Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 octombrie 2016

MATEI, 12 oct. 2016

Channeled by Suzanne Ward.
Traducere Const. Mihăilescu.

Matei: Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială. Eu sunt Matei.
Câmpul energetic al Pământului are o potențialitate plină de activitate, ca niciodată înainte, în ciclul istoric înregistrat al planetei. Valuri puternice de lumină se propulsează  indicând marile eforturi pe care le fac sufletele de pe Pământ în procesul lor de ascensionare. Acest aflux de lumină provoacă slăbirea rapidă a forțelor Iluminaților, în toate domeniile de manifestare: economic, politic și de propagandă prin mass-media. Cei aflați în partea de sus a puterii încearcă să salveze ce se mai poate salva din vechea lor putere; însă eforturile pe care le fac vor fi zadarnice, căci nimic din planurile lor de cucerire și dominație nu se mai susține
Accelerarea vibrațiilor, coroborate cu dovezile documentate care ies la lumină, prin diferite căi de scurgere a informației, din domeniile bancar, sistemelor juridice, guvernamentale, militare demonstrează lunga listă a fărădelegilor făptuite de Iluminați în prea lunga și odioasa lor dominare.

Articole recente, postate pe Internet, suspicionează asupra faptului că atunci când Hillary Clinton vorbește în mod public, auditoriul vede de fapt o clonă a acestui personaj.
Cu toate că majoritatea celor care au citit aceste informații consideră că este vorba doar de o tactică denigratoare și absurdă, ideea că lumea are de-a face cu o clonă, rămâne în mintea oamenilor și prinde rădăcini.

Pentru a înțelege mai bine tehnica clonării umane, modul cum se practică ea pe Pământ, am rugat-o pe mama să transcrie secvențe din convorbirea pe care ea a avut-o cu entitatea Hugo, un suflet avansat, familiarizat și cunoscător al acestor tehnici (convorbire care a avut loc cu cca 20 de ani în urmă, și care a fost consemnată în una din cărți – „Revelații pentru o nouă eră”-  publicată de mama).     
Hugo: Bună ziua, doamnă Suzy! Sunt bucuros să fim împreună, acum. Înțeleg că ai întrebat dacă s-a făcut clonarea adulților umani pe Pământ. Într-adevăr, realitatea e că se face, de câtva timp încoace, așa cum ți-a spus și Matei. Voi începe chiar cu începutul procesului de clonare, dacă-mi permiți. Mulțumesc!
Clonarea umană este un proces prin care materialul celular al unei ființe vii este luat cu scopul de a reproduce o nouă entitate identică. Materialul celular este plasat într-un recipient steril, într-un lichid favorabil dezvoltării, în condiții de puritate totală. După ce se divide și se subdivide, materia este transferată într-un container de laborator mai mare, în aceleași condiții de sterilitate și de control al luminii și al temperaturii.
Embrionul devine repede vizibil și, curând, se poate observa forma fetusului. Când fetusul a ajuns la stadiul de aproximativ șase luni din vârsta normală de gestație, este transferat, din nou, într-un vas în care există un lichid cu compoziția lichidului amniotic natural.
În acest lichid, fetusul continuă să se dezvolte ca și când ar fi în uter. Când fetusul a atins termenul de dezvoltare, este scos din lichidul „amniotic”, după care este tratat ca și când ar fi avut loc o naștere naturală; desigur cu excepția faptului că nu există cordon ombilical de tăiat. O intervenție chirurgicală minoră, va simula locul unde ar fi existat secționarea ombilicului.
 Procesul de replicare umană nu necesită o perioadă de incubare de nouă luni căci este accelerat cu ajutorul unor aditivi chimici și prin asigurarea celor mai bune condiții optime de dezvoltare în laborator. 
Procesul inițial poate dura între șase și șapte săptămâni terestre, ulterior mai fiind necesare încă opt-zece săptămâni pentru o dezvoltare completă. De fapt, durata obișnuită de gestație nu are nicio relevanță în condițiile de laborator. 
Clonarea nu se reduce la reproducerea pruncilor, care apoi sunt lăsați să crească normal, până la maturitate. Fiind, de obicei, vorba de o clonă a unui adult, să zicem între 30 și 35 de ani, perioada totală de dezvoltare este de 350- 400 de zile. Dacă clona va trebui să reprezinte o ființă de 65 de ani, va mai fi necesară cca o lună de zile de îmbătrânire, aceasta fiind vârsta celor mai mulți clonați de pe Pământ.
Substanța care permite această îmbătrânire rapidă este cunoscută doar de câțiva savanți angajați în procesele de clonare umană. 
Câteva dintre aceste clone au suferit un proces de îmbătrânire mult mai rapid decât cel dorit. Astfel, un copil-clonă care trebuia să arate de 10 ani, avea funcționarea și înfățișarea unui bătrân, după standardele voastre. Substanțele chimice care apar accidental la copiii nou născuți sunt prelevate și utilizate atunci când este necesar un proces rapid de îmbătrânire controlată. Accelerarea procesului de îmbătrânire se obține prin adăugarea în dieta subiectului a unor anumite substanțe chimice sau tipuri de hrană și prin condiții (temperatură, umiditate, compoziție a aerului,  stres etc) de laborator.
Problema care prezintă o anumită dificultate este cea legată de vârstele mai înaintate (60 –65 de ani) când procedeele de îmbătrânire sunt mai profunde. Nu există niciun mijloc de stopare a procesului de îmbătrânire, odată implementat. Acest proces afectează toate organele subiectului supus îmbătrânirii. Chiar dacă, în fază inițială, clona arată mai proaspătă, mai viguroasă, mai întinerită, după o relativ scurtă perioadă, începe să se vadă cum procesele de îmbătrânire se accelerează.
Până acum am vorbit numai despre corpul unui individ clonat. Creierul este o altă problemă, el fiind cel mai complicat aspect al procesului de dezvoltare, atât în vitro, cât și atunci când se află integrat în trup. Creierul omenesc este un computer și procesul de descărcare a datelor de la creierul originar, la cel al clonei, are loc exact ca în cazul computerelor voastre, prin același procedeu. Duplicarea creierului originar se poate face perfect într-o clonă prunc. Educația clonei este continuă, accelerată și totuși gradată, de- a lungul procesului de maturare și îmbătrânire. Deoarece creierul are posibilități foarte mari, absorbția datelor nu este un proces prea dificil dar este foarte interesant.
Este cu totul altceva când e nevoie să se creeze rapid o clonă adultă. Într-o clonă care îmbătrânește rapid, miza este să se păstreze integritatea tuturor cunoștințelor acumulate până la data când clona este pusă în funcție – în timpul ființei originare. Capacitatea memoriei inițiale a clonei adult este compromisă într-o asemenea măsură încât clona poate părea amețită sau nu-și găsește cuvintele pe moment – până când memoria-i revine.
Dat fiind că o asemenea manifestare la oamenii „adevărați” este des întâlnită, suspiciunea nu apare când este vorba de o clonă. Transferul tuturor informațiilor de la original la clonă se face cu mai mult succes decât atunci când are loc de la o clonă veche la una  nouă. Inerent, apare o uzură, o deteriorare cu cât s-au produs în timp treceri de la o clonă la alta. Transferul de informație către o clonă nouă nu poate fi făcut decât odată de la original, deoarece originalul nu a acumulat și experiența clonelor anterioare celei către care se face transferul.
Pe de o parte, noi suntem mulțumiți că această tehnică a clonării se practică și pe Pământ, dar ne deranjează atunci când scopul este de perpetuare a unor indivizi malefici.
Oamenii voștri de la putere sunt, în mare parte clonați, și asta de ani buni. Din păcate, nicio clonare nu a avut loc plecând de la bunele intenții. Unii dintre conducătorii voștri reprezintă deja cea de a treizecea versiune. Interesul este menținerea influenței și prestigiului obținute de-a lungul timpului, chiar dacă, prin ceea ce fac acum, se dovedesc marionete, în multe cazuri senile.
Robustețea și înfățișarea plină de vigoare pe care o afișează unii conducători la revenirea pe scena politică, după o perioadă de absență („vacanță”, „convalescență” etc) este, în general, o dovadă că originalul sau vechea clonă, a fost retras și înlocuit cu o clonă nouă. Constatarea nu crează suspiciuni căci poate fi ușor explicată prin reconfortanta odihnă sau tratamentul de însănătoșire.
Da, se produc mai multe clone simultan, care-și intra în rol la timpul potrivit, până atunci fiind păstrate și educate pentru a fi cu informațiile la zi. Necesitatea existenței mai multor clone este justificată de faptul că, pe Pământ, această tehnică nu este infailibilă, ea fiind într-un proces continuu de perfecționare. Altfel spus, trebuie să existe clone de rezervă, pentru situații neprevăzute. 
Pe de altă parte, corpurile clonelor sunt mult mai puțin fiabile decât originalul, și aceasta scurtează durata lor de funcționare. Factori care accelerează și mai mult deteriorarea clonelor sunt mediul tot mai poluat de pe planetă și existența marii densități care caracterizează dimensiunea 3D.
S: Hugo, scuză-mă, te rog! Clonele sunt acceptate de familia persoanei? Precis că ei știu ce se petrece.
Hugo: Membrii familiei persoanei clonate știu, desigur, de existența uneia sau mai multor clone și participă la procesul de educare a acestora, cât și la „acoperire”. Dacă opun rezistență sau intenționează divulgarea, sunt și ei clonați, sau eliminați. Uneori, din interese oculte, originalele sunt eliminate (precum și clonele rebele sau „scoase din uz”).
Cinci țări au dezvoltat procese de clonare iar una este la începutul aplicării acestui proces.
Cu câțiva ani în urmă, procedurile erau destul de variate, astfel că apăreau diferențe calitative importante. Diferențierile de tehnici se referă în special la procesele de îmbătrânire și la transferul datelor între cele două creiere. Urmare a schimbului de tehnologii între producători, diferențele s-au estompat, astfel că, actual, performanțele calitative sunt cam aceleași.
 În continuare, voi trata foarte importanta problemă a sufletului, la un corp clonat. Sigur este că nici un corp clonat nu a produs un suflet, însă un suflet poate să aleagă să se instaleze într-un corp fizic clonă. 
Poate exista un motiv care să convingă un suflet să preia un corp fizic-clonă, după cum pot exista motive care să determine sufletele neîntrupate să evite o astfel de gazdă. 
În această perioadă specială, alegerea unui corp fizic clonat de către un suflet neîntrupat poate să apară mai frecvent, căci există un mai mare interes al sufletelor pentru a participa la procesul de ascensionare actual al sistemului vostru planetar. Totuși, un suflet care alege întruparea într-o clonă trebuie să fie conștient că-și asumă riscul de a cădea în capcana forțelor întunecate.
Acesta este un motiv deosebit de important, dată fiind deteriorarea funcționării creierului, odată cu fiecare proces de transfer al informațiilor de la o clonă la alta. Cum longevitatea clonelor e din ce în ce mai mică, nu se mai poate considera că trupurile clonate duc o viață minunată, chiar dacă au în societate o poziție influentă.
Pot exista însă suflete libere care își doresc să preia o clonă, pentru a trăi experiența unei persoane importante în societate, fie și doar pentru a depăși o condiție socială precară, care s-a perpetuat. 
Dimpotrivă, pot exista și cazuri ale unor suflete puternice care să aleagă să trăiască într-o clonă în ideea de a o aduce pe calea cea bună, pentru a o abate de la intențiile malefice care au stat la baza constituirii acelei clone.
 Acum (doamnă) te gândești cum poate trăi un trup fără suflet. Compoziția chimică a unui corp fizic (originar sau clonă) este de așa natură încât el poate funcționa independent, adică fără suflet. Forța vieții sale este susținută de propriul elan energetic, care provine din elementele și procesele care interacționează într-o funcționare organică normală. De aceea, o clonă fără suflet are aceeași mobilitate și capacitate de a gândi ca și orice corp normal (dotat cu suflet).(nota C.M.: reamintesc că mintea este un atribut al corpului fizic nu al sufletului sau spiritului
Să ne referim acum la ce nu se găsește într-o clonă fără suflet. Mai întâi că nu are emoții, așa cum se regăsește la un corp creat natural, cu suflet. O clonă fără suflet este obligată să preia și să manifeste emoții adecvate mediului în care există. Impresia că o clonă ar avea emoții o dă doar faptul acea ființă se conformează voit cerințelor mediului în care se mișcă.
Dar cea mai esențială lacună a unei clone este aspectul spiritual, care este intrinsec unui copil născut dintr-un ovul și un spermatozoid (nota C.M.: în sensul că întâlnirea și unirea celor două particule nu este numai un act mecanic ci este însoțită de manifestări emoționale și extatice care ridică frecvența de vibrație a actului sexual, ceea ce nu se întâmplă într-o eprubetă).
Nici aceste legături cu Dumnezeu și nici emoțiile naturale nu se regăsesc într-o persoană clonată, fără suflet.
---------------------------------------------------------------
S.: Este fascinant! Îți mulțumescHugo. Cum de știi atât de multe despre clonare?
Hugo: Am studiat această problemă pentru a o utiliza pe Jupiter. Acolo se experimentează în mod continuu pe animale, iar eu am învățat aceste metode de reproducere care includ clonarea umană, în cadrul muncii mele științifice.... .........................................
Am petrecut cele mai multe din viețile mele pe acea planetă, deși nu sunt o ființă asemănătoare cu o insectă mare, așa cum a descris Matei ființele de pe Jupiter, dar m-am întrupat acolo sub altă formă decât acest corp eteric pe care-l vezi acum holografic.
------------------------------------------------------------------------
Ultima dată am fost pe Jupiter acum 40 de ani (anii voștri) și mă aflu aici (Nirvana) de la acea viață încoace.
S: Hugo, Dumnezeu aprobă clonarea?
Hugo: Sunt uimit de întrebarea ta! Niciodată nu m-am gândit să întreb asta. Presupun că El nu o dezaprobă, întrucât Dumnezeu nu poate considera a fi „rău” un act care crează ceva pentru binele cel mai înalt al universului. Te rog să revii cu altă ocazie pentru a discuta aceste aspecte.

În ziua următoare:
Hugo: Doamnă Suzy, îți mulțumesc că mă primești din nou. Clonarea nu este, în ea însăși, ceva împotriva lui Dumnezeu. Am vorbit cu unul dintre membrii Consiliului de Conducere, care are cea mai înaltă înțelepciune de pe acest tărâm, și a fost de acord că nu clonarea e împotriva dorințelor lui Dumnezeu, ci doar utilizarea necorespunzătoare a clonelor, precum și interesele egoiste din spatele creării lor.
Suzy: Mulțumesc, Hugo!
------------------------------------------------------------------------
Matei: Mamă, îți mulțumesc!
Atunci când cititorii au întrebat dacă Hillary Clinton neclonată, este moartă sau trăiește, și dacă persoana văzută în public este o clonă, o imagine sau corp dublu holografic, am cerut precizări din Nirvana care monitorizează Pământul. Răspunsurile lor au variat. Nu este dificil pentru ei să descifreze atașamentele energetice de tip Streamer din jurul unei persoane, dar în jurul personajului Hillary, există un exces turbionar care conține un amestec de energii neclare și oarecum confuze care pot da naștere la speculații. 
Mi s-a furnizat următorul răspuns: Hillary (corpul originar) este într-adevăr în viață, dar ea nu a mai fost văzută în public de când i s-a acordat primul ajutor într-o mașină, în urmă cu  câteva săptămâni.
Întotdeauna una dintre clonele ei se află în apropiere, care este o procedură standard cu orice persoană care a fost clonată și lansată în societate, dar starea ei fizică și psihică la acel moment era prea compromisă pentru a mai descărca informații. 
Astfel, diagnosticul de pneumonie a fost dat pentru a da clonei Hillary timp suficient și stabilitatea necesară, prin descărcarea din creierul originar a informațiilor stocate. După o scurtă absență din fața publicului, ea a reapărut cu o figură odihnită, stăpână pe ea (deci, stabilizată), parcă mai întinerită și mai zveltă decât arăta cu ceva timp în urmă, dovedind, o dată în plus, că una din clone a fost „lansată”.
Nu se știe dacă această situație va avea vreun efect asupra desfășurării campaniei prezidențiale. Ceea ce se știe este că energia din jurul nominalizaților cele două mari partide este puternic negativă. 
Este posibil ca scenariile prezentate de noi în mesajul din august să se dezvolte energetic pozitiv în jurul personajului Bernie Sanders; aceste energii se mențin și nu s-au estompat, existând potențialitatea ca acesta să ajungă pe fotoliul prezidențial.
Iubirea necondiționată a tuturor ființelor de lumină în acest univers vă însoțește pentru ca să vă ajute în evoluția voastră spre o lume a iubirii, prosperității și păcii pentru voi toți. Iubire și pace!

http://www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu