Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 noiembrie 2016

Mesaj Arcturian


(4 nov.2016; prin Suzanne Lie, moderator Shawnna).

Traducere Const. Mihăilescu

Suzanne: Shawnna, propun să începem prin a le adresa unele întrebări la care, prin bunăvoința lor, să primim răspunsuri pertinente. Ești de acord? 
Suzanne
Shawnna: Da, mulțumesc! Cred că ar putea fi de ajutor dacă, în prealabil, vom verifica dacă în săptămâna trecută Arcturienii mai aveau informații utile pentru a le împărtăși cu noi și cu alții. 
Arcturienii: Salutări! suntem Arcturienii care vă contactăm prin canalul uman Suzanne Lie, chiar dacă ea nu se simte prea bine azi. (Poate că fluxul nostru energetic o va ajuta.)
Acesta este un moment în care un puternic flux energetic inundă planeta Pământ. Există mai multe realități posibile (potențialități), separate, altele se întrepătrund, iar altele fuzionează. 
Din perspectiva noastră, atunci când privim câmpul energetic din atmosfera Gaiei, de la nivelul celei de a 3-a dimensiuni, vedem  că există și persistă o LUMINĂ VIOLET cu irizații minunate. Dar există, de asemenea, o mulțime de umbre în acest câmp violet. Noi ne explicăm aceste striații prin existența sentimentului de frică în inima ființelor umane (și nu numai) existente pe Pământ. Sunt multe motive care vă fac să trăiți sentimente de teamă. Aceste zone umbrite (chiar întunecate) în câmpul violet, se localizează în prezent mai ales pe teritoriul SUA, dar și în anumite spații europene, ori asiatice. 
Ceea ce vedem, de asemenea, este că aceia care se sincronizează și se „pliază” pe vibrațiile Pământului (cum ar fi popoarele indigene, fermierii, unele școli de spiritualitate, precum și oricine care reușește să interacționeze și să se conecteze cu câmpul energetic planetar) au o stare de liniște și încredere accentuată.
Este de observat că gradul de ancorare a energiilor Luminii Violet care sosesc pe planetă este semnificativ mai mare în zonele în care ființele „fac corp comun” (adică se ancorează mai bine) cu câmpul energetic al Gaiei, aceasta denotând și faptul că nivelul de conștiință din aceste zone este mai ridicat.
Noi, ființele din dimensiuni superioare, care asistăm și monitorizăm tranziția Gaiei, am trimis pe Pământ mari cantități de Lumina Violet (nota C.M.: în fapt, aceste civilizații nu au și nu produc cantități infinite de Lumină Violet, dar dispun de tehnologii ultrasofisticate prin care pot capta, concentra și trimite aceste energii către un anumit punct din spațiu, cam așa cum am învățat și noi să producem și să manipulăm laserul). 
Noi trimitem Lumina Violet, deoarece acea octava a luminii rezonează la frecvența care accesează cele mai înalte realități gama.
Această Lumină Violet poate face o schimbare în percepția viitoare a ființelor umane, inclusiv a celor care se află acum în dimensiunea inferioară 3D. Altfel spus, prin schimbarea frecvenței, noi, efectiv, vă trimitem în viitor, adică în acele dimensiuni saturate cu Lumină și Iubire. 
Există, de asemenea, realități potențiale care nu sunt umplute cu Lumină sau Iubire. În aceste cazuri, Lumina Violet va căuta acele realități potențiale care, prin vibrația lor, ar putea fi dăunătoare pentru Gaia, pentru oameni, animale, mediu etc. Lumina Violet va transmuta orice zonă întunecată sau gri (adică acelea unde predomină vibrațiile joase) unde domnește energia fricii și separării. Proporțional cu adâncimea sentimentelor de frică, de ură (care se naște tot din frică), Lumina Violet va înlătura teama de necunoscut, de moarte, de exterminare a cuiva împotriva altcuiva. De fapt, teama de necunoscut este cel mai profund sentiment care macină civilizația voastră umană. De ce? Pentru că această stare de nesiguranță a fost sădită în ființa umană de-a lungul veacurilor de către cei care nu au avut niciodată interesul ca umanitatea să devină stăpână pe posibilitățile și viitorul său. Mereu politica de dominare, de confruntare le-a asigurat celor care v-au manevrat, zona lor de liniște.

Unii oameni au vise foarte vii și/sau dificultăți în a avea un somn liniștit. Ei sunt invitați să practice meditația înainte de culcare. Aceasta deoarece prin meditație, crește nivelul de vibrație al ființei și o apropie de zonele mai elevate, unde poate ancora cu mai multă ușurință Lumina Violet, aflată acum în mai mare cantitate pe planetă și în jurul ei. 
Noi cerem ca toți cei care sunt treji și conștienți de situațiile care apar pe Gaia să ajute cu împământarea lor la ancorarea Luminii Violet în corpul fizic al planetei. Aceasta ar ajuta inclusiv la transmutarea Gaiei în cea  de a cincea dimensiune, Noul Pământ (Nota C.M.: Păi, eu știam, tot din comunicările civilizațiilor superioare, că Gaia, sufletul planetei, a ajuns deja în dimensiunea 5D și că doar partea ei fizică, Pământul, care ne-a așteptat pe noi, mai este în drum spre 5D!?)
Suzanne: Shawnna, ai dori să pui o întrebare?
Shawnna: Da, cred că principala noastră preocupare este de a putea influența acea realitate de un potențial ridicat, să se stabilizeze pe o frecvență superioară. Presupun că modul în care putem ajuta este ancorând energia de vibrație superioară prin corpurile noastre și trimițând-o către inima planetei. Mă rog, pot exista și alte modalități care ar putea fi utilizate. 
Arcurienii: Pe măsură ce membrii umanității, utilizează mai bine energiile din portalul lor de viață, vor putea ajuta foarte mult la conectarea Gaiei la câmpurile energetice mai înalte. Necesitatea apare și pentru că există încă unele zone întunecate în planul astral, mai ales în acest moment, din cauza permanentelor schimbări, de genul celor care sperie de multe ori oamenii. Există, de asemenea, teama că unele ființe umane vor fi închise în sub-planurile inferioare ale celei de a 4-a dimensiuni (Nota C.M.: ceea ce noi numim în mod curent iadul).
Din fericire, atunci când vestitorii Luminii, cei treziți, deschid portalurile lor de Lumină, ei pot atrage vibrații mai înalte.

Voluntarii noștri care iau un vas de lut (n.m.: adică cei care se încarnează pe Pământ) pot atrage o mai mare cantitate de Lumină prin corpurile lor fizice, cu efecte salutare și asupra corpului Gaiei.
Important este că acum tot mai mulți oameni se trezesc și devin conștienți de necesitatea acceptării ancorării în corpul lor fizic a energiilor luminoase de vibrație superioară. 
În primul rând ei permit încorporarea luminii superioare care le aduce o putere mult mai mare și le crește abilitatea de a o transmuta și a o transfera planetei, prin intenționare.     
În schimb, Gaia cunoaște cum să returneze oamenilor energiile care au vibrațiile și intensitatea necesare, fiecare ființă umană primind forma și intensitatea energiei celei mai adecvate, în așa fel încât corpul fizic, mental și emoțional al individului să nu fie supus unor șocuri care l-ar deteriora, într-un fel sau altul, mai ales în această fază de trecerea de la dimensiunea 3D la una superioară. Toate aceste modificări și transferuri se produc prin portalurile energetice ale ființelor (chakrele).
În acest mod, prin „portalurile umane” sunt preluate energii de frecvențe mai înalte, inclusiv, și mai ales, cele ale Luminii Violet, care se trimit din miezul (inima) Gaiei, ființele fiind astfel ajutate să rezoneze pe lungimi de undă din ce în ce mai mici (și, deci, pe frecvențe mai înalte), proprii celei de a cincea dimensiuni. În felul acesta, întregul sistem planetar este pregătit să ascensioneze. 
Shawnna: Există o "masă critică", pe care o putem atinge, pentru a bascula acest sistem într-o altă realitate? 
Arcurienii: Da, masa critică este o componentă importantă a acestui proces. Momentul și nivelul la care se produce această masă critică vor determina tipul de realitate către care se îndreaptă sistemul. Densitatea populațională a sufletelor încarnate, venite din alte sisteme, depinde de momentul și nivelul la care se realizează această masă critică.
Ființele care nu participă la realizarea acestei mase critice, adică cele întârziate, care nu s-au decis să evolueze odată cu planeta, vor trece sau vor rămâne într-o realitate inferioară, pe gustul și preferințele lor actuale. Drumul pe care ele urmează să-l parcurgă va fi , probabil, mai lung, mai întortocheat și cu mai multe obstacole, puse în calea lor pentru a-i trezi. Majoritar, din această categorie fac parte cei care s-au lăsat prinși în mrejele forțelor întunericului, pe care le-au servit în schimbul unor „avantaje” materiale, în conceptele separării, izolării și egoismelor. Planetele pe care aceștia vor ajunge vor fi cele din dimensiuni inferioare, precum și Vechiul Pământ.

Pe măsură ce Gaia se mută în expresia ei pentadimensională, va dispărea noțiunea de timp și spațiu, adică acel aspect care a creat separarea dintre Unicul și veșnicul ACUM.  

Întunericul nu poate supraviețui în frecvențele celei de a cincea dimensiuni.  
Metaforic vorbind, se va întâmpla ca și în cazul unei frunze uscate aruncată în foc, ceea ce va provoca destructurarea și transmutarea ei instantanee.
Pe de altă parte, există și oportunitatea ca ființele rămase în urmă, să dorească să îmbrățișeze câmpurile energetice ale Luminii și Iubirii și, prin acest tip de gândire și acțiune, să-și depășească condiția și să-și schimbe destinul, accesând o nouă realitate, adică aceea în care se vor regăsi cu toate ființele „trezite”.  
Noi dorim să vă facem să înțelegeți că această „schimbare de macaz” nu este foarte confortabilă la început, căci în viața individului vor avea loc multe renunțări, multe reorientări, traversări de câmpuri ale fricii, multe bulversări în toate aspectele vieții. Individul „trezit” (mai brusc decât cel care a parcurs etapele evoluției în desfășurarea lor normală) va începe să perceapă lumea altfel iar conexiunile lui cu ea vor putea fi drastic modificate. 
Pentru că omenirea a fost învățată să ascundă întunericul în adâncul ființei ei (la modul inconștient sau conștient), ea trebuie acum să-l scoată la suprafață, să și-l recunoască și să-l elibereze, pentru a se vindeca de el. Numai după aceasta Flacăra Violet și Iubirea necondiționată vor asana și vor vindeca durerea și vătămarea sufletelor. 
Leacul este IUBIREA NECONDIȚIONATĂ. 
Oamenii, indiferent dacă o știu sau nu, sunt reprezentativi pentru Pământ, prin intermediul sistemului lor elementar, care este exact la fel ca și sistemul elementar al Pământului.
Prin urmare, dacă oamenii vor trece la schimbări în ei înșiși, vor ajuta Gaia să-și facă propriile ei schimbări. Coroborând cu ceea ce am spus mai înainte, se poate vedea că relația dintre ființă și planetă este una biunivocă și lucrează în ambele sensuri. Și este foarte bine atunci când aceste procese au loc într-o deplină cunoaștere și acceptare.
Este de presupus că procesul de conștientizare a fricii, și angoaselor interioare poate provoca conflicte interioare, mai mult sau mai puțin majore, în ființa umană. Însă, prin acest proces, trebuie să se treacă cu necesitate.
Pe măsură ce frica ascunsă prin minciună este înlocuită cu adevărul, ființa se spală de viciu, de necinste și de tentațiile nedumnezeiești iar iubirea necondiționată pune stăpânire pe ea. Încă o dată: iubirea necondiționată este antidotul (vaccinul) pentru frică. 
Iubirea Necondiționată va permite umanității să se confrunte în mod conștient cu întunericul, iar aceasta este încă o componentă a sistemului de operare utilizat de Gaia în cea de a treia dimensiune. (nota C.M.: ceea ce înseamnă că Gaia ne pune în fața unor situații stresante – incendii, secetă, inundații, surpări de teren, tornade, taifunuri, erupții vulcanice, molime, etc – cu scopul ca, prin aceste dure experiențe, să ne conștientizeze).
După ce Pământul va trece în dimensiuni superioare, Gaia va renunța la aceste modalități de operare, adică se va renunța la polarizarea antagonistă a energiilor.
În dimensiunile superioare, nu mai există percepția de contradicție, de separare, de antagonism.
 Reprezentanții noștri umani, care sunt atât de curajoși în munca de scoatere la suprafață a întunericului și de vindecare a acestuia prin Iubire Necondiționată, sunt protejați de energiile Flăcării Violet, atâta timp cât vor lucra pe Pământ.
Un alt factor de protecție pentru reprezentanții noștri de pe planetă și pentru ființele umane trezite, îl constituie faptul că pot integra cu ușurință câmpul energetic planetar. Acesta este un fel de fuziune a planetei cu entitatea în cauză, și asta îi conferă o protecție sigură și o putere sporită, în rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă. 
Pentru că foarte mulți dintre voi ați ales să aveți o încarnare pe planetă în această perioadă, vă sfătuim să să încercați să vă amintiți de viețile petrecute în dimensiuni superioare. O preocupare insistentă asupra acestui subiect vă va furniza, după un timp, date interesante despre aceste vieți anterioare.  
Amintiți-vă că aveți una sau mai multe componente (aspecte) ale ființei voastre totale, în diverse locuri din univers, unele aflate, chiar în acest moment, pe cine știe care navă stelară, sau, poate, pe planeta de origine.  
Apoi, încercați să vă conectați (printr-un act de intenționare) la acel câmp energetic care cuprinde cunoașterea asupra a cine sunteți voi cu adevărat.
Încercați, de asemenea, să integrați propria voastră expresie dimensională superioară cu conștiința voastră fizică după care, trimiteți-vă imaginația spre miezul planetei, unde vă veți simți cel mai bine apărați..  

Noi, Arcturienii suntem conștienți de faptul că aceste indicații nu vă ajută ca „bătând din palme” să căpătați aceste tehnici și nivelul de concentrare care să vi se pară banalități.  Dar, repetați-le și insistați, căci, cu siguranță veți avea rezultate!
Shawnna: Personal sunt convinsă că putem reuși. Oricum, descrierea voastră a fost perfectă și ne poate ajuta. 
Arcurienii: Da, și, ca una care contribuie în mod conștient și activ la tranziția planetară, vei putea vedea și partea întunecată a acestor experiențe, care vor putea părea,uneori, neplăcute. 

Îți vei da seama însă că nu poți fi o victimă. În schimb, vă puteți numi Războinicii Luminii. În această calitate, s-ar putea să te confrunți cu situații puternic stresante, ele fiind menite să te ajute la creșterea conștiinței.  
Pe măsură ce faceți acest lucru, vă puteți da seama că, „NU” este un termen care nu-ți definește lipsa de putere sau de posibilități. 
Spuneți mereu: „Eu nu sunt o persoană rea! Sunt o persoană care acceptă transmutarea la o realitate de o mai mare frecvență. Prin această transmutare, voi deveni conștientă de cât sunt de importantă și de originală. Eu sunt o ființă multi-dimensională, care folosește oportunitatea de a se trezi complet și nereversibil."
Shawnna: Cred că ne aflăm în momentul în care ne confruntăm cu provocările care vor duce la soluționarea problemei polarității, prin eliberarea fricii.  
Asistența și îndrumările voastre ne vor fi mereu necesare și utile. Vrem să cunoaștem ADEVĂRUL. 
Arcurienii: Suntem de acord. Contați pe noi. Vom fi mereu lână voi, mai ales în acest proces de tranziție. Primiți felicitările noastre pentru calea pe care v-ați ales-o!         .


http://sananda.website

Un comentariu: