Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacăra Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie! (în sprijinul cititorului)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 ianuarie 2017

Originea vălului islamic.


    Ar fi  bine să reamintim care este adevărata origine a vălului islamic.

Poate după  aceasta femeile vor refuza să îl mai  poarte.
    
   Vălul  islamic sau burka provine din Mesopotamia antică, din cultul zeiţei Astarte. 
    Pentru a o onora pe zeiţa dragostei carnale, toate femeile, fără excepţie, erau obligate să întreţină relaţii sexuale întâmplătoare în pădurile din jurul templului. Pentru a-şi ascunde identitatea, femeile din nalta societate obişnuiau să se învăluie din cap până în picioare, fiind jenate de statutul temporar de prostituate.
   
  "Când  Iuda a văzut-o, a crezut că este o prostituată, pentru că îşi acoperise  faţa".
  
    Mustafa  Kemal, supranumit Ataturk reformatorul, primul preşedinte
al Turciei  (1923-1938), a găsit o cale de a închide gurafundamentaliştilor din acea perioadă. Ataturk a promulgat legea care interzicea purtarea vălului şi care dădea dreptul femeilor să se îmbrace cum doresc, cu excepţia prostituatelor. 
Acestea urmau să poarte obligatoriu burka pentru a se deosebi de celelalte 
femei.

Legea lui Ataturk a avut un impact neaşteptat. A doua zi, toate femeile renunţaseră la vălul islamic. Legea lui Ataturk este în vigoare şi  astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu