Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 noiembrie 2016

Eterna Rază Solară - Republica actualizată

13 nov. 2016, postat Energhi, SUA.
Traducere Const. Mihăilescu

Nota blogger-ului: Mărturisesc că nu dețin antecedente despre realizatorul sitului de pe care am tradus articolul de mai jos. Este posibil ca acest material să fie doar fructul unei imaginații prea bogate, sau al unui iresponsabil.
Anunțarea unor evenimente inedite – cu precizarea datelor când vor avea loc (cum ar fi: renunțarea la fotoliul prezidențial de către câștigătorul alegerilor din SUA sau numirea în această înaltă funcție a... purtătorului de cuvânt etc) pare a fi rodul unei minți „supraîncălzite”. 
Cum însă nimic nu este imposibil, am hotărât să postez traducerea acestui articol, chiar dacă nivelul de credibilitate (atâta câtă este) a blogului meu ar putea avea de suferit; o fac fie și numai pentru faptul că speranța oamenilor în mai bine polarizează pozitiv energiile.
Tratez cu anumite rezerve unele dintre afirmațiile din comunicarea de mai jos.
Decembrie este aproape; vom vedea cât a fost de real acest articol.

C.M.

Aloha,UMANITATE!
Un număr cu 52 zerouri reprezintă valoarea aurului care va fi distribuit pentru restabilirea sistemului financiar al lumii în Noua Republică. Acesta va fi pachetul de lichidități care vor fi acordate pentru atingerea nivelului de prosperitate preconizat. Tezaurul va fi destinat în primul rând reabilitării agriculturii și realizarea unor proiecte de maximă importanță pentru omenire. O sumă a cărei valoare se poate scrie cu 69 de zerouri va fi plătită încă în cursul acestui an, la nivel mondial, în total fiind pusă la dispoziția omenirii o valoare ce poate fi scrisă cu 168 de zerouri, în aur, timp de 1000 de ani. 
Cea mai actuală rată suveran ZIM 43,200 USN + (n.m.: ?)
Sărăcia, foametea, lipsa de adăpost, de căldură, războiul, bolie infecțioase, traficul de copii, narcoticele ilegale sau alegerile fraudate vor deveni amintiri pentru majoritatea dintre voi, chiar în viața actuală.
Donald Trump va demisiona din functia de președinte ales, din "motive personale" permițând, astfel, conducerii GOP să selecteze un nou președinte al Noii Republici, prin sistemul constituțional scris de colegiul electoral la 18 decembrie în 2016.
Paul Ryan și Mike Pence
Pe 20 ianuarie 2016 cel de al 45-lea  președintele al Republicii Statelor Unite va fi învestit în funcție pe treptele Capitoliului. 
Acesta va fi actualul purtător de cuvât (speaker) al Casei Albe, Paul Ryan cu Mike Pence ca VP-ul lui.
Întreaga țară va răsufla ușurată pentru că nici Trump și nici Clinton, nu vor fi președinte. Asta va da o satisfacție generală de 100%.

RV la nivel mondial, privind solul planetar, al Republicii vor fi explicate din cauza fondurilor țărmurilor corporatiste repartizate într-o nouă bancă de infrastructură guvernamentală. 

Toate datoriile vechi ale SUA și ale celorlalte state datornice vor fi stinse și se va produce o reconciliere istorică fără a fi nevoie de rambursări între state. Toate vor fi achitate din acest imens fond general pus la dispoziția omenirii. Ancestralii bătrâni chinezi și ai altor vechi popoare, vor forma un grup al înțelepților care va arăta ce și cum va trebui făcut, în modul cel mai echitabil posibil, pentru fiecare ființă umană a planetei.
În noaptea care a trecut, Bătrânul Înțelept și-a dat, în cele din urmă, binecuvântarea și a autorizat distribuirea financiară globală, târziu în noaptea trecută, permițând astfel ca distribuirea să poată începe. Momentul acesta s-a înregistrat luni dimineața, 06:57 CST.
Mahalo Nui Loa, Bunicul, împreună cu familiile voastre sacrificate și pline de  înțelepciune (neaflate în corp fizic), dezrobesc astfel omenirea.
Noi suntem veșnic recunoscători și dornici de a începe munca noastră de vindecare a planetei cu supravegherea și îndrumarea iubitului Yeshua.
Aloha Ke Akua (Dumnezeu este iubire)

https://ronaldwederfoort.wordpress.com

5 comentarii:

  1. Domnule Mihailescu,este foarte posibil ca procentul de adevar al acestor vesti ,sa fie maxim,apropiindu-se de peste 95%. Potentialul de stiri false se diminueaza considerabil,in definitiv constructia/structura neadevarului este din ce in ce mai putin plauzibila conform transformariii masive de constiinta ce o traversam. Tocmai constructia mentala a unor asemenea scenarii,face posibila proiectia reala/virtuala ,si materializarea instantanee fara revers. Nu ne prea mai putem indoi de multe,cat timp derularea unor procese chiar nevizibile pentru multi este maxim accelerata. Sansele triumfului sunt maxime !

    RăspundețiȘtergere
  2. In Noua Lume care va fi,daca va mai fi, nu vor mai exista banii!!!Caci acolo unde exista banii,imediat in spatele lor rânjesc hidos, criminal si perfid,jidanii,iudeo-masonii si khazarii.Si moartea spiritului este omniprezenta.Ca si Satana,dumnezeul lor!IISUSE Hristoase,Dumnezeule Sfant,ajuta-ne,si,mai ales,iarta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  3. Privind logic lucrurile asa ceva nu are cum sa se intample.
    Dar e normal sa existe si speranta in ceva mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. io cred ca e foarte posibil.

    RăspundețiȘtergere