Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2016

Colaps al presei corporatiste: haos pe prima pagină a CNN și Washington Post după ce Hillary Clinton a leșinat


Notă introductivă din partea bloggerului
În cărțile și articolele de specialitate, care se ocupă de proveniența și compoziția rasei umane, (de ex.: cartea ”Secretul Suprem” vol. 1 și 2, a lui David Icke; cărțile  Suzannei Ward, scrise sub dictare; „Întâlnire în Pleiade”, de Preston Nicolas și Peter Moon; „De vorbă cu extratereștrii” de Lisette Larkins etc ) se demonstrează că civilizația reptiliană (Anunnaki), venită de pe Nibiru sau/și cea din constelația Orion au condus și mai conduc civilizația umană de pe Pământ. 


În cărțile și conferințele sale, renumitul scriitor David Icke demonstrează cât se poate de documentat că Hillary Clinton este o femeie-reptilian (și face parte din grupul reptilienilor „nealterați”, alături de George Bush, Henry Kissinger, familia regală britanică, etc), în timp ce Bill Clinton este un uman posedat de reptilieni. 

Entități superioare precum Matthew Ward, care au făcut repetate referiri la alegerile prezidențiale din acest an în SUA, afirmă că actuala Hillary, cea văzută acum de public, este o clonă a adevăratei Hillary (cea autentică fiind încă menținută în viață dar retrasă din societate, până când se va decide anihilarea ei). 
Bolile manifestate de candidata la prezidențiale (reprezentată de o clonă) se datorează stării de epuizare la care a ajuns clona și la faptului că procesul de pregătire și instruire a următoarelor clone „Hillary” a devenit insuficient, din cauza durei și rapidei derulări a campaniei electorale, care a impus înlocuirea originalului sau a clonei „în funcțiune”, mai devreme decât era de așteptat. Casta reptiliană (cea care conduce lumea noastră), a fost obligată, astfel, să „arunce pe piață un produs nefinisat” - atât fizic cât și mental. (Amintesc că pentru completa pregătire a unei clone: - aspect fizic identic cu corpul înlocuit, introducerea în memorie a întregului trecut al ființei înlocuite, reproducerea exactă a comportamentului, gestica, spontaneitatea, meniul culinar, tabieturile etc.- este nevoie de cca un an de zile, de instruire intensivă, perioadă care, în acest caz, n-a mai fost la dispoziția preparatorilor). 
Panica în care au intrat reptilienii (înfiltrați în guverne, finanțe, partide politice, armată, media, biserică etc) se datorează temerii că vor fi, în sfârșit, deconspirați, omenirea aflând de cine este și a fost manipulată de-a lungul existenței sale. 
În materialul de mai jos se caută, din neștiință sau din intenție de manipulare, motive „pământești” ale sincopelor prin care a trecut și trece candidata Hillary, ele fiind menite să deruteze cititorul neavizat. 
Mai amintesc că, în ultima comunicare, Matei spune că în jurul lui Hillary cât și al contracandidatului său, Trump, persistă un câmp energetic negativ, ceea  ce arată că se mai pot petrece multe evenimente neprevăzute, până la alegerile prezidențiale, personajul Sanders, deși ieșit din cursă, (aureolat de un câmp pozitiv) rămânând, în continuare, un posibil ocupant al fotoliului prezidențial.
C.M.

======================================
S-a vorbit despre „conspirația ascunderii bolii lui HC”. Nu „pneumonie”, ci Parkinson este adevărata boală de care suferă Hillary, iar mass-media corporatistă a mințit cu bună știință opinia publică mondială!
Atunci când Hillary Clinton a fost afectată de un incident medical la ceremonia de comemorare care a avut loc la 11 septembrie 2016, când temperatura de 26 de grade Celsius din New York a făcut-o pe candidata la președinția SUA să leșine, s-a confirmat că „teoriile conspirației” legate de starea sa de sănătate sunt fapte reale.
CNN, care recunoscuse în luna precedentă că „nu am fi putut să o ajutăm [pe Hillary] mai mult decât am făcut-o deja”, a căzut într-o stare de haos, după cum demonstrează următoarea captură de ecran în care se văd cele două subiecte principale din acea zi:

Breaking News: Hillary Clinton a participat la ceremonia din New York timp de 90 de minute, apoi a plecat după ce s-a simțit toropită de căldură, spun reprezentanții ei.

Noii birther-i: Demontarea teoriei conspirației referitoare la sănătatea lui Hillary Clinton
[birther = adept al teoriei conspirației care consideră că lui Obama nu i se cuvenea să ajungă președinte al SUA pentru că nu s-ar fi născut în America, ci în Africa.]
Dar dacă CNN a fost în haos, Washington Post a dat de-a dreptul în schizofrenie – consideră unii jurnaliști ai mass-media alternative – din cauza redactorului Chris Cilizza, care pe 9 septembrie 2016 îndemna pe toată lumea să înceteze să mai vorbească despre scandalurile referitoare la emailurile lui Hillary, după ce pe 6 septembrie avusese o altă pretenție: „Putem înceta odată să mai vorbim despre sănătatea lui Hillary?.
În mod ironic, pe 11 septembrie același redactor a publicat un alt articol intitulat... țineți-vă bine... Sănătatea lui Hillary Clinton tocmai a devenit o reală problemă în campania prezidențială (cititorii ar putea dori să facă o captură de ecran cu acest articol; publicația Huffington Post, de exemplu, concediază redactori pentru lucruri mai puțin grave).
... până la urmă, Chris, care este adevărul?
Ca să nu facem lucrurile încă și mai confuze, specificăm că aceasta este o întrebare retorică. Cât despre redactorii care oferă o perspectivă relevantă, iată un fragment dintr-un articol semnat de Mike Krieger (jurnalist din media alternativă, de pe internet) care rezumă foarte bine fiasco-ul trist al presei corporatiste din data de 11 septembrie 2016:
Mass-media corporatistă ar trebui să fie complet terminată după toate acestea. Este evident de mult timp că preocupările legate de sănătatea lui Hillary nu sunt teorii ale conspirației, însă mass-media corporatistă a strigat cât a putut de tare că acest subiect nu există. Iată că totuși subiectul există, iar toți «reporterii» care au susținut contrariul ar trebui să fie discreditați pentru totdeauna.”
Un medic a diagnosticat-o pe Hillary Clinton cu boala Parkinson. Mass-media corporatistă a mințit cu bună știință publicul american!
Un medic curajos a ieșit la înaintare și a pus un diagnostic extrem de convingător în privința stării de sănătate grave (este vorba despre o boală în stadiu terminal) a lui Hillary Clinton.
Potrivit lui Ted Noel, medic specializat în boli neurologice, cel mai probabil diagnostic în cazul lui Hillary Clinton este boala Parkinson.
Următorul interviu, luat medicului de reporterul Gary Franchi de la The Next News Networksubliniază mulțimea de argumente medicale care indică în mod clar o stare avansată a bolii Parkinson. Dr. Noel a oferit o explicație punct cu punct a principalelor simptome pe care le manifestă Hillary, acestea constituind motivul unui foarte probabil diagnostic de Parkinson. Indiferent ce spun medicii ei personali, Hillary demonstrează profilul tipic și afișează simptomele clasice ale unui pacient cu Parkinson.
Boala Parkinson este confirmată în cazul lui Hillary Clinton în cadrul acestui interviu în exclusivitate cu medicul care și-a făcut publice observațiile. Dr. Ted Noel se alătură lui Gary Franchi pentru a examina faptele asociate crizei de sănătate critice și istovitoare a lui Hillary. Prin observațiile competente ale medicului Noel, având la bază peste 30 de ani de experiență în domeniul medical, acesta a ajuns la concluzia că Hillary Clinton manifestă semnele clasice care indică boala Parkinson. El a decis să își facă publice descoperirile și a venit la Next News Network pentru a vă oferi adevărul, ce este ascuns față de public, în privința diagnosticului care ar trebui să o țină la distanță de Casa Albă.”

Datorită autorității concluziilor la care a ajuns dr. Noel, și anume că Hillary Clinton prezintă toate simptomele care indică boala Parkinson în stadiu avansat, este clar că ea ar trebui să fie obligată să renunțe la cursa prezidențială. Acum că s-a descoperit complotul ei de a ascunde față de public informații critice privind starea ei de sănătate și pe care în cele din urmă electoratul le-a aflat, Hillary ar fi necesar să se retragă.
Aspectul esențial este că Hillary R. Clinton nu mai este aptă din punct de vedere fizic și nici nu mai are capacitățile psihologice necesare pentru a putea fi președintele Statelor Unite ale Americii. Ea și Bill nu se vor întoarce la Casa Albă. Așa cum dinastia Bush și-a găsit sfârșitul politic în această campanie electorală (la care a participat fără succes și Jeb Bush, fost guvernator în Florida între 1999-2007), la fel și dinastia Clinton va ajunge la finalul carierei politice.
Cei care au fost martorii devastării produse de boala Parkinson știu că este vorba despre o năpastă teribilă, care avansează încetul cu încetul și care se manifestă prin grele încercări. În mod clar Hillary Clinton nu a avut starea mentală necesară pentru a lua deciziile grele care au adus-o unde este în acest moment. 


Subiectul și mai important aici este că media corporatistă a complotat intenționat cu Hillary Clinton în multele sale încercări, care încă se mai desfășoară, de a înșela publicul american. Mai mult, chiar și președintele Obama cunoaște foarte bine informațiile de natură medicală ce ar descalifica-o fără echivoc pe Hillary Clinton din cursa prezidențială. Când această conspirație de a săvârși o fraudă atât de gravă asupra poporului american va fi complet expusă, mulți din Partidul Democrat din SUA se vor face vinovați de fraudă.
Fostul președinte Bill Clinton este un alt complice în care nu se mai poate avea încredere în nicio privință. Și bineînțeles, fiecare medic care a fost angajat de soții Clinton și care a perpetuat această înșelăciune este în mod special vinovat de încălcarea codului de deontologie medicală. Expunerea unei femei în vârstă, fragile și extrem de bolnave într-o postură care să o pună în pericol încalcă flagrant jurământul lui Hipocrate.
yogaesoteric
3 noiembrie 2016 

2 comentarii:

 1. asta ar fi una
  cealalta este implicarea FBI in deja cunoscuta preoblema a emailurilor
  este incredibil ca aceasta elita ce conduce lumea se poate preta la asa ceva (pornografie infantila parca)
  fiind vorba de un "nivel" atat de inalt seful FBI nu putea sa minta
  asa ca ce sa ne mai plangem ca Romania.. ca stramosii...
  ok
  imi pare rau ca vorbesc asa dar este peste putinta mea de intelegere
  toate valorile si in special cele Crestine devin ca un email din "life insurance"
  e mult prea mult
  SAU POATE ASTA ESTE PLANUL BUNULUI DUMNEZEU
  VOM VEDEA
  MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 2. Se stia de mult,inca de-acum 3-4 ani sau chiar de mai mult, ca reptila Clintonoaica va fi urmatorul presedinte al Americii!!!Se pare ca "programul" este alcatuit,pus la punc si infaptuit de catre stapanii lumii -jidanii,iudeo-masonii si khazarii - pe cel putin 50-100 de ani inainte!!!Si ce ne asteapta pe noi,"goiymii" se pare ca nu-i deloc de bine.Dimpotriva...

  RăspundețiȘtergere