religiile sunt numeroase, Dumnezeu este unul pentru toți, indiferent cum l-ați fi botezat.

Multe sunt metodele prin care lumea este învrăjbită. Ar trebui să realizați acest lucru și să nu vă mai lăsați manipulați. Revedeți-vă istoria și veți constata că mereu a fost cineva care a inventat motive de învrăjbire, de ură. Din acele antagonisme artificial create, au avut de câștigat numai inventatorii lor. Nu trebuie să uitați că fericirea, îndestularea și pacea numai și numai de voi depind. Niciodată războiul și beligeranța nu vor putea fi justificate și nu vor asigura prosperitate. Asemenea evenimente sunt tragedii pentru popoare. 

Sunt mulți în lume care și-au vândut sufletele pentru faimă și avere. O mare prostie, căci nimeni nu pleacă „dincolo” cu ceea ce a agonisit pe Pământ. Și atunci, de ce o fac? Justificarea pleacă de la egoism, de la ignoranță, lipsa credinței și mai ales din FRICĂ: că nu este suficient pentru toți, că ceea ce este se poate termina, că locul din față ar fi mai onorant. Adevărul este că locul din față este râvnit doar de cei care știu prea bine că nu l-ar merita niciodată, nu l-ar obține niciodată în mod cinstit. Ei caută bunăstarea și binele doar prin minciună, manipulare și furt. 

Uitați-vă la unii oameni de vârsta a treia: lipsa lor de credință îi aruncă în disperare cu cât înaintează în vârstă. Dacă ar crede și-ar aminti că finalul unei vieți nu înseamnă decât trecerea dintr-o stare în alta, viața fiind perpetuă. 
Bătrânii se tem de singurătate, de starea de inutilitate socială pe care o resimt dureros. Când începi să vezi că nu mai ai rost pe lumea asta, că aceia împreună cu care ai trăit dispar, un sentiment de abandon, de înstrăinare începe să pună stăpânire pe ființa ta. Astfel, cei „mai slabi de înger” dintre vârstnici devin mai ușor de manipulat, mai ușor de înfricoșat, mai creduli, mai ușor de adunat sub steagul unor manipulatori. 
Și asta cu atât mai mult cu cât societatea nu are grijă de aceste ființe care, la vremea lor, au pus bazele a ceea ce are ea acum mai bun. 
Ignoranța și lipsa de credință te face temător de ceea ce-ți pot aduce zilele care urmează. Aceste ființe pot fi mai ușor de controlat, de manipulat. Cine cade sub imperiul fricii, nu va mai fi independent dar va putea fi ușor influențat. În acest fel, individul își poate pierde libertatea de a gândi și a acționa. 
Dușmanii umanității cunosc toate acestea și acționează în consecință. Ei se înfiltrează în partide, în guverne, în educație, în sistemul de sănătate, în economie etc, dar mai cu seamă în mijloacele media. Cine este dependent de televiziunea de actualități, foarte probabil, este „infestat cu virusul minciunii”.

Hoarde de corespondenți, realizatori de emisiuni, analiști (mai ales politici) populează studiourile pentru a-și perora inepțiile sau părerile cu privire la un eveniment sau altul –social sau politic. Majoritatea lor sunt în slujba celor care-i plătesc să vă abată atenția, să răstoarne adevărurile și valorile, pervertind mințile oamenilor de rând.  

La o scară mai mare, totul este orchestrat pentru a interpreta oda minciunii și înșelătoriei. În final, ființa umană neavizată, cade sub influența nefastă a întunecaților, pe care, până la urmă, îi autorizează să se folosească 100% de liberul  lor arbitru.
Cu toate acestea, Brexit și dl.Trump au fost două episoade-șoc care i-au luat prin surprindere pe întunecați. 
Cabala s-a mobilizat urgent pentru a astupa această breșă. Un plan de redresare și recuperare a fost elaborat. 
Din păcate, lumea voastră i-a ajutat, la modul inconștient sau conștient, să-și creeze rezerve de energie malefică. 
Sursele lor de producere a energiilor de care au nevoie sunt : ura, neînțelegerile, egoismul, corupția, suferința și dorința de îmbogățire ilicită. 
Din acest motiv, vă rog ca înainte de a acționa împotriva cuiva să gândiți bine la ceea ce urmează să faceți și care vor fi consecințele acelui act. Întrebați-vă sufletul și inima dacă ceea ce intenționați este din Lumină sau nu.

În principiu, legile după care este condusă societatea ar trebui să vă apere interesele, să nu lezeze pe nimeni, să fie în beneficiul tuturor. Din păcate, sunt destule legi promulgate doar cu scopul apărării unor grupuri de interese.
Iubiților, în general, politica este o afacere foarte murdară și necinstită. Guvernele nu-și servesc poporul ci pe cei care le-au dat puterea. Pentru interese meschine, ele acceptă să vă otrăvească aerul, hrană, apă și modul de viață, dar mereu au grijă să declare că o fac în interesul vostru și al planetei. Guvernele își servesc stăpânii și nu sunt interesate cu adevărat de soarta celor mulți. 
Dar ar trebui să vă amintiți mereu că 99% din întreaga populație a globului este asuprită de doar 1%. De ce se produce această anomalie? Pentru că acest 1%  știe cum să vă dezbine, să vă învrăjbească. Lipsa voastră de înțelegere, de coeziune vă face proprii voștri dușmani.
Dacă v-ați uni forțele, dușmanul vostru comun n-ar rezista nici o zi.

Draga mea soție îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut până acum și te rog continuă-ți munca de a schimba soarta celor oropsiți, în primul rând prin strădania de a-i trezi la realitate. Soarta lumii voastre se poate schimba radical în bine, mai ales că un pion important al răului, Hillary Clinton, a fost nevoit să-și recunoască înfrângerea. Știu că mulți dintre oameni, în naivitatea lor, își puseseră mari speranțe în ea. Bine că lucrurile au ieșit așa.

În lumea întreagă există miliarde de oameni buni, bine intenționați, dar mulți dintre ei sunt ignoranți. Cei care s-au trezit, au datoria sfântă de a-i consilia. Unirea voastră în gând, în intenție și în manifestare nu va da nicio șansă întunecaților. 

Refuzați să vă lăsați conduși precum oile duse la tăiere!!  Nici măcar pentru o clipă nu trebuie să pierdeți din vedere că pe planeta voastră mai există forțe întunecate care fac tot ce depind de ele pentru a nu pierde controlul asupra voastră și asupra Pământului. 
Sigur, situația este mult îmbunătățită față de anii anteriori, dar lupta voastră nu s-a încheiat. Nu vă lăsați amăgiți cu promisiuni deșarte!!
Cu toate acestea, civilizația umană nu s-a îndepărtat prea mult de marginea prăpastiei. Acestea sunt vremuri dificile. Vă rugăm, nu faceți mișcări greșite! Tot ceea ce vreți să întreprindeți, treceți-l prin filtrul inimii și al sufletului, nu al minții sau ego-ului vostru uman. Mereu trebuie să faceți exercițiul de a deosebi minciuna de adevăr. Plecați mereu de la premiza că actualii voștri guvernanți vă mint, verificați înainte de a le acorda dreptul de a vă conduce. 

Sunteți bombardați zi de zi de propaganda mincinoasă a unor partide care se declară „de stânga” pentru a vă acapara încrederea. Din păcate, nici cei care se declară „de dreapta” nu sunt imaculați. În această încrengătură, eu știu că vă este greu să vă descurcați. Din acest motiv trebuie să vă consultați între voi, să socializați, mai ales că internetul este o unealtă extraordinar de utilă. Refuzați să faceți jocul celor care vă crează suspiciuni. Nu uitați că tăcerea și indiferența nu sunt soluții salvatoare. Cine tace și întoarce spatele realităților ajută la distrugerea vieții pe Pământ.

În altă ordine de idei, revin cu afirmația că bazele de cercetare din Antarctica, au fost ținute ascunse de la voi. 

Cine are posibilitatea este bine să cerceteze documentele care vorbesc despre originile religiei, deoarece acest lucru va ajuta lumea să se trezească. Multe cunoștințe v-au fost ascunse, de-a lungul vremii. Nu același lucru se întâmplă cu francmasonii de rang 33. Întrebați-vă de ce? De ce cei care vă asupresc și vă urăsc, au o astfel de putere asupra voastră?
În momentul în care vă treziți și deveniți conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea voastră, puterea celor care v-au subjugat dispare. Ei doresc Pământul pentru ei înșiși. 

Pe cei care veniți în contact cu acest mesaj, vă rog să-l transmiteți și altora. Cred că și tu, draga mea, vei proceda la fel. Eforturile tale de a elibera pe cei care au fost închiși pe nedrept rămân foarte importante. Te rog să continui să o faci.
Întotdeauna, adoratorul tău, Monty.

Un comentariu:

  1. Perfect adevarat, situatia este de actualitate mai mult ca oricand in Romania

    RăspundețiȘtergere