Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 august 2016

Mesaj de la Federația Luminii

(26 iulie 2016; channeler Sheldan Nidle)

Traducere Const. Mihăilescu.

13 Caban, 0 Pop, 13 Caban
Dratzo! Noi venim pentru a discuta despre schimbările pregătite pentru acest frumos corp ceresc albastru-verde (Pământul).
Timp de mulți ani, ultimele rămășițe mai importante ale cabalei întunecate au lucrat pentru a întârzia sau evita inevitabilul.
Acum, cei care răspund în mod oficial de derularea programului de ajutorare, au căzut de acord împreună cu noi să stabilim un calendar pentru distribuirea fondurilor de prosperitate.
Aceste distribuții globale trebuie să fie dangătul de clopot care anunță de facto moartea actualului regim american și a tovarășul său întunecat, Uniunea Europeană.
Pe măsură ce ieșirea Angliei din UE a devenit cunoscută, acest nou sistem monetar va putea fi, în sfârșit, gata pentru creșterea grupului BRICS și apariția unui sistem bancar global mai echitabil.
Pentru noi, este semnificativ faptul că această operațiune a început cu Anul Nou Galactic. Astfel, în scurt timp au apărut o serie de noi realități și noi energii au devenit disponibile.
Lucrătorii Luminii, precum și cei care supraveghează mișcarea noilor fonduri, sunt în extaz și sunt convinși că, de data aceasta, este vorba de un nou început în acest program. În prezent, unele evenimente minunate încep să se producă și punctul culminant al manifestării lor va însemna marea acțiune de Ștergere Valutară Globală (Reset Global Valutar).

Așa cum am mai spus și cu alte ocazii, întreaga operațiune a început în perioada Evului Mediu Târziu, în Europa și în Asia. Cantități importante de aur și multe alte obiecte și valori au fost tezaurizate și depozitate într-o lungă perioadă de timp, în ciuda multelor evenimente dramatice care s-au petrecut pe planetă.  
Un comitet special, compus dintr-un grup restrâns de Maeștri Ascensionați, a selectat un număr de familii nobiliare oneste și devotate scopului. Mulți dintre aceștia au promovat de-a lungul vremii artele oculte. Pe  primele locuri de pe această listă onorabilă și onestă îl menționăm pe Maestrul Lord Lanto, care a fost numit în această poziție de conducere de către un Consiliu Ceresc Special, condus de Arhanghelul Mihail.
Această comisie cerească l-a însărcinat pe Maestrul Lanto cu constituirea pe termen lung a unei mari bogății care să fie păstrată în depozite secrete. Locația acestor depozite valoroase, care, în timp, urmau să devină o imensă comoară, trebuia să rămână necunoscută, pentru a fi protejată de forțele întunericului. Lordul Lanto a ales pe credinciosul chela Kuan Yin, ființa cea mai devotată și potrivită pentru acest proiect de lingă durată. 
Aceștia au început munca de căutare, identificare și recrutare a unor factori responsabili. Pentru Occident, căutarea s-a încheiat atunci când s-a implicat Maestrul Înălțat, contele Saint Germain, în secolul al 16-lea. Din acel moment, vrerea Cerului a început să prindă repede contur, sarcina constituirii și colectării marelui tezaur devenind o realitate.  

În următoarele secole, mari depozite au fost constituite. Saint Germain a condus acțiunea în Occident și multe monarhii au devenit depozitare și contributoare la creșterea acestor bogății. [Nota C.M.: în postări anterioare, am menționat că aceste comori, în principal aur, au ca sursă de proveniență două căi:
- din afara planetei, adică au fost aduse de civilizații extraterestre prietene de pe alte corpuri cerești ale universului unde existau bogății incomensurabile, multe din aceste planete nefiind nici măcar populate.
- de pe Pământ, reprezentând contribuția unor familii nobile. În schimb, aceste familii bogate s-au bucurat de protecție divină – materializată prin guvernare liniștită, exploatarea unor bogății naturale, stăpânirea unor proprietăți care le aduceau beneficii importante (terenuri pentru minerit, agricultură, industrie, pescuit, negoț etc.)
- cine are cât de cât o cunoaștere asupra alchimiei din trecut, îmi poate accepta și speculația că unele dintre civilizațiile avansate ale universului ne-au învățat, pe unii dintre noi, tainele ALCHIMIEI, prin care se pot produce cele mai incredibile transformări ale materiei sau chiar obținerea unei anumite materii (aur, de exemplu) din energia liberă și infinită a Cosmosului. Nu rețin numele acelui maestru indian care dăruia unora dintre participanții la prelegerile sale, obiecte din aur curat pe care le „fabrica ” pe loc prin câteva pase magnetice cu mâna. Cel mai adesea el producea din energia mediului ambiant un fel de cenușă, prin simpla frecare a degetelor. Acea cenușă avea proprietăți tămăduitoare. Era nu magie ci alchimie].

În următoarele secole, marile depozite erau constituite. Sub îndrumarea lui St. Germain, Occidentul, în special monarhiile, s-au orientat asupra sistemului bancar. Această aventură însă a facilitat Occidentului să-și răspândească sistemul său financiar hidos, care a creata adevărate imperii ale finanțelor. 
Oricum, folosind oportunitățile, fondul de colectare a avuțiilor s-a orientat rapid și a reușit să crească repede, sub supravegherea lui Kuan Yin & asociații. 
Un adevărat bum al colectării s-a realizat ca urmare a sfârșitului brusc al celui de al doilea război mondial. În urma acestui conflict extins, noile instituții financiare ale Occidentului au trasat liniile directoare ale strategiilor pe care le-au și legalizat; ele urmau să aducă roadele de la mijlocul anilor ’90

La acel moment, în mod neașteptat, "Tratatul de la Anchara" a deschis Cabalei întunecate de pe această planetă un proces care urma să conducă lumea spre o eră a Luminii, păcii și prosperității. Înfăptuirea lui s-a prelungit până în prezent, când ne aflăm în pragul sfârșitului puterii financiare a protejaților forțelor întunecate și apariției unui vast sistem bancar nou, cu resetarea vechiului și inechitabilului sistem precum și prin apariția unei adevărate și puternice monede cu generalizare la nivel mondial.. 

Aceasta este, de asemenea, o perioadă de finalizare a pregătirilor pentru debarcările navelor noastre, ca un eveniment de masă, mult așteptat de toată lumea iubitoare de pace și de prosperitate.
Debarcările noastre nu vor fi invazii, așa cum forțele întunecate susțin, ci momente în care inteligențe ale lumilor foarte avansate vor veni cu dragoste și frăție să ajute umanitatea planetei voastre să recupereze ceea ce a pierdut în perioada în care ați fost în carantină, izolați de frații voștri din univers. 
Perioada de acomodare reciprocă va dura probabil un an de zile, timp necesar pentru a căpăta încredere unii în alții și a întra în contact cu noile tehnologii. 
Din acel moment, alta va fi istoria scrisă a umanității Pământului. 
În acest demers, o contribuție esențială va reveni Maeștrilor Ascensionați, care vă vor arăta adevărata voastră istorie, ajutându-vă să înțelegeți foarte bine cine sunteți și care vă sunt originile și să știți cine v-au fost prietenii și cine dușmanii.
O mare parte dintre acești maeștri au trăit în Atlantida, ca de altfel, și o bună parte dintre voi. Acel moment al recunoașterii (revederii) va fi sublim.
Multe lucruri trebuie să fie discutate și clarificate, cum ar fi, de ex., modul în care Anunnaki v-au manipulat, oferindu-vă un set de percepții diferite de ceea ce exista în ADN-ul vostru, a cărui structură v-a fost modificată. 
Multe lucruri, cum ar fi acest trist episod din existența planetei voastre, vor trebui discutate și lămurite. În multe feluri, ați putut fi manipulați, amprenta Anunnaki permițându-le să vă domine și să vă subjuge.  
De asemenea, va trebui să aflați adevărul despre așa-numitul "Potop biblic". Este esențial ca, împreună să avem discuții lămuritoare cu toată suflarea, căci ele sunt vitale pentru repunerea în drepturi a ADEVĂRULUI. Apreciem că toate aceste discuiții se vor încheia cam într-un an de zile.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Namaste! Noi suntem Maeștri Ascensionați! Noi venim pentru a întări ceea ce a fost deja spus pentru voi.
Când ne-am format, mai întâi în Cerul plin de har și de Lumină, am avut un scop divin. Da, omenirea voastră a existat sub lunga dominație a Anunnaki, ființe ale întunericului.

Cerul (Divinitatea) le-a dat, prin dispensă, dreptul de a ajuta umanitatea Pământului să evolueze. Constatându-se că nu și-au respectat promisiunile, acest drept li s-a luat.
Sarcina noastră a fost de a monitoriza acest proces, raportând modul în care se desfășura și cum își îndeplineau Anunnaki angajamentele. Am constatat astfel că „civilizatorii” au devenit întunecați și au oprimat umanitatea planetei. Ca urmare, li s-a retras dreptul de a mai rămâne pe planetă. În prezent, acest proces sacru este în derulare, el fiind aprobat de cele mai înalte foruri divine. 
Ne bucurăm de faptul că familiile noastre spațiale se află sub îndrumarea specială a Cerului.

Ne aflăm acum pe punctul de a declanșa evenimente care urmează să transforme acest tărâm întunecat și neacceptat (Nota C.M.: se referă la carantina în care cca 200.000 de ani planeta noastră a fost ținută izolată de univers) în unul al iubirii, concordiei și prosperității.
Îi mulțumim Cerului pentru aceste acte, precum și pentru înfrângerea forțelor întunericului, acțiune care este aproape încheiată.
Le mulțumim tuturor celor care veghează la protecția planetei Pământ și sunt prezenți în proximitatea acestei planete, gata să o apere de orice forță potrivnică. 
Cabala întunecată a împins Gaia până la marginea disoluției sale.
Trebuie să menționăm, totodată, cum Lucrătorii Luminii au ajutat și ajută cu devotament dus, uneori, până la sacrificiu, la salvarea și ascensionarea sistemului vostru planetar. 

Fiecare dintre voi își dă seama pe deplin că aceste evenimente iau timp pentru a se manifesta, dar ele se produc cu certitudine, deși foarte mulți nu percep acest proces. Energiile voastre pozitive minunate fac diferența.
Combinate cu eforturile fraților voștri, vi s-a promis o substanțială îmbunătățire a stării voastre financiare. Aveți încredere că acestea nu sunt promisiuni goale de conținut.
Cu adevărat, ați ajuns foarte aproape de momentul în care condiția voastră generală se va schimba radical în bine. .
Cerul a auzit și cunoaște situația actuală a civilizației umane și a planetei Pământ. În consecință, se vor lua noi și importante măsuri de accelerare a ieșirii din starea precară în care v-au adus întunecații.
Conform noilor decrete ale Cerului, multe stări de lucruri se vor schimba pe planeta voastră. Nu ați fost niciodată singuri, dar, de data aceasta, ați întrat într-un proces accelerat de redresare. 
Multe ființe sacre își folosesc puterile pentru a îndeplini prevederile noilor decrete elaborate de Divinitate, care vrea să se încheie, odată pentru totdeauna, cu calvarul și nefericirea de pe Pământ. 
Sunteți pe o cale spre o conștiința deplină și la aceasta se va ajunge inclusiv prin izolarea sau alungarea celor care v-au înrobit, forțe care nu v-au vrut binele niciodată. Asta vă va permite să ajungeți la un grad superior de libertate și responsabilitate, la nivel galactic. Acesta va fi doar începutul pentru umanitate. Osana! Osana!
   
Astăzi, am vorbit despre iminența a ceea ce urmează să se întâmple. 
Suntem recunoscători că toate acestea au fost realizate cu un minim de dezacord.
Fiți curajoși și credeți în viitorul vostru luminos. În sfârșit, și voi veți afla Raiul.
Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja!

http://sananda.website/

10 comentarii:

  1. Povesti,povesti nemuritoare pentru "prostirea prostilor" adica a "goyimilor" platitori de taxe si impozite!!!! In acest timp iudeo-masonii,khazarii si iezuitii conduc lumea spre NOM.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Așa cum le spui mata, neicusorule, mai rar!” Androgin

      Ștergere
    2. Spune tu ca nu-i adevarat ce-am afirmat,sau poate ca tu nu vezi bine sau traiesti pe alta lume....Dureros de adevarat,mizeria morala,materiala si spirituala "inunda" aceasta lume si,odata ce vor reusi sa "implanteze" omenirea cu dispozitive nanotehnologice de comanda,manipulare si control,avand proprietatea si controlul absolut asupra apei,mancarii si climei nu va mai ramane decat "proclamarea" Guvernului Mondial si-a Noii Ordini Mondiale!!! Cititi-l pe Kissinger si luati aminte.....

      Ștergere
    3. Constatările dv. sunt adevărate, numai că ați uitat să menționați ce ați făcut dv.personal ca aceste triste realități să se schimbe. Să nu spuneți că nu puteți face nimic căci n-ar fi corect. N-ajută la nimic dacă ne deplângem soarta. TREBUIE SĂ LUĂM ATITUDINE, SĂ FIM NOI ÎNȘINE CORECȚI ȘI INTOLERANȚI CU HOȚIA, ȘPAGA. Să nu mai acceptăm să ne conducă hoții, corupții,să nu-i mai alegem. Întunecații nu pot face nimic dacă nu găsesc „cozi de topor” printre noi (adică indivizi coruptibili). Să fim mai umili și mai credincioși în raport cu Dumnezeu etc.

      Ștergere
  2. Chiar de ar fi un ,,fanat cu fantezii romantice,,sa dea aceste idei pozitive de a crede in ceva mai bun-eu asi intra pe blog,asi citi,observa...dar nici de cum judeca.Oricum e mai pozitiva energia decit cind critici.Stim cu totii ca cuvintele detin energie.Pace,prosperitate,armonie,iubire,de ex.au o rezonanta f.inalta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi ani de astfel de "dulcegarii verbale",si probabil cate vieti in fizic,pana se vor materializa cumva...Sunt 4 ani de asa "predici",le citim ,aplaudam,ne uitam in oglinda sa vedem cat ne-am mai degradat fizic de cand tot ascultam,si nu ne mai oprim...Oare la ce foloseste, sa tot aplaudam ceva totusi absent ? Avem mereu tot multi care le este mult prea bine(probabil in dispretul nostru...),si ii vedem,ei o duc bine la infinit,"predicatorii" ne impuie capul cu aceleasi istorisiri obositoare,chiar prin neproducerea lor,si in final nu mai putem de atata fericire(ni se recomanda sa meditam...),sa ne treaca plictiseala ,nu de alta si incet-incet disparem cu totul...Este din pacate culmea nefirescului/banalului, chiar cu trimiteri depresive...Peste "n" ani/epoci/etc. ,oare care o fi varianta de abordare a unor asa ....conferinte ? Daca acel "vestitor" astral numit "Cobra" se tine tot de coferinte ....Mai era cineva in urma cu stim cati ani, ce se tinea de congrese...Deci,ca in filmele cabaliste "va urma"....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspunsul și atitudinea corecte le primiți de la „ Anonim, 17 august 2016,18:42 ”. Mă bucur nespus când constat că mai există și asemenea cititori care știu și înțeleg că fericirea lor și a noastră depinde în primul rând de ceea ce facem noi, adică de felul cum gândim, cum acționăm și cum ne raportăm la tot ceea ce ne înconjoară.

      Ștergere
  4. Fie numai 100,000 de persoane sa gandeasca simultan si concentrat la o schimbare in bine si totul se va schimba radical in bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nemultumit sunt Doamne,eu,mereu...Tat dea gata pe da moaca...Pica para malaiatza...nemultumirea are legatura cu credinta individului oarece...rabdarea e rupta din CER...Calma bambini...

    RăspundețiȘtergere