Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 septembrie 2016

ARCTURIENII: Incursiune în a cincia dimensiune.

(postat în 12 august, de ; channeled în 7 august de Suzanne Lie)
Traducerea Const.Mihăilescu

În momentul acesta voi nu vă aflați pe deplin nici în cea de a treia și nici în a patra dimensiune. Și cu atât mai mult, nu sunteți intrați nici în cea de a 5-a dimensiune. 
S.L.
Acest lucru nu se datorează faptului că ați făcut ceva greșit, ci realității că, de fapt, sunteți un prototip, un model cu care se experimentează, pentru prima oară, în acest univers, ridicarea în dimensiuni superioare împreună cu corpul fizic.
Un prototip este definit ca: " Un model original, nemaiutilizat sau încercat altundeva și, în funcție de rezultat, se trece la multiplicarea și generalizarea lui”. Prin urmare, transmutarea voastră ca trup fizic odată cu sufletul și Sinele, într-o dimensiune superioară (fără a mai trece prin moartea corpului fizic) este un experiment care va fi generalizat, după confirmarea reușitei.

De fapt, voi (dacă v-ați oferit înainte de această incarnare) ați ales să  vă "testați echipamentul" pentru a patra și a cincea dimensiune împreună cu „nava ” voastră Pământ.
Pentru a finaliza procesul, veți fi invitați să părăsiți cea de a treia și a patra dimensiune înainte de a da pe deplin creierului vostru cel de al cincilea nivel. Pentru acest lucru vă sugerăm să vă concentrați în primul rând pe cea de-a treia dimensiune, ca punct de plecare inițial și pe a cincea dimensiune, ca destinație.
Unor oameni le-ar putea fi frică de modificările care vin și-i vor judeca pe ceilalți. 

Cea de a cincea dimensiune este locul care rezonează în cadrul sistemului de operare al Unicului - ACUM, care este o experiență destul de diferită ca rezonanță cu cea de a treia dimensiune, "timp și spațiu."
Vasul vostru „de lut" nu poate rezona pe cea de a cincea dimensiune, astfel încât "sclipirile” din 5D vor fi obținute doar prin intermediul conștiinței ajunsă să vibreze pe frecvențele acestei dimensiuni superioare.
Mai multe despre aceste stadii (trepte) ale  conștiinței, puteți afla accesând:
http://www.multidimensions.com/multidimensional-consciousness 

Când conștiința voastră s-a extins pentru a include rezonanțele celei de a 5-a dimensiuni, gândurile și emoțiile voastre vor rezona la un nivelul de înaltă puritate și inocență, imposibil de atins și menținut în cea de a treia sau a patra dimensiune.

Ați putea dori să experimentați această realitate, dar acest lucru se va putea face numai atunci când emoțiile voastre, vor întra în rezonanță cu frecvența inimii voastre iar gândirea va rezona cu Mintea Multidimensională. 
Când aceste calibrări sunt realizate, se poate crea interfața, (trecerea) la o zonă în care aspecte ale dimensiunilor inferioare (3D,4D) să interfereze cu realitățile 5D, unde se regăsește și Sinele vostru Superior. (Nota C.M.: mai clar: când vom ajunge ca tot ceea ce vom face să fie dictat de inimă sau de Mintea Multidimensională, atunci vom păși în realități ale dimensiunii 5D). 
Asta înseamnă să practicați cu convingere sentimentul iubirii necondiționate, sentiment care are alte reverberații în inimă și în starea voastră emoțională.
Iubirea necondiționată rezonează pe o frecvență în care sentimentul unității și deplina încredere devin și sunt recunoscute constant și invariabil drept însușiri naturale.
Rezonanța aceasta se plasează în plaja frecvențelor caracteristice ale 5D, sau mai sus.
Gândirea multidimensională poate apărea cel mai bine atunci când inima și Mintea Multidimensională ajung să fie interconectate. Gândirea multidimensională rezonează la frecvența iubirii necondiționate, iar ambele senzații sunt caracteristici ale celei de a cincia dimensiuni.

Mulți dintre voi încep să se confrunte tot mai mult cu aceste realități 5D, exprimate emoțional, sentimental, realități pe care, unii dintre voi, le percepeți aproape ca agresiuni la adresa corpului vostru fizic, fapt ce vă determină să vă opuneți instinctiv la permanentizarea lor.
 Aceste sentimente și senzații vin în valuri și vă permit să aveți experiențe diferite de cele cuprinse în portofoliul cunoașterii și trăirilor voastre anterioare. Treptat, ființa voastră începe să nu se mai teamă, începe să se obișnuiască cu natura acestor energii, în final, sfârșind prin a le accepta și chiar a le dori.
Pentru comparație, un val cu energiile acestor senzații este la fel ca senzația pe care o dă scufundarea corpul în apă foarte rece sau foarte fierbinte. Când vrei să intri în acea apă (rece sau fierbinte) vei avea nevoie de ceva timp pentru a te acomoda și este nevoie ca această trecere să se facă treptat, după care totul ți se va părea normal. Este deci de recunoscut că fiecare poate trece printr-un anumit șoc.
Așa este și cu trecerea la cea de a 5-a dimensiune.
Noile senzații provocate de trecerea de la o dimensiune la alta (practic, de la un câmp vibrațional la altul) apar deoarece toate mesajele neuronale, precum și funcționarea inimii, plămânilor, aparatului vizual, auditiv, tactil, toate aceste componente ale conștiinței voastre, sunt chemate să se calibreze pe o frecvență mai mare decât cea pe care lucrau anterior.
Ceea ce trebuie înțeles prin "frecvență mai mare de contact" se referă la câmpul vibrațional al noilor realități în care nu ați avut experiențe sau ați avut foarte rar, în forma voastră fizică mai cu seamă nerafinată.
De fiecare dată când tot mai frecvent, interacționați cu Sinele vostru Superior, localizat frecvențial în dimensiuni de la 5 în sus, vi se transferă nivele de înțelegere superioară pe care ființa voastră le asimilează proporțional cu nivelul evolutiv la care se află în acel moment. 
Corpul vostru de Lumină, pe care vi-l creați în 5D, este precum o casă imensă cu multe nivele, pasaje de trecere, tuneluri, scări, ferestre, (care, de fapt, sunt portaluri energetice specializate pe diferite scopuri). Activarea acestor portaluri se realizează prin procedee de combinare a energiei IUBIRII NECONDIȚIONATE cu GÂNDIRII MULTIDIMENSIONALE.    
Dorința voastră deplină, dedicarea și simțul datoriei pentru a distribui energia care curge prin aceste portaluri ale „vasului vostru de pământ” și transmutarea ei activă din planurile dimensiunii a treia și a patra în câmpuri de energie compatibilă cu 5D este și va trebui să fie preocuparea voastră primordială în perioada ascensiunii. 
Să explicăm, din nou, ce înțelegem prin "portaluri."
-) Al 7-lea PORTAL (sahasrara; n.m.) este cel plasat în creștet – cu rol INTER-DIMENISONAL, servind corpul și mintea.
Pe măsură ce ați început călătoria inter-dimensională, inclusiv cu forma voastră fizică, mintea voastră Multidimensională vă dezvăluie calea stelară pe care trebuie s-o urmați pentru a reveni ACASĂ.
-) Al 6-lea PORTAL (ajna; n.m.) este cel plasat între sprâncene - și servește relaționării interdimensionale deschisă de al treilea ochi.
Așa cum conștiința multidimensională se relaționează și se exprimă și prin cel de al treilea ochi, percepția voastră cu valențe de multidimensionalitate vă ghidează să alegeți realitatea prezentă.
-) Al 5-lea PORTAL este plasat în zona gâtului (vishuddha; n.m.) - și servește relaționării interdimensionale pentru exprimare creativă.
Pe măsură ce vi se trezește pe deplin chakra gâtului crește abilitatea voastră de a realiza comunicări inter-dimensionale, mijloc important de exprimare în timpul călătoriei voastre.
-) Al 4-lea PORTAL este plasat în zona inimii (anahata; n.m.) - și servește relaționării prin energia iubirii necondiționate și vindecării. 
Pe măsură ce chakra inimii este activată, rolul ei de ghidare a ființei devine preponderent, îi crește puterea de a-și aminti și puterea de vindecare.
-) Al 3-lea PORTAL este plasat în zona plexului solar (la cca.2 degete sub ombilic; n.m.). Este chakra (manipura; n.m.) reprezentativă a voinței și adaptării voastre la planurile 3D și 4D, adică cea care v-a susținut cel mai mult și va permis experiențele din planul fizic. Ea va avea în viitor și rolul de a vă adapta lumii planului 5D.
- ) Al 2-lea PORTAL, chakră (svadisthana; n.m.), localizată în zona pelviană, privește creația și procreația, adică posibilitatea renașterii. Rolul ei începe din momentul în care embrionul se formează în uterul viitoarei mame, și va fi poarta principală prin care vor intra energiile necesare formării fătului, adică forma „vasului vostru de pământ”.
-) Primul PORTAL, chakra sacrală (muladhara; n.m.), este responsabil de conectarea la planeta mamă.
După ce sufletul și-a amintit promisiunea făcută în faza de pre-naștere de a-și lega destinele de Gaia, a promis, de asemenea, că-și va proteja planeta-mamă care i-a oferit găzduire (promisiune care, din ignoranță sau proastă orientare nu prea este respectată; n.m.)
Prin procesul de ascensionare, rolul scării voastre interioare cu 7 trepte se extinde pentru a putea prelua noile funcțiuni în dimensiunile superioare.
Deci, a treia și a patra memorie dimensională se extind pentru a inculde cea de a 5-a dimensiune, și dincolo de ea.
Acceptarea sau respingerea extinderii dimensionale este o chestiune a fecărei ființe care are dreptul să aleagă liber.
Au început să existe adevărate prototipuri umane, care vor sta la baza formării Noii Lumi. 
Noi, Arcturienii, vă reamintim că ați solicitat să fiți ajutați în procesul transmutării corpului vostru fizic în octava Luminii (adică în 5D), astfel că (dacă programul de viață cu care ați venit nu prevede altceva) veți păși în 5D fără a vă părăsi corpul fizic.
De fapt pregătirea pentru acest salt ați făcut-o în toate viețile anterioare.
În scopul de a crea câmpurile de energie necesare pentru a vă transmuta corpul din forma și compoziția impuse de dimensiunea inferioară, 3D, în forma și compoziția cerute de 5D, v-ați supus transformărilor și metamorfozei care să vă asigure adaptarea perfectă și nelimitată la câmpurile dimensiunilor superioare. Astfel, vă transformați la nivelul fiecărui corp din care este formată ființa voastră totală (fizic,emoțional, mental, spiritual).

Conștiința Unității voastre interioare va crește rapid, și, în cele din urmă, va face joncțiunea cu Conștiința Unității înteregii creații.
Din moment ce Unitatea Conștiinței cu toată creația este nucleul fiecărei conștiințe, ea se va regăsi și în cea a dimensiunii 5D, astfel că schimbarea conștiinței voastre va face ca trupul vostru fizic să înceapă transmutarea prin rezonanță cu vibrațiile și toate condițiile existente în 5D, și dincolo de aceasta
Pe măsură ce vă mutați și vă adânciți în acest proces, veți experimenta în mod conștient ceea ce nu ați mai experimentat în oricare dintre încarnările voastre anterioare. În toate încarnările voastre în a treia dimensiune, ați venit ca un corp care nu schimba dimensiunea.
Chiar și în aceste condiții restrictive, unele ființe au atins nivelul de Maeștrii Înălțați adică cei care și-au transmutat corpurile în a cincea dimensiune; și de aici denumirea de Maeștri Înălțați.                             
Au existat câțiva dintre acești maeștri, pe planetă, unde au rămas să trăiască mulți ani, adică mult peste ceea ce este obișnuit, deși atunci când acești Maeștri trăiau pe Pământ, frecvența Pământului era mult prea mică pentru ca ei să-și poată asigura o foarte lungă viață. 
Cu toate acestea, în cadrul continuumului ACUM există o altă formă de înălțare (aplicabilă în acest proces; n.m.) pentru care noi vă cerem să combinați procesul personal al transmutării (înălțării) în cea de a cincea dimensiune cu procesul planetar de transmutare în a cincea dimensiune.
Așa că, la fel ca și Maeștrii Înălțați din trecut, care și-au transmutat ființa pentru a ajuta urmașii lor umani, voi vă veți transmuta pentru a ajuta planeta și pe semenii voștri iubiți dar întârziați. 
Cum va avea loc acest proces, veți afla pe parcurs, din comportamentul viitor al Gaiei, care va crea și declanșa acele fenomene necesare înțelegerii de către majoritatea dintre voi.  
Prin urmare:
Conștiința Unității personale în cadrul Sinele vostru se va extinde pentru a cuprinde Conștiința Unității cu planeta, care se va extinde în mod automat la Conștiința Unimii cu toți ceilalți oameni de pe suprafața Gaiei:
Ceea ce va extinde Conștiința Unității cu animalele de pe Gaia,
Ceea ce se va extinde la toate plantele de pe Gaia,
Care se va extinde la Elementalii Pământului (aer, foc, apă și eter),
Care se va extinde până în miezul Gaiei,
Care se va extinde în Aura Gaiei,
Care se va extinde la celelalte planete ale Sistemului Solar,
Care se va extinde în Galaxie,
Care se va extinde la ceea ce a fost o dată necunoscut, dar acum sunt doar amintiri....
Este Conștiința Unității care vă va ajuta să vă amintiți...

Sursa: http://goldenageofgaia.com

Un comentariu: