Pentru a ajuta procesul ascensionării, propum cititorilor ca în fiecare DUMINICĂ, ora 22,30, timp de 10 minute, să facem următoarea invocație: Cu credință, umilință și iubire, cer Matricei-Dumnezeu să retragă de pe Pământ toate ființele care, prin alegerile, acțiunile și gândurile lor, se opun ASCENSIUNII planetei și umanității în dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.


Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 august 2016

ATENȚIONARE !

    Pentru calculatorul tău și al meu, fă să circule acest sfat către prietenii tai, familie, contacte!! 
 În următoarele zile fii atent:
nu deschide nici un mesaj avînd un fișier atașat numit:

Actualizarea Windows live,

indiferent cine este cel care ți-l trimite. 
Este un virus care arde întregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie să trimiți acest mesaj tuturor contactelor tale. 
Dacă primești mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar dacă este trimis de un prieten, nu-l deschide și oprește-ți imediat calculatorul. Este cel mai rău virus anunțat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .Acest virus a fost descoperit ieri după-amiază de către Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparația pentru acest gen de virus. El distruge pur și simplu Sectorul Zero al hard discului.
Amintește-ți: dacă trimiți mesajul cunoștințelor tale, asta ne va avantaja pe toți.  

Un comentariu:

  1. Sectorul O este infectat din fabricatie, este ochiul care prin care este verificat fiecare utilizator al unui Sistem de Operare, daca oamenii ar intelege pericolul Windows, ar trece imediat pe Linux, dar... .

    RăspundețiȘtergere