Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 august 2016

ATENȚIONARE !

    Pentru calculatorul tău și al meu, fă să circule acest sfat către prietenii tai, familie, contacte!! 
 În următoarele zile fii atent:
nu deschide nici un mesaj avînd un fișier atașat numit:

Actualizarea Windows live,

indiferent cine este cel care ți-l trimite. 
Este un virus care arde întregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie să trimiți acest mesaj tuturor contactelor tale. 
Dacă primești mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar dacă este trimis de un prieten, nu-l deschide și oprește-ți imediat calculatorul. Este cel mai rău virus anunțat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .Acest virus a fost descoperit ieri după-amiază de către Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparația pentru acest gen de virus. El distruge pur și simplu Sectorul Zero al hard discului.
Amintește-ți: dacă trimiți mesajul cunoștințelor tale, asta ne va avantaja pe toți.  

Un comentariu:

  1. Sectorul O este infectat din fabricatie, este ochiul care prin care este verificat fiecare utilizator al unui Sistem de Operare, daca oamenii ar intelege pericolul Windows, ar trece imediat pe Linux, dar... .

    RăspundețiȘtergere