Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 decembrie 2016

Arhanghelul Mihail explică modul în care Planul Divin se derulează în mijlocul haosului creativ.


(14 dec 2016 de
Traducere Const.Mihăilescu.

În emisiunile „O oră cu un înger” Arhanghelul Mihail a dezvăluit foarte multe despre "planul", care este în curs de realizare în această perioadă.
El revine în această săptămână.

Cu privire la haosul creator care se întâmplă acum pe planeta noastră, AA Mihail a început explicația abordând aspecte de pe scena politică americană.
În legătură cu aceasta a amintit de planul Cabalei prin care se încearcă reanimarea și reînvierea aspectelor care caracterizează cea de a treia dimensiune, deși nimic nu mai poate ajuta la evitarea eșecului. Aceasta se datorează în primul rând faptului că nimeni și nimic din cuprinsul CREAȚIEI nu va putea nesocoti liberul arbitru al ființelor.
Este de menționat că întregul efort depus de forțele întunecate nu va ajuta revenirii la „zilele bune” ale Cabalei pe Pământ. Niciodată nu se va mai admite ca ființele inteligente de pe această planetă să fie subjugate de forțele întunericului, atâta timp cât va exista dorința sinceră de a evolua.
Edificarea Noului Pământ va asigura abundența și toate condițiile, care vor stimula și alte ființe să urmeze drumul eliberării lor. 
Dacă primul grup de ființe umane va pune bazele Noii Ere, următorul va stabili modalitatea, ordinea și programul de extindere a stării de progres și evoluție spirituală. Elemente ale celor două grupuri de ființe umane se vor întrepătrunde, astfel că în orice moment vor exista nuclee de formare care vor funcționa în interesul tuturor doritorilor de progres, inclusiv pentru ființele deocamdată recalcitrante.

Suntem invitați să ne dezvoltăm spiritul de observație pentru a fi martori conștienți  ai declinului, estompării și dispariției vechiului și apariția, în locul lui, a noilor concepții, noilor atitudini și noii înțelegeri a lumii, în strânsă armonie cu ordinea Divină din univers.
AA Mihail a atras atenția asupra a ceea ce se întâmplă în acest univers, ca factor rezonant a ceea ce are loc pe Pământ. Aceasta deoarece, așa cum se spune: „dacă o frunză cade din pom pe pământ, de asta află întregul univers”
El a atras atenția asupra interdimensionalității a ceea ce se întâmplă oriunde în creație.
În ceea ce privește trăsăturile esențiale ale dimensiunilor superioare către care ne îndreptăm, AA Mihail a rezumat că:
Cea de a cincea dimensiune – este marcată prin Gestionarea Schimbării.
Cea de a șasea dimensiune – are caracteristica unui „haos creativ” de o factură necunoscută de ființele umane.
Cea de a șaptea dimensiune – reprezintă sfera iubirii lui Hristos.
Impregnarea dimensiunii de tranziție cu esența (semințele) acestor dimensiuni superioare are loc deja în această perioadă, și asta provoacă noi ordini și aranjamente ale câmpurilor energetice care influențează într-un fel sau altul și lumea materială. Din haosul creator al universului se va crea o planetă a dragostei, armoniei și păcii, în care vom fi invitați să trăim. Da, Noul Pământ se va numi, pentru cel mai justificat motiv, Planeta Iubirii.
La fel ca atunci când se naște un copil, din haosul și durerile facerii se va naște o Nouă Realitate, o Nouă Viață, o Nouă Existență. 

S.B.
Mihail a mai menționat că cunoștințele noastre despre rolul și misiunile pe care le avem, și cu care am venit în actuala viață, se vor extinde permanent în perioada următoare iar înțelegerea noastră asupra universului și asupra a cine suntem și pentru ce ne aflăm acum aici, se vor depune strat după strat.
Noua Grădină a Edenului, a spus el, nu depinde de nici un eveniment colateral, cum ar fi RV, politica, sau pacea mondială.
(difuzat din două în două săptămâni, în ziua de joi, pe http://inlightuniversal.com)

„Aveți nevoie să vă folosiți de uneltele cu care ați fost dotați de Creator; dar, înainte de aceasta, trebuie să dovediți că sunteți un oțel flexibil, un titan maleabil de voință, profund determinați pentru a merge mai departe, indiferent de obstacole” a spus Mihail.
Ca unul care a lucrat în domeniu, adică acolo unde se impunea voință dar și spirit filantropic, apreciez că cele transmise de AA Mihail sunt de o imensă actualitate și importanță.

Am discutat despre impactul pe care l-ar putea avea asupra noastră Dezvăluirea, atunci când ușa primei nave aterizate se va deschide. „Pur și simplu, din acel moment lumea voastră, și Pământul nu vor mai fi la fel” ne-a declarat el.
Va fi acel imens salt de la "Noi suntem singuri" la "Noi NU suntem singuri."
Când cineva, cum ar fi o rudă apropiată, un frate, un văr, să zicem, revine într-o familie, după mulți ani petrecuți înafara ei, totul se va schimba în acea familie: nu numai relațiile, dar și modul de a gândi, viziunea asupra a ceea ce este... dincolo; întreaga dinamică a familiei va fi modificată. Așa se va întâmpla și atunci când frații și rudele noastre din stele vor apărea la „ușa noastră”.

Suzi (Suzana Maresca; n.m.) a anunțat o nouă serie de Inlight Radio (radioul din Lumină), care va debuta duminică, 2 ian. 2017, cu primul show despre „Noi începuturi; tu, cum creezi?"
Show-ul în sine va fi o masă rotundă întrunită lunar, unde se vor afla Linda și Suzi, cu participarea unor entități non-corporale, și unde se va discuta despre Ascensiune, Interconectivitate universală, Originile rasei umane etc.
În prima apariție este posibil să primim vizita unora dintre participanții la Conferința din 2012, unde s-a prezentat Scenariul cu Sedona, pentru a afla care le sunt preocupările și intențiile creative.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu