Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacăra Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie! (în sprijinul cititorului)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 septembrie 2016

Copilul chinez mutant excepţional care deja a atins o nouă treaptă a evoluţiei! Face, se pare, parte dintr-o nouă rasă umană!

Într-un oraş din China numit Dahua, trăieşte un copil ce face parte dintr-o altă rasă umană. Micuţul Nong Yousui are ochi albaştri, așa cum putem vedea la nordici, dar care au o sclipire verde-neon, asemeni ochilor de pisică, atunci când sunt luminați cu o lanternă.
 

Băieţelul vede pe întuneric, la fel de bine ca în timpul zilei.
După ce un profesor al băiatului a distribuit pe internet o postare despre aceste trăsături diferite, un reporter din Beijing a hotărât să verifice informaţiile, prin intermediul unui specialist.
Experimentul a demonstrat că informaţiile erau adevărate. Micuţul Nong este primul om care poate vedea în acest fel pe întuneric.
 
 
Conform oamenilor de ştiinţă, această trăsătură nu reprezintă o singură mutaţie genetică, ci o consecinţă a evoluţiei umane.

yogaesoteric
24 septembrie 2016
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu