Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 ianuarie 2017

Pe măsură ce viitorul se derulează, vă revine și memoria.

Comunicare de la Anica din Pleiade

18 dec, 2016
Traducere Const. Mihăilescu

Aceasta este a doua comunicare din partea Pleiadienilor din Alcyone făcută prin intermediul Ligii Luminii; ea vine într-un moment în care întreaga suflare a planetei Pământ se află sub influența unei puternice acumulări de tensiune. 
Sunteți pe punctul de a vă manifesta printr-un oftat de ușurare, când veți vedea transpusă pe planetă realitatea unei vieții pașnice, libere și suverane. Ființele din lumile al căror soare este văzut de voi aproape de steaua centrală a Pleiadelor, Alcyone, încep să  dezvăluie mai mult din istoria lor, ajutând, astfel, la înțelegerea unor realități care se prefigurează și pentru Pământ.
Anica din Liga Luminii.


Noi vă salutăm din nou cu căldură și cu mulțumiri pentru momentele în care alegeți să comunicați cu noi. Ultima oară când v-am împărtășit din istoria noastră, am dat unele detalii în completare.
Istoria lumii noastre poate părea complicată, în multe feluri ea semănând cu propria voastră istorie. Modele similare există în mult mai multe lumi decât ați fi dispuși voi să credeți. Însă există încă și mai multe lumi care au avut cu totul alte modele de evoluție.
Acum, când vă apropiați de finalitatea modelului vostru evolutiv și când rezultatele încep să se întrevadă, elementele repetitive încep să-și piardă coerența, echilibrul în lumea voastră putând să se reformateze holografic.

Prea mult timp a trecut de când voi vă cunoșteați vecinii și vecinătățile stelare; dar această situație se va schimba în curând. 
Deocamdată, ne vom referi la istoria lumii noastre.Vom spicui câteva aspecte care vor prezenta  interes pentru voi, sperăm noi.
Sunteți foarte aproape de a vă afla în fața unor adevăruri care vi s-au ascuns până în prezent. 
Înainte de a continua, vă rugăm să priviți totul ca pe o posibilitate, fără însă a vă descumpăni.
Cândva, lumea noastră ajunsese la un pas de a se pierde ca specie sau, cel puțin, de a se afla în situația unei degradări profunde și ireversibile din cauza unor dezechilibre adânci în perceperea realităților universale.
În acea vreme civilizația noastră a fost aruncată într-o situație existențială dramatică, în care societatea intrase într-un profund proces de degradare, din cauza unor influențe demonice care ne-au parazitat lumea o bună perioadă de timp. 
Pentru a face mai clar și mai relevant ceea ce se întâmpla în acele timpuri, vom menționa faptul că degradarea societății noastre apărea și se aprofunda din cauza unui proces de polarizare excesivă, căreia, de la un moment dat încolo, nu i-am mai putut face față. Mai precis, posibilitățile societății de a se corija nu au mai fost suficiente pentru a se opune eficient procesului de degradare morală care crescuse mult prea mult, cu toate că, în final se găsiseră modalitățile prin care s-ar fi putut bloca acea decădere.
Aici vom da câteva explicații.

Exista și există încă un vast imperiu al unor civilizații de jefuitori care operează în această galaxie, ca să ne exprimăm fără ocolișuri.
Lumea noastră de atunci era formată în principal din mercenari care au căzut relativ repede sub influența și vicleșugurile acelor civilizații prădătoare, care beneficiau și de puternice abilități de hipnotizare. Deși ai noștri au opus o oarecare rezistență, în final, au căzut sub influența totală a veneticilor rău intenționați. Au existat planuri ale îndrumătorilor noștri invizibili, prin care s-a încercat recuperarea civilizației noastre prin răscumpărare sau avantaje comerciale oferite cuceritorilor. Din păcate, încercările de recucerire a libertății au eșuat, în capcana invadatorilor căzând, de-a lungul timpului, majoritatea popoarelor din Pleiade. Politicii dușmănoase și perfide a potrivnicilor noștri i-au căzut pradă treptat majoritatea familiilor, o bună parte dintre componenții acestora familii murind.  De fapt, s-a instituit o formă cruntă de sclavagism în care tortura și violențele de tot felul deveniseră practici curente. Nivelul civilizațional al popoarelor subjugare din Pleiade a scăzut continuu. Lumile noastre se transformaseră din lumi libere și pline de mândrie, în colonii aspru exploatate, pedepsite și strict controlate.                
Tot mai mult reprezentanții noștri în guverne și-au pierdut drepturile legitime și puterea de influențare în apărarea populației, în final, peste tot aplicându-se politica și scenariile stabilite de Imperiul cuceritor. Situația a degenerat constant până când din suferința cumplită s-a născut momentul amintirii neamului nostru de vremurile când fusesem liberi și fericiți. 
Acel moment al amintirii ne-a salvat ca ființă și ne-a făcut să renaștem din cenușa în care ne transformase Imperiul. Am început să ne facem auzite vocile, am început să ne unim și să lăsăm deoparte teama de represiuni. Am început din ce în ce să ne amintim cine eram noi de fapt, de ce ne aflam pe acele pământuri și ne-am întrebat ce ne făcuse să ne lăsăm ademeniți de cei care ne transformaseră în sclavi. Nu am mai cedat, indiferent cât de cumplite au fost represaliile invadatorilor. 

Iubiților, vă povestim toate aceste tragice întâmplări din istoria popoarelor noastre, pentru a vă îmbărbăta, pentru a vă trezi la realitate, pentru a vă face să vă uniți forțele și voința împotriva celor care vă manipulează și vă țin în starea de adevărată sclavie. La nivel mondial, lumea voastră este profund scindată deși fiecare dintre voi are o frumusețe aparte și o putere foarte mare de care însă nu sunteți conștienți.  

Adevărul este că, treptat, v-ați obișnuit cu oprimarea și nedreptățile și vi s-a tocit spiritul de libertate și de dreptate. Oprimarea voastră, care vă înăbușe dreptul la fericire și lumină, face ca vibrația voastră interioară și cea care vă înconjoară să scadă. Altfel spus, voi înșivă deveniți generatori de energie negativă, energie de care au nevoie întunecații. 
Cu cât veți accepta să fiți la cheremul forțelor întunericului, cu atât le veți produce energia de care ei au nevoie și cu care aceste hiene se hrănesc. 

Vă recomandăm insistent să vă adânciți în inima voastră și să vedeți că în voi există puterea de a vă ridica și a redeveni o lume suverană. Nu vă mai iluzionați crezând că opresorii voștri vor reveni curând la sentimente mai bune și la comportamente mai umanitare, dacă nu-i forțați să o facă. Chiar dacă nu sunteți lăsați singuri, la voi există decizia, căci nimeni nu va trece peste liberul vostru arbitru.

Istoria noastră a avut mai multe întorsături și schimbări de direcție întunecate. Noi vrem ca voi să nu ne mai repetați nehotărârile și erorile. Nu trebuie să vă mai lăsați înșelați și îmbătați de promisiuni din partea celor care trag foloasele. Reflectați mai mult și mai profund la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, la ceea ce se întâmplă cu voi dar și cu promisiunile fără acoperire ale celor care profită de pe urma muncii voastre.
Nu vă mai ignorați puterea!
Nu vă mai lăsați convinși decât de fapte! Alungați-vă frica! Când adevărul este spus, vocea minciunii slăbește. 
Vă bucurați de prietenia sinceră și binevoitoare a multor civilizații ale universului.
Ascultați șoapta inimii nu hărmălaia minții și ego-ului vostru trecător.
Marea schimbare se profilează. Fiți complet treziți atunci când ea vine.
În curând, mulți dintre voi vor vedea lucruri neobișnuite, chiar ciudate, și fiecare dintre voi va avea posibilitatea de a vedea mai mult decât a văzut în existența lui anterioară.
Fiți fermi în hotărârea voastră de a vă recupera și integra tot ceea ce ați primit de la început.
Noi vă salutăm cu căldură, cu iubire și vă încurajăm să nu vă mai lăsați manipulați de cei care numai binele vostru nu-i preocupă.
Fiți deschiși la evenimentele care vă așteaptă, căci ele sunt adevărate cadouri care vi se fac.
Până data viitoare, rămâneți în pace și în iubire!




Un comentariu: