Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 decembrie 2016

O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri a înfierbântat internetul. Dacă este mâna omului în ecuație, istoria va fi astfel răsturnată


Piramida din Antarctica

Tot mai mulți oameni de știință spun că ar trebui să regândim modul în care privim istoria veche a lumii pentru că oamenii de acum 5.000-10.000 de ani sau mai mult erau mai sofisticați decât ne imaginăm noi astăzi. Ca dovadă stau piramidele egiptene și cele in America de Sud, plus nenumărate alte construcții străvechi sau artefacte care reprezintă și astăzi un mister pentru noi.



Iar dacă punem în balanță faptul că în zonele cele mai friguroase de astăzi, Polul Nord și Polul Sud, cu multe mii de ani în urmă era o altă climă care permitea o viață prosperă pentru oameni și animale, ne putem aștepta la multe surprize odată ce ghețurile se vor topi, dezvelind pământul și eventualele urme ale unor civilizații umane din aceste locuri.
În acest context, anul 2016 a venit cu o provocare pe internet unde circulă o serie de materiale foto și video în care este prezentată o piramidă din piatră care sparge imperiul de gheață din Antarctica, dezvăluindu-se ochiului nostru. 

Privită de sus sau din lateral, formațiunea ciudată seamănă foarte bine, din punctul de vedere al proporțiilor, cu Piramida lui Kheops din Egipt. Dacă este doar o formă naturală care, printr-un concurs de împrejurări, de asemenea naturale, a ajuns să semene cu o piramidă sau dacă este modelată de mâna omului, este o problemă pe care sperăm să o lămurească oamenii de știință. În orice caz, dacă este mâna omului, atunci istoria așa cum o cunoaștem va fi aruncată în aer.
O întrebarea care se pune este însă următoarea: în cazul în care chiar este o construcție a unei civilizații dintr-o vreme îndepărtată, va confirma sistemul așa ceva?

Dar să vedem ce spune și presa din România despre acest subiect:
RealitateaTv: „O serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă de azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.”
Descopera.ro: „Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminent şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. «Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.»”(sic! nota C.M.)
yogaesoteric
20 decembrie 2016

2 comentarii:

  1. serb ilie-sorinel din seica-mare,sibiu.nasterea lui Iisus,Fiul lui Hristos,Fiul lui Ler Dumnezeu,Dumnezeul Dumnezeilor,sa va fie de folos.dragii mei,sa cititi voi cartea'PASII LUI IISUS' scrisa prin dicteu divin de catre Georgeta Florea,care a fost Imparateasa Iudita a esenienilor,a fost insotitoarea lui Iisus de cand acesta avea 12 ani si pana la 30 de ani.prima tara vizitata dupa plecarea de la alexandria,regatul esenienilor,a fost in Dacia .Iisus a stat aici 777 de zile,a fost la Sfantul Sfinxsi a vazut toate piramidele de sub muntii nostri si masi ales Piramida Nordica,sau Rosie.Aceasta piramida este in legatura cu cea din antarctica.ambele au fosty activate de mai multi ani si au legatura cu satelitul Europa al lui Jupiter.acesta este locuit de ingeri atlanti,la fel ca si interiorul pamantului.cititi cartile lui radu cinamar.cartile doamnei georgeta nu le puteti obtine decat de la dumneaei.mai scrie despre piramida Nordica si despre Templul de la Sarmisegetuza in CHEIA ADEVARULUI,alta carte a dumneaei.este la a cincea REANTRUPARE CU OCHIUL DIVIN DESC HIS,CITITI-I CARTILE,CA NU VA VA MAI TREBUI NICI UN ALT INDRUMATOR.PRIMA DATA CAND AM LUAT PE PALME CARTEA 'PASII LUI IISUS',A TREBUIT SA MA ASEZ PE PAT,ASA UN CURENT PUTERNIC A TRECUT PRIN MINE.CARTILE SUNT INCARCATE CU DUHUL CEL SFANT.MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  2. DE PIRAMIDA NORDICA ROSIE DIN RETEZAT NE CAM DOARE-N COT SI ESTE CEA MAI VECHE CONSTRUITA DE ATLANTI.PACAT,CONSTANTINE,MARE PACAT.

    RăspundețiȘtergere