Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacăra Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie! (în sprijinul cititorului)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 august 2016

ATENȚIONARE !

    Pentru calculatorul tău și al meu, fă să circule acest sfat către prietenii tai, familie, contacte!! 
 În următoarele zile fii atent:
nu deschide nici un mesaj avînd un fișier atașat numit:

Actualizarea Windows live,

indiferent cine este cel care ți-l trimite. 
Este un virus care arde întregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie să trimiți acest mesaj tuturor contactelor tale. 
Dacă primești mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar dacă este trimis de un prieten, nu-l deschide și oprește-ți imediat calculatorul. Este cel mai rău virus anunțat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .Acest virus a fost descoperit ieri după-amiază de către Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparația pentru acest gen de virus. El distruge pur și simplu Sectorul Zero al hard discului.
Amintește-ți: dacă trimiți mesajul cunoștințelor tale, asta ne va avantaja pe toți.  

Un comentariu:

  1. Sectorul O este infectat din fabricatie, este ochiul care prin care este verificat fiecare utilizator al unui Sistem de Operare, daca oamenii ar intelege pericolul Windows, ar trece imediat pe Linux, dar... .

    RăspundețiȘtergere