Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 august 2016

DIN CARTEA „ALIAȚII UMANITĂȚII”, de Marshall Vian Summers (II)

(selecțiuni)

(continuare)

„ALIAȚII UMANITĂȚII” nu este numai o altă carte ce speculează despre fenomenul OZN/EXTRATEREȘTRI. Este un mesaj autentic de transformare îndreptat direct către scopul de fond al Intervenției extraterestre cu scopul de a crește conștiența de care vom avea nevoie pentru a înfrunta provocările și oportunitățile viitoare. —BIBLIOTECA PENTRU NOUA CUNOAȘTERE.

CINE SUNT ALIAȚII UMANITĂȚII?
Aliații servesc omenirea pentru că reprezintă cumulul Cunoașterii pretutindeni în Mai Marea Comunitate.
Ei îi reprezintă pe Cei Înțelepți din multe lumi care sprijină un scop mai înalt în viață. Împreună, ei împărtășesc o Cunoaștere și Înțelepciune mai mare care poate fi transferată la mari distanțe în univers întegrând granițele de rasă, de cultură, de temperament și de mediu. Înțelepciunea lor este pătrunzătoare. Abilitățile lor sunt mari. Prezența lor este ascunsă.
Ei vă recunosc și realizează faptul că voi sunteți o rasă emergentă, ce apare într-un mediu foarte dificil și foarte concurențial în Mai Marea Comunitate.

SPIRITUALITATEA DIN MAI MAREA COMUNITATE
Capitolul 15: Cine Servește Umanitatea?

În urmă cu peste trei zeci de ani, un grup de entități din mai multe lumi diferite s-au întrunit discret într-o locație secretă din sistemul nostru solar, în apropiere de Pământ, cu scopul de a observa vizita extraterestră care are loc în lumea noastră.
Din punctual lor de observare, au putut să afle identitatea, organizarea și intențiile acelora care ne vizitează lumea și au monitorizat activitățile vizitatorilor. Acest grup de observatori se prezintă drept ”Aliații Umanității”.
Iată raportul lor, cuprins în mai multe informări.
=========================================
Informările.

PRIMA INFORMARE
Prezența Extraterestră din Lume, astăzi.
Este o mare onoare pentru noi să putem prezenta această informație tuturor celor care sunt destul de norocoși să recepționeze acest mesaj.
Noi suntem Aliații Umanității. Această transmisiune este posibilă datorită prezenței și susținerii Celor Nevăzuți, îndrumători spirituali care supraveghează dezvoltarea vieții inteligente atât în cadrul lumii voastre cât și în întreaga Mai Mare Comunitate de Lumi. Noi nu comunicăm prin niciun dispozitiv mecanic, ci printr-un canal spiritual care este liber de interferențe.
Deși trăim în mediul fizic, ca și voi, ne este dat privilegiul de a comunica în acest fel cu voi în scopul de a furniza informația pe care trebuie să v-o împărtășim.
Noi reprezentăm un grup mic care observă evenimentele lumii voastre.
Venim din Mai Marea Comunitate.
Nu intervenim în treburi umane.
Nu avem niciun stabiliment aici.
Am fost trimiși cu un scop foarte special: să fim martori la evenimentele care au loc în lumea voastră și, dată fiind oportunitatea de a face asta, să vă comunicăm ceea ce vedem și ceea ce știm.
Căci voi, trăind pe suprafața planetei voastre nu puteți vedea ce se întâmplă în jurul ei. De asemenea, voi nu puteți observa clar vizitele care au loc în lumea voastră, în acest moment sau ce semnificație au aceste vizite și, deci, ce prevestesc ele pentru viitorul vostru. 
Ne-ar plăcea să dăm mărturie scrisă despre aceasta. Procedăm în modul acesta la rugămintea Celor Nevăzuți, căci am fost trimiși cu acest scop.
Informația pe care suntem pe cale s-o împărtășim cu voi ar putea părea foarte epuizantă și terifiantă. Pentru foarte mulți, ea va fi neașteptată și chiar greu de crezut..
Noi înțelegem această dificultate, căci, la rândul nostru, în lunga noastră istorie, am trecut prin aceste încercări și realități. 
Pe măsură ce primiți informația, este posibil ca, inițial, chiar să n-o acceptați ca fiind adevărată. Noi vom înțelegea aceasta.

De mulți ani observăm cum merg treburile în lumea voastră.
Nu căutăm să stabilim niciun fel de relație cu umanitatea vostră.
Nu suntem aici într-o misiune diplomatică. Am fost trimiși de Cei Nevăzuți să trăim în proximitatea lumii voastre pentru a observa evenimentele pe care suntem pe cale să le descriem.
Numele noastre nu sunt importante; ar fi nerelevante pentru voi. În afară de aceasta, nu le vom divulga pentru propria noastră siguranță, căci trebuie să rămânem ascunși în scopul de a putea servi cauzei pentru care am venit aproape de planeta voastră.

Pentru început, este necesar ca oamenii de pretutindeni să înțeleagă faptul că umanitatea este în proces de emergență (încadrare) într-o Mai Mare Comunitate de viață inteligentă.

Lumea voastră este „vizitată” de câteva rase extraterestre și de câteva organizații (asocieri) diferite de rase. Acest lucru se întâmplă în mod activ de ceva timp. Au existat vizite în istoria umană, dar nimic de această magnitudine.

Apariția armelor nucleare și distrugerea lumii voastre naturale au adus aceste forțe pe meleagurile voastre.
Astăzi, există din ce în ce mai mulți oameni în lumea voastră care încep să realizeze că acest lucru are loc.
Noi înțelegem, de asemenea, că pot exista multe interpretări ale acestor vizite – ce ar putea să însemne și ce ar putea să ofere.
Mulți dintre oamenii care sunt conștienți de aceste lucruri sunt foarte optimiști și anticipează un mare beneficiu pentru umanitate. Înțelegem.
Este natural să vă așteptați la acest lucru. Este natural să fiți optimiști. Vizitele în lumea voastră sunt acum foarte extrinse, atât de mult încât oamenii din toate părțile lumii le sunt martori și experimentează efectele în mod direct.
Ceea ce i-a adus pe acești ”vizitatori” din Mai Marea Comunitate, pe aceste organizații diferite de ființe, nu este să promoveze avansarea umanității sau educația spirituală a umanității.
Ceea ce a adus aceste forțe pe meleagurile voastre, în număr așa mare, ceea ce prezintă adevăratul interes pentru ele sunt RESURSELE planetei voastre.
Noi înțelegem că acest lucru ar putea fi dificil de acceptat la început, pentru că voi nu puteți încă aprecia cât de frumoasă este lumea voastră, cât de bogată este ea și ce bijuterie rară este, într-o Mai Mare Comunitate de lumi aride și ale spațiului gol.
Lumi asemănătoare cu a voastră sunt rare, într-adevăr. Cele mai multe locuri din Mai Marea Comunitate, și care sunt locuite, au fost colonizate, datorită tehnologiei care a făcut acest lucru posibil.
Dar lumile asemănătoare cu a voastră, în care viața a evoluat natural, fără ajutorul tehnologiei, sunt mult mai rare decât ați putea crede.
Alții manifestă un interes deosebit față de voi, căci resursele biologice ale lumii voastre au fost folosite de milenii de multe rase. Unii consideră lumea voastră ca pe un depozit.

Și totuși, dezvoltarea culturii umane, a armelor periculoase și deteriorarea resurselor au determinat Intervenția extraterestră, îngrijorată de ce s-ar putea alege de aceste mari bogății, care se distrug accelerat prin comportamentul vostru.

Poate v-ați putea întreba de ce nu se depun eforturi diplomatice pentru a contacta liderii umanității. Este rezonabil să puneți această întrebare. Dificultatea principală aici este că nu există nimeni care să reprezinte umanitatea, căci lumea vostră este divizată, și națiunile voastre se opun una fața de cealaltă.
Acești vizitatori de care vorbim cred, de asemenea, că voi sunteți războinici și agresivi și că ați putea provoca daune și ostilitate universului din jurul vostru (și nu numai), în ciuda calităților voastre nativ bune.

Așadar, în discursul nostru ne dorim să vă dăm o idee despre ce se întâmplă, ce va însemna pentru umanitate și cum acest lucru este legat de dezvoltarea voastră spirituală, dezvoltarea voastră socială și cu viitorul vostru în lume și în însăși Mai Marea Comunitate de Lumi.
Oamenii nu sunt conștienți de prezența forțelor extraterestre, de prezența exploratorilor de resurse sau de existența acelora care căută o alianță cu umanitatea în propriul lor beneficiu.
Poate că ar trebui să începem aici prin a vă oferi o idee despre cum este viața dincolo de meleagurile voastre, căci voi nu ați călătorit prea departe și nu puteți aprecia aceste lucruri.

Dragilor, trăiți într-o parte a galaxiei (Calea Lactee, n.m.) care este destul de locuită. Nu toate zonele galaxiei sunt atât de locuite. Există regiuni mari neexplorate.
Există multe rase ascunse, necunoscute.
Negoțul și comerțul dintre lumi se practică doar în anumite zone.
Mediul în care vă veți face apariția (Nota C.M.: după ascensiune) este unul foarte competitiv.
Nevoia pentru resurse este prezentă aproape pretutindeni, și multe societăți tehnologizate au depășit resursele naturale ale lumii lor și trebuie să facă negoț, schimburi și să călătorească pentru a obține ceea ce au nevoie.
Este o situație foarte complicată, și pentru unele civilizații, stringentă.
Multe alianțe s-au format și conflictele chiar au loc, pornind de la penuria de bogății naturale.
Poate că, în acest punct, este necesar să realizați că Mai Marea Comunitate, în care voi veți apărea, este un mediu dificil și provocator, dar care, totuși, aduce mari oportunități și mari posibilități pentru umanitate.
Însă, ca aceste posibilități și aceste avantaje să fie posibile, umanitatea trebuie să se pregătească și să ajungă să învețe cum este viața în univers.
Ea trebuie să ajungă să înțeleagă ce înseamnă spiritualitatea în cadrul unei Mai Mari Comunități de viață inteligentă.
Noi înțelegem din propria noastră istorie că acesta este cea mai mare dificultate pe care orice lume o va înfrunta vreodată. Toate acestea nu le puteți obține fără colaborare exterioară, cu civilizațiile aflate mult înaintea voastră, cultural și tehnologic.
Nu este ceva ce puteți programa singuri pentru propriul vostru viitor.
De aceea, forțele care vă pot ajuta să pătrundeți în realitatea Mai Marii Comunități sunt deja prezente în lumea voastră, chiar dacă nu sunteți conștienți de acest lucru..
Circumstanțele le-au adus aici. Da, SUNT AICI.
Poate că asta vă dă o idee despre cum este viața dincolo de granițele voastre. 

Nu vrem să vă creăm temeri, dar este necesar, pentru  propria voastră bunăstare și pentru viitorul vostru, să aveți o estimare onestă și să puteți să ajungeți să vedeți aceste lucruri clar. Noi credem că, nevoia de pregătire pentru viața din Mai Marea Comunitate este cea mai importantă din câte pot exista în lumea voastră astăzi.
Și totuși, din constatarea noastră, oamenii sunt preocupați de propriile lor treburi și de propriile lor probleme, în viața lor de zi cu zi și nu prea le pasă de mult mai importantele imperative care le vor schimba destinul și le vor afecta viitorul.

Forțele și grupurile (federațiile; n.m.), care astăzi sunt aici, reprezintă câteva alianțe diferite.
Aceste alianțe diferite nu sunt unite între ele într-un program și efort comun. 
Fiecare alianță reprezintă câteva grupuri rasiale care colaborează cu scopul de a obține acces la resursele lumii voastre și de a menține aceste legături.
În esență, aceste alianțe diferite concurează una cu cealaltă, deși nu sunt în stare de beligeranță.
Ele văd lumea voastră ca pe un mare premiu, ceva ce vor să aibă pentru ele însele.
Acest lucru crează o provocare foarte mare pentru popoarele voastre, căci forțele care vă vizitează nu numai că au tehnologie avansată, ci, de asemenea, o coeziune socială puternică și sunt capabile să influențeze gândul în Mediul Mental.
Vedeți voi, în Mai Marea Comunitate, tehnologia se obține ușor, dar marele avantaj dintre societățile concurente este abilitatea de a influența gândul. Acest domeniu a căpătat demonstrații foarte sofisticate. El reprezintă un set de abilități pe care umanitatea voastră abia începe să îl descopere.
În consecință, vizitatorii voștri nu vin înarmați cu arme puternice, cu armate sau cu flote de nave. Ei vin în grupuri relativ mici, dar posedă abilitatea considerabilă de influențare a minții oamenilor.
Acest lucru reprezintă o întrebuințare mai sofisticată și mai matură a puterii în Mai Marea Comunitate.
Este abilitatea pe care și umanitatea voastră va trebui să o cultive în viitor, dacă va vrea să rivalizeze cu alte rase cu succes.
Vizitatorii sunt aici să câștige loialitatea umanității. Ei nu vor să distrugă stabilimentele umane sau prezența umană dar doresc să le folosească pe acestea în propriul lor beneficiu.
Intenția lor este utilizarea, nu distrugerea.
Ei sunt convinși că sunt îndreptățiți la aceasta pentru că vin să salveze și să ridice civilizațional lumea voastră. Unii chiar cred că salvează umanitatea de ea însăși (ceea ce nu-i departe de adevăr; n.m.).
Dar această perspectivă nu servește interesele voastre mai mari, nici nu încurajează înțelepciunea sau auto-determinarea în cadrul familiei umane.
Din fericire, datorită faptului că există forțe ale binelui în cadrul Mai Marii Comunități de Lumi, voi aveți aliați.
Noi reprezentăm vocea aliaților voștri, Aliații Umanității.
Nu suntem aici să vă folosim resursele sau să vă luăm ceea ce aveți. Nu căutăm să creăm un stat de care să profităm sau o planetă- colonie pentru propriile noastre interese.
Ceea ce dorim noi este să dezvoltăm puterea și înțelepciunea umanității pentru că noi asta facem din totdeauna în întreaga Mai Marea Comunitate.

(va continua)

http://aliatiiumanitatii.org/wp-content/uploads/sites/33/2015/06/Alia%C8%9Bii-Umanit%C4%83%C8%9Bii.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu