Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 septembrie 2016

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII

Blossom Goodchild - 26 august, 2016
Traducere în Română : Star Child
Corectura : Const. Mihăilescu

Blossom : Mă întreb: unde pleacă timpul ? În fine, acum mă aflu aici având încredere că și voi veți fi, de asemenea.
Federația Luminii : În primul rând, ne concentrăm atenția spre tine, cu intenția de a derula programul de astăzi; cu profunda noastră iubire către tine și către cititorii și ascultătorii tăi
Blossom : Bine, ce compliment plin de amabilități!. Mulțumesc! Se pare ca aici, pe Pământ, viata se derulează foarte rapid. Ființa umană, poate sa se adapteze la aproape toate condițiile. Ce ne veți învăța astăzi, prietenii mei ?
Federația Luminii : Astăzi și , probabil, în următoarele zile, am dori sa vorbim cu tine despre … răspândirea știrilor ...
Blossom : Trebuie să vă întrerup. Într-un prim moment, ați intenționat să spuneți „voim să vă vorbim despre ''Gung Ho'' … ceea ce înseamnă a fi entuziasmat despre lupte, despre război … și atunci când v-am întrebat, ați făcut referire ''la răspândirea veștilor'', după care, următoarele cuvinte, care mi-au apărut erau „despre război”. Fac intervenția pentru a înțelege clar despre ce era vorba și care vă erau intențiile. Apoi, vreau să am certitudinea că sunteți voi, nu alții…De fapt, eu simt ca sunteți voi. Deci, să vedem ce se petrece. De ce voi ați fi entuziasmați referitor la război ?
Federația Luminii : Nu te neliniști căci nu este cazul. Suntem entuziasmați să vorbim despre o tema în care suntem bine informați - războiul - deoarece acum se poartă intense tratative pentru a se ajunge la suspendarea lui, la încetarea focului. (Nota C.M.: referire la luptele din Siria și la tratativele de încetare a focului purtate între SUA și Rusia)
Mesajele trebuie sa fie prezentate de către cei interesați de pe planeta voastră deoarece, după această fază, se va putea vorbi despre posibilitatea demarării planurilor începutului Marilor Schimbări, care sunt pregătite dar care, deocamdată, sunt ascunse  … în dulap.
În zilele următoare media nu va mai aloca spații în care să se spună despre lupte și vărsare de sânge; actuala vibrație a Mamei Pământ aceasta arată. Altfel spus, faza aceasta de trecere de la ostilități, de la război la pace a fost prevăzută și nu este întâmplătoare. Mai mult, mânia, ura și invidia manifestate anterior au fost precursoarele unei mascarade care acum își pierde puterea. De la începuturile sale, Pământul nu a fost destinat războaielor și exterminării. 
Din cauza marilor greșeli făcute cu mult timp în urmă, multe vieți umane au fost sacrificate, mulți și-au lăsat oasele pe întreaga planetă. Efectele acelor greșeli s-au manifestat de-a lungul timpului și se mai manifestă și astăzi (Nota C.M.: referire la trădarea lui Caligastia, prințul Pământului –Urantiei – care s-a alăturat rebeliunii lui Lucifer). Urmează o perioadă când energia acelor greșeli va fi recunoscută, însușită și eliberată. Morții (spiritul lor) vin să ceară socoteală, vin să le fie recunoscută jertfa, să fie recompensați cu iubire și, apoi, să fie eliberați. Vă cerem să vă gândiți la asta.
Referitor la energia care se află în solul planetei voastre, energia atât de multor suflete care au plecat de pe planetă fără a-și fi putut rezolva definitiv situația: stingerea sentimentelor de frustrare, durerea, lipsa milei cu care au fost tratați când au fost împinși în războaie, niciodată justificate pentru ei, sosește vremea când totul iese la lumină, totul trebuie clarificat, limpezit și purificat, pentru ca sufletele să nu mai fie legate de datorii, adică să devină cu adevărat libere, așa cum au fost ele create. 
Multe dintre aceste suflete au acționat împinse de la spate sau au fost manipulate, fără ca ele să cunoască adevărul. De fapt, ele n-au înțeles adevăratul potențial al ființei umane.
Toată această largă paletă de energii a fost absorbită de solul planetei, infestând-o și determinând scăderea drastică a frecvenței de vibrație a planetei și creaturilor de pe ea.
Deci: în viitorul apropiat va începe purificarea profundă a planetei voastre, implicit, creșterea vibrației.  
Blossom : În ce fel ? Curățare, în ce mod ? Fără îndoială va fi o inundație, un potop! Se va „construi o nouă arcă”? Salvatorul, iubitul și bătrânul Noe, a plecat de mult timp! Adică, cine va „construi arca” ?
Federația Luminii : Din nou, ne amuzăm de conotația ta plină de umor. Nu va fi vorba de acest tip de salvare. Nu se va întâmpla ceva care să respecte sensul biblic al povestirii. Nu va fi nici o răfuială pusă la cale de planetă, de natura planetei, asa cum unii sunt tentați să creadă. Rezolvarea va cuprinde multe aspecte, în concordanță cu voința UNIMII. Vor fi utilizate metode și mecanisme care vor elibera solul planetei de greaua densitate care o apasă. Planeta va deveni, după aceasta, o imensă grădină cu flori.
Blossom : Cuvintele astea sunt cam prinse în capcana mecanismelor de care vorbiți!! Operațiunea ar necesita cu adevărat anumite mecanisme, sau e doar un fel de exprimare?
Federatia Luminii : Da. Fără îndoială, însă, nu de tipul la care te gândești. Va fi vorba, mai degrabă, de un tip de care încă nu sunteți conștienți. Pentru a ne exprima într-un mod a cărei înțelegere vă este la îndemână, am putea spune că este vorba de „o navă” care poate curăța energiile negative, un fel, să zicem, de furtună energetică, care literalmente, va aspira (suge) aceste energii, antrenându-le, în sus și în afara planetei. Nu luați ceea ce am spus drept date exacte ci doar ca modalitate de explicare a unui principiu. Oricum, după curățare, planeta va avea o cu totul altă iluminare (strălucire).
Blossom : Mmm. Totul este foarte interesant,…și care este contribuția voastră în această operațiune ?
Federația Luminii : Rolul nostru va fi de a ajuta la înfăptuirea acestei schimbări și de a atenua sau evita „tulburarea” care ar fi posibil să apară în lumea voastră. Când ceea ce se va întâmpla va fi explicat și înțeles corect, impactul va fi acceptabil.
Am putea să vă spunem că, la scară mică, procesul acesta a început deja să se producă căci au fost văzute anumite manifestări neobișnuite pe cerul planetei. Sigur, ele n-au prea fost popularizate, și asta, noi și voi cunoaștem din ce cauză. Dar au fost destul de mulți martori oculari pe care mass-media nu-i mai poate face să nege ceea ce au văzut.
Blossom : Ce doriți să spuneți exact, cu acest lucru ?
Federația Luminii : Trebuie să fie o manifestare treptată … cu toate că vorbim despre o Mare Curățare care, cu certitudine, se va produce (altfel, nu se poate). E adevărat, lentă dar.. sigură. Dacă nu, ….în lipsa unei exprimări mai bune … „tot infernul s-ar dezlănțui”.
Blossom : Trebuie să spun în acest moment … că simt în inima mea  multă Iubire, cu toată exprimarea că „tot infernul s-ar dezlănțui''. Cu referire la această „navă de curățare”, constat că abandonați subiectul, așa că nu mai insist, căci am intervenit mental de trei ori pentru o continuare, așa cum îmi dictează inima.
Așa că, acum, unde ne aflăm ?
Federația Luminii : Vorbeam despre „viteza” cu care această curățare ar „scădea”. Pentru că, de fapt, s-ar ajunge la nivelul său maxim, care ar fi mai mult decât evident, pentru cei treji, pentru ca, apoi, planeta să se stabilizeze în noua sa poziție. Curățarea va fi dusă la capăt și Pământul va înflori din nou, iar noi vom contribui la aducerea noilor energii proaspete, pe care, împreună cu voi, le vom ajuta să fie ancorate (asimilate).
Aceasta este cauza pentru care suntem entuziasmați și dăm o altă semnificație expresiei „Gun Ho” (N.T.: cuvânt chinezesc care înseamnă „a lucra împreună”), pentru a ajunge la sfârșitul acestui tip de lucrări. De multe ori am menționat că atunci când au loc schimbări de vibrație, mai ales în sens ascendent, „jocul” acesta este un adevărat război, până când noile energii cu vibrații superioare vor reuși să pătrundă și să se stabilizeze în sistem. Înțelegi Blossom?
Blossom : Cu toate acestea, m-am gândit că poate doreați să spuneți … că cei care au ales să suie (ascensioneze) o vor face, iar cei care nu doresc asta vor rămâne în densitatea grosieră a războiului, certurilor, fricțiunilor, conform alegerilor pe care le-au făcut.
Federația Luminii : Acesta este un subiect delicat.
Blossom : M-am gândit ca ar putea fi !
Federația Luminii : Tu ești conștientă de existența dimensiunilor … infinitelor dimensiuni … infinitelor realități … TOT infinitul !
Deci, așa cum am spus mai înainte, TOTUL poate fi înfăptuit, dar necesitatea și oportunitatea ca războiul să înceteze se va realiza și atunci, finalitatea se va produce într-o dimensiune superioară. Cei care nu vor renunța la beligeranță, la ură, minciună, crime și război vor continua să existe într-o dimensiune care le poate oferi aceasta. Toți aveți dreptul de a alege.
Blossom : Bine … pentru ca sa nu-mi zdruncin de tot creierii, …când vorbiți de  „războiul care va înceta” … vă referiți la toate războaiele și beligeranțele existente pe planetă?
Federația Luminii : Da. Prin alegerea la conducere a celor care vor ca acesta să fie scenariul care se desfășoară.
Blossom : Atunci, cum pot să fie entuziasmați de o încetare a focului … dacă nu va avea loc în mod inevitabil ?
Federația Luminii : Cu toate acestea, este posibil … depinzând de linia timpului în care se va sări, atunci când această oportunitate va apărea.
Blossom : Bine. Totuși, cum știm „ce număr de autobuz trece și pe care linie a timpului ?”
Federația Luminii : Alegerea ! Alegerea, conform dorințelor pe care inima le selectează cu cea mai mare profunzime.
Blossom : Totuși, multora dintre noi le-ar place acest lucru; cu toate acestea, există încă război în lumea noastră !?
Federația Luminii : Dar sosește și oportunitatea ca fiecare dintre voi să poată alege.
Blossom : Haide acum, … dacă ar fi cazul … cu siguranță ar fi doar o mână de oameni ai elitei care ar alege să joace ''jocul războiului''. Soldații adevărați care luptă nu o doresc … căci nu găsesc ADEVĂRATUL motiv, care-i împinge să o facă.
Federația Luminii : Poate acesta va fi cazul. Deci, cei puțini și acoliții lor ar putea alege continuarea jocului lor în „locul” care oferă această vibrație pentru ei. Locul care corespunde vibrației lor, îl creează ei pentru ei.
Blossom : Inima mea bate foarte repede, în momentul în care gândurile voastre sar prin mintea mea, și nu pot să scriu destul de repede.
Adică, dacă sunt în cadrul unei percepții corecte …voi spuneți că există ceva care va veni, și care va oferi un scenariu de încetare a focului ?
Federația Luminii : Da.
Blossom : Aceasta este valabil, pentru toate războaiele ?
Federația Luminii : Inclusiv cele individuale !
Blossom : Extrem ! Aceasta este o mare situație de încetare a focului !
Federația Luminii : Totuși, înțelegi, Blossom, aceasta înlăturare a Energiilor încărcate negativ, trebuie sa se oprească undeva.
Blossom : Cine spune ? Cine garantează?
Federația Luminii : TOTUL ! Este o hotărâre conștientă … pentru/prin conștiință.
Blossom : Dacă ALL (totul) este o Singură Mare Conștiință … nu înseamnă că ea include și pe cei care încă vor să joace aceste ''jocuri de elite'' ?
Federația Luminii : Da.
Blossom : Atunci?
Federația Luminii : Totuși, încă există roluri care vor fi jucate .. cu scopul de a servi scopului finalității.
Blossom : Dragilor ! Curios este … ca înțeleg acest lucru pe deplin !
Federația Luminii : Unii o vor face … alții nu. Totuși, cum Conștiința … este ingredientul cheie … pe o scară foarte mare  … totul se îndreaptă spre SCHIMBARE și această SCHIMBARE este pe drum, un parcurs în derulare.
Blossom : Îmi pare rău să vă stric festivitatea. Oricum, mereu am făcut-o. Să nu mă înțelegeți greșit … eu sunt de partea voastră. Pot să simt energia voastră și entuziasmul vostru și, fără îndoială, în mintea mea … acest lucru se va întâmpla … și se află „mai aproape” ca niciodată … o înțeleg ! Cu toate acestea, cu tot respectul … la nivelul înțelegerii mele, această afirmație: ''Se află pe drum'' … pentru noi … ar putea să fie în… 2029 !
Federația Luminii : Dragă Blossom, Dragi Suflete ale Pământului … din locul compasiunii celei mai adânci în interiorul ființelor noastre, vă întrebăm: nu v-am spus de multe ori, că aceste schimbări vor avea loc în timpul vieții voastre actuale?
Blossom : Mă iertați că vă întrerup din nou, totuși … există și suflete care îmi scriu și care au vârsta de 90 de ani. Ele se agață de puținul care le-a mai rămas, în speranța că vor mai apuca „o viață mai bună”. Înțelegeți ce spun ?
Deci, în timpul dv. de viață … vorbind despre noi, … fără îndoială vârsta contează determinant.
Federația Luminii : Înțelegem acest lucru. Totuși … există persoane care ACCEPTĂ și ȘTIU, că și-au făcut partea lor, înălțând Planeta cu Lumina lor … și acest lucru, pentru unii, înseamnă … ''a aduce Energie'' din alt loc … atunci când va sosi momentul. Dar există persoane care ȘTIU că trebuie să rămână pe planetă pentru a-și îndeplini misiunea.
Blossom : Aș dori atât de mult SĂ SIMT/ȘTIU cu siguranță că sunt una dintre ele … „în curând” voi împlini 59 de ani! În interiorul meu SIMT că sunt o persoană care se va afla aici atunci când „totul” va fi dus la capăt. Cu toate acestea, uneori, mă întreb dacă sentimentul meu despre ceva, este doar o „speranță”. Numai timpul o va spune, prietenii mei … numai timpul o va spune. CUNOAȘTEREA MEA, știu sigur, ca este aici, unde se termină ziua de azi. Dumnezeule ! M-am distrat mult. Iubire și mulțumiri ...
Federația Luminii : SENTIMENTUL este reciproc.
-----------------------------------------------------------------------
Blossom : Aceasta canalizare, m-a făcut să-mi aduc aminte de o metaforă pe care Norul Alb, a spus-o referitor la Schimbare și Schimbări. A fost extrasă din capitolul 17, din  „A merge în Lumină și Iubire''. (Disponibilă pe www.blossomgoodchild.com )
(extras)
Nor Alb: Un bun venit călduros dumneavoastră, prietenii mei buni. Există atâta energie care curge între noi, că simt ca și cum aș putea să pleznesc. Îi arăt lui Blossom imediat, că este ca și cum ar fi o sărbătoare aniversară, cum sunt cele care se sărbătoresc aici, pentru că există multe de sărbătorit. Îi arăt că pe masa sa festivă, există o carafă cu un lichid care are gust de căpșuni. În partea superioară sunt multe petale de trandafir care plutesc delicat la suprafață acestui fluid. Începând de acolo, se vede un mic vârtej care transcende prin acest fluid, către partea inferioară a carafei.
Pe măsură ce impulsul se acumulează către punctul din partea inferioara a carafei, petalele de trandafir sunt aspirate către înăuntru și în jos. Dintr-o dată, nu mai pot fi văzute : au dispărut în acest mic vârtej.
În continuare, îi arăt că această mică furtună, se amplifică, și se amplifică, și se amplifică și, dintr-o dată, apar din nou aceste petale. Acum, nu mai sunt de culoare roz. Sunt de culoare albă iar apa este limpede.
Prietenii mei, uneori este necesar ca o parte a ființei voastre să fie secționată, aproape până jos, până când simțiți că poate că ați pierdut pentru totdeauna. Vârtejul care v-a secționat până jos vă face să simțiți că vă rotiți atât de rapid că vă dă amețeli, și veți cădea.
Este ca și cum uneori acest vârtej v-a dus până la punctul de a țipa. Este atunci când nu mai știți unde ați ajuns, când nu mai puteți vedea, atunci când transformarea este dusă la capăt.
Este un spectacol magic, când ceva dispare dar reapare, transformat dintr-o dată în ceva complect diferit.
Observați că petalele albe sau mărit, la fel ca și fenix-ul din foc, pentru ca să renască.
Ceea ce continuă să se afle în partea superioară a apei limpezi, este frumusețea care acum trebuie sa fie văzută. Nu există nimic urât peste apa de culoare roz și petale roz. Este numai timpul schimbării.
Când o schimbare este dusă la capăt, apar cu necesitate confuzia și agitația în toate lucrurile, pentru ca schimbarea să poată avea loc.

Imaginați-vă nisip la fundul carafei. Când nu există vârtej (turbion), nisipul se va menține la fel. Toate granulele de nisip, nu se vor dispersa și vor rămâne împreună cu tot nisipul, timp îndelungat.
Când apare vârtejul, firicele de nisip ascensionează. În acest timp, în vas apare turbulență, există agitație, există instabilitate și permanente modificări.
Când vârtejul începe să se micșoreze, datorită faptului ca a ajuns la punctul său maxim, granulele de nisip se reașează, dar majoritatea în alt loc.. Cu toate acestea, prietenii mei, nu vedeți că tot acest nisip a făcut parte mereu din aceeași grămăjoară?
Datorită repoziționării, fiecare granulă de nisip va avea o altă vecinătate, totul va fi nou pentru ea: ca poziție, altitudine, orientare cardinală, etc.
Așa se întâmplă și în evoluția sufletelor. Nimic nu piere, nimic nu dispare cu adevărat. Totul se repoziționează, totul se reordonează, se realiniază. Fiecare suflet (granulă) va avea o altă perspectivă, după fiecare vârtej, dar el va aparține pururi aceluiași TOT.

http://galacticchannelings.com/romana/blossom26-08-16.html

Un comentariu:

  1. ..o porcarie curata aceasta conversatie,..un mesaj fara sens...bataie de joc la adresa celor care cred in frattii lor stelari!

    RăspundețiȘtergere