Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 iulie 2016

Mike Quinsey: De la Spiritul meu Superior

Mike Quinsey, 15 iulie 2016
Traducere Const.Mihăilescu

Evenimentele se accelerează și vibrațiile cresc cu rapiditate, anunțând iminenta apropiere a sfârșitului vechii epoci civilizaționale pe Pământ.
M.Q.
Fiecare suflet care realizează dacă este sau nu afectat de ceea ce se petrece în această frământată perioadă de încheiere, rareori înțelege în profunzime aceste schimbări. 
Modificările par a nu avea nici un scop aparent dar aduc oamenii în stări stresante, pline de teama de ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, teamă vag definită și care planează asupra lumii ca un nor amenințător.
Fără a fi cunoscute, cele mai multe dintre aceste manifestări fac parte din acțiunea de curățare necesară pentru a elibera scena existențială, astfel încât New Age să se poată edifica, ceea ce înseamnă înlăturarea oricărei posibilități prin care s-ar facilita interferențe nedorite.
Deja în cele mai multe țări, în care s-a ajuns la un anumit grad de spiritualizare și de conștiință, a început să se înțeleagă sensul acestor schimbări și direcția către care se îndreaptă lumea. Deși multe dintre evenimente este greu să fie înțelese ca factori de stabilizare și îmbunătățire a condiției umane, tendința și cursul acestor evenimente vizează schimbări importante care vor începe să fie operate în următorii ani. Scopul general este binele general și spiritul de cooperare care va apărea în societatea viitorului, societate ale cărei baze se pun acum.
În tot acest timp, vechile energii cedează locul celor noi, cu frecvențe de vibrație superioare și codificări care se vor transmite inclusiv structurilor ADN ale ființelor. Acest proces de transformare este destul de complex și nu are loc fără fricțiuni, fără contradicții. Vechiul nu cedează cu ușurință teren, și face tot ceea ce mai depinde de el pentru a se menține, pentru a nu fi spulberat. Drumul către mai bine este presărat cu obstacole, cu opoziția celor care trebuie să plece.

Istoria va arăta că Brexit este începutul sfârșitului pentru Iluminați și pentru ambițiile lor de perpetuare a dominației pe care au obținut-o, de-a lungul veacurilor, și care i-a permis să controleze și să modifice destinele umanității.
Brexit-ul va fi scânteia din care va porni vâlvătaia. Multe alte țări vor folosi acest exemplu și vor începe să-și dorească un viitor fără UE.
Cel puțin în conjunctura energetică actuală, se vede că UE este o uniune care se va destrăma. Țările emergente, care aparțin acestei comunități nu mai doresc să fie considerate de mâna a doua și vor refuza să mai consimtă a rămâne simple piețe de desfacere și furnizoare de mână de lucru ieftină, calificată în țara de baștină și preluată gata formată de către țările dezvoltate economic, țări care-și impun punctul de vedere în oricare dintre problemele comunitare.
Popoarele din uniune înțeleg tot mai clar că treptat își pierd identitatea, se transformă în remorci ale mecanismului european care le stabilește direcția și orientarea fără a ține cont de particularitățile fiecărui stat component. 

Această amplă mișcare centrifugă, va lăsa mulți oameni într-o situație materială precară, mulți vor experimenta situații financiare la limita existenței. Prin mijloace oculte și necinstite, cei care conduc UE au ajuns să controleze financiar grupuri mari de oameni. Forțele Luminii s-au pregătit bine pentru un astfel de timp, și vor fi în măsură să asigure oamenilor ajutorul de care vor avea nevoie.
La momentul potrivit, se va începe distribuirea fondurilor NESARA, acțiune care se va desfășura cu maximă atenție și în deplină siguranță. Sunt multe aspectele de care trebuie să se țină seama într-o astfel de acțiune de mare amploare. Așa cum mulți se așteptau, întreaga acțiune va fi coordonată de iubitul nostru Saint-Germain care va conduce operațiunile de distribuire a fondurilor.

Ca urmare, trebuie să vă așteptați la o exacerbare a manifestărilor contradictorii, o amplificare a fricțiunilor, a nemulțumirii care pare să devină din ce în ce mai generalizată. Este simplu dar neproductiv ca, după fiecare eveniment tragic, cei care aveau obligația să vă apere, să apară în fața voastră „îndurerați” de ceea ce vi s-a întâmplat, promițând (a câta oară!!?) că se vor lua cele mai drastice măsuri de protecție și ajutorare a populației. 
Lumea vede că cei puși să o conducă sunt fie rău intenționați, fie lipsiți de calitățile necesare unor conducători. 
Tristele experiențe prin care lumea voastră trece, cel puțin au calitatea de a vă crește determinarea și înțelegerea a ceea ce se întâmplă, pentru ca în Noua Eră să nu se mai producă asemenea evenimente.
Pe măsură ce experimentați, apar la suprafață foarte multe schimbări acceptabile, timpul precipitându-se pentru a facilita apariția a altora dintre cele mai importante. Există un potențial masiv, care ar putea contribui la accelerarea operațiilor schimbării și reînnoirii ființei umane.  Printre domeniile care vor cunoaște schimbări benefice importante menționăm transportul și asistența medicală.
Lucrătorii în lumină ar trebui să acorde ajutorul lor celor care au nevoie și care se află în dificultate. Din cauza haosului care se manifestă în prezent, foarte mulți dintre voi încep să nu mai creadă în viitorul fericit al umanității. Noi vă repetăm că aceste aparențe înșeală și că prefacerile care urmează, și care vor fi înlesnite de diversele tehnologii de înaltă performanță, care vi se vor pune la dispoziție, toate problemele dificile cu care vă confruntați, și care acum par insurmontabile, vor cunoaște rezolvări de substanță care vor depăși chiar promisiunile care vi se fac. Destul de rapid, ordinea și pacea vor fi restabilite pe planetă.

Unii oameni aflați în dificultate nu sunt conștienți de motivația care stă la bază situațiilor care apar în viața lor și a societății în care trăiesc. Ființele Luminii lucrează pentru a asigura întrarea în realitatea lor a acestor schimbări majore, atât de așteptate de majoritatea dintre voi
 Noua Eră va avea un impact profund asupra tipurilor de guverne care se vor forma, în componența acestor guverne regăsindu-se numai oameni evoluați și devotați în totalitate interesului comun. Asta va face ca fiecare dintre componenții unei colectivități să simtă nevoia de a fi util, de a contribui pe măsura capacităților lui la edificarea noii societăți umane.
Deja tineretul și chiar copiii preșcolari, dată fiind noua lor matrice umană, se pregătesc mai mult sau mai puțin conștient să-și asume responsabilități fundamentale în vederea creării și asigurării condițiilor optime de dezvoltare și evoluție a societății, atât la nivel material cât și spiritual. Ei sunt cei cărora le revine, în principal, edificarea Noii Ere.
Acesta este obiectivul vostru final începând cu momentul actual, și la aceasta își aduc contribuția din ce în ce mai multe suflete, atât pământene cât și venite din exteriorul planetei. Totul se face prin creșterea nivelului vibrațiilor care sunt ancorate de ființe, de planetă și de sistem.
 Multe suflete lucrează cu voi și își aduc aportul la trezirea ființelor umane și la orientarea lor către scopuri înalte, pline de Lumină. Dragilor, vă veți elibera de densitatea grea și de întunericul care a fost menținut până acum de dimensiunea joasă, 3D.
Am mai spus-o și o repetăm: vor fi mulți dintre voi care, odată ajunși în dimensiuni superioare, vor alege să revină pentru a ajuta ființele dragi care n-au putut să-i urmeze.

Planeta Pământ și civilizația de pe ea vor stabili, sau restabili legături cu civilizațiile avansate ale galaxiei și universului nostru local.
Cu siguranță noi și trainice legături se vor crea între diferitele civilizații, și aceste relații se vor baza exclusiv pe ajutor și asistență reciproc avantajoase. Pacea și buna înțelegere vor domni în acest sector al universului, de care voi ați fost izolați, ca urmare a alegerilor pe care le-ați făcut la începuturi (nota C.M.: cu cca 200.000 de ani înainte, când prințul Caligastia și cei care i s-au alăturat, au hotărât să recunoască și să legitimeze rebeliunea lui Lucifer). 
După edificarea Noii Ere, planeta voastră va reintra în circuitul planetelor cu credință și recunoaștere a Dumnezeului acestui univers. Vom evolua împreună sub protecția Creatorului nostru, și vom ajuta la ridicarea nemaiîntâlnită a conștiinței ființelor inteligente. 
În acea epocă, nimic nu vă va fi imposibil de realizat, inclusiv călătorii în grup sau individuale în întregul univers; aceasta deoarece vă veți îndeplini menirea de ființe multidimensionale. Mulți vor putea hotărî să renunțe la corpul material, și să-și continuie existența ca suflete neîncarnate. Alții vor prefera forme și fizionomii diferite, în conformitate cu ceea ce le va oferi corpul ceresc (planeta) pe care se vor hotărî să trăiască. Oricum, posibilitățile și formele de manifestare ale sufletului vor fi practic nelimitate. Călătoriile înterplanetare le veți putea efectua cu vehicule spațiale moderne ori prin transolcație individuală, caz în care acest tip de călătorie se va efectua în timp real. Va fi suficientă dorința de a te afla într-un anume loc, de pe Pământ sau de pe altă planetă, pentru ca aceasta să se întâmple. Da, știm, acestea par utopii, dar noi vă asigurăm că sunt obișnuințe pentru extrem de multe civilizații din Univers și din Cosmos.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele, și cu urarea de a progresa cât mai repede pe calea pe care v-ați ales-o.
Acest mesaj l-am primit de la Sinele meu Superior.
În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey.

http://galacticchannelings.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu