Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Matthew Ward – 11 nov. 2016

Traducere Const. Mihăilescu

Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială. Eu sunt Matei.
Vă vom spune despre ceea ce am observat în câmpul energetic al Pământului ca potențial, așa cum este monitorizată planeta voastră din Nirvana, în legătură cu alegerile prezidențiale din  Statele Unite ale Americii.
În ultimul mesaj am spus că existau mai multe scenarii în jurul alegerilor prezidențiale americane, ceea ce crea posibilitatea unor dezvoltări ulterioare. Ceea ce s-a întâmplat intră în categoria neprevăzutului, și cum acesta depinde de alegerile de moment ale oamenilor, nu a putut fi anticipat.
Vorbind despre jucătorii implicați, vă rugăm să vă amintiți ceea ce am spus de multe ori: că nu este atribuțiunea noastră de a ne implica în politica și deciziile oamenilor, fie ei și pământeni. Legile Universului o interzic.
Facțiunea Rockefeller ca Iluminați a avut partea ei de implicare în această poveste. Puternica lor influență pe Wall Street și în guvernul țării s-a manifestat și asupra lui Bill și Hillary Clinton, care cooperează strâns cu societatea secretă a Iluminaților. Începând cu cca un deceniu în urmă, Iluminații au constatat că nivelul controlului pe care-l dețineau la scară globală, a început să scadă, afectându-le propriile lor surse de putere. În ecuația lor de interes au inclus și promisiunile din campania electorală făcute de Donald Trump care s-a manifestat a fi propriul său stăpân, o persoană care, cel puțin declarativ, nu se lasă manipulată de alții.

În săptămânile care au condus la alegeri, energia furiei și neîncrederea alegătorilor legate de doamna Clinton și dl. Trump au crescut într-o asemenea măsură încât au început să se contureze diverse scenarii, singura constantă energetică pozitivă rămânând cea legată de persoana lui Bernie Sanders, în conexiune cu posibilitatea de a se instala pe fotoliul prezidențial. [Scenariile sunt descrise în mesajul de 19 august 2016.]
Ce s-a întâmplat ulterior, legat de această campanie, a arătat că direcția era spre un amalgam de energii, din care putea rezulta orice scenariu. Așa cum cunoașteți, în sine energia este neutră, polarizarea ei putând fi dată de intenție.
În acest caz, intenția a fost de a influența rezultatul alegerilor, precum și angajarea diferitelor moduri de manipulare și dezorientare, creându-se o adevărată caracatiță energetică. În cadrul Comitetului Național al Partidului Democrat, s-a pus la cale, și s-a înfăptuit, o manevrare a voturilor, în favoarea doamnei Clinton, voturi care, în fapt erau câștigate de către Bernie Sanders. În felul acesta, nu Sanders a fost selectat pentru prezidențiale ci Clinton, devenită candidatul Partidului Democrat, în competiție cu reprezentantul republican.

În ceea ce privește investigația FBI-ului asupra e-mailurilor doamnei Clinton, directorul James Comey a fost supus unei puternice presiuni din partea lui Bill Clinton, și altor Iluminați plasați în posturi de putere, astfel încât să concluzioneze că securitatea națională nu a fost compromisă prin folosirea unui server personal și că asta nu ar fi o infracțiune incriminabilă.
Degetul a fost îndreptată spre Rusia, pentru incidentul hacking.
Vladimir Putin a reacționat susținând că incidentul nu are nicio legătură cu Rusia.
Indivizi din FBI și alți agenți de informații, care cunosc antecedente penale ale d-nei Clinton, au vrut să lanseze pe internet e-mailurile cu pricina pentru a fi cunoscute de populație, care are dreptul să știe adevărul despre dna Clinton.
Intervenția domnului Comey în această chestiune a fost menită să edulcoreze situația și să o dezincrimineze pe dna Clinton, în calitatea ei de Secretar de Stat, care și-a folosit poziția pentru a strânge donații pentru Fundația Clinton, în schimbul unor favoruri de care au beneficiat teroriștii.
Atunci când aceste persoane au descoperit, mai târziu, că computerul lui Anthony Weiner conținea dovezi ale implicării dnei Clinton „într-un cerc pedofil”, ei au insistat ca dl Comey să redeschidă ancheta. Încă o dată însă, sub presiunea fam. Clinton, dl Comey a mușamalizat scandalul care se întrevedea, declarând că, „după cercetări”, s-a dovedit că dna Clinton nu era implicată.
Persoanele inițiatoare ale acestui scandal incipient au contactat WikiLeaks (Julian Assange). Pentru a contracara efectele negative dezastruoase care se întrevedeau, supușii Iluminaților au trecut rapid la utilizarea mecanismelor de manipulare a votului primar al alegătorilor, astfel încât dna. Clinton să primească un număr superior de voturi, ceea ce s-a și întâmplat. Numai că schema de deturnare a voturilor, operată de Iluminați, s-a dovedit greșită, în ceea ce privește zonele din care s-au „mișcat”voturile.  Eroarea s-a datorat probabil precipitării celor care au operat modificările. În final, efectul nu a fost cel scontat, căci, deși numărul voturilor primare a fost mai mare pentru Clinton (nota C.M.: cca 140.000)  plasarea lor nu a influențat rezultatul favorabil lui Tump.
Negativitatea creată de către cei a căror intenție a fost de a induce în eroare și de a înșela opinia publică acționează ea însăși asupra nivelului vibrațional.

Republicanii vor fi acum majoritari în parlament dar puțini sunt mulțumiți că-l vor avea președinte pe dl.Trump, el nefiind reprezentativ pentru Partidul Republican.
În ceea ce-i privește pe democrați, ei „înghit fructele amare” produse de dna Clinton și încep să realizeze că dacă l-ar fi avut angajat în luptă pe Bernie Sanders, acesta ar fi câștigat alegerile. 
Culmea este că în jurul lui Sanders câmpul energetic pozitiv continuă să crească, chiar dacă alegerile s-au încheiat. Aceasta este imaginea din SUA, dacă privești câmpurile energetice post-alegeri.
În conformitate cu Legea Universală, vibrațiile joase și cele înalte nu pot coexista, iar haosul care rezultă din această contradicție trebuie, cu necesitate, să ajungă la o rezolvare. Noi nu cunoaștem care va fi, până la urmă soluția, dar putem face unele speculații asupra potențialităților.
Cei mai deranjați de cum au decurs lucrurile sunt analiștii politici și mass-media cărora le-au ieșit tocmai pe dos toate prognosticurile legate de campania prezidențială abia încheiată. 

Rezultatul alegerilor a scos în stradă mulțimile de cetățeni înflăcărați, care protestează și cer o investigație amănunțită și renumărarea voturilor. 
Dacă acest lucru se va întâmpla și se va descoperi că rețeaua de calculatoare sau mașinile de vot erau defecte sau că nu toate buletinele trimise prin poșta electronică au fost numărate, sau au fost numărate greșit, alegerile ar trebui anulate. Într-un astfel de caz, președintele Obama va mai rămâne în funcție până când va avea loc un alt tur de scrutin.

În această campanie dna Clinton nu a fost într-o stare fizică de top și asta datorită faptului că clonele-Hilary, fabricate nu au corespuns, fie din cauza unei tehnologii deja depășite, fie ca urmare a unor erori „la producător”. Ambele posibilități există, cu atât mai mult cu cât, atunci când clonele au fost concepute, nu s-a putut lua în calcul, trendul rapid de creștere a vibrațiilor care s-a produs în lumea voastră. Asta se va putea vedea și după viteza cu care se vor epuiza clonele existente.
Acest motiv, cât și existența pe internet a informațiilor compromițătoare privind faptele dnei Clinton și Fundației ce-i poartă numele, ar face imposibilă continuarea unei ipotetice curse prezidențiale, impusă de cei ieșiți în stradă. În această situație, din nou, s-ar putea vorbi de candidatura lui Sanders, simpatizat de majoritatea democraților.

Platforma republicană conține prevederi ideologice pe care mulți din partid nu le îmbrățișează și cu care nu se simt confortabil. De asemenea,  parte din retorica lui Trump nu este acceptată de republicani, și asta va influența puternic componența echipei guvernamentale. 
Pe de altă parte, dl. Sanders se bucură de popularitate în rândul democraților și, parțial, chiar al republicanilor. El se impune prin mult mai multă popularitate, onestitate și realism decât oricare dintre cei doi foști competitori în cursa prezidențială. Oricum, din câte se pare, mai este mult până când lucrurile se vor liniști și societatea va accepta rezultatul scrutinului.
Ceea ce l-a adus pe Trump în postura de câștigător a fost încrederea și determinarea sa, care i-au asigurat notorietate în lumea afacerilor.
Mulțimile care protestau și protestează împotriva sa par a nu-l deranja prea mult. Cu toate acestea, după ce va fi instalat la Casa Albă, va trebui să țină cont de părerea și sfaturile staffului. Șeful Congresului va avea un cuvânt greu de spus în programul pe care și-l va întocmi șeful guvernului.

Viitorul acestei țări dar și al lumii, în general, va fi stabilit în conformitate cu ponderea gândurilor și sentimentelor colective mondiale, și fiecare dintre voi poate contribui la acest cumul de voință.  
Direcția în care dl Trump și Partidul Republican doresc să îndrepte țara, pare a fi în opoziție cu vibrațiile predominante, vibrații care vor continua să crească, pe măsură ce omenirea va ascensiona. Dacă viziunea noii echipe de la Casa Albă va fi în contradicție cu viziunea și dorințele Gaiei și ale sufletelor luminate, reconcilierea nu se va produce. Lumea voastră și sistemul au nevoie de un climat care să vindece rănile trecutului și să aducă alinare în lumea atât de divizată a planetei.

Iubită familie, nu vă temeți de ceea ce credeți că s-ar putea întâmpla rău pe planeta voastră. Energiile iubirii cresc mai repede decât cele ale întunericului iar lumile universului sunt hotărâte să vă sprijine atât cât va fi necesar pentru ca voi să ajungeți acolo unde v-ați propus.
Puterea iubirii necondiționate este inegalabilă.
Pace și Iubire!
Matei și Suzanne


2 comentarii:

  1. Urgent ar trebui judecata hylary si scoase la lumina tot ceia ce a facut, astfel se vor termina demonstratiile lesbienilor si homosexualilor, america va putea fi mai linistita . Iar Trump vrea sa schimbe "sistemul" care nu se lasa asa cu una cu doua schimbat. Sa-l ocroteasca Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  2. DORIM CA TOTUL SAFIE BINE LUMINA DIN NOI SA SE UNEASCA.IN INIUBIRE NECONDITIONATA-INDEMNUL CRISTIC IUBIRE-PACE LUMINA!

    RăspundețiȘtergere